• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni bırakıp gitti evde misafir var inemiyorum annem darılıyo ded ?

O gün benimleydi annesine anne benim işim var misafir ona göre gelsin müsait değilim bugun diyebilecek bi insan istiyorum ben
Bence hatalısınız. Çocuk eve misafir geldi demiş sizde evde misafir oldugunu biliyosunuz. Siz evinize misafir gelince süren doldu kalk mı diyosunuz? Misafiri bırakıp gelseydi diyeceksiniz evde misafir oldugunu biliyosunuz baştan beklemeseydiniz. Ki çocuk bekle gitme sarılayım öyle git demiş görmeden gitmenizi istememiş. Bende bekletilmekten nefret ederim ama haksız olan sizsiniz. Eve gelen onun için gelmiş 10dk görmek için değil. Özür beklemeniz hata. 6 ay seni mi beklicem erkek olan ben miyim senden koca olurmu laflarınız çok çok çirkin.

Direk bu şekilde konuşmadım . Ayıp değil mi yaptıgın arkadaşım aşşağıda bekliyo diyip bi yanıma gelebilirdin mesajla göndermek yerine dedim ama bağırıp kavga etmeye başlayınca dayanamadım
Keşke kırgınlığınızı daha uygun bir şekilde dile getirseydiniz. Üslubunuz berbat.

Merhaba canımı çok sıkan bu konu için üye oldum
Şimdiden teşekkürler.
Sevgilimle 1 senedir devam eden bir ilişkimiz var ve 2 gün sonra askere gidiyor.
Bu gün akşam üstü buluştuk ikimizde ayrı ayrı arabalarla geldik açık havada çay çekirdek fln sohbet ettik 40 dk sonra fln telefon geldi bi akrabası onlara gitmişler . (seni görmeye geldik birazdan kalkcaz dedi ) sevgilimde abi bekleyinde geliyim dedi . Yolda giderken dün de eve misafir geldiğini o evde olmadıgı için evde babasının kavga çıkardıgını annesinin ağladığını söyledi . Dün de plan yapmıştık biz ama arkadaşı yemeğe çağırdı ve gece 1 e kadar oturup alkol aldılar . Gidiyim bi 10 dk duruyum kalkarlar zaten sende aşşağıda bekle dedi . Tamam dedim zaten askere gidecek trip atmanın zamanı değil ben bekleyim dedim.
20 dakika sonra inadına kalkmadılar diye mesaj attı bende tamam gidiyim ben siz oturun dedim . Aşkım böyle olmadı ya aşşağıya iniyim sarılyım öyle git dedi . Gerek yok dedim gittim . Aşşağıya inmiş birsürü mesaj atmış aradı açmadım yarım saat sonra dönüş yaptım in aşşağıya geliyorum dedim . Birsürü bağırdı ben sana naptım da dün annem ağladı kocaman teyzem gelmiş inemedm hemen kalkamadım aşşağıya inip sanki hemen gönderecekmiydim seni oturcaktım biraz inemedm işte evde misafir vardı diye bağırdı bana . Bende ben aşşağıda seni bekliyorum evdekilere anne kız arkadaşım bekliyo ben gidiyim diyemedin mi yaptıgın ayıp değilmi dedm . Özür dilenecek bişey yok dedi öyle diyince iyice sinirlendim ben olsaydım kalkıp gelirdim benmiyim erkek senmi hangi erkek kapısındaki kızı bekletir dedim iyice sinirlendi çıktım geldim

eve gelince de mesaj attım demekki ailen söz konusu olunca ben bu şekilde dışarda kalıyorum kimsenin gönlü kırılmasın ama ben bekleyim ben senin oyuncagın değilim gel git bekle benimde annem babam var bende her gün babamla kavga edip çıkıyorum seni görebilmek için bu yaptıgını unutmam hiç bi zaman dedim .
oda ben de unutmam senin bu yaptıgını dedi iyice sinirlendim . Sen annenin dizinin dibinden ayrılma sana münasip bi kız bulsunlar 6 ay evden aşşağıya inemeyen adamı mı bekliycem kendime koca diye onu mu alcam dedim . Çok çirkin şeyler kullandık ama bana yapılan bu hakarete karşı ilk deda böyle bi şey çıktı içimden . Oda benim bahane ettiğimi 6 ay bekleyemediğim için bunları yaptıgımı söyledi

Cuma sabah gidiyo şimdi ben napiyim haklımıyım ayıp mı etmişim . Ama hangi erkek yapar şunu ben kız halimde kapıda bekliyorum misafirler geldi diye eve gidiyo .
Siz bu durumda sevgilinizin sizinleyken ailesine gelemem demesine bozulmussunuz sanırım oda bunu anlamış durumu size açıklamış geçende böyle oldu diye..askere gidecek sonuçta akrabalarının kendisini görmek istemesi normal..siz üzülmeyin diye 10 dk dururum giderler diye düşünmüş ..bence sizin orda beklemeniz hata sen akrabalarinla ilgilen yarın görüşürüz diyebilirsiniz ..uslubunuz çirkin olmuş konuyuda fazla abarmissiniz

Kimsenin yanından annesi arayınca kalkıp gitmiyosa benim yanımdan da gidemez ben tüm gün çalışıyorum 1 saat yanında durmak istemişim onu da bana ayırsın bi zahmet ben bekliycem 6 ay yıllardır görmediği adını bile duymadıgım akrabaları değil ayrıca bizim ailemizde abim sevgilisiyle oturuyosa arayıp rahatsız etmeyiz bile sorarız oglum işin varmı bugun diye misafir ona göre gelir
Şöyle bir sıkıntı var başka konularda açmışsın bu sıkıntıyla ilgili keşke onlarıda bu konunun başına ekleseydin bütünce okuma şansı olurdu hepimizin. Böylece burada neden trip attığın daha net anlaşılırdı ve destek alırdın buradan daha sağlıklı. Sanırım birazcık tez canlı ve sabırsızsın öyle hissediyorum.
Yani yaşayan sensin hisseden sensin eğer böyleyse haklılık payın var şimdi daha iyi anlaşılıyor.

O şekilde zaten konuştum biranda bağırmaya başladı . O geldiğinde zaten dedm yani çok mu zordu aşşağıya inip böyle böyle ben kalkamadım misafirler gitmedi demek . Bi mesajla mı gönderilir dedim ama anlamadı
Adam aşağı gelebilse zaten sizi görmeye gelirdi size gelemiyorum demek için nasıl aşağıya insin :) Ya o bir erkek biz kızlar bekliyoruz ki o an kendi başını alsın kimseyi takmadan gelsin vs ama sonuçta gerçeğe indirgediğimizde öyle olmuyor :) Adam gelmicem de dememiş siz beklerken mesaj atmak için gelemiyorum kalkmadılar bir türlü tarzında haber verme gereği duymuş büyük ihtimal inip asağıya hadi görüşürüz diyip geri dönmek istememiş daha uzun vedalaşabilmek için misafirlerin gitmesini beklemiş

hayır başka konu açmadım yorumlarda söyledim . Annesi hiç bir zaman arayıp sormaz başıboştur . Dün gece bire kadar arkadaşlarıyla oturdu annesi arayıp çağırmış oda anne arkadaşımda beni yemege çağırdı ayıp olur gelemem demiş .
bunu yapabiliyo demekki ama annesine anne şuan kız arkadaşımlayım gelemem diyemiyo . Ailesi beni biliyo ama demekki ilişkimize saygıları yok
Siz bu durumda sevgilinizin sizinleyken ailesine gelemem demesine bozulmussunuz sanırım oda bunu anlamış durumu size açıklamış geçende böyle oldu diye..askere gidecek sonuçta akrabalarının kendisini görmek istemesi normal..siz üzülmeyin diye 10 dk dururum giderler diye düşünmüş ..bence sizin orda beklemeniz hata sen akrabalarinla ilgilen yarın görüşürüz diyebilirsiniz ..uslubunuz çirkin olmuş konuyuda fazla abarmissiniz

Şöyle bir sıkıntı var başka konularda açmışsın bu sıkıntıyla ilgili keşke onlarıda bu konunun başına ekleseydin bütünce okuma şansı olurdu hepimizin. Böylece burada neden trip attığın daha net anlaşılırdı ve destek alırdın buradan daha sağlıklı. Sanırım birazcık tez canlı ve sabırsızsın öyle hissediyorum.
Yani yaşayan sensin hisseden sensin eğer böyleyse haklılık payın var şimdi daha iyi anlaşılıyor.

Ailesi tanımıyor mu? Neden sizde çıkmadınız eve şahsen normal arkadaşım bile olsa eve davet eder beni mesela sorun nedir? Neden bekle diyor yani

Corona aileyi pek etkilememiş sanırım her akşam bir aile misafir. Askere gideceği için insanlar onu görmeye geliyor, onun da bulunması gerekiyor diye anlıyorum. Siz sevgilisisiniz evet fakat onlar da yakınları. “Kız halinizle” aşşşşağıda arabanın içinde beklemeniz çok da sorun gelmedi.
Aşşağı değil aşağı.

Bu konu çok su götürür. Ben kız halimle aşağıda bekledim diye düşünüyorsanız hiiic gitmemeliydiniz oraya. Ha gittiniz o zaman sevgiliniz dur ineyim sarılayım öyle git dediğinde de beni beklettin diye trip atıp gitmeyecektin. Sevgiliniz askere gidecek son buluşmalar diye biraz gerilmissiniz. Bence tam olarak nasıl davranmanız gerektiğini siz de kestirememissiniz. Bide bu son tartışmalar saygıyı Yok etmekten başka bir şeye yaramaz.

Ailesi beni biliyo akraba sayılırız birbirimizi tanıyoruz ama resmi tanışma olmadı
Ailesi tanımıyor mu? Neden sizde çıkmadınız eve şahsen normal arkadaşım bile olsa eve davet eder beni mesela sorun nedir? Neden bekle diyor yani

Zaten görüşmüşsünüz siz de niye gidiyorsunuz. Ertesi gün bi daha giderdiniz ne olacak uğurlamaya da gidebilirdiniz bunun içim indim bekledim gelmedi özür dilemedi fln çocukça..
Adam askere gidiyo herkes görmeye geliyo bu hastalıkta rahat rahat oh neyse.. bi de sizi pohpohlayamaz ki . Siz zaten görüşmüşsünüz tamam hayatım sen evine git milleti gör demeniz lazımdı .. çocuk gibi aşağıda beklemeler gelmedi diye tripler ..

Bence siz haklısınız
Askere gidecek olmasi bir suru misafirin gelip gidebileceği anlami tasimiyor korona var yahu bi bize uğradı sanirim bu virüs!
Bir de bana göre bir insan söz veriyorsa tutmali ben olsam 11.dkda giderdim ailesini kirmayayim.diye asagida kiz arkadaşı bekletmek hos değil
Soyledikleriniz doğru ama belki zamanlama yanlis olabilir

zaten askere gidecek trip atmanın zamanı değil ben bekleyim dedim.
İyi ki trip atmamişsin:super:
Adama efelenmissin 'annene teyzene sevgilim bekliyor diyemediysen...' diye. Lütfen elini vicdanına koy ve dürüst cevap ver. Aynı durumda olsanız,ya da çocuk supriz yaptim,in de göreyim seni falan dese annene dayina 'sevgilim bekliyor iniyorum ben' mi diyecektin????
Hiç sanmıyorum, iyi ihtimalle markete cikiyorum diye falan inerdin herhalde.
Konuya yOrumum ; gereksiz bir zaman diliminde gereksiz bir trip atmissin. Geniş vaktiniz olsa neyse ,trip atarsın barisirsiniz falan ama şimdi adam gidiyor, 6 ay zaten gormeyeceksin. Böyle papaz olup gitmeye ne gerek var?
Netflix'ten bir bölüm dizi acsaydin beklerken, yoksa youtubeden biseyler. O da yoksa arabanın radyonusnu açıp kız whatsapp grubuna 'poofff uyuz oldum' yazsaydın, ya da KK'da ona buna cevap atsaydin zaman geçerdi.

Evet ben inerdim çünkü ben aileme işim oldugunda heleki askere gitcek olsam sevgilimle görüşcek olsam önce bana söyleyip misafir kabul ederdi benim ailem böyle abiminde sevgilisi var ve asla ona bu şekilde davranmaz . Problem beklemek değil benimde ailem bekliyo eve geç gidemiyorum babamla kavga edip çıkıyorum zaten . Problem kalkmadılar aşkım yaa demek tek bir mesajla göndermek
İyi ki trip atmamişsin:super:
Adama efelenmissin 'annene teyzene sevgilim bekliyor diyemediysen...' diye. Lütfen elini vicdanına koy ve dürüst cevap ver. Aynı durumda olsanız,ya da çocuk supriz yaptim,in de göreyim seni falan dese annene dayina 'sevgilim bekliyor iniyorum ben' mi diyecektin????
Hiç sanmıyorum, iyi ihtimalle markete cikiyorum diye falan inerdin herhalde.
Konuya yOrumum ; gereksiz bir zaman diliminde gereksiz bir trip atmissin. Geniş vaktiniz olsa neyse ,trip atarsın barisirsiniz falan ama şimdi adam gidiyor, 6 ay zaten gormeyeceksin. Böyle papaz olup gitmeye ne gerek var?
Netflix'ten bir bölüm dizi acsaydin beklerken, yoksa youtubeden biseyler. O da yoksa arabanın radyonusnu açıp kız whatsapp grubuna 'poofff uyuz oldum' yazsaydın, ya da KK'da ona buna cevap atsaydin zaman geçerdi.

Anneye niye taş atılıyor? Yok münasip kız bulsun yok kız arkadaşım var diyemedin mi yok efenim ailen söz konusu olunca dışarda kalıyorum falan e yani daha sevgilisin dışarda kalman normal değil mi? Eve misafir gelmişken nasıl gelip sizinle ilgilensin? Adam askere gidecek teyzesi gelmiş görmeye tabi oturacak. Sizin en başta teyzem seni görmeye gelmiş hemen kalkmazlar ben gideyim demeniz gerekirdi. Yaptığınız şımarıklık ve asla sizin gibi birini çekmezdim net

Son düzenleme:
Neden anneye taş attım biliyo musunuz ?
benim işyerime geldi bugun bi işi oldugu için yüzüme bile bakmadı biliyo oğlunun sevgilisi oldugumu ben işim gereği muhattap olmak zorundayken hoşgeldin x teyze diyerek konuşmak zorunda kaldım bu defalardır tekrarlanıyo benimle buluşsa söylemez ailesine . Ya da yarın biyere gidilecek örnek veriyorum yarin buseyle görüşcem araba müsaitse aliyim demez söyleyemez bunu . Dün arkadaşının yanından kalkamayıp anne ayıp olur gelemem dediğini kendi ağzıyla söyledi e demekki buseye ayıp olur gelemem denilemiyosa burda ailevi bi problem yok mudur sizce ?
Anneye niye taş atılıyor? Yok münasip kız bulsun yok kız arkadaşım var diyemedin mi yok efenim ailen söz konusu olunca dışarda kalıyorum falan e yani daha sevgilisin dışarda kalman normal değil mi? Eve misafir gelmişken nasıl gelip sizinle ilgilensin? Adam askere gidecek teyzesi gelmiş görmeye tabi oturacak. Sizin en başta teyzem seni görmeye gelmiş hemen kalkmazlar ben gideyim demeniz gerekirdi. Yaptığınız şımarıklık ve asla sizin gibi birini çekmezdim net

heleki askere gitcek olsam sevgilimle görüşcek olsam önce bana söyleyip misafir kabul ederdi benim ailem böyle abiminde sevgilisi var ve asla ona bu şekilde davranmaz .
Gerçekten abin askere gidecekken teyzen misafirliğe gelse annenin önce abine soracağına, uygun degilse öz kardesini arayip 'bacim, evet yeğenin askere gidiyor, evet ölüm var kalım var helalleşmek lazım,moral vermek lazım ama oğlum bugün sevgilisiyle . Sen gelme, askerden dönünce ugrarsin' diyeceğine inaniyor musun???
Neyse, konuya daha fazla devam etmemin bir anlami kalmadı, çünkü siz her halükarda kendinizi haklı çıkaracaksınız
Son olarak yorumum, kapıda 60 dakika beklemeye erindigin adamı 6 ay askerde bekleme, gençliğinin güzel zamanlarini, şu güzel yaz ayını boşu boşuna bu adama harcama. Ayrıl gitsin

Back