- 14 Aralık 2007
- 683
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi EU1
evet cnm ya nakı t yok dıyo hep yanımda.
pinti olduğunu kabul etmiş yani..kaydirigubbakcemile3
yok cnm bi pintilikten ilişki bitirilmez..:1closedeyes:
okypete nin dediği yapılır
patiska ,diyeceksin ki,bir daha senle çıktığımda acıkırsam bir lokantaya gireceğim ve yemeğimi yiyip paramıda kendim ödeyeceğim. sen yemek istemezsen oturup yemeğimi yerken beni beklemek nezaketeni gösterirsin artık.
ay inanmıyorum açım diye ağladınmı?yanlış anlamada niye ona minnet ettinki ya?ben olsam gözüm hiç birşey görmez o an dalarım bir lokantaya yerimde yerim.oda bakakalırdı.madem pintini teki neden kızlarla çıkmaya kalkıyor bir herif.öyle biriyle hayat geçmez tatlım.çok düşüncesiz birisi bence....
ayrıca, gercekten aılen mı aradı dedım cunku elbıse denerken konusmasıını duyamadım,
telını göster dedım göstermedı ben senden hıc ıstedım mı boyle bır sey dedı gercekten hıc ıstemedı,
onun sonu gelmez öle ınanmamaya baslarsak dedı
yani yalan mı sahi mi bılmıyorum ama ne zaman yemek yıcek olsak bı sorun cıkıo
o yuzden cok bagardım sızlandım, daha da cıkcagımı sanmıyorum bu cocukla
ya güzelim madem yanında hiç nakti olmuyo(saçmalık)..bisküvinin parasını bile sen verdin,hatta cimri olduğunu da kabul etti..iş değişir o zaman..yani ne yapsan değişmez bu saatten sonra..söz filan hikaye...cimrilik davranış bozukluğu yada alışkanlık değil ki..tam bir yaşam biçimi..tutumlu olmakla cimri olmak arasındaki farkı kavrayamayan,o sınırı uzun uzun ihlal eden cimri bi erkek basbaya bu..böyle bi erkekle değil ömür,1 hafta zor geçiririm..hem 2 ay olmuş çıkmaya başlayalı..düşün taşın bu ilişkinin geleceğini canım..çok fazla şey paylaşmadan,dallanıp budaklanmadan ve tabiki bağlanmadan belki ayırırsın yollarını..umarım yani
evet bır de oyle dedı, ben cıddı düşüüyorum ama bu ne boyle bagrıyosun dedı
evett işte ben de cıddıydım ama açım aç dedım
kaydirigubbakcemile
resmen bu resımdekı sürünen kız gıbı oldum yaaa
aynen yaa, hayat nası gecıcek o ayrı günüm bıle geçemıyo kı
yemegımı sımdı evımde yedım walla hamdolsun aıleme ya üç gıdım yemek getırıolar da ac bırakmıyolar bundan aıle babası da olmaz ya
senağlama
bebegımle ac kalır bakarız böleşaka gıbı resmen
annem anlatırdı ananemın ılk kocası da boyleymıs bı kere onu dısarda gormusler bı karpuz almıs oglen gıdıp uzakta yemıs eve ekmek getırmemıs evde annemle annesı beklııolarmıs( annem daha süt emıyomus düşünün ama annesı yemek yıyemıyomus annemın emcek sütü bıle yokmuss yaniiii (((((((((((((
snra zaten adamı bosamıs ananem
:çok üzgünüm:
aynen yaa, hayat nası gecıcek o ayrı günüm bıle geçemıyo kı
yemegımı sımdı evımde yedım walla hamdolsun aıleme ya üç gıdım yemek getırıolar da ac bırakmıyolar bundan aıle babası da olmaz ya
senağlama
bebegımle ac kalır bakarız böleşaka gıbı resmen
annem anlatırdı ananemın ılk kocası da boyleymıs bı kere onu dısarda gormusler bı karpuz almıs oglen gıdıp uzakta yemıs eve ekmek getırmemıs evde annemle annesı beklııolarmıs( annem daha süt emıyomus düşünün ama annesı yemek yıyemıyomus annemın emcek sütü bıle yokmuss yaniiii (((((((((((((
snra zaten adamı bosamıs ananem
:çok üzgünüm: