- 2 Ekim 2022
- 13
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi deryaaltok
-
Zengin telefoncu yazdığınıza güldümKızlar sevgilim benden 10cm kısa ama seviyorum herkes boyu kısa die bana konuşuyor yanına yakışmıyor diypr modellik yapıyorum çocuk da yakaışıklo ama kısa napıcam evlenmeyi düşünüyoruz bunlar yüzünden aklım karışık ve hemşireyim o da zengin telefoncu napıcam akıl fikir verin
Evet çok seviyorum ama millet böyle diyor kalıyorum öyleÇok komiksiniz
Evlenmeyin bence. Evlilik yürütebileceğinizi sanmıyorum.
Zengin demeZengin telefoncu yazdığınıza güldüm
Seviyorsanız umurunuzda olmasın insanların dedikleri.
Sizin boy nedirKızlar sevgilim benden 10cm kısa ama seviyorum herkes boyu kısa die bana konuşuyor yanına yakışmıyor diypr modellik yapıyorum çocuk da yakaışıklo ama kısa napıcam evlenmeyi düşünüyoruz bunlar yüzünden aklım karışık ve hemşireyim o da zengin telefoncu napıcam akıl fikir verin
172Sizin boy nedir
Önce Türkçe öğrenin, sonra evlenin. Yoksa anlasamazsiniz.Zengin deme
Senin benle aynı vizyonda yani napıcam bilmiyorum kısa ama
Zengin deme sebebim benimle aynı vizyonda o bakımdaÖnce Türkçe öğrenin, sonra evlenin. Yoksa anlasamazsiniz.
Zenginlik = vizyon diyorsun.Zengin deme sebebim benimle aynı vizyonda o bakımda
Profilinizde de esnaf olduğunuz yazıyor, hangisisiniz? Hemşire, model, esnaf?Kızlar sevgilim benden 10cm kısa ama seviyorum herkes boyu kısa die bana konuşuyor yanına yakışmıyor diypr modellik yapıyorum çocuk da yakaışıklo ama kısa napıcam evlenmeyi düşünüyoruz bunlar yüzünden aklım karışık ve hemşireyim o da zengin telefoncu napıcam akıl fikir verin
Ya abi o bakımda değil ya ben bi ünlü tesettür gelinlik firmasının mankeniyim tek sıkıntı benden kısa ve oda benim gibi birisi ama herkes kısa olduğu için benden çok karşı çok konuşuyoakr ne yapicsmZenginlik = vizyon diyorsun.
Profilinizde de esnaf olduğunuz yazıyor, hangisisiniz? Hemşire, model, esnaf?
Yoksa sevgilinizin açısından mı bakmak istediniz olayaHesap açmak için yaptım
Değil,önemli olan vizyonKızlar boy önemlimi ilişkide
Abi derken?Ya abi o bakımda değil ya ben bi ünlü tesettür gelinlik firmasının mankeniyim tek sıkıntı benden kısa ve oda benim gibi birisi ama herkes kısa olduğu için benden çok karşı çok konuşuyoakr ne yapicsm
BencedeDeğil,önemli olan vizyon.
et Tüm çevren kısa senden olmaz bu ilişki diyoalr topuklu ayakkabı giydiğim zaman kolumun altına gelşyprCidden biz ne söylersek onu mu yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?