Sevgilim ben oral yaparken izinsiz fotoğrafimi çekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaw sana diyorum ki akraba değil tam olarak yakın tanıdığımız yani bir bağ yok biz yakın köylüye de akraba diyoruz ayrıca ikimiz de metropolde yaşıyoruz ve üni mezunuyuz
O zaman farkli bilgilerle kaydoldun; çünkü metropollerden biri değil, Aksaray yaziyor bilgilerinde. Türkçeyi benden iyi konuşup yazdığını söyleyenin "yaw" yazmasina da şaşırmadım. :KK70:

Sende öyle bir dil var Türkçeyi unutturursun adama kız 😂 yaaa bilgileri salladım valla uğraşamadım

Anlamadin sen ben yaptigi seye igrenc demedim
Fotosunu cekmis o fotoya bakarak mast yapiyor olabilirmis ben ona igrenc dedim

Niye senin yaptigin biseye bakarak mast yapsinki ya igrenc
Bu mesaji diyorum ben. Fotoğrafa bakarak mast yapması neden igrenç işte?

Erkekler görsel seviyorlar, bu yuzden gecelik, fantezi kıyafetler kadinlar icin üretiliyor. Erkeklerin gözüne hitap ediyoruz diye.

Kadinlar da duygusal seviyorlar. Guzel soz duymak, arzulanmak, dokunulmak istiyorlar.

Sildim tabii ki ama onda kendi attığım dekolteli resimler de var mesajlar da var
Niye böyle bir şey yaparsınız ki kendi attığınız resimler de ona bu özgüveni vermiştir nasılsa sorun etmiyor diyerek. Ne kadar güvenseniz de ileride ayrıldığınız zaman ne olacak o resimlere? Yapmayın Allah aşkına sonra tehdit şantajla uğraşılıyor böyle fantazi olmaz bence tamam kendi aranızda ki ilişki sizi ilgilendirir elbet ama fotoğraf şakaya gelmez

Erkekler görsel seviyorlar, bu yuzden gecelik, fantezi kıyafetler kadinlar icin üretiliyor. Erkeklerin gözüne hitap ediyoruz diye.

Kadinlar da duygusal seviyorlar. Guzel soz duymak, arzulanmak, dokunulmak istiyorlar.
Yani ben
Birileri fake yazmıştı, dogru degildir dedim. Yoksa haklilar mı?
Ya yaşadığıma fake dediler

Ben buradaki kadınlardan bir şey anlamadım. Hemcinsi cinsellik yazınca destekleyip senin hakkın vb şeyler yazıyorlar. Hemde köylümüz olan birine oral yaptım diyene ıyk diyorlar.🤷‍♀️

Böyle şeylerde güven olmaz, uzun süreli tanımanız gerekir foto atsanız bile sakın yüzünüzü falan göstermeyin. Erkeklere bu konuda güven olmayacağı twitterdan bile belli ifşalar dolaşıyor ortada.
Ben bir kere güvendiğim yaptım foto attım onda da yüzün yoktu üstüm giyinik hafif firikik ilerisi mantıklı değil bence
Hemen şimdi değil biraz daha vakit geçsin pc ve telefonu iyice karıştırın. Whatsapp webten çaktırmadan bakmaya çalışın. Ben olsam kıyamet koparırdım pasif görünmek iyi bir seçenek olmayabilir.

Ben buradaki kadınlardan bir şey anlamadım. Hemcinsi cinsellik yazınca destekleyip senin hakkın vb şeyler yazıyorlar. Hemde köylümüz olan birine oral yaptım diyene ıyk diyorlar.🤷‍♀️

Böyle şeylerde güven olmaz, uzun süreli tanımanız gerekir foto atsanız bile sakın yüzünüzü falan göstermeyin. Erkeklere bu konuda güven olmayacağı twitterdan bile belli ifşalar dolaşıyor ortada.
Ben bir kere güvendiğim yaptım foto attım onda da yüzün yoktu üstüm giyinik hafif firikik ilerisi mantıklı değil bence
Hemen şimdi değil biraz daha vakit geçsin pc ve telefonu iyice karıştırın. Whatsapp webten çaktırmadan bakmaya çalışın. Ben olsam kıyamet koparırdım pasif görünmek iyi bir seçenek olmayabilir.
Haklısınız

Ajjajjaja anlasilir yazmamisim pardon
Iliskiler de tabiki birbirine bakarak Haz alsinlar ben orda degilim orda cektigi foto icin dedim ki dedigimi tekrarlayim 🤣
Bana hic normal gelmiyor yani fotosunu cekip kizin fotosuyla biseyler yapmasi

Ajjajjaja anlasilir yazmamisim pardon
Iliskiler de tabiki birbirine bakarak Haz alsinlar ben orda degilim orda cektigi foto icin dedim ki dedigimi tekrarlayim 🤣
Bana hic normal gelmiyor yani fotosunu cekip kizin fotosuyla biseyler yapmasi
Ha birlikteyken izlemis, ha yalnizken birlikte oldugu zamanlardaki fotoğrafa bakarak mast yapmis. Bağlantıyı kurmak zor degil. Ikisi de ayni sey.

Ha birlikteyken izlemis, ha yalnizken birlikte oldugu zamanlardaki fotoğrafa bakarak mast yapmis. Bağlantıyı kurmak zor degil. Ikisi de ayni sey.
Benve ayni degil biri iki kisinin karisik duygusu biri kendi halinde kizin haberi dahi yok sapikca benve

Bu bakış açısı inanılmaz tehlikeli. Birine çıplak fotoğrafta yollasanız sizin haberiniz olmadan bir şey çekemez. Bu zaten birlikte olmuşsunuz tecavüz etmesinde sakınca yok demekle aynıdır. Eğer konu doğruysa kimseden izinsiz böyle bir şey yapılamaz. Kaşınma maşınma hiç olmamış. Düşünce yapınızı değiştirin.
Fotoğraf göndermek ve birlikte olmak tecavüz etmesinde sakınca yok demekle aynımı bu nasıl bir düşünce asıl siz değiştirin düşünce yapınızı

Niye kadın değil misin? Cinsel arzun yok mu? Hadi ordan böyle diyenden korkmak lazım 😂😂
Var tabiki ama sizin gibi her uzun cisme agzimin sulanmasi seklinde degil. Cevrimdisi olmussunuz, bu seferde balkon demirleri mi ilginizi cekti acaba. Umarim disleriniz zarar gormez. Yoksa akrabalariniza baya maliyet cikar.😂

Cok farkli bir zihniyetiniz var. Esiniz evliyken askere falan gitmis olsa bu sekilde bir sey yapsa sapık mı olacak?
Sence iliski aninda foto cekip onu ne icin kullanacagi belli olmasa birde ustune mast yapcak diye dusunsek ne diyelim Simdi bu adama
Ben iliskide duygulari karsilikli seviyorum konu sahibi bile korkmus sence bu guzel bir duygumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X