- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi saripencere
Bu adamdan bi cacık olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sizemi yaxmistim arkadasim bu formun ismi belli kadinlar kulubu biz bize konusuyoruz konu ne olursa olsunSiz de sitelere giriyorsunuz, kötü bir insan mısınız?
Konu sahibi arkadaşım, ilişkinizin yürüyebileceğiniz sanmıyorum ben açıkçası.. Bu arada forumda "Kimler Çevrimiçi" bölümünden ya da profilinden ne yaptığını görebilirsin tabi o forum bunları destekliyorsa..
bi arkadasina sitenin adini ver uye olsun 1 2 hafta sonra mesaj atsin ona bakalim ne olacak. baska turlu cozemezsin.
28 yaşında eşşek kadan adam olmuş annesinin bu kim sorusundan mı çekiniyormuş. İlginç ne diyeyim. Benim anlamadığım şey yani fiziksel bi kusurun mu varda benden utanıyor galiba diyorsun ? Yada neye dayanarak öyle dedin
Hepinize tesekkurler yorumlariniz icin. Hala cevap yazmadi. Hatta fotografinin altina 'kardesim görmesin bu yazdiklarini anne bende seni seviyorum' yazmis..
Bu sabah ona kiskanacak mi diye 'aksam arkadaslarla bowling yapmaya gidecegim' dedim. 'kim o arkadaslar dedi?' bende 3 kiz 1 tanede erkek ismi söyledim. 'Ne isi var o adamin sizinle?' dedi, bende 'kiskandin mi?' dedim. Yok kiskanmadim güveniyorum ben sana' dedi. Bir hafta evvelde arkadaslarla cikacagim dedigimde 'kim kim' dedi, bende yine bir kac kiz birkac erkek ismi verdim ve 'peki guveniyorum sana' demisti. Aksam ustude vazgectim, gitmeyecegim, gideyim mi?' dedigimde 'gitme :)' demisti. Bende ümitlenmistim beni sahipleniyor galiba baska erkeklerle konusmami istemiyor diye, ama bilmiyorum kafam karisti.
hemde çokÇok çelişkili forumda yaptigina kizdm facede biraz hak verdim ona ama bisey olcaga benzemiyor seviyor musun sen bu adami?
Yok Allaha sükürler olsun hic bir sorunum yok utaniyor derken beni kimseye anlatmak istemediginden ve yorumumu sildigi icin öyle dedim. Sanki utaniyormus gibi.28 yaşında eşşek kadan adam olmuş annesinin bu kim sorusundan mı çekiniyormuş. İlginç ne diyeyim. Benim anlamadığım şey yani fiziksel bi kusurun mu varda benden utanıyor galiba diyorsun ? Yada neye dayanarak öyle dedin