Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

ama kendi sandiviç yiyomuş acıkınca dışarda...

bu o kadar titiz değilmiş newlife. gidip dışardan sandviç alıp yiyormuş. yani,nerede nasıl yapıldı kim yaptı diye düşünen adam o sandviçide yemez...

Benim anlamadığım niye gidip sen yemek yemedin.Erkek arkadaşın belli odun.Ama acıktım gel yemek yiyelim diyeydin.Araya laf karıştırsada ben yiyecem geliyosan gel gelmiyosan güle güle deseydin.
Niye oturup ağladın anlamadım

Belkide iştahı yok çocukcağızın..................................

şaka gibi yaaa:Sanlamadım birşey nasıl seninle yemek yemiyo olurmu öyle şey.insan sevgilisinin aç olmasına gönlu razı gelirmi:1shok:ne sevgililer var yaa.sen bu çocugu çok sevmiyorsan ayrıl derim yakında nefeste aldırmaz bu

bılmıyom tatlım ya çözemedım kı
:teselli:

sandiviçin içindekileri görüyo ya belki ondan yiyiyo..kız arkadaşına da sandiviç ısmarlamak istemiyodur..yemeğe götürmek istemediğinden hep bi bahane buluyodur..ne biiyim çok tuhaf yani..ama pinti de değil anlattıklarına göre..sadece yemek konusunda takıntılı delikanlı..gülermisin ağlarmısıncokacimcoook -tatlicadiarzu-

neticede sandiviçin içinde mutfakta kaynayan bişey yok..domates,salatalık gibi şeyler var..en fazla salam filan vardır..onunda kalitesi anlaşılır tanıdık bi sandiviççiyse..

Son düzenleyen: Moderatör:
ya canim geri dönmek hata olmus..
en iyisi ayrilmak.. anladigim kadariyla artik sende pek bi sevgi
kalmamis ona karsi, ve saygida.. cünkü öküz gibi yedi demissin bir yerde
sevgin olsaydi böyle demezdin bence..
eski sevgililerim böyle degildi filan demissin, demekki bir cok sevgilin olmus..
bu kadar kafana takma bence cünkü bundan ayrilmak seni üzecegini sanmiyorum..
olmuyorsa olmuyor onu yap bunu yap demekle biseyin degisecegine inanmiyorum..
pintiyse pintidir..

Daha çok sana yemek yedirmesi,birşeyler ısmarlaması gerekir senin gönlünü kazanmak için.
Ters davrandığına göre sana karşı ilgisi yok mu ne?...............................

cunku alısverıs ıcın gezdık gezdık sonra aniden gıtmesı gerektı tam bızım yemek yıcez dedıgımız zaman, ve bana yemek yedırmedıgını zaten düşünüyodum haftalardan berı,
onu soyledım aa ben mı falan dedı hıc alınmadı bıle ustune, sonra da ben aglamaya basladım
ama bırakmadı da benı eve goturdu yoldan aldı bıskıvumı aglarken ben

evett, aldırmaz bılmıyoum neden anlamadı bıde suc buldu
oruc da tutamazsın sen dedı
aramıycam onu artık

canım çok iyimsersin gerçekten
titiz takıntılı biri olsa kendi yemiyor anladık açlıktan ağlayan sevgilisinin ne suçu var
öyle bişi olsa sen otur ye ben hassasım yemiyorum yada yiyemiyorum demez mi
düpedüz pinti işte :jeyyar::jeyyar:

yok newlife ,sandviçin içindekiler nasıl şartlarda konuldu ellendimi nerede kesildi. titiz insan bunuda düşünür. ne bileyim, içinde domates varsa, yıkandı mı.... peynirse nerede kestiler ,bıçak kirli miydi,ekmeği keserken, eli temiz miydi vs vs vs...
yani o sandviçte yenmezdi ,,,titiz olsaydı...

o pintilikle neyse bisküvi almış.açlıktan bayılmana göz yummamış en azındanşakkıdı

Kusura bakma ama senin için para harcamak istemiyor sanırım........................

açıkca söyle pinti gibi görünüyorsun bana de.ne var ki bunda

Ben olsam gider yemeğimi yer öyle eve giderdim.O ne yaparsa yapsın.Sanırım sizi anlayamıyorum çünkü ben babamdan bile isteyemem böyle yemek falan sevgilimden hiç isteyemem.Benim gücüm var şükürler olsun.Birilerinden bişeyler istemek hoş değil.

Aç aç onunla bir ömür boyu gezmeyi düşünmüyorsun umarım......................................

bır daha senle acken cıkmıycam dıycem,
cıkarsak da ıyıce yedım de geldım dıycem
bıde yanımda sandvıc de alıcam
bısey de ısmarlatmıcam artık ne sınema ne baska bısey

Neden çıkıyorsun ki onunla?anlayamadım...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…