Sevgilim ben oral yaparken izinsiz fotoğrafimi çekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu bakış açısı inanılmaz tehlikeli. Birine çıplak fotoğrafta yollasanız sizin haberiniz olmadan bir şey çekemez. Bu zaten birlikte olmuşsunuz tecavüz etmesinde sakınca yok demekle aynıdır. Eğer konu doğruysa kimseden izinsiz böyle bir şey yapılamaz. Kaşınma maşınma hiç olmamış. Düşünce yapınızı değiştirin.
Bana göre kasınma kişi kendi isteğiyle gondermiş ve sonuclarına katlanmalı ozaman yani sonradan niye korkuyor korkacagı seyı yapmamalı insan, siz düşüncenizi değiştirin bence yada mantıklı düşünün👍🏻

Böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum ama haklısınız her şey olabilir yani o an nasıl bunu düşündü sonra nasıl telefonunda saklayacakti biri görür diye korkmayacak miydi
Ayrılık durumunda yapmaz dediğin ne varsa yapıyorlar.

hayal gücü denen bir şey var duydun mu hiç? E normal geliyorsa neyi sordun anlamıyorum?? Yaptığı iğrençlik. Sana saygısızlık. Böyle konu açıp sonra koruyosunuz ya deli oluyorum.
Korumuyorum ona inanmak istiyorum tabii ki çok haklısınız

3 yıllık ciddi bir ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilimle düzenli cinsel ilişkimiz var tabii bunu yüzeysel yapıyoruz. Ben oral yaparken birden flaş patladı ve fark ettim ki gizlice fotoğrafımi çekmiş yüzüm görünmüyordu ama çok korktum çok kızdım sadece zevk aldığım için o an çekmek istedim dedi ama ben tedirgin oldum çok güveniyorum ama böyle birşeye neden başvurdu anlamadım
Kızlar çok acımasızcs yorum yapıyorsunuz başınıza hiç gelmeyecekmiş gibi konuşuyosunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X