• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni aldatmış ( genel eve gitmiş)

Önce kendinizi sevin,sizin sevginize saygı duyan adamları sevin... Başkasına dokunduysa ki genelev en iğrenç şekli ihanetin bence ayrılın... Yukarda bi arkadaş demiş zaten "ihanetin nedeni değil bedeli olur" diye... Affederseniz devam edecek bunu bilin...

Bide bunlar " durust davraniyorum, senden gizlemedim bak, affetmelisin yani" kafasiyla onlari affetmememizi bekliyorya.
Gulunc haldeler.
Ben dustum benzer hataya sen dusme.
Kendimi " ama bana durust davrandi, gizleyede bilirdi" diye kandirdim ve affettim.
Ardindan " durust davrandim, affedildim, esitlik saglandi, mahcup olmam felan gereksiz' demis olsaki hemen ardindan eski sevgiliyle konusmaya baslamis.
Bense habersiz.

Affedip affetmemek size kalmış.
Affedicekseniz bu konuyu geri bırakmalı ve bir daha konusunu açmamalısınız bunu yapabilir misiniz önce bu soruyu sorun kendinize...
Ayrıca yıl olmuş 2017 genelev mi kaldı Allah aşkına ya nası bir mide bu:kusmuk:
Erkek arkadaşınızın da nasıl bir arkadaş ortamı var anlamadım toplanıp geneleve gideceklerine cafeye restauranta yemeğe filan gitsinler :KK12: Bence ayrılın net.

yahu bi de sene olmuş 2017,
herhangi bir gece kulübüne gitsen, tek gecelik ilişki arayışında onlarca karşı cins bulursun,
ama bu herifler o kadar ezik, o kadar zavallı ki bir kadına iki çift hoş laf etmeyi, flörtleşmeyi, gecelik takılmayı bile bilmiyorlar, anca gidip genelevde anneleri yaşında kadınların üstünde tepinmeyi seks sanıyorlar.

Aldatılma açısından düşünürsek çok vahim değil konu. ama başka açıdan bakarsak... bu kadar mı düşmüş.. yani geneleve giden erkeklerin tipine ve potansiyeline bakacak olursak... ucuz biri sanki... Kiminle yola çıktığını bi daha düşün derim

yahu bi de sene olmuş 2017,
herhangi bir gece kulübüne gitsen, tek gecelik ilişki arayışında onlarca karşı cins bulursun,
ama bu herifler o kadar ezik, o kadar zavallı ki bir kadına iki çift hoş laf etmeyi, flörtleşmeyi, gecelik takılmayı bile bilmiyorlar, anca gidip genelevde anneleri yaşında kadınların üstünde tepinmeyi seks sanıyorlar.
oha, bu kadar isabet olamazdı vallahi sizi alkışlıyorum

Ben tiksindim seninki çok normal bence ilişki iki.tarafin istemesi arzulamasiyla olur ordaki kadınlara gidip arzulanmadigini bile bile nasil yapıyorlar hemide toplanıp gitmişler başkaları olsa yemeğe balığa hali sahaya falan gider bunlar igrencliklerinden nereye gitmişler yaaa zavallılar :@

Midesiz o kadın o gün kaç erkekle birlikte oldu. Aldatmanin en jgrenci bu bana göre. Hastalık riski bı söylemiyorum bile. Yok ver gitsin.genelevdeki kadkna bile ağzı sulanmış,kendini durduramamis ilerde ilk fırsatta aynısını yapacak

Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ağzımdan sadece nasıl yaparsın bunu bize sözcükleri çıktı. Sonra bi tokat attım ve kalktım gittim.

Eve geldim, saçımı başımı yoldum sinirden ağladım makyaj malzemelerimi filan savurdum aynanın önündeki.

Yeni üyelik ilk konu ilk mesaj.. Türk filmi sözcükleri bilemedim şuan

Şu an halen sinirden elim ayağım titriyor. İkimizde 25 yaşındayız. 2 senedir beraberdik. Birbirimize asla yalan söylemeyeceğimize dair söz vermiştik. Geçenlerde telefon etti, seninle yüz yüze bir şey konuşmak istiyorum dedi. O gün bir de af edersiniz regl günüm, her yerim ağrıyor gerginim. Neyse, sana bi şey itiraf etmem lazım bu vicdan azabı çok zor geliyor dedi. Her zaman buluştuğumuz parkta buluştuk. Söyle dedim. Baya bi kem küm ettikten sonra itiraf etti.

Arkadaşları ile genel eve gitmiş dün, o aslında arabada bekliyomuş ama nefsine yenik düşmüş o da gitmiş bir bayanla beraber olmuş.

Çok pişmanım özür dilemeye bile yüzüm yok bunu saklayamayacağım yüzüne bakamıyorum dedi.

Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ağzımdan sadece nasıl yaparsın bunu bize sözcükleri çıktı. Sonra bi tokat attım ve kalktım gittim.

Eve geldim, saçımı başımı yoldum sinirden ağladım makyaj malzemelerimi filan savurdum aynanın önündeki.

Onu o kadar çok sevmiştim ki belki kendimden bile fazla. O kadar iyi birisiydi ki.

Bir yanım halen severken affet derken, diğer yanım tiksiniyor bunu bana nasıl yaparsın diyor.

Mesaj atmış sövsende vursunda öldürsen de haklısın diye. Cevap vermedim çünkü beynim yanmış vaziyette.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Onsuzluğu düşünüyorum, olmuyor. Onla olmayı düşünüyorum içim kabul etmiyor. Deliricem.

Siz olsanız ne yapardınız?

Aldatılmışsın
Sana affetmeyi düşündüren ne , gelip itiraf etmesi mi ?
Bunun gibi iğrenç adamların yüzünden var kadın ticareti
Düşün sen tek gecelik bir ilişki yaşayıp, sonra da gidip itiraf etseydin o senin için şu kadar satırı yazar mıydı ?
Sil gitsin , uçkuru düşük herifle uğraşılmaz, ne köy olur ne kasaba, hastalık falan gibi ihtimallerden hiç bahsetmiyorum bile

Back