Buna Sesli güldüm.... A ha ha haGoogle adamın cıplak foto bakmasından kpss çalışalım beraber'e nasıl bir geçiş oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna Sesli güldüm.... A ha ha haGoogle adamın cıplak foto bakmasından kpss çalışalım beraber'e nasıl bir geçiş oldu?
Allah Allah sadece başlığı öyle yazdım hanımlar.ve dert ne derece olursa olsun gülünmez. Yaziyi böyle anlamadan okuyacaginizi bilseydim. Bu olaylar hep boyle böyle büyüyüp gidiyor benim gibi bu durumu yaşayan varsa beraber dertleselim konusalim neler yapabiliriz bugünde gelecekte büyürse olaylar o zaman Nasıl davranmaliyiz .beraber de benim gibi atanmak isteyen varsa mevzu ne olursa olsun beraber çalışalım motive olalim demistimBu aldatılma konuları benim hep içimi parçalıyor en beterini yaşadığım için ama burada biraz güldüm kusura bakmayın bu aldatma sayılmaz. Hepimiz hemfikiriz hatice hanım haric
İnsanlar size hakaret etmemiş siz hakaret ediyorsunuz. aynı çerçeveden bakmaya bilirsiniz olaylara burası geniş bir platform istemediğiniz cevapları alınca size hakaret etme hakkını kim veriyor ?Yaziyi nasıl okudugun belli.zeka geriliği var galiba.bi gün önce güzel bakmıştı bu adam bana nasıl yapar böyle güzel bakan bi es Demiştim.ayrica dram değildi maksadim.bu olayın gerisi var mi yok mu bilmiyorum.dedim.yoksa bile bütün ahlaksızlıklar böyle yayilip yuvalar bozulmuyor mu.sadece açık foto dediğin fotolarin her birinin aktif hesap .Önce bakarken sonra msj derken ev tutmalar vs .meydana gelmiyor mu.ne kadar basitlestirmissin yazdigim şeyi. Demekki ahlak noktasında da eksiğin var.o zaman herkes baksın önün bunun kıçına orasına burasına. Bunu diyebildiysen zaten kadın düşmanı hanimefendi sizde başkasının kocasına abisine ya da her gördüğüm begendigin erkege bakabilecek karakterdesin.benim yazdığım bu yazı sayfasından defol.
Bileziği veriyor muydu bari onu merak ettimAyy o tekelerden bizdede vardı iş bitmiş ama eli gözü durmuyordu milleti bilezik vaadiyle iki hafta elleyip gönderiyordu
Kocanıza kızıp ona buna çemkirmeyin. Zeka geriliği ne alaka? Ahlak eksikliği ne alaka?Yaziyi nasıl okudugun belli.zeka geriliği var galiba.bi gün önce güzel bakmıştı bu adam bana nasıl yapar böyle güzel bakan bi es Demiştim.ayrica dram değildi maksadim.bu olayın gerisi var mi yok mu bilmiyorum.dedim.yoksa bile bütün ahlaksızlıklar böyle yayilip yuvalar bozulmuyor mu.sadece açık foto dediğin fotolarin her birinin aktif hesap .Önce bakarken sonra msj derken ev tutmalar vs .meydana gelmiyor mu.ne kadar basitlestirmissin yazdigim şeyi. Demekki ahlak noktasında da eksiğin var.o zaman herkes baksın önün bunun kıçına orasına burasına. Bunu diyebildiysen zaten kadın düşmanı hanimefendi sizde başkasının kocasına abisine ya da her gördüğüm begendigin erkege bakabilecek karakterdesin.benim yazdığım bu yazı sayfasından defol.
Bir iki tanesine vermiş diğerlerini oyalamis hepBileziği veriyor muydu bari onu merak ettim
Şikayet ettim ben kendisini insanlara açık açık hakaret ediyorKocanıza kızıp ona buna çemkirmeyin. Zeka geriliği ne alaka? Ahlak eksikliği ne alaka?
Çünkü ona da vericem deyip vermemişlerdir mustehak olmuş o ablalara da ohhh aşkı beş paralık ettiler beeBir iki tanesine vermiş diğerlerini oyalamis hep
Sizinle erkek beynine girelim mi? Sanırım tesettürlüsünüz. Erkekler ile mesafeli bir ilişkiniz var. Eşinize sadıksınız. Eşinizin gözü sosyal medyada açık, cazibeli hanımlara kayıyor, biraz da bakıyor. O kadınları takip eden erkek sayısı kadar nüfusu olan Avrupa ülkeleri var. O hanımlara mesajlar atıyorlar, fotolarını beğeniyorlar, kalp alev falan koyuyorlar. Libidolar şelale profillerde. Ne zaman ki kan beynine gitmeye başlıyor eşinizin, yüzünüze bakınca evinde sadece onu bekleyen, onu isteyen, ona ait hisseden biri olduğu aklına geliyor, minnet, mahcubiyet, suçluluk hisleri duymaya başlıyor. Elbette ki seviyordur. Aldatmak sevgi ya da sevgisizlik ile alakalı değil, ama zamanla sevgiyi öldürdüğü gerçek. Ki bildiğiniz kadarı ile şu an aldatmıyor bile.Bu adam bide bu olayı öğrenmeden bi gün önce gözlerime o kadar güzel baktı ki anlatamam arkadaşlar.hani kadınlar aldatildiginda önce kendinde suç arıyor çünkü inanmak istemiyor o hatayı yaptığına. Hani suçu kendisine yuklesin ki affedebilsin.hele de iki evlat varken her türlü düşünüyorsun. Yanı arkadaşlar şimdi kafam yine karışık. Ben hem iktisat hem ilahiyat mezunuyum
Eserekli midir nedir, aldatma olayını Kpss’ye bağladı, bir ara kadın düşmanlığından Hz. Aişe’ye kadar girdi. Hoşumuza gitmeyen her yoruma geri zekalı deseydik oho da ohoo.Şikayet ettim ben kendisini insanlara açık açık hakaret ediyor
Öfke doğru yere ulaşamayıp bir de üstüne biriktiğinde, olur olmaz yerlerde patlak verir.Eserekli midir nedir, aldatma olayını Kpss’ye bağladı, bir ara kadın düşmanlığından Hz. Aişe’ye kadar girdi. Hoşumuza gitmeyen her yoruma geri zekalı deseydik oho da ohoo.
Aşk meşk bırakmadılar malesef biri elleme derdinde biri para...eskiden ne tonton dedeler diye bakıyordum şimdi gözlerimi kısıp bakıyorumÇünkü ona da vericem deyip vermemişlerdir mustehak olmuş o ablalara da ohhh aşkı beş paralık ettiler bee
Komşusuyla dertlesir gibi konu açıyorlar cevapları beğenmiyorlar burada o kadar insan var aynı düşünceyi paylaşmayan dini bile paylaşmayan var.. akıl süzgeci gerekiyor bazılarına.Eserekli midir nedir, aldatma olayını Kpss’ye bağladı, bir ara kadın düşmanlığından Hz. Aişe’ye kadar girdi. Hoşumuza gitmeyen her yoruma geri zekalı deseydik oho da ohoo.
Suratına bir kussaydiniz keşkeKızlar ben eskiden evlilik planı yaparken çok iğrenç şekilde aldatılmıştım, annesi yaşında torunu olan kadınla aldattı beni karaktersiz
İğrenç resimlerini buldum
Aldatmanın da bir adabı olur dediğimi hatırlıyorum
Konuyla çok alakasız ama anlatasım geldi
Potansiyel sapık gibi geliyorlar evet geçen sene otobüste yaşlı bir dede yengemin memesini ellemis önce yanına oturmuş bir şey sorucam diye, yengem de anlamış herhalde ben bilmiyorum amca sen yerine geç demiş geçerken tutmuş bunun memesini yengem otobüsü karakola çektirmiş. Polisler adamı tanımış, abla bu dedenin aklı yerinde değil boşver şikayetçi olma demişler. Bizimki yok valla aklı makli her şeyi yerinde şikayetçiyim demiş aslında sinir bozucu bir olay da yengemin anlatışi geliyor aklıma. Adamın elleri titriyormus bir de Bunların bir gözü toprağa bakarken baska yerleri ay çiçeği gibi mübarekAşk meşk bırakmadılar malesef biri elleme derdinde biri para...eskiden ne tonton dedeler diye bakıyordum şimdi gözlerimi kısıp bakıyorum