• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni aldatmış ( genel eve gitmiş)

Bayanlar konu sahibesi bile burada yok. Bana da inandırıcı gelmedi konudan çok efektlere önem verilmiş. Siz de birbirinize düşmeyin banlanırsınız geçen başıma geldi de :KK43: sevmedim.
Çok haklısın banada hiç inandırıcı gelmedi o yuzden ustune gittim ama diger bayan benim daha çok ustume geliyor nedense :) teşekkür ederim uyarın için canım.

Ben olsam zaten böyle geneleve gidecek derecede aciz ve düşük seviyeli insanla sevgili olmazdım. Mesele onun bunu yapacağını bilip bilmemek değil, öyle bir şey yapabilecek insanın seviyesi, ortamı zaten bellidir. Sen olmuşsun. Şimdiden sonra ayrıl bari.

Hayvanlarında duyguları ve ihtiyacları var tıpkı insanlar gibi.İhtiyaçlarımız olması size igrenç geliyorsa o sizin duşunceniz.Oyleyse cinsellik yaşayan herkes igrenççççç
İyi herkesin ihtiyacı var diye isteyen istediğiyle yatsın.nasılsa ihtiyaç .
Sadece erkeğin ihtiyacı mı ?

Hayvanlar duygusuzdue ihtiyaç şeklinde anlattığınız gibi ama insanlar duygularıyla hareket ederler siz insanları hayvanlara benzettiniz ihtiyacı varmış ya nolacak dediniz çok iğrenç
hanımefendi igrenç deyip durmayın bence.ve muhtemelen fake olan bir hesap yuzunden tartışma çıkarmak istiyorsunuz.evet insanların duyguları ve ama farklı şekildede olsa hayvanların da duyguları var.Zaten insanda hayvanın gelişmiş hali degil mi? Eğer igrençlik ve duygusuzluk arıyorsanız duygusu olmayan öküz kocalarından ( hayvanlar duygusuz dediniz ya ) dayak yiyip hala evli kalan akılsız duygulu insanlara igrenç deyin bence.Ekdaksi ???

Film sahnesi gibi :) Aynanın önundeki makyaj malzemelerini savurmak falan.Siz erkek arkadaşınızla yada başkasıyla cinsellik yaşıyor musunuz hanımefendi.Siz ihtiyaclarınızı nasıl karşılıyorsunuz? Adam ihtiyaç gidermiş.Karnı acıkınca restauranta gidilir gibi mesela.Arkadaşınız umarım gerekli saglık guvenlik tedbirlerini alarak ihtiyacını gidermiştir.
TEZ ZAMANDA ALDATILMAN DILEGIYLE...PARDON IHTIYACLARINI GIDERMESI DILEGIYLE DIYECEKTIM

İyi herkesin ihtiyacı var diye isteyen istediğiyle yatsın.nasılsa ihtiyaç .
Sadece erkeğin ihtiyacı mı ?
yahu siz ilkokulda okudugumuzu anladık mı diye bişey yapmadınız mı? Ne okudunuz ne cevap veriyorsunuz.İsteyen istediğinle yatsın demedim.Sen cinsellik ihtiyacını eşinle gidermiyor musun? Burda millet boşuna mı konu açıyor kocam benimle birlikte olmuyor diye.O zamanda boşan diyorsunuz.Ayrıca sadece erkegin ihtiyacı demedim.Konu sahibinede sordum sen nasıl karşılıyorsun ihtiyacını diye.Evli bir insan başkasıyla yapmış olsa bende affetmem.Çunku eşi/ partneri var.Ama bekar insana bişey diyemem.

TEZ ZAMANDA ALDATILMAN DILEGIYLE...PARDON IHTIYACLARINI GIDERMESI DILEGIYLE DIYECEKTIM
ne kadar gerizekalı oldugunu gösteriyorsun mesajında.Ne kadar iyi niyetlisin.Allahından bul terbiyesiz.Sen kimsin ki bedduan kabul olsun.Kocam bende bende kocamda ihtiyacımızı gideriyoruz canım.Allah agzından çıkanı koynuna soksunda kendi bedduanda boğul inşallah.

Ayna önündeki malzemeleri yine siz topladınız değilmi?
İş yaptıkça aklınıza daha az gelir, çerçeveleri falanda arada savurun umarsızca. Aldığı çiçekleri yolup evin dört bi yanına saçın, alın size mis gibi terapi BAHAR TEMİZLİĞİ:-):rapci:

Gerçekten genel ev var mi hala . Gözümde cok degisik canlanıyor ... ama gerçkten mide bulandırıcı insan nasil yatabiliyor herkesi open dokunan seks yapan biriyle...hepsinin vücudu bir gibi igghn

yahu siz ilkokulda okudugumuzu anladık mı diye bişey yapmadınız mı? Ne okudunuz ne cevap veriyorsunuz.İsteyen istediğinle yatsın demedim.Sen cinsellik ihtiyacını eşinle gidermiyor musun? Burda millet boşuna mı konu açıyor kocam benimle birlikte olmuyor diye.O zamanda boşan diyorsunuz.Ayrıca sadece erkegin ihtiyacı demedim.Konu sahibinede sordum sen nasıl karşılıyorsun ihtiyacını diye.Evli bir insan başkasıyla yapmış olsa bende affetmem.Çunku eşi/ partneri var.Ama bekar insana bişey diyemem.
Bu Adam bekar mı ?ilikisi var .ayrıca bekar da olsa geneleve gidip ordaki kadınlarla olması iğrenç .hastalık vs kapabilir .ben cinsellik yaşamasın demiyorum ki .

Ben daha önce kartalda oturuyordum. Travestiler, hayat kadınları yol kenarında bekliyordu. Önlerinde durup pazarlık atan arabalar hep lüxtü kim bilir, nasıl bir mevkide parmakla gösterilen adamlar. Gitmeyen çok nadir adam vardır heralde.
Kadınlara çok üzülüyorum, giden adamlara sinirleniyorum..
Hatta bir arkadaşım vardı, para karşılığında adamlarla birlikte oluyormuş. Bi adam demiş bırak bu işi ben her ay sana para göndereyim, kadın bırakmış. Evlendi çocugu oldu. Adam dediğin böyle olur.diğerleri gibi karaktersiz olmaz.. Para verip bir kadınla beraber olmak çok aşağılık bir durum...

Back