• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni aldatmış ( genel eve gitmiş)

Bekara koca boşamak kolay degilmiydi at çöpe gitsin:işsiz:kokuşmuş herif,uçkurunu tutamayan biri ilk bile değildir :kusmuk:

Ya bunlar hakikaten tutamıyorlar mı...Çok merak ediyorum bu erkek cinsinin sizden farkliyiz bizim ki nefes almak gibi mantığını...Bence arsizlik...Kadin nefsini 10 tutarsa erkek anca 1 falan derler bunlar hiç tutamıyorlar Biri ikiyi geçtim...Arabada duracaktim tutamadım nedir ya...Basitlik pacadan akiyormus... Parçaladığin ojeye ruja yazık...Bundan eve adam çocuğa baba mı olur ya..Komik adam..Arabada durcakmis da ....

ne kadar gerizekalı oldugunu gösteriyorsun mesajında.Ne kadar iyi niyetlisin.Allahından bul terbiyesiz.Sen kimsin ki bedduan kabul olsun.Kocam bende bende kocamda ihtiyacımızı gideriyoruz canım.Allah agzından çıkanı koynuna soksunda kendi bedduanda boğul inşallah.
:oha:Ne biçim beddua bu ya,iyimisiniz siz karşınızda ki insanı tanımıyorsunuz bile.Bide tanısanız, karşınızda olsa neler edersiniz Allah şerrinizden korusun..

Şu an halen sinirden elim ayağım titriyor. İkimizde 25 yaşındayız. 2 senedir beraberdik. Birbirimize asla yalan söylemeyeceğimize dair söz vermiştik. Geçenlerde telefon etti, seninle yüz yüze bir şey konuşmak istiyorum dedi. O gün bir de af edersiniz regl günüm, her yerim ağrıyor gerginim. Neyse, sana bi şey itiraf etmem lazım bu vicdan azabı çok zor geliyor dedi. Her zaman buluştuğumuz parkta buluştuk. Söyle dedim. Baya bi kem küm ettikten sonra itiraf etti.

Arkadaşları ile genel eve gitmiş dün, o aslında arabada bekliyomuş ama nefsine yenik düşmüş o da gitmiş bir bayanla beraber olmuş.

Çok pişmanım özür dilemeye bile yüzüm yok bunu saklayamayacağım yüzüne bakamıyorum dedi.

Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ağzımdan sadece nasıl yaparsın bunu bize sözcükleri çıktı. Sonra bi tokat attım ve kalktım gittim.

Eve geldim, saçımı başımı yoldum sinirden ağladım makyaj malzemelerimi filan savurdum aynanın önündeki.

Onu o kadar çok sevmiştim ki belki kendimden bile fazla. O kadar iyi birisiydi ki.

Bir yanım halen severken affet derken, diğer yanım tiksiniyor bunu bana nasıl yaparsın diyor.

Mesaj atmış sövsende vursunda öldürsen de haklısın diye. Cevap vermedim çünkü beynim yanmış vaziyette.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Onsuzluğu düşünüyorum, olmuyor. Onla olmayı düşünüyorum içim kabul etmiyor. Deliricem.

Siz olsanız ne yapardınız?
Bravo diyorum durustmus. Istese bunu saklayabilirdi de ruhunuz bile duymazdi.

Konu sahibi konuyu kapattırmalısın çok gereksiz tartışmalar olmuş, bence.

Başkası ile temas edip, başka bedenden haz almayı yaşadı mı ? -yaşadı. Duygusal bir bağ olmadı ama ne olacak gitsin bıkbıkbık... yapanları da boşver, kendileri de kabul etmezdi ederlerse de genişliklerine helal olsun. Bir kere kadının orasını burasını tuttuğu eli orasını burasını gördüğü gözü ile sana nasıl bakacak-dokunacak? Bunu hangi mide alır? Benden öncesi beni ilgilendirmezdi amaaaa benle iken olan durum beni bayağı ilgilendirirdi ve afedersiniz büyük olacak ama sürünsün umrumda olmazdı.

ya bu genel evde yasayan pislik adi kadinlarin allah belasini versin..tabi oraya gid3n erkeklerinde.birde neden izi. veriliyor boyke igrenc biseye..aklim almiyor ya..limon satan bamusuyla gecinenleri hic rahat birammiyorz zabitalar falan ama bu pislige goz yumuluyor..bu nedir ya ..konu sahibi tabikide ayril

Şu an halen sinirden elim ayağım titriyor. İkimizde 25 yaşındayız. 2 senedir beraberdik. Birbirimize asla yalan söylemeyeceğimize dair söz vermiştik. Geçenlerde telefon etti, seninle yüz yüze bir şey konuşmak istiyorum dedi. O gün bir de af edersiniz regl günüm, her yerim ağrıyor gerginim. Neyse, sana bi şey itiraf etmem lazım bu vicdan azabı çok zor geliyor dedi. Her zaman buluştuğumuz parkta buluştuk. Söyle dedim. Baya bi kem küm ettikten sonra itiraf etti.

Arkadaşları ile genel eve gitmiş dün, o aslında arabada bekliyomuş ama nefsine yenik düşmüş o da gitmiş bir bayanla beraber olmuş.

Çok pişmanım özür dilemeye bile yüzüm yok bunu saklayamayacağım yüzüne bakamıyorum dedi.

Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ağzımdan sadece nasıl yaparsın bunu bize sözcükleri çıktı. Sonra bi tokat attım ve kalktım gittim.

Eve geldim, saçımı başımı yoldum sinirden ağladım makyaj malzemelerimi filan savurdum aynanın önündeki.

Onu o kadar çok sevmiştim ki belki kendimden bile fazla. O kadar iyi birisiydi ki.

Bir yanım halen severken affet derken, diğer yanım tiksiniyor bunu bana nasıl yaparsın diyor.

Mesaj atmış sövsende vursunda öldürsen de haklısın diye. Cevap vermedim çünkü beynim yanmış vaziyette.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Onsuzluğu düşünüyorum, olmuyor. Onla olmayı düşünüyorum içim kabul etmiyor. Deliricem.

Siz olsanız ne yapardınız?
en azından durust olmus tabi ama bu yaptigi seyi degistirmez ayrilmak en dogrusu

ya bu genel evde yasayan pislik adi kadinlarin allah belasini versin..tabi oraya gid3n erkeklerinde.birde neden izi. veriliyor boyke igrenc biseye..aklim almiyor ya..limon satan bamusuyla gecinenleri hic rahat birammiyorz zabitalar falan ama bu pislige goz yumuluyor..bu nedir ya ..konu sahibi tabikide ayril
Geçenlerde bir yazı okumuştum.
Genelevde çalışan kadınların çoğu mecburiyetten dolayı oradaymış. Yani paraya ihtiyaçları olduğu için.
Çoğunun çocuğu bilmiyormuş onların oralarda çalıştığını. Çocuklarını okutmak,onlara bakmak için bu işe katlanıyorlarmuş. Her ne kadar kulağa hoş gelmese de, lütfen bu kadar acımasızca yorum yapmayın. Genellemeyin. Bilmediğimiz o kadar şey olabilir ki.

bencede ayril igrenc sey.serefsiz utsnmaz aldatmis sizi yine yapar meraketmeyin.onda pis arkadaslar varken sapik resmen ya midem bulandi valla.hsstalik kapmistir belki ayrilin o rezil herifden..

Geçenlerde bir yazı okumuştum.
Genelevde çalışan kadınların çoğu mecburiyetten dolayı oradaymış. Yani paraya ihtiyaçları olduğu için.
Çoğunun çocuğu bilmiyormuş onların oralarda çalıştığını. Çocuklarını okutmak,onlara bakmak için bu işe katlanıyorlarmuş. Her ne kadar kulağa hoş gelmese de, lütfen bu kadar acımasızca yorum yapmayın. Genellemeyin. Bilmediğimiz o kadar şey olabilir ki.
tobe tobe o pislik kadinlari mi savinuyorsun.acliktan gebersinler ya coluk cocugunu okutmak icin genel ev.....
ya vallahi sen sakasin ya biraz mantikli ol her ac kalan or......yapiyorrrrr

tobe tobe o pislik kadinlari mi savinuyorsun.acliktan gebersinler ya coluk cocugunu okutmak icin genel ev.....
ya vallahi sen sakasin ya biraz mantikli ol her ac kalan or......yapiyorrrrr

Kimisinin kocası, abisi, babası para karşılığı satıyor hanım abla. Şaka değil, gerçek. Daha ne hikayeler var. Keşke hayat düşündüğünüz kadar toz pembe olsa.

Insanlar yillarca bi yastığa baş koydugu insanlardan ayrılıyor ve yaşıyorlar. Ayrilin bence. Bunu bi kez yapan herzaman yapar ve buda sizin onu bir kere affetmenize bakar.

Back