• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni aldatmış ( genel eve gitmiş)

Ne kadar iyi niyetlisiniz.
Oradaki kadinlar oruc tutacak olsa orada mi olurlar Allah askina?
Sizde haklısınız tabi ama genelev kadınlarının röportajlarını okumuştum içlerinde çok kötü hayatlar yaşayan kadınlar vardı.Kocası tarafından oraya bırakılan..Delimiyim neyim ama içim acımıştı.Nine bile vardı içlerinde ya :KK43:

Hastalık kapmış olablr hergün on yuz bin erkekle yatan kadinlar sonucta bana iğrenç gelirdi unutabilceksen affet

Ne bileyim restauranta oruç tutmayıp yemek yiyen baba oğula meydan dayağı atan saplar,belki insafa gelirde Ramazan da oralara gitmez diye düşündüm..
Yok zannetmiyorum giden oluyordur. Asıl böyleleri gider bence de neyse :) adetli günlerinde bile ilişkiye giriyormuş genelevde çalışanlar bir de Ramazanda bir ay boyunca çalışmayacaklarını düşünmek fazla iyi niyetlilik olur ne yazık ki

Sen affedersin bunu kesin.
Onsuz olmayı düşünemiyormuşsun falan, bu kadar aciz olma bir erkek için.
Aklın varsa da affetme mesaj bile atma.

Şu an halen sinirden elim ayağım titriyor. İkimizde 25 yaşındayız. 2 senedir beraberdik. Birbirimize asla yalan söylemeyeceğimize dair söz vermiştik. Geçenlerde telefon etti, seninle yüz yüze bir şey konuşmak istiyorum dedi. O gün bir de af edersiniz regl günüm, her yerim ağrıyor gerginim. Neyse, sana bi şey itiraf etmem lazım bu vicdan azabı çok zor geliyor dedi. Her zaman buluştuğumuz parkta buluştuk. Söyle dedim. Baya bi kem küm ettikten sonra itiraf etti.

Arkadaşları ile genel eve gitmiş dün, o aslında arabada bekliyomuş ama nefsine yenik düşmüş o da gitmiş bir bayanla beraber olmuş.

Çok pişmanım özür dilemeye bile yüzüm yok bunu saklayamayacağım yüzüne bakamıyorum dedi.

Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ağzımdan sadece nasıl yaparsın bunu bize sözcükleri çıktı. Sonra bi tokat attım ve kalktım gittim.

Eve geldim, saçımı başımı yoldum sinirden ağladım makyaj malzemelerimi filan savurdum aynanın önündeki.

Onu o kadar çok sevmiştim ki belki kendimden bile fazla. O kadar iyi birisiydi ki.

Bir yanım halen severken affet derken, diğer yanım tiksiniyor bunu bana nasıl yaparsın diyor.

Mesaj atmış sövsende vursunda öldürsen de haklısın diye. Cevap vermedim çünkü beynim yanmış vaziyette.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Onsuzluğu düşünüyorum, olmuyor. Onla olmayı düşünüyorum içim kabul etmiyor. Deliricem.

Siz olsanız ne yapardınız?

Affedermisin bilmem ama şunu unutma bi hastalik kapmis olabilir ve affedersen birlikte oldugunuzda sana da bulasabilir.

Bunu affetti der yine gider.

Valla sizden af diler gibi bir hali yok. Sadece vicdan yapmış zaten sizle takılmak isteyeceğini sanmam Yen'i bir dünya keşfetmiş gibi bağır aşağı koşan bir öküz misali yularını tutamazsınız artık.
Üzülmeyin siz yolunuza bakın

Bilmesen daha iyiydi.Artık biliyorsun ve affesersen mutlaka tekrarlıycak.Bitmesi en iyisi.

hadi normal bir aldatma olsa (ki ben bu durumda bile kendime yediremezdim) belki affedersiniz ama geneleve gitmiş. Kendinize bunu yedirebilecek misiniz? O kadar alçalabilen bir erkeği nasıl kabul edeceksiniz? Nasıl yedireceksiniz kendinize? Mideniz alacak mı?

Eve geldim, saçımı başımı yoldum sinirden ağladım makyaj malzemelerimi filan savurdum aynanın önündeki.
Zengin tribi gibi :)
Ben olsam daha yûzûne bile bakmazdim. Hayatimdan cikartirdim. Iyiki söylemis belkide Allah söyletti iste .daha hicbirseye baslamissiniz iyiki. Böyle pisliklere acımayın. Belkide ayrılma bahanesiydi?

Valla sizden af diler gibi bir hali yok. Sadece vicdan yapmış zaten sizle takılmak isteyeceğini sanmam Yen'i bir dünya keşfetmiş gibi bağır aşağı koşan bir öküz misali yularını tutamazsınız artık.
Üzülmeyin siz yolunuza bakın
Gulmekten bayilicam yorumunuza:KK70:

Ay okuyunca bi tiksinme geldi ya o_O çok zor bi durum ya ne biliyim iki sene az değil ama evlenince yapsa emin ol daha zoruna giderdi .

Ayrılırdım ben ne kadar sevsemde her dokunmamda bunu benden önce iğrenç bi kadın yapmıştı diye düşünmektense yediremezdim yani

Hayat şartları yüzünden, çaresizlik yüzünden belki de kimsesizlik yüzünden bu mesleği yapan kadınların çaresizliğini kullanan o adamı affetmeyi düşünmüyorsunuz dur umarım ?

Bu mesleği yapmayan bir kadın ile birlikte olsaydı, ikinci şansı verebilirdiniz... herkes ikinci bir şansı hakkeder.

Ama genel eve gitmek ne kadar acı birşey.
Affedilecek bir durum yok.

Bazıları "pislik" yazmış bu mesleği yapan kadınlara ama hiç düşünmüyorsunuz değil mi ? Hiç bir kadın isteyerek bu mesleği yapmaz.

Hepsi çaresizlikten. Bir çoğu zorla duruyorlar orada. Kaçırıyorlar kadınları, bayıltıp tecavüz ediyorlar...

Genel eve giden tüm erkek ler aslında birer tecavüzcüdür benim gözümde. Bu bir meslek olsa bile, o kadınlar ilişkiye girmek istemiyor. Mecburiyetten herşey...

Eğer erkek arkadaşınızı affederseniz kendinizi nasıl affedeceksiniz ? Sizde bir kadınsınız. Kadınları sadece birer sex objesi olarak gören adamlardan ne farkınız kalacak ?

Ben her zaman ikinci şansı savunanlardanım ikili ilişkilerde sadece böyle bir durum da asla ama asla ikinci şansı vermem.

Vicdanınız ile baş başa bırakıyorum sizi.

Bi.kere yapmis bi dha yapar o pislik iyyy midem bulandi ramazan da bide hic utanmadan mubarek ayda gitmis pis kadinlarla beraber olmus yaa aciz seyy ona hastalik falan da bulasmistir:skandal: öggg:bicak:

Back