• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden utaniyor galiba?

Siz de sitelere giriyorsunuz, kötü bir insan mısınız?

Konu sahibi arkadaşım, ilişkinizin yürüyebileceğiniz sanmıyorum ben açıkçası.. Bu arada forumda "Kimler Çevrimiçi" bölümünden ya da profilinden ne yaptığını görebilirsin tabi o forum bunları destekliyorsa..
Ben sizemi yaxmistim arkadasim bu formun ismi belli kadinlar kulubu biz bize konusuyoruz konu ne olursa olsun
O kadar evli bekar bayan var burda erkeklerde bu forma dahil olsaydi sanmiyorum evli bekar insanlarin bu kadar cok takilacagini
Sahsi fikrim erkeklerde olsaydi esim buraya takilmami kesinlikle izin vermezdi

Çok çelişkili forumda yaptigina kizdm facede biraz hak verdim ona ama bisey olcaga benzemiyor seviyor musun sen bu adami?

28 yaşında eşşek kadan adam olmuş annesinin bu kim sorusundan mı çekiniyormuş. İlginç ne diyeyim. Benim anlamadığım şey yani fiziksel bi kusurun mu varda benden utanıyor galiba diyorsun ? Yada neye dayanarak öyle dedin

28 yaşında eşşek kadan adam olmuş annesinin bu kim sorusundan mı çekiniyormuş. İlginç ne diyeyim. Benim anlamadığım şey yani fiziksel bi kusurun mu varda benden utanıyor galiba diyorsun ? Yada neye dayanarak öyle dedin

Tam yazmak istedigimi yazmissiniz :) 28 yasinda herif ergenler gibi butun gun internette takiliyor, adam gibi isi gucu yok, ben problemliyim diyor (bence de oyle zaten ). Yazik, gencecik bir kizin vaktini heba etmesine, kendine bunu layik gormesini anlayamiyorum.

Bencede vazgeç bu ilişkiden hemde bian önce. Adam 28 yaşına gelmiş. Hadi devam ettiniz ilişkinize. Yarın birgun evlilik kararı aşdınız diyelim. Hadi babanda verdi bu adam ne ara gidip çalışacakta para biriktirecek ki. Borçla harçlada evlenilmez. Bazıları kızıyorlar bana her sevgiliye evlenilecek gozuyle bakılmalı mı diye.bence evet bakılmalı.

Sitede baskalarına yazıyor.net
Onla zaman kaybetme seni sadece yokluktan arıyor.emin değil biri çıksa hemen bırakacak.eminimmmm

Her insanın karakteri aynı olamıyor maalesef. Daha 2 aylık ilişkide kalp koymalar falan bana da çok ergence geliyor mesela. Erkek arkadaşım yapsa silerdim ben de. Onu sevmediğimden mi yoksa utandığımdan mı? Asla hayır. Ancak ilişkiler özel olmalı ve kalmalı bence. Erkek arkadaşınız da böyle düşünüyor olabilir. Forumda da okuyordur illa cevap yazması gerekmez. Bence çok yenisiniz. Belki de çok güzel birşeye dönüşebilecek bir ilişkiyi böyle ufak meseleler yüzünden harcamayın.

Hepinize tesekkurler yorumlariniz icin. Hala cevap yazmadi. Hatta fotografinin altina 'kardesim görmesin bu yazdiklarini anne bende seni seviyorum' yazmis..
Bu sabah ona kiskanacak mi diye 'aksam arkadaslarla bowling yapmaya gidecegim' dedim. 'kim o arkadaslar dedi?' bende 3 kiz 1 tanede erkek ismi söyledim. 'Ne isi var o adamin sizinle?' dedi, bende 'kiskandin mi?' dedim. Yok kiskanmadim güveniyorum ben sana' dedi. Bir hafta evvelde arkadaslarla cikacagim dedigimde 'kim kim' dedi, bende yine bir kac kiz birkac erkek ismi verdim ve 'peki guveniyorum sana' demisti. Aksam ustude vazgectim, gitmeyecegim, gideyim mi?' dedigimde 'gitme :)' demisti. Bende ümitlenmistim beni sahipleniyor galiba baska erkeklerle konusmami istemiyor diye, ama bilmiyorum kafam karisti.

SIzi kısıtlaması sahiplendiğini göstermez ki.. sizi sahiplendiğini size karşı saygılı tavırlarından, sizi kıracak davranışlardan kaçınmasından vs anlamalısınız.. uzak durmalısınız bence..

Yok Allaha sükürler olsun hic bir sorunum yok utaniyor derken beni kimseye anlatmak istemediginden ve yorumumu sildigi icin öyle dedim. Sanki utaniyormus gibi.

Oncelikle senden neden utandigini dusunuyorsun buna anlam veremedim hani ne icin utanabilir misal kendimden ornek vereyim ben sevgilimin ulu orta herkese benden bahsetmesinden rahatsiz olurum sevgilinizde bahsetmekten rahatsiz oluyor olabilir ki sonucta ortada ne oldugunu bilmedigimiz bir psikolojik rahatsizligi var yasamayan bilmez ben zamaninda cok cektim bilirim sebepsiz seyler yapardim kaldi kii benim o kadar cok erkek tanidigim var ki herkes sevgilisi oldugunu bilir ve amann vakit geciriyorum oyalanmalik o diye ni yandanda baska kiza anlatan erkekler yani aile cevre bilince ciddi bilmeyince bu cocuk beni oyaliyor tarzi dusunmeyin ne ailesi cevresi bilipte ne haltlar yiyenler var bu devirde. Bu cocugun babasi ot kullaniyor demissiniz belkide bu onu derinden yaraladi bilmediginiz seyler var belki kisilik bozuklugu yasiyor bir ani bir anini tutmuyor bilemeyiz herkesin bunyesi farkli burda ne insanlar var neler anlatiyor hala umutlu hala ayakta ki bi yandan da babasi annesi bi sesini yukseltti sevgilisi bi terk etti diye intihara kalkisan depresyondan cikmayan var herkesin bunyesi kaldirabilitesi farklidir bu cocugun belki cocukluktan beri gelen sorunlari var bilemeyiz en basitini soyluyorum size ben babama bugune kadar butun sevgililerimi soyledim cunku yapacaklari yorumlar umrumda degildi oyle gectim gittim tek bir kisiyi anlatmadim kimseye cunku cok onemliydi benim icin kimsenin tek bir aksi yorum dahi yapmasini istemedigimden cogu kisiden sakladim bir kac ay sonra soyledim o an boyle olmasi gerektigini dusundum cok deger verdigimden onun uzerine tek bir iyi kotu yorum istemedem bir sure icimde yasamak istedim onu ben boyle uygun gorurken belki bir cok arkadasimiza bu tutum burada yanlis gelebilir demekki neymis herkes bir degilmis herkesin dusunceleri fikirleri farkliymis oncelikle onun ruh sagliginda bir sorun oldugunu kabul edin ve ona gore yaklasin seni rahatsiz eden nedir tamam soyleme iliskimizi kimseye ama bilmek istiyorum diyin onun penceresinden bakin

Back