Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

bu olabılır mı ???

fisfisfis

arkadaşım sana birşey söyleyeyim mi?
sen hemen bırak bu adamı..

bır daha senle acken cıkmıycam dıycem,
cıkarsak da ıyıce yedım de geldım dıycem
bıde yanımda sandvıc de alıcam
bısey de ısmarlatmıcam artık ne sınema ne baska bısey

sevgilinizin yaptığı yanlış
ama sizin şu tavrınızda yanlış
sevgilim illaki bişey alacak yemek ısmarlayacak
hesabı hep o ödeyecek diye bir şey yok
tek taraflı bişeyler varsa bunun adı zaten başka bişey olur
karşılıklıdır bunlar
siz hiç yemek ısmarladınız mı sevgilinize
tamam o size ısmarlamıyorda siz hiç ısmarladınız mı acaba

Bence bu çocuk çok cimri... tamam sinemaya götürebilir ama bence nerden sıksam kardır diye düşünüyor ... şakkıdı

Şaka gibi vallaa..:1ninca:

bence onun yerine sevgiline yol ver gitsin canım ne bu yaa bulunmaz hint kuması değil yaa:teselli:yok illa çıkmaya devam edeceğim diyorsan birşey ısmarlatma acıkınca da söyle de karnım acıktı şuraya oturalım de yok falan derse ben acıktım ister gel ister gelme de güzelce karnını doyur:teselli:bırak yaa pinti erkeği ne yapacaksın benm sevgilim yemegi zorla agzıma tıkıyor diye kızıyordum.sende umarım yanında rahat olabilecegin birisiyle olursun kasıl kasıl nereye kadar yaayerimseniben

cıkıyoruz ya arabada oturuyoruz
bı defa marketten cukulata aldık yedık
ne ıstersem yapıo gıbı gorunuo ama yemek yok
-tatlicadiarzu-

karsımda kendısı yıyo öküz gıbı utanmıyo

ne ayıp birşey ya
böyle bi r adamın ilerde sana bakabileceğinden emin misin tatlım?

bır daha senle acken cıkmıycam dıycem,
cıkarsak da ıyıce yedım de geldım dıycem
bıde yanımda sandvıc de alıcam
bısey de ısmarlatmıcam artık ne sınema ne baska bısey

patiska ,diyeceksin ki,bir daha senle çıktığımda acıkırsam bir lokantaya gireceğim ve yemeğimi yiyip paramıda kendim ödeyeceğim. sen yemek istemezsen oturup yemeğimi yerken beni beklemek nezaketeni gösterirsin artık.

Bu gidişle sen ısmarlarsın hep ona yemek,yoksa ikinizde aç kalacaksınız...........
Baştanda alıştırki sonrada sana aynısını yapsın........................

........................................................

yuhh başka diyemiyorum kendisi yiyo sana yedirmiyo birdeee:mymeka:

pintilik yapmıcagına söz vermıstı öyle cıktıuk
Çok üzgünüm çoook

"bi daha pintilik yapmıcam , sana yemek ısmarlıcam ,söz..."

" peki o zaman sana bir şans daha veriyorum ..."

------------

CADIARZU Böyle ilişki olur mu , böyle bir şey için söz verilir mi...sevgi bu mudur ...

Ben mi yanlış düşünüyorum , ben de mi var tuhaflık ... Seven erkek sevdiğinin acıkmasına göz yumar mı ...Onu aç aç gezdirir mi ...O bisküvi yerken içi rahat eder mi ...:uhm:

Bu cimriden sana yaar olmaz cicim, yol ver gitsin bence ne gezicen aç aç heh ;-))

Erkeklerde suç yokki.Zaten herdediklerini yapıyoruz.
Sonunda aç da kaldık oh!ne güzel...........................

pinti olduğunu kabul etmiş yani..kaydirigubbakcemile3
yok cnm bi pintilikten ilişki bitirilmez..:1closedeyes:
okypete nin dediği yapılır

canim ben seni cok iyi anladim. insan kendine deger verildigini bilmek ister. aciktin mi askim ne zaman yemek yiyelim diye kendiliginden sorulmasini ister. ve bu bir deil iki deil. haftalardir bunu yapiyor. sen de ne kadar dert ettin ki buraya yazdin. parasi yok desek deil. kaldi ki insanin hic parasi olmasa bile kendisi tokmus gibi yapar ama sevgilisini doyurur yine de. yani ayrica sevgililer arasinda boyle seylerin hesabi olmaz. parasi yoksa da sana soyler o gun ortak odersiniz. nedirki yani... ? anladigim kadariyla oyle cok asik da deilsin bu cocuga. ne biliyim sen daha iyi bilirsin ama bence ayril gitsin yani... hos seyler deil bunlar. ayrica konusu acilmis yuz goz olunmus. bundan sonra seni yemege goturse neye yarar ki...

cok ilginc gercekten insan sevgilisin ac birakirmi
biz esimle dolasmaya diye cikariz zorla oturtup yedirir ac degilim derim 10 dakikada bir sorar hic bisey yemesek kahvemizi iceriz
bu kadarda olmazki
hic oturup kahve yada icecktemi icmiyorsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…