- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
- Konu Sahibi Masal123459
Bu kötü bı niyet değil mi seni sadece cinsel bı obje olarak görüyor. Ciddi ilişki bu değilTamam bence de bu yüzden yaptı bence kötü bir niyeti yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kötü bı niyet değil mi seni sadece cinsel bı obje olarak görüyor. Ciddi ilişki bu değilTamam bence de bu yüzden yaptı bence kötü bir niyeti yoktur
Bana göre kasınma kişi kendi isteğiyle gondermiş ve sonuclarına katlanmalı ozaman yani sonradan niye korkuyor korkacagı seyı yapmamalı insan, siz düşüncenizi değiştirin bence yada mantıklı düşününBu bakış açısı inanılmaz tehlikeli. Birine çıplak fotoğrafta yollasanız sizin haberiniz olmadan bir şey çekemez. Bu zaten birlikte olmuşsunuz tecavüz etmesinde sakınca yok demekle aynıdır. Eğer konu doğruysa kimseden izinsiz böyle bir şey yapılamaz. Kaşınma maşınma hiç olmamış. Düşünce yapınızı değiştirin.
Ayrılık durumunda yapmaz dediğin ne varsa yapıyorlar.Böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum ama haklısınız her şey olabilir yani o an nasıl bunu düşündü sonra nasıl telefonunda saklayacakti biri görür diye korkmayacak miydi
HaklısınAyrılık durumunda yapmaz dediğin ne varsa yapıyorlar.
E sen razisin fotonu çektiğine bayada hoşuna gitmiş ne soruyon ki o zamanBenden başka birine bakıp yapması daha mı normal?
Ay evet siz ne var ne yok gosterin ki baskasina bakmasin.Benden başka birine bakıp yapması daha mı normal?
Razı olsam burda neden sorayım sadece danışmak istedim korktum anlıyor musunuz sevdiğim adam nasıl böyle birşey yaptı diye içim içimi yiyiyorE sen razisin fotonu çektiğine bayanda hoşuna gitmiş ne soruyon ki o zaman
Köy falan deyince şu zorunlualan midir nedir o nikli uye geldi aklima. Onunda cumleleri boyle kisa ve oz mantiksiz sacma sapandi. Fake işte bariz.
O zaman niye siliyorsun tedirgin oluyorsun kalsaydiBenden başka birine bakıp yapması daha mı normal?
hayal gücü denen bir şey var duydun mu hiç? E normal geliyorsa neyi sordun anlamıyorum?? Yaptığı iğrençlik. Sana saygısızlık. Böyle konu açıp sonra koruyosunuz ya deli oluyorum.Benden başka birine bakıp yapması daha mı normal?
Onun baslıkları manas destanı gibi uzun olmuyor muydu ya?Köy falan deyince şu zorunlualan midir nedir o nikli uye geldi aklima. Onunda cumleleri boyle kisa ve oz mantiksiz sacma sapandi. Fake işte bariz.
Korumuyorum ona inanmak istiyorum tabii ki çok haklısınızhayal gücü denen bir şey var duydun mu hiç? E normal geliyorsa neyi sordun anlamıyorum?? Yaptığı iğrençlik. Sana saygısızlık. Böyle konu açıp sonra koruyosunuz ya deli oluyorum.
Hem bu tür bir fotoğrafınızı çekiyor,hem de akrabanız,bu nasıl bir sapkınlık silsilesi?Offfff düşünmek bile istemiyorum bu çocuk benim akrabam
Ay varya yazmasam gonul razi degil yazsam banlaniyorumKorumuyorum ona inanmak istiyorum tabii ki çok haklısınız
Başkasına mi atacak diye korktum ayrılıncaAy varya yazmasam gonul razi degil yazsam banlaniyorum
Canim ne istiyorsun anlamadim ki seni dusunerek mast yapsa sorun yoksa niye tedirginsin ayrica guvenen insan tedirgin olmazki
valla herturlusu ters bu iste ister sana bakarak biseyler yapsinBaşkasına mi atacak diye korktum ayrılınca
Yani ileriden kastım ilişki olmuyor demek istedimSevişiyoruz,başımıza sevişmekten böyle haller gelmiyor ama bir de yazmissiniz ileri gitmiyoruz diye,daha ne kadar ileri gidilebilirdi ki
Yaw bundan ala ilişki mi olur? Şimdi siz ben bakireyim de diyin de ben düşüp bayilayimYani ileriden kastım ilişki olmuyor demek istedim
Kızlar çok acımasızcs yorum yapıyorsunuz başınıza hiç gelmeyecekmiş gibi konuşuyosunuz3 yıllık ciddi bir ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilimle düzenli cinsel ilişkimiz var tabii bunu yüzeysel yapıyoruz. Ben oral yaparken birden flaş patladı ve fark ettim ki gizlice fotoğrafımi çekmiş yüzüm görünmüyordu ama çok korktum çok kızdım sadece zevk aldığım için o an çekmek istedim dedi ama ben tedirgin oldum çok güveniyorum ama böyle birşeye neden başvurdu anlamadım