• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden utaniyor galiba?

Iyyy nefret ettiğin tipler..elle tutulur birşey söyleyin ya ..kişiliği sıfır seni ciddiye almıyor işi gucu yok neyine tahammül ediyorsun sen bunun

Ben sanaldan iliskiniz gibi algiladim ve senden daha iyisini bulmak istior sanirim bunu anlamanin bir yolu var baska biri gibi tnisma amacli yazmak

abartmıyosun bence de. bence ondan şifresini iste eğer şifresini sana vermezse bunda sorun vardır. ayrıca sitede ki kızlarla da görüşmüş ben şahsen böyle bi insana sevgili gözüyle bakmam. ayıca babası ot kullanıyo demişsin onun da kullanma ihtimali var. bence sen bundan uzaklaş bana pek güvenilir gibi gelmedi

Bir insan bir ilişkiye mutlu olmak, huzur bulmak için başlar. Zaten kendisi bile sorunluyken ( küçük görerek söylemiyorum) sana ne kadar huzur verebilir ki bu adam? mesajlarına 4 saatte cevap verip yanında öpmesi sevgi göstergesi değil ki.
Ayrıca iş konusuda sıkıntı herhangi bir gayreti yoksa ileride de senin gayretinle işe gider ilk fırsattada bırakır
Bilemedim bu adam bana pek tekin biri gibi gelmedi.
Özellikle neden tedavi gördüğü önemli bence belki ileride seni çok sıkıntıya sokacak bir şeydir?

Gençliğini harcama bu adama
sana karşı bişey hissettiğini düşünmüyorum vakit geçiriyor sadece
buluştuğunuzda yakınlaşmalar öpmeler hepsi tatmin olmak için
seven bu şekilde davranmaz

dertsiz başına dert mi arıyorsun güzelim bi nane olmaz bu adamdan. en kısa zamanda hoşçakal de;)

Merhabalar,

2 aydir bir iliskim var. Iliskimiz olmadan önce aylarca konustuk ve son 2 aydir beraberiz. Sevgilimi cok seviyorum ve ona bunu defalarca söylüyorum. Oda beni sevdigini söylüyor ama dürüst olmam gerekirse ben bundan pek emin degilim.. :KK43:

Sevgilimle ikimizinde yillardir üye oldugu bir forumda tanistik. Forumdaki bazi kizlar ile gerçekte yakinlasmasi oldugunu biliyorum ve bana bunlari dürüstçe anlatti. Ara ara takip ediyorum ve benimle birlikte oldugundan beri hiç bir kiza forumdan yakinlik göstermedi. Tabii özel mesajlarini göremem ama güvenmek istiyorum. Benim son zamanlarda sinirimi bozan ise sevgilimin sürekli forumda oldugu. Kendisi 7 senedir üye oraya, normaldir tabii, ama benimle whatsapp'te konusurken bile verebilecegi en kisa cevabi bile sirf bu forum yüzúnden bazen 1 saat sonra veridig oluyor. Ayrica dikkatimi çekende topic'lere neredeyse hiç bir sey yazmamasi. Yani saatlerce sitede ama bazen 3-4 saat hiç bir konuya yorum yazmadigi oluyor. Bence bu süre zarfinda baskalari ile konustugunu düsündüm özel mesajlar ile, ve sordum ama bana 'yoo nerden cikti' dedi. Bende fazla uzatmadim.

Ikinci bir sorunum ise benden utandigini düsünmem. Bazen beni oyaliyormus gibi geliyor. Ona 'kimseye benden bahsettin mi?' diye sordugumda bana 'hayir, sadece 1 kisiye bahsetmistim ama kuzenim mi yoksa arkadasim mi hatirlamiyorum' dedi. Bende peki biri sorarsa sevgilin var mi diye ne dersin dedigimde 'var derim tabii' dedi.
Az evvel mesela, whatsapp'te lafliyorduk ve bana bir fotograf yolladi 'bu nasil? koyayim mi facebook'a?' dedi, bende 'koy bence güzel' dedim. Fotografi yükledi ve bende altina kalp yazdim. yarim saat sonra baktim kalbi silmis. Tek bir yorum vardi ve oda annesinden. 'Canim oglum Allah seni korusun' falan gibi seyler yazmis kadin. Hemen sordum neden sildin benim yorumumu diye bana 'ya annem soru sorup duruyor o kim diye bu aralar kimseden soru istemiyorum' dedi. Bende 'e tabii kimseden soru istemezsin cünkü ne cevabi verecegini bilmiyorsun cünkü daha sen bile senin hayatindaki yerimi tam bilmiyorsun' dedim o da bana 'hayir alakasi yok' dedi. 'Annen bu kim diye sordugunda ona ne cevabi verdin?' dedigimde bana 'hiç dedim, cevap vermedim' dedi. Bende sinirlendim. 'Evet haklisin ben zaten hiçim keske bir sey yazmasaydim kusura bakma' dedim. Cevap olarak 'seninle alakasi yok ki' dedi. Bende 'tabii benim yorumum ama benimle alakasi yok. Istersen beni facedende sil, biri falan görür aman' dedim cevap olarak bana 'ufff buket ne alaka yaa' dedi bende 'tamam' yazdim.

Acaba ben mi abartiyorum, yani çok mu üstüne gidiyorum? Acele mi ediyorum? Onun böyle davranmasi normal mi peki?

Bana hiç bir sorunundan bahsetmiyor. 4 aydir calismiyor ve haftada bir kere piskologa gidiyor ama sebebini hala anlatmiyor. Her sordugumda 'zamanla anlatirim benim yapim böyle karakter meselesi ben herkese anlatmam hani anlatacak olsam anlatirdim'diyor. Geçenlerde azicik üstüne gittim ben herkes degilim bana anlatmalisin dedim tek söyledigi 'biliyorum herkes olmadigini zaten seni herkes gibi görmüyorum ama zamanla anlatirim' dedi. Tek bildigim babasinin genç yasindan beri ot kullandigi.

bana sanki biraz mesafeli, bazen sevdigini belli ediyor ama bazende etmiyor. Her bulusmamizda cok yakinlasiyor öpüyor falan. Bulustugumuz zamanlarda dediklerimi dinliyor ama kendisi fazla konusmuyor ve gülmüyor. Çözemedim. Ilk baslarda asla böyle degildi. Beni kendine asik etti simdide ilgisiz gibi. Bu arada o 28 ben 22 yasindayim.
Ne yapmam gerek? Bir süre soguk mu davranayim? Veya en azindan beni sevdigini nasil anlarim? Onu kaybetmek istemiyorum ama böyle olmasida beni çok mutsuz ediyor.
bi cacık olmaz ondan:KK12:

İnternetten sevgili hata burada başlıyor bence.Hiç tanımadığınız sır gibi ve sorunlu bir aile bence yol yakınken uzaklaş.İşi yok çalışmıyor saatlerce forumda bence bu bile yeter

Sevglin ne istedignin farknda dgl cnim ondan bir halt olmaz böyleleri insani yorar.sen onu dger verdgn icin onun göznd dgerszsn.salla gtsn.

Açıkçası ben biraz daha farklı düşündum erkek arkadaşınız psikolojik tedavi görüyor ve bazı uyuşturucu maddelerden arınmaya çalışıyor sonuçta babasıyla alakalı bir bilgi vermissiniz zamanla anlatirim demesi de bu yüzden bence. Kafasını dağıtmak için forumda takılıyor olabilir ve daha az gulmesinide bu nedene bağladim bilemiyorum ne derece doğru..

bi arkadasım bu sekilde baslayan ve adına ilişki dediği bu durumu dahada ileriye götürdü.burada senin gözün acılsın diye yapılan her yorumu bizde yaptık ama asktan ne bizi duydu ne gözü gördü..adam 6 ay sonra ben görücü usulüyle yarın evleniyorum beni bi daha arama dedi...
görüştüğünüzde öpmeleri sadece öpmek olarak kalsın.
5 yıl sonra ben nasıl bi aptalmısım deme.
arayıp sorma,
bak bakalım neler olacak.

kendine gizemli sırlarlı dolu bir adam tipi verip karşısındakinde merak uyandırmaya çalışan tiplerden biri işte.

eşelesenizde altından umduğunuz çıkmaz. "amaaaaan bu muymuş bee bende bir şey sandıydım ne zamandır merakımdan çatladıydım ne komplo teorileri ürettiydim" dersiniz.

7 SENEDİR SİTEDE ALIŞKANLIKLARINI DEVAM ETTİRİYORDUR.BENCE SİZDE BU TARZ SİTELERDEN SIYRILIP GERÇEK HAYATTA BİR İLİŞKİ YAŞAMAYI TERCİH EDİN.

abartmıyorsun var bunda bir iş.

adam resmen ilişkiniz olduğunu kamufle etmeye çalışıyor

Back