• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni aldatmış ( genel eve gitmiş)

konu sahibi neden banlanmış
sahte hesap mı? @Mune @Kazen gerçekten bilmek istiyorum
yani konuyu okuyunca empati yapıyoruz üzülüyoruz bu kadar mı basit insanların duygularıyla uğraşmak ...
çok gerildim vallahi resmen konuya konu sahibine üzülmüştüm..

Şu abuk nickle konu açıp duran biri vardı ya im'li bir nicki olan muhtemelen o. Taktı buraya :) Buradaki hatunlardan kaçmaz ama yakalamışlar hemen.

Biraz kendine zaman ver, kafanı dinle. Ama size bunu söyleme cesareti varsa bunu tekrarlayabilir.

Geneleve gidecek insanin aklı,fikri ,üstü başı bile farklı olur. Bu insanla nasıl iki sene birlikte oldunuz ? Midem bulandı ayrıl tabii , bekliyorum dediği araba da şahin falan mıydı. Emo mu keko mu bu çocuk, ayrıl hastalık kaparsin
Yemin ederim konuyu ilk okuduğum anda öyle birşey canlandı gözümde :KK70:

Ramazan zamanı arkadaşları toplanıp gitmişler birlikte olmuşlar o da arabada bekliyormuş pardon da kendi neden gitmiş? hadi biz gidicez sende bizi bekle mi demişler me alaka onu anlamadım. Sonra da aklına esmiş o da girmiş bu mübarek ayda 25 yaşında orucu falanda mı yoktu yani Ramazan ayında böyle birşeyi ilk kez duyuyorum benim bildiğim bu aylarda öyle yerler zaten kapalı oluyormuş. Bana da hiç inandırıcı gelmedi doğrusu hadi yaptı neden itiraf etsinde kendi kendini yaksın yahu kim itiraf eder ki bunu?

geneleve gidecek kadar çaresiz erkeklere acıyorum sadece..
biriyle tanıştım gece birlikte olduk dese daha onurluca..
Kesinlikle katılıyorum.Bi erkek para karşılığı bi kadınla olmayı nasıl sindirir içine ya? Acizlik değilde nedir bu?
Canım barışma ya gerçekten bu kadar aciz bir insanla barışma.

Bir akrabamin oğlu var 10 yasinda.Çocuk merakli babasina sorular soruyor.Daha bir çocuk.Babasi 18 yasina basar basmaz oraya göturecegine söz vermiş.Şok olmuştum tabi.Bazi erkeklerde erkekliğe adim icin bu bir gelenek midir nedir bilemedim.Yanliş adres bana göre.

İğrenç insanlar! Orda hayat kadınlığı yapanlar değil bunlar daha iğrenç insanlar.

Ramazanda genel evlerin kapalı olması lazım oradaki kadınlar da oruç tutuyordur mutlaka.Ben inanmadım bu konuya.

Ramazanda da genel evler açıkmışşş:işsiz:Yinede inanmadım niye adam gelip itiraf ediyor ki rahatmı batmış..

Şu an halen sinirden elim ayağım titriyor. İkimizde 25 yaşındayız. 2 senedir beraberdik. Birbirimize asla yalan söylemeyeceğimize dair söz vermiştik. Geçenlerde telefon etti, seninle yüz yüze bir şey konuşmak istiyorum dedi. O gün bir de af edersiniz regl günüm, her yerim ağrıyor gerginim. Neyse, sana bi şey itiraf etmem lazım bu vicdan azabı çok zor geliyor dedi. Her zaman buluştuğumuz parkta buluştuk. Söyle dedim. Baya bi kem küm ettikten sonra itiraf etti.

Arkadaşları ile genel eve gitmiş dün, o aslında arabada bekliyomuş ama nefsine yenik düşmüş o da gitmiş bir bayanla beraber olmuş.

Çok pişmanım özür dilemeye bile yüzüm yok bunu saklayamayacağım yüzüne bakamıyorum dedi.

Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ağzımdan sadece nasıl yaparsın bunu bize sözcükleri çıktı. Sonra bi tokat attım ve kalktım gittim.

Eve geldim, saçımı başımı yoldum sinirden ağladım makyaj malzemelerimi filan savurdum aynanın önündeki.

Onu o kadar çok sevmiştim ki belki kendimden bile fazla. O kadar iyi birisiydi ki.

Bir yanım halen severken affet derken, diğer yanım tiksiniyor bunu bana nasıl yaparsın diyor.

Mesaj atmış sövsende vursunda öldürsen de haklısın diye. Cevap vermedim çünkü beynim yanmış vaziyette.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Onsuzluğu düşünüyorum, olmuyor. Onla olmayı düşünüyorum içim kabul etmiyor. Deliricem.

Siz olsanız ne yapardınız?
Makyaj masasındaki malzemeleri yere atıp dağıtman bana biraz dramatik geldi. Yani şarkı kliplerinde çokça gördüğüm içindir belki de bilemiyorum.

Kötü bir durum tabi ki yerinde olsam ayrılırdım.

Back