- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.116
- 548
- 25
O zaman evli çiftlerin büyük bir çoğunluğu eşlerini aldatmış tır.Aldatma anlayışınıza göre herkes herkesi aldatıyor, aldatmayan kalmamış, kimin eli kimin cebinde belli değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman evli çiftlerin büyük bir çoğunluğu eşlerini aldatmış tır.Aldatma anlayışınıza göre herkes herkesi aldatıyor, aldatmayan kalmamış, kimin eli kimin cebinde belli değil.
Ayy jigololuk falan mı yapıyordu acabaKızlar ben eskiden evlilik planı yaparken çok iğrenç şekilde aldatılmıştım, annesi yaşında torunu olan kadınla aldattı beni karaktersiz
İğrenç resimlerini buldum
Aldatmanın da bir adabı olur dediğimi hatırlıyorum
Konuyla çok alakasız ama anlatasım geldi
Zaten bende birşey demedim. O hanım efendinin yazdıgını okuduysanız eğer. Emin olun benim yaşadıgımın devede kulagını bile yasamassiniz çektiğim acının haddi hesabı yok. Zaten ne yapmanız gerektiğini canım hemcinslerim yazmis. Hatta haticr hanımda yazmıs adama ilgi gçstermemissin dışarı yönelmis gibi bisi. Bizde genel olarak o kadına kızdık fark ettiyseniz. Yani adamın yağtıgı tabiki çok yanlis ama aldatna değil bu ama dedigin gibi ilerisi de gelebilir.. Benim aldatılma hikayem böyle basladi ne tavsiye vereceğimi bilemiyorum benim yaptıklarım genel olarak adamı daha da itti bilgisizlikten cahillikten ne diyeyim ki insallah ilerisi olmaz. Cok büyük tepkiler vermek vazen cok ters tepiyor o yüzden size ne söylesem yanlis olur cünkü kendi hayatımıda batırdımAllah Allah sadece başlığı öyle yazdım hanımlar.ve dert ne derece olursa olsun gülünmez. Yaziyi böyle anlamadan okuyacaginizi bilseydim. Bu olaylar hep boyle böyle büyüyüp gidiyor benim gibi bu durumu yaşayan varsa beraber dertleselim konusalim neler yapabiliriz bugünde gelecekte büyürse olaylar o zaman Nasıl davranmaliyiz .beraber de benim gibi atanmak isteyen varsa mevzu ne olursa olsun beraber çalışalım motive olalim demistim
Kadınlar ne kadar eşlerine sadık ve ne kadar iyi iradeye sahipler. Ya bizler ilgi görmediğimiz de gidip elin adamının kasına bakmaktansa , kendimize bakıyoruz acaba neremde ne var da bu adam bana karşı ilgisiz isteksiz diye kara kara düşünüyoruz yetmiyor buraya konu açıyoruz.Adamlar bizle ilgilenmeyince bizde çıplak kaslı erkeklere baksak bizimde hakkımız oluyor o zaman
Ay bir tane de bende var bu konudan. Bizim de (erkek)komşumuz 82 yaşında eşi nın de gözleri görmüyor ve kadın felç . Birgün gitmiş eczaneye cinsel istek artırıcı mi deniyor ne deniyorsa o ilaçlardan istemiş adama vermemişler tabi ilacı. Sonra gecenin bir vakti eşinin yatağına gitmiş kadın başlamış bağırmaya beni öldürüyor yardım edin diye kadına vurmuş bastonuyla bana karilik yapamıyorsun diye. Sonra kadın vefat etti adam evlenecem diye tutturdusonra çok yaşamadı oda vefat etti.Yok kız bu dedenin bu haltı yediğinden kimsenin haberi yok ki kime hava atacak, aksine duyulursa büyük rezillik itibarlı bi aile bunlar. Amcanın tesisat çalışmıyorsa da yine bir iki elliyordur bence zaten şimdiki gdo'lu gıdalar yüzünden 30'a gelmeden pert oldu biizmkiler bu 80lik tekeler eski toprak hep
Burdan bütün beğenen dalga geçen dramatiklestirdi deyip gecistiren ya da yazıyi tüm okuyanlara tekrar yazıyorum.birincisi yazıyı ıyi okuyun.anlayin.ve ben burda ıyi anlayacak kişilere sesleniyorum .dünyada illa erkek kadinin düşmanı değildir asıl düşman hem cinsimizden çıkıyor maalesef .görüldüğü gibi. ve her ne kadar basitlestirseniz de kadına yapılan en küçük üzüntü hakaret şiddet vs.hic hakedilmemistir yani Hiç bir kadın haketmez.haketmeyen erkek de dışına. Kimsenin hakkına girmeyelim .peygamber efendimiz.esi aişe annemize emir bile yapmamış. Dışarı çıkacağı vakit ya aişe dışarı soğuk mu ustume birşey alayım mı derdi.islam bu kadar değer veriyor kadına.burdaki bütün kadın düşmanları dışarı yazımı okuyup sacmayalacaklar kendi pis düşüncelerinizde boğulun. Buraya ilismeyin. Ben burda yazımı yazarken kadın kadına her zaman destek olur düşüncesiyle yazmışım hiç böyle yorumlar aklımın ucundan gecmiyordu. Şu hale bak .yazık yani bütün hadsiz ve seviyesiz yorum yapanlara
Eşinden beklemediği bir davranış ile karşılaşınca durum aldatmaya gelmiş. Ama boşuna demiyor kimse erkek milleti her şeyi yapar diye.Konu sahibi hanımefendi kimse size birşey demedi ki aldatmaya girmez dediler genelde
Siz pirü pak gözleri bağlı bir adam istiyor olabilirsiniz gerçekten biz de çok istiyoruz ama genel olarak baktıklarını da biliyoruz
Ben anlamıyorum zaten bizim kadınlar menopoza girince emekli oluyorlar erkekler masallah bir tanidikta çok yakın geçenlerde haplarina baktım günde on ilaç kullanıyor şeker tansiyon kalp ne ararsan var cinsel güç artırıcı da var libido peşinde koşuyor halaPotansiyel sapık gibi geliyorlar evet geçen sene otobüste yaşlı bir dede yengemin memesini ellemis önce yanına oturmuş bir şey sorucam diye, yengem de anlamış herhalde ben bilmiyorum amca sen yerine geç demiş geçerken tutmuş bunun memesini yengem otobüsü karakola çektirmiş. Polisler adamı tanımış, abla bu dedenin aklı yerinde değil boşver şikayetçi olma demişler. Bizimki yok valla aklı makli her şeyi yerinde şikayetçiyim demiş aslında sinir bozucu bir olay da yengemin anlatışi geliyor aklıma. Adamın elleri titriyormus bir de Bunların bir gözü toprağa bakarken baska yerleri ay çiçeği gibi mübarek
Böyle anlatınca komik oluyor ama kendi uçmayan kuşlarının suçunu bir gün de kadına atmasınlar ya. Çok sinirlendim şu an.Ay bir tane de bende var bu konudan. Bizim de (erkek)komşumuz 82 yaşında eşi nın de gözleri görmüyor ve kadın felç . Birgün gitmiş eczaneye cinsel istek artırıcı mi deniyor ne deniyorsa o ilaçlardan istemiş adama vermemişler tabi ilacı. Sonra gecenin bir vakti eşinin yatağına gitmiş kadın başlamış bağırmaya beni öldürüyor yardım edin diye kadına vurmuş bastonuyla bana karilik yapamıyorsun diye. Sonra kadın vefat etti adam evlenecem diye tutturdusonra çok yaşamadı oda vefat etti.
Ay bu kadınların çilesi ne olacak ya güleyim mi üzüleyim mi bi tuhaf oldum cem Yılmaz'ın anlattıgi var ya bence tam ölmemiş diyor. O dedenin naaşı kesin o şekilde bulunmuştur tövbeler olsun yaAy bir tane de bende var bu konudan. Bizim de (erkek)komşumuz 82 yaşında eşi nın de gözleri görmüyor ve kadın felç . Birgün gitmiş eczaneye cinsel istek artırıcı mi deniyor ne deniyorsa o ilaçlardan istemiş adama vermemişler tabi ilacı. Sonra gecenin bir vakti eşinin yatağına gitmiş kadın başlamış bağırmaya beni öldürüyor yardım edin diye kadına vurmuş bastonuyla bana karilik yapamıyorsun diye. Sonra kadın vefat etti adam evlenecem diye tutturdusonra çok yaşamadı oda vefat etti.
Kocanın internette izlediği çıplak kadınlar mi kadın dusmaniBurdan bütün beğenen dalga geçen dramatiklestirdi deyip gecistiren ya da yazıyi tüm okuyanlara tekrar yazıyorum.birincisi yazıyı ıyi okuyun.anlayin.ve ben burda ıyi anlayacak kişilere sesleniyorum .dünyada illa erkek kadinin düşmanı değildir asıl düşman hem cinsimizden çıkıyor maalesef .görüldüğü gibi. ve her ne kadar basitlestirseniz de kadına yapılan en küçük üzüntü hakaret şiddet vs.hic hakedilmemistir yani Hiç bir kadın haketmez.haketmeyen erkek de dışına. Kimsenin hakkına girmeyelim .peygamber efendimiz.esi aişe annemize emir bile yapmamış. Dışarı çıkacağı vakit ya aişe dışarı soğuk mu ustume birşey alayım mı derdi.islam bu kadar değer veriyor kadına.burdaki bütün kadın düşmanları dışarı yazımı okuyup sacmayalacaklar kendi pis düşüncelerinizde boğulun. Buraya ilismeyin. Ben burda yazımı yazarken kadın kadına her zaman destek olur düşüncesiyle yazmışım hiç böyle yorumlar aklımın ucundan gecmiyordu. Şu hale bak .yazık yani bütün hadsiz ve seviyesiz yorum yapanlara
Haklısınız . Zaten erkekler genelde ipliği iğnenin deliğine takamadıkları zamanda eşlerini suçluyorlar . Bence camilerde verilen hutbelerin içeriğinin değişme zamanı geldi de geçiyor. Kadının oğlu değilde kızı olsa suçlu yine kadın. Birçoğu erkek bebek doğurmadığı için kadına bindiriyor tüm sorumluluğu ama erkeklerden gelen sperm ile cinsiyet oluşuyor zaten. Bu konulara acilen el atılmalı.Böyle anlatınca komik oluyor ama kendi uçmayan kuşlarının suçunu bir gün de kadına atmasınlar ya. Çok sinirlendim şu an.
Bence haddinizi bilin çok yazık... Kadin size kötü birşey söylemiyor sen got çıplak kadınlara giden kocana ayar çek!Yaziyi nasıl okudugun belli.zeka geriliği var galiba.bi gün önce güzel bakmıştı bu adam bana nasıl yapar böyle güzel bakan bi es Demiştim.ayrica dram değildi maksadim.bu olayın gerisi var mi yok mu bilmiyorum.dedim.yoksa bile bütün ahlaksızlıklar böyle yayilip yuvalar bozulmuyor mu.sadece açık foto dediğin fotolarin her birinin aktif hesap .Önce bakarken sonra msj derken ev tutmalar vs .meydana gelmiyor mu.ne kadar basitlestirmissin yazdigim şeyi. Demekki ahlak noktasında da eksiğin var.o zaman herkes baksın önün bunun kıçına orasına burasına. Bunu diyebildiysen zaten kadın düşmanı hanimefendi sizde başkasının kocasına abisine ya da her gördüğüm begendigin erkege bakabilecek karakterdesin.benim yazdığım bu yazı sayfasından defol.
Yaziyi nasıl okudugun belli.zeka geriliği var galiba.bi gün önce güzel bakmıştı bu adam bana nasıl yapar böyle güzel bakan bi es Demiştim.ayrica dram değildi maksadim.bu olayın gerisi var mi yok mu bilmiyorum.dedim.yoksa bile bütün ahlaksızlıklar böyle yayilip yuvalar bozulmuyor mu.sadece açık foto dediğin fotolarin her birinin aktif hesap .Önce bakarken sonra msj derken ev tutmalar vs .meydana gelmiyor mu.ne kadar basitlestirmissin yazdigim şeyi. Demekki ahlak noktasında da eksiğin var.o zaman herkes baksın önün bunun kıçına orasına burasına. Bunu diyebildiysen zaten kadın düşmanı hanimefendi sizde başkasının kocasına abisine ya da her gördüğüm begendigin erkege bakabilecek karakterdesin.benim yazdığım bu yazı sayfasından defol.
Allah Allah sadece başlığı öyle yazdım hanımlar.ve dert ne derece olursa olsun gülünmez. Yaziyi böyle anlamadan okuyacaginizi bilseydim. Bu olaylar hep boyle böyle büyüyüp gidiyor benim gibi bu durumu yaşayan varsa beraber dertleselim konusalim neler yapabiliriz bugünde gelecekte büyürse olaylar o zaman Nasıl davranmaliyiz .beraber de benim gibi atanmak isteyen varsa mevzu ne olursa olsun beraber çalışalım motive olalim demistim
Yaziyi nasıl okudugun belli.zeka geriliği var galiba.bi gün önce güzel bakmıştı bu adam bana nasıl yapar böyle güzel bakan bi es Demiştim.ayrica dram değildi maksadim.bu olayın gerisi var mi yok mu bilmiyorum.dedim.yoksa bile bütün ahlaksızlıklar böyle yayilip yuvalar bozulmuyor mu.sadece açık foto dediğin fotolarin her birinin aktif hesap .Önce bakarken sonra msj derken ev tutmalar vs .meydana gelmiyor mu.ne kadar basitlestirmissin yazdigim şeyi. Demekki ahlak noktasında da eksiğin var.o zaman herkes baksın önün bunun kıçına orasına burasına. Bunu diyebildiysen zaten kadın düşmanı hanimefendi sizde başkasının kocasına abisine ya da her gördüğüm begendigin erkege bakabilecek karakterdesin.benim yazdığım bu yazı sayfasından defol.
Yani adam aldatmış diyemeyiz ama belliki bir şeylerin arayışına girmiş, bir adım sonrasını yapabilirde yapmayabilirde.
Bu adama çok fazla güvenmeyin,
İki üni. mezunusunuz madem, çocuklarınız küçük olsa da kpss ye hazırlanın. Herşeye hazırlıklı olun, olmasını istemeyeceğiniz durumlarda sudan çıkmış balık gibi ortada kalmazsınız.
3. Çocuğun olmaması için gerekli önlemi alın.