Sevgilim benden kısa evlenmek istiyoruz aklımı çeliyoşwr yardım

Ev

et Tüm çevren kısa senden olmaz bu ilişki diyoalr topuklu ayakkabı giydiğim zaman kolumun altına gelşypr
Evlenmeyin o zaman. Boy konusu birçok insanda kompleks sebebi olabiliyor, siz de çevre baskısı yüzünden bundan hayli etkilenmişsiniz, daha şimdiden kafanıza takmışsınız kaldı ki evlenince de bu problem devam edecek gibi.
Seviyorum dedikten sonrası önemsiz olur halbuki ama siz takılmayın buna, benim bahsettiğim şey koşulsuz sevgi için geçerli.

Ama adam zenginmis simdi bence parasi neyse verip uzatir cunku vizyon bunu gerektirir.

Adam sevgili olduktan sonra 90 derecede yıkanıp çekmedi ya. Hiç sevgili olmasaydınız ozaman demekki sorun etmemişsiniz olmuşsunuz milleti önemsemeden.

Aaa sakın evlenmeyin, benim eşimin de saçları benden kısaydı, hatta benim saçlarım var onunkiler sonradan döküldü. Evlendiğime çok pişmanım. Zengin de değil durup durup gözüme batıyor adam. Aman deyim sakın sakın bu hataya düşmeyin.

Yazdığınız hiç bir özellik mutlu yada mutsuz evllilik için yeterli özellik değil.

Ben bu ortamda değildim
Kimse bilmiyordu yeni ynei öğrendiler
Yahu millet heryerde var cafede parkta bahçede yakın çevrenizin dile getirmesi gerekmiyor ki bu durum illaki aklınızdan geçmiştir. Ozamanda göz ardı etmişsiniz ve ilişkiye başlamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…