• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni bırakıp gitti evde misafir var inemiyorum annem darılıyo ded ?

Bence seviyorsun ve heran yanımda olsun istiyorsun.no da istiyordur arada derede kaldığından aşağıda bekle beni diyor.
O teklif de etse sen senin ailen akrabaların var sadece ben yokum hayatında onların da gönlünü almalısın diyebilmeliydin
Kafası doludur onun şimdi ve askere giden adamla tartışılmaz kusulmez bizim geleneğimizde
Keşke bu kadar ağır konusmasaydın . Saygi sınırını ne sen aş ne de karşındakinin aşmasına fırsat ver
Ozurdileyebilirsin

Neden anneye taş attım biliyo musunuz ?
benim işyerime geldi bugun bi işi oldugu için yüzüme bile bakmadı biliyo oğlunun sevgilisi oldugumu ben işim gereği muhattap olmak zorundayken hoşgeldin x teyze diyerek konuşmak zorunda kaldım bu defalardır tekrarlanıyo benimle buluşsa söylemez ailesine . Ya da yarın biyere gidilecek örnek veriyorum yarin buseyle görüşcem araba müsaitse aliyim demez söyleyemez bunu . Dün arkadaşının yanından kalkamayıp anne ayıp olur gelemem dediğini kendi ağzıyla söyledi e demekki buseye ayıp olur gelemem denilemiyosa burda ailevi bi problem yok mudur sizce ?
Birincisi daha sevgilisiniz kadın daha ciddi bir şey yokken sizinle muhatap olmak zorunda değil. Şahsen ben sevgilim annesiyle muhatap olmazdım ortada fol yok yumurta yok ayrılabiliriz ya da niye öncesinde muhatap olayım. Kadın her sevgili ile muhatap olucak hali yok gayet normal bir durum :işsiz: İkincisi teyzesi gelmiş hani askere gidecek ya görmeye hemen kalkarsa anormal olur yoldan onu görmeye 10 dakika için mi geldiler? Yahu bir saat yeter demişsiniz öncesinde bir saat takılmışsınız misafir gelmiş gitmiş neyin tasası bu? Üstüne saçma sapan ergen ergen laflar söylüyorsunuz. Neymiş benim ailem misafiri abime göre ağırlardı bu ne ya sizden izin mi alacaklar? Ne sıfatla? Dur evime oğlumu görmek isteyen teyzesi için oğlumun sevgilisi için arayıp icazet alayım? Komik. Biri benim aileme anneme bu tarz sözler söylese bu kapı buda sapı der yol veririm

Abimin sevgilisine göre değil abimin işine göre sevgilimin o an işi var planı benle yapmış benimle oturuyo ben işimi gücümü ona göre ayarlamışım işim çıktı diyip gitmesi normalmi bekle diyip bekletip bekletip gelmemesi
Birincisi daha sevgilisiniz kadın daha ciddi bir şey yokken sizinle muhatap olmak zorunda değil. Şahsen ben sevgilim annesiyle muhatap olmazdım ortada fol yok yumurta yok ayrılabiliriz ya da niye öncesinde muhatap olayım. Kadın her sevgili ile muhatap olucak hali yok gayet normal bir durum :işsiz: İkincisi teyzesi gelmiş hani askere gidecek ya görmeye hemen kalkarsa anormal olur yoldan onu görmeye 10 dakika için mi geldiler? Yahu bir saat yeter demişsiniz öncesinde bir saat takılmışsınız misafir gelmiş gitmiş neyin tasası bu? Üstüne saçma sapan ergen ergen laflar söylüyorsunuz. Neymiş benim ailem misafiri abime göre ağırlardı bu ne ya sizden izin mi alacaklar? Ne sıfatla? Dur evime oğlumu görmek isteyen teyzesi için oğlumun sevgilisi için arayıp icazet alayım? Komik. Biri benim aileme anneme bu tarz sözler söylese bu kapı buda sapı der yol veririm

saka mi bu

birincisi gitmediler dediginde tamam beklerim dediyseniz bekleyin ne alaka yani hem beklerim diyip hem de kendi kendinize triplenip gidiyorsunuz? bence beklemek mantiksiz. o durumdaki birine direkt tamam hayatim onlar gidince tekrar bulusalim der ceker giderim ne bekleyecegim? cidden sacma ya.

ikincisi de herkesin aile dinamigi ayni olmak zorunda degil. hosunuza gitmiyorsa ayrilin duzgunce. ne bu boyle kendinizi dizide mi zannediyorsunuz soz konusu siz olunca dunya dursun, aileye saygisizlik yapilsin, herkes silinsin falan? hayirdir ingiltere prensesiyle mi konusuyoruz yani?

basta hem beklemeyi kabul edip sonra da beni bekletti diye triplenip gitmek, sonra benim icin ailenle kavga etmedin diye kavga cikarmak cookk cig davranislar bunlar.

Bekletti diye değil gelemiyorum kalkmadılar dedi ve beni gönderdi gelemeyeceğin yere kapında insan bekletmezsin değil mi ?
saka mi bu

birincisi gitmediler dediginde tamam beklerim dediyseniz bekleyin ne alaka yani hem beklerim diyip hem de kendi kendinize triplenip gidiyorsunuz? bence beklemek mantiksiz. o durumdaki birine direkt tamam hayatim onlar gidince tekrar bulusalim der ceker giderim ne bekleyecegim? cidden sacma ya.

ikincisi de herkesin aile dinamigi ayni olmak zorunda degil. hosunuza gitmiyorsa ayrilin duzgunce. ne bu boyle kendinizi dizide mi zannediyorsunuz soz konusu siz olunca dunya dursun, aileye saygisizlik yapilsin, herkes silinsin falan? hayirdir ingiltere prensesiyle mi konusuyoruz yani?

basta hem beklemeyi kabul edip sonra da beni bekletti diye triplenip gitmek, sonra benim icin ailenle kavga etmedin diye kavga cikarmak cookk cig davranislar bunlar.

Abimin sevgilisine göre değil abimin işine göre sevgilimin o an işi var planı benle yapmış benimle oturuyo ben işimi gücümü ona göre ayarlamışım işim çıktı diyip gitmesi normalmi bekle diyip bekletip bekletip gelmemesi
Yahu sizinle olan planı için sorulsun istiyorsunuz ne fark ediyor? Normal gayet çünkü her insanın ani işi çıkar dimi? Neyse siz böyle devam edin ama dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Adamın her zaman önceliği siz olamazsınız. Siz hep ben ben ben kusura bakmayın ben sizin gibi biriyle yapamazdım düşüncesi bile kötü. Yaşınızı bilmiyorum ama olgunlaşmanız şart yoksa kimse sizi uzun süre böyle tavırlar sergileyen birini devamlı çekmez. Bu size eleştirimdir sizin yazdıklarınız üzerinden aldığım negatiflik üzerine yorumum böyledir. İyi geceler

Bekletti diye değil gelemiyorum kalkmadılar dedi ve beni gönderdi gelemeyeceğin yere kapında insan bekletmezsin değil mi ?
tamam da misafirin alninda mi yaziyor oturacaklari sure? gecmise dayali tahminde bulunmustur yani samimiyet derecelerine gore, veya giderim hemen cikarim diye dusunmustur ama cikamamistir. insan hayati bu yani robot degil. size de gitmiyorlar demis iste. yok ben beklerim diyip sonra gitmeniz sizce mantikli mi? gidiyorsaniz da bari askim herhalde uzun surecek ben gideyim sonra goruselim diyip gidin. ne o telefon acmamak falan bilerek kavga cikarmissiniz resmen.

Bu 4. mü yoksa 5. üyeliğiniz mi?
Şifre sorunu yaşamıyorsunuz zira diğer üyeliğinizle saat 23:33'de siteye giriş yapmışsınız, diğer üyeliğinizle açamayacağınız bir konu değil çünkü zaten diğer üyelikle tüm konularınız erkek arkadaşınızla ilgili.

Peki sizi ikaz edilmenize rağmen defalarca üyelik almaya iten sebep nedir?
Ana üyeliğinizle devam edin, rica ediyorum bu son olsun.

Bu 4. mü yoksa 5. üyeliğiniz mi?
Şifre sorunu yaşamıyorsunuz zira diğer üyeliğinizle saat 23:33'de siteye giriş yapmışsınız, diğer üyeliğinizle açamayacağınız bir konu değil çünkü zaten diğer üyelikle tüm konularınız erkek arkadaşınızla ilgili.

Peki sizi ikaz edilmenize rağmen defalarca üyelik almaya iten sebep nedir?
Ana üyeliğinizle devam edin, rica ediyorum bu son olsun.
ayyy yoksa bu sevgilisinin hali yikama dolmusuyla bulusup her yere ben goturuyorum diyen uye mi asiri onun vibei var :D

Tamamen adam haklı. Ay kallamadn mı hayatım tamam o zaman yarın görüşürüz ben eve geçeyim demek varken ne kadae büyütmüşsünüz. Her konuda böyleyseniz allah yardımcısı olsun sevgilinizin

Siz kendinizi bi kadın olarak benim yerime koyun ?
bi erkegin kapısında bekliyosunuz ve gelemiyorum kalkamadım diyo napardınız. Bizim buralarda bunları kızlar yapar
Konu sevgiyse kadın da bekler erkek de diye düşünüyorum. eğer sizin oralarda kızlar erkekleri bekleyemeyecek gibiyse kapıda insanlar da ailelerine ben sevgilime gidiyorum diyemeyecek durumdadır zaten ki oğlan öyle demiş. Şimdi sinirlisiniz ama adam gidecek bu saçma tartışmayı yaptığınızla kalmış olacaksınız. Ve özleyeceksiniz onu. Sarılıp öpüp evinize gidip kavga etmeseydiniz gönlünüz rahat olacaktı. Şimdi huzursuz olacaksınız ne olursanız olun.

Çok saçma davranmışsınız ikinizde madem sevgilin gelmiyor sen niye çıkmadın yukarı

Yahu, siz değil miydiniz sevgilim askere gidecek ama ayrılmak istiyorum diyen? Zaten ayrılmak istiyordun, buraya bunun için de konu açmıştın. Ondan sonra ,içmeye gittik telefonla konuştu diye konu açtın. Arada yorumlarda bazı ip uçları vardı da hiç girmicem şimdi onlara.Üslubun, tarzın çok değişik. O yüzden aklımda kalmış. Farklı üyelik denince çözdüm. Ayrıca her erkek arkadaşının annesiyle tanışıp konuşmaya yeltenme. Anneler de tanışmak istemez çünkü. Ailesiyle ilişkisi, hangi akrabasıyla ne zamandır görüşmediği falan da seni hiç ilgilendirmez. Askere gidecek olan kişi ailesiyle vakit geçirir. Hiç öyle benim ailemde öyle değil falan diye anlatma, o senin problemin. Normali aileyle vakit geçirmek. Eve gitmeden buluşacaksan buluşacaksın, sonrası seni ilgilendirmez. Zaten evlenmeyeceksiniz, gelip geçici bir ilişki için (çünkü halinle, tavrınla, tarzınla bunu belli ediyorsun) nedene ailesini karşısına alsın ki? Yarın birgün evlenince kocasını ailesinden koparmak isteyecek gelin havası var sende. Umarım düzelirsin, düzelmezsen de karşına aynı senin gibi biri çıksın.

Merhaba canımı çok sıkan bu konu için üye oldum
Şimdiden teşekkürler.
Sevgilimle 1 senedir devam eden bir ilişkimiz var ve 2 gün sonra askere gidiyor.
Bu gün akşam üstü buluştuk ikimizde ayrı ayrı arabalarla geldik açık havada çay çekirdek fln sohbet ettik 40 dk sonra fln telefon geldi bi akrabası onlara gitmişler . (seni görmeye geldik birazdan kalkcaz dedi ) sevgilimde abi bekleyinde geliyim dedi . Yolda giderken dün de eve misafir geldiğini o evde olmadıgı için evde babasının kavga çıkardıgını annesinin ağladığını söyledi . Dün de plan yapmıştık biz ama arkadaşı yemeğe çağırdı ve gece 1 e kadar oturup alkol aldılar . Gidiyim bi 10 dk duruyum kalkarlar zaten sende aşşağıda bekle dedi . Tamam dedim zaten askere gidecek trip atmanın zamanı değil ben bekleyim dedim.
20 dakika sonra inadına kalkmadılar diye mesaj attı bende tamam gidiyim ben siz oturun dedim . Aşkım böyle olmadı ya aşşağıya iniyim sarılyım öyle git dedi . Gerek yok dedim gittim . Aşşağıya inmiş birsürü mesaj atmış aradı açmadım yarım saat sonra dönüş yaptım in aşşağıya geliyorum dedim . Birsürü bağırdı ben sana naptım da dün annem ağladı kocaman teyzem gelmiş inemedm hemen kalkamadım aşşağıya inip sanki hemen gönderecekmiydim seni oturcaktım biraz inemedm işte evde misafir vardı diye bağırdı bana . Bende ben aşşağıda seni bekliyorum evdekilere anne kız arkadaşım bekliyo ben gidiyim diyemedin mi yaptıgın ayıp değilmi dedm . Özür dilenecek bişey yok dedi öyle diyince iyice sinirlendim ben olsaydım kalkıp gelirdim benmiyim erkek senmi hangi erkek kapısındaki kızı bekletir dedim iyice sinirlendi çıktım geldim

eve gelince de mesaj attım demekki ailen söz konusu olunca ben bu şekilde dışarda kalıyorum kimsenin gönlü kırılmasın ama ben bekleyim ben senin oyuncagın değilim gel git bekle benimde annem babam var bende her gün babamla kavga edip çıkıyorum seni görebilmek için bu yaptıgını unutmam hiç bi zaman dedim .
oda ben de unutmam senin bu yaptıgını dedi iyice sinirlendim . Sen annenin dizinin dibinden ayrılma sana münasip bi kız bulsunlar 6 ay evden aşşağıya inemeyen adamı mı bekliycem kendime koca diye onu mu alcam dedim . Çok çirkin şeyler kullandık ama bana yapılan bu hakarete karşı ilk deda böyle bi şey çıktı içimden . Oda benim bahane ettiğimi 6 ay bekleyemediğim için bunları yaptıgımı söyledi

Cuma sabah gidiyo şimdi ben napiyim haklımıyım ayıp mı etmişim . Ama hangi erkek yapar şunu ben kız halimde kapıda bekliyorum misafirler geldi diye eve gidiyo .
Bence abatmissin,partnerizi akrabalariyla yada anne ve babasiyla karsi karsiya getirmeyin.Onlar mi ben mi ayrimina girmeyin.İkiniz arasinda birakmaya calismayin. Hele ki boyle bir durumda.Cocuk zaten gidecek,normal bir durum akrabalarinin evlerine gelmesi,onu gormek istemesi.
Henuz evlenmeden boyle yapiyorsan Kv'en oldugunda ilk ruzgarda yikilirsin gibime geliyor.

Merhaba canımı çok sıkan bu konu için üye oldum
Şimdiden teşekkürler.
Sevgilimle 1 senedir devam eden bir ilişkimiz var ve 2 gün sonra askere gidiyor.
Bu gün akşam üstü buluştuk ikimizde ayrı ayrı arabalarla geldik açık havada çay çekirdek fln sohbet ettik 40 dk sonra fln telefon geldi bi akrabası onlara gitmişler . (seni görmeye geldik birazdan kalkcaz dedi ) sevgilimde abi bekleyinde geliyim dedi . Yolda giderken dün de eve misafir geldiğini o evde olmadıgı için evde babasının kavga çıkardıgını annesinin ağladığını söyledi . Dün de plan yapmıştık biz ama arkadaşı yemeğe çağırdı ve gece 1 e kadar oturup alkol aldılar . Gidiyim bi 10 dk duruyum kalkarlar zaten sende aşşağıda bekle dedi . Tamam dedim zaten askere gidecek trip atmanın zamanı değil ben bekleyim dedim.
20 dakika sonra inadına kalkmadılar diye mesaj attı bende tamam gidiyim ben siz oturun dedim . Aşkım böyle olmadı ya aşşağıya iniyim sarılyım öyle git dedi . Gerek yok dedim gittim . Aşşağıya inmiş birsürü mesaj atmış aradı açmadım yarım saat sonra dönüş yaptım in aşşağıya geliyorum dedim . Birsürü bağırdı ben sana naptım da dün annem ağladı kocaman teyzem gelmiş inemedm hemen kalkamadım aşşağıya inip sanki hemen gönderecekmiydim seni oturcaktım biraz inemedm işte evde misafir vardı diye bağırdı bana . Bende ben aşşağıda seni bekliyorum evdekilere anne kız arkadaşım bekliyo ben gidiyim diyemedin mi yaptıgın ayıp değilmi dedm . Özür dilenecek bişey yok dedi öyle diyince iyice sinirlendim ben olsaydım kalkıp gelirdim benmiyim erkek senmi hangi erkek kapısındaki kızı bekletir dedim iyice sinirlendi çıktım geldim

eve gelince de mesaj attım demekki ailen söz konusu olunca ben bu şekilde dışarda kalıyorum kimsenin gönlü kırılmasın ama ben bekleyim ben senin oyuncagın değilim gel git bekle benimde annem babam var bende her gün babamla kavga edip çıkıyorum seni görebilmek için bu yaptıgını unutmam hiç bi zaman dedim .
oda ben de unutmam senin bu yaptıgını dedi iyice sinirlendim . Sen annenin dizinin dibinden ayrılma sana münasip bi kız bulsunlar 6 ay evden aşşağıya inemeyen adamı mı bekliycem kendime koca diye onu mu alcam dedim . Çok çirkin şeyler kullandık ama bana yapılan bu hakarete karşı ilk deda böyle bi şey çıktı içimden . Oda benim bahane ettiğimi 6 ay bekleyemediğim için bunları yaptıgımı söyledi

Cuma sabah gidiyo şimdi ben napiyim haklımıyım ayıp mı etmişim . Ama hangi erkek yapar şunu ben kız halimde kapıda bekliyorum misafirler geldi diye eve gidiyo .
Bana en baştan şu kısım da mantıksız geldi ben misafirlerle oturayım sen on dk kapıda bekle.Keşke orda vedalaşsaydı sizinle.Ben acıkcası on dakıka da beklemezdım kapıda.Yukarı cıkabılecegım bır ortamsa cıkardım degılse gıderdım onun da vedalasmaya mısafırı gelmesı cok dogal git de denılmez kı 10 dakıka da oturur bır saatte nereden bılecek.İlişkinizin devamına sonra karar verin ama küs bir şekilde askere göndermeyin.İnsanın başına ne gelir bilinmez küs şekilde askere gidilmez,geniş düşünün ve içinize batacak şeyler yapmayın

Alt tarafı 6 ay asker ocağında oturup gelecek çok büyütüyorsunuz şu asker e gitme gelme işini...

sevgiliniz haklı evde misafirlerin en yoğun olduğu zaman herkes onun için geliyor eve mecbur annesi babası misafirlere görünsün ister
yine de size zaman ayırmış görüşmüş bekle geleceğim demiş
siz konuyu çok başka yerlere taşımışsınız karşılıklı anlayış gerek

Back