Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

Bence sen ya buluşmaya aç git akşamaları ya da acıkınca onun yemek teklif etmesini bekleme,takıldığınız yerlerde güzelce karnını doyur..cokacimcoook

artık o kadar bagardım kı yemek konusunda,
sanırım yemek yemıycem ac bıle olsam ölsem yemıcem

ayy şok oldm resmen . parası olmayan bi insan bile sırf sevdiği aç kalmasn die kendi yemez ama sevdiğine yedirir.sevgilin nasıl bi karektere ve mantığa sahip anlıyamadm doğrusu . bundan sonra gezdiğin zaman . sen biraz daha gez ben yemek yiyip dönerim sana de . yapıcak bişi yok çnkü -tatlicadiarzu-

Akşamları buluştuğumuzda tok oluyorum bazen diyosun...
Yine bir akşam buluştuğunuzda,tok olsan da bişeyler ye sende olmamı..sositososito

ilk defa duyuyorum böyle birşey. çok ilginç gerçekten de.
gel sana birşeyler ısmarlayayım diyip gir bir restorana.
senin ısmarladığını yerse salla gitsin.
sana hayır gelmez ondan.

Ya da bir gün buluştuğunuzda,gezip dolaşacağınız bir gün.
evden sandviç yap,bir şişede meşrubat al,koy çantana.
Sonra çantandan çıkartıp yersin,bir daha da onunla görüşmezsin.
ınşallah anlar senin protesto yaptığını..

gulermisin aglarmisin, sinirden delirirmisin, bilemedim ama traji komik bir olay:roflol:

öyle yapcam zaten alcam yanıma hep bı sandavıc cıkarıp yıcem
:mymeka:

çok fena şaşırdım he
açım diye ağladığın halde gene yedirmedi mi?

peki alışverişe falan çıktığınızda istediğin şeyleri alıyor mu? yani yemek konusu dışında parasını senden esirgiyor mu?

öyle yapcam zaten alcam yanıma hep bı sandavıc cıkarıp yıcem
:mymeka:

bence bu onun ekmeğine yağ sürer. çok hoşuna gider.. senin yapacağın bir lokantaya gitmek. ve geliyormusun ben açım ve yiyeceğim demek...

yanında rahat hissetmediğin bir adamla sevgilisin. hala aç aç gezerim onla diyosun şaka gibisiniz çift olarak

Daha neler duyucaz şu hayatta bilmiyorum :1shok:
İnsan sevdiği yemek yesin diye gözünün içine bakar birde yanında ağlamışsın hala utanıpta bir yere götürmemişse yuh diyorum yani :1no2:

Anlamak çok zor maddi durumu iyi olduğu halde neden böyle yapıyor :1closedeyes:

Delikalıları test etmek çok basit.
Seni yemeğe götürmüyorsa(pahalı bir yer olması gerekmiyor,Simitçi,pideci bile olur.):1no2:
Ufak tefek hediyeler almıyorsa.(takı,biblo,peluş hayvancıklar...vb.):1no2:
Küçük jestlerde bulunmuyorsa:1no2:
Sepetle gitsin başından,ondan bi hayır gelmez,düşüncesiz demektir.:1no2:
Ben kuzenlerime böyle önerilerde bulunuyorum.
hediye edilen telefon vs.gibi şeyleri de iade etmeyin diyorum.
Kendin yaptın mı derseniz nerdeeee.Şimdiki aklım olsaydı...naniknaniknaniknanik

ben olsam şakayla karışık çok acıktım gel sana da bi yemek ısmarlıyım derdim:1closedeyes:
bu şekilde ani verdiği tepkilerden neden böyle bişey yaptığını daha iyi anlayabilirsin

hayret ettim doğrusu ne enteresan biriymiş
kendisi yiyo yemenize karışıyo
çok alakasız olcak ama kilo probleminiz var mı acaba
ne bileyim öyle mi düşünüyo pintiliktenmidir çözemedim ben
altı üstü bir yemek yahu neyine pintilik edecek
tek taş al mı diyoruz

ayyyyyy valla sok oldum. sen nasil boyle bir adamin sevgililisi olmaya devam ediyorsun anlamadim, en az o adam kadar sende hatalisin, bide diyosunki artik acimdan olsemde ac oldugumu soylemiyicem, ya Allah askina bizimle dalgami geciyorsun vur tekmeyi gitsin...

Kilo problemi olsa bile,salata barlar var....

ilk defa duydum yahu:roflol:cimri desen kalkıpta sineya felan götürmez herhal ilginç bi durum:smiley-cool:

bence bu onun ekmeğine yağ sürer. çok hoşuna gider.. senin yapacağın bir lokantaya gitmek. ve geliyormusun ben açım ve yiyeceğim demek...

bu hareketı yaparsam eger yemek yedırıp yedırmıcegını hıc anlayamıcam
ama bı daha ac kalamam kendımı sokak cocugu gıbı hıssettım, soksk cocogu degıl sokak kadını, sankı deger verılmeyen bı lokma yemek yedırılmeyen

Pintilik bu başka bir şey değil...

Alt tarafı yemek ısmarlıcak demeyin , ben ne erkekler gördüm !Sevgililerinin cebindeki bozuk paraları kumbarama atıcam diyip alanlar mı dersiniz , sevgilisine çiçek almaya para vermeyi çok görüp kız

da bunu dile getirdiğinde " para veremem bir çiçeğe , nasılsa solacak , değer mi? " diyenleri mi ( bu arada izmirde gül sadece 3 liraydı :) , bırakın yemek ısmarlamayı kız arkadaşının üzerine hesabı

yıkmaya çalışanı mı ... Hangi birini anlatayım ben ...

Yol vereceksin canım , sana bir yemek ısmarlamayı bugün çok gören yarın evlenince her şeyini kısar ...

Hoş evlenmeye niyeti olduğunu da sanmıyorum ben ama ...

( senin bisküvi yemene göz yummuş ağladığında , gidip en güzel yemeği ısmarlayacağı yerde klava:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…