Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

ooff ..şekerim erkeğin cimriside hiç çekilmez...seviyormusun bu adamı bilmiyorum....ama kadının sevgisi çabuk bitirir bu tip adamlar....söylememe gerek yok ama biz kadınlar biraz emek ...fedakarlık...isteriz

canim ya cimri bir koca ile hayat gecmez. sen ne kadar degisti desen de her aldigin zehir olur. burnundan gelir kendi kazandigini da yiyemezsin. sen bilirsin.

pinti olduğunu kabul etmiş yani..kaydirigubbakcemile3
yok cnm bi pintilikten ilişki bitirilmez..:1closedeyes:
okypete nin dediği yapılır

evet pıntı olduugunu kabul de edıyor
hatta eskıden arabanın klımasını bıle acmazdı sımdı açıyor

bunu dedi dmi son, ooooff başımm :teselli:

patiska,,,bırak bu adamıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı bırakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

zuaahahahah şaka gibi. ya bu site yüzünden dünya ahret erkeğinden soğudum ya başınıza kalcam hee.
arkadaşım sana gülmüyorum sakın yanlış anlama. sevgilin şaka gibi.
ona bi şarkı hediye etmek istiyorum beğenirsin belki.

sen nasıl delikanlıyım diye
geziyorsun ortalıkta
bence sana pantalon değil
etek giydirmek lazım... teyteyy-tatlicadiarzu-

bencede bırak şimdiye kadar nasıl sabrettin anlamadım ya....

ayh çok ilginç br durum ya...
böylesini de hakikaten duymamıştım.
belki midesinde bir problem vardır ve yemek yediğinde rahatsız oluyordur,
zar zor tuvalete giriyordur belki de çıkamıyordur?
belki de bulumea mıydı neydi bir rahatsızlığı vardır?
belki de senin kilo almandan korkuyordur?
allah allah... ilginç.. gerçekten şimdilik aklıma bunlar geliyor...

canim bir de anladigim kadari ile sinemaya gidiyosunuz popcorn aliyor vs demissin.
yani hayat musterek. sana yedirmek zorunda degil.

biraz o verirse biraz sen vereceksin. o sinemaya goturdu ise sen yemek ismarlayacaksin. eskidenmis hep erkegin odemesi.

cocugun gicigina gidiyor olabilir hep kendi cebinden cikmasi.

ben olsam beklemezdim davet, aciktim ben surada birsyeler yiyecem derdim.

denemek icin o yerken tokum desen bile ay seni gorunce aciktim de ve iste bakalim ismarliyor mu? yok senle yemek yemeyi de birakiyorsa cimridir. veya senden d ebekliyordur calisiyorsun sonucta.

ay inanmıyorum açım diye ağladınmı?yanlış anlamada niye ona minnet ettinki ya?ben olsam gözüm hiç birşey görmez o an dalarım bir lokantaya yerimde yerim.oda bakakalırdı.madem pintini teki neden kızlarla çıkmaya kalkıyor bir herif.öyle biriyle hayat geçmez tatlım.çok düşüncesiz birisi bence....

ınan ilk defa duydum böle bişi ya...Ama pinti,cimri bir adamla da nasıl bir hayat geçer çok zor....Bir dahaki buluşmanızda sen yemeğini ye,kendin öde aç aç gezilir mi yafff....

aynen yaa, hayat nası gecıcek o ayrı günüm bıle geçemıyo kı
yemegımı sımdı evımde yedım walla hamdolsun aıleme ya üç gıdım yemek getırıolar da ac bırakmıyolar bundan aıle babası da olmaz ya
senağlama
bebegımle ac kalır bakarız böle şaka gıbı resmen

annem anlatırdı ananemın ılk kocası da boyleymıs bı kere onu dısarda gormusler bı karpuz almıs oglen gıdıp uzakta yemıs eve ekmek getırmemıs evde annemle annesı beklııolarmıs ( annem daha süt emıyomus düşünün ama annesı yemek yıyemıyomus annemın emcek sütü bıle yokmuss yaniiii (((((((((((((
snra zaten adamı bosamıs ananem
:çok üzgünüm:

siz ailecek cimri adamları çekiyosunuz demekki :))))))

iLginc biriymiş, insan birini bu kadar ac birakamaz beaa... acaba o aç oLsaydı sen bırakır mıydın??!!! Sen de ne yap biliyor musun. Git buluş, 2 saat dur " işim cıktı " de çek git. Bahaneler bul, yanından toz ol!

ya güzelim madem yanında hiç nakti olmuyo(saçmalık)..bisküvinin parasını bile sen verdin,hatta cimri olduğunu da kabul etti..iş değişir o zaman..yani ne yapsan değişmez bu saatten sonra..söz filan hikaye...cimrilik davranış bozukluğu yada alışkanlık değil ki..tam bir yaşam biçimi..tutumlu olmakla cimri olmak arasındaki farkı kavrayamayan,o sınırı uzun uzun ihlal eden cimri bi erkek basbaya bu..böyle bi erkekle değil ömür,1 hafta zor geçiririm..hem 2 ay olmuş çıkmaya başlayalı..düşün taşın bu ilişkinin geleceğini canım..çok fazla şey paylaşmadan,dallanıp budaklanmadan ve tabiki bağlanmadan belki ayırırsın yollarını..umarım yani

niye kendini bu kadar alçaıtıcı duruma düşürüyorsun ki senin her şeyden önce gururun var.bunları kabul ettiğine göre ya çok seviyorsun ya siz iki sevgili biraz farklı insanlarsınız.insan sevse bile illa aşkı sevgisi biten insanlar ayrılmıyor bu dünyada başka sebeplerle de ilişkiler bitiyor.bence bitmesi için hiç düşünülmeyecek bir sebep.yani desenki lüks lokantaya götürmüyor anlarım ama insan bir simitsarayına da mı götürmez.bu adamdan ayrılmışın pinti diye tekrar dönmüşün seni benim anlamam olanaksız.sonradan daha kırıcı üzücü şeyler yaşama da.kendi hayatın için en iyiyi yine kendin bilirsin.bizimkiler bir bayan gözüyle durumu izah.

evet bır de oyle dedı, ben cıddı düşüüyorum ama bu ne boyle bagrıyosun dedı
evett işte ben de cıddıydım ama açım aç dedım
kaydirigubbakcemile
resmen bu resımdekı sürünen kız gıbı oldum yaaa

hayatta en kıl oldugum seydir. asla bu konuda kendinden bir daha taviz verme. yedirmiyor mu, hadi eyvallah ben lokantaya gidiyorum dersin. daha 2 aylık cıkıyorsunuz. bu simdiden bu kadar rahatsa yandın sen o zaman.

bak cnm sen kendi ağzınla söyledin böyle adamdan koca olmaz diye ananen boşanmış sende mi boşanıcaksın? Birde bebek falan diyosun :1shok:

Canım yanlış anlama ama sende aç kalma fobisi var galiba, öyle bir açım aç diyişin varki duyan kıtlıkta kalmışın sanıcak..

Sen annenin anlattıklarından da çok etkilenmişsin kanımca CADIARZU e tabi birde üstüne böyle bir erkek arkadaşında olunca :bbo: ne bileyim çözemedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…