- 11 Ağustos 2007
- 815
- 0
- 44
-
- Konu Sahibi EU1
belkide çok titiz..dışardaki yemeklere güvenmiyo..var öyle insanlar.asla dışarda yemezler,nerde nasıl yapılıyo bilmiyorum diye..bizim aile dostlarımız vardı 45 yaşlarında.kadın açlıktan ölse nerde nasıl yapıldığını görmediği bişeyi dışarda yemezdi..helede et türü şeyleri aslaa..yani pinti olsa diğer harcamalaro da kısar..sinemaya gitmez,gitse yiyecek bişey almaz,arabasının benzin parasını bile düşünür..ama seninki bi tuhaf..kesin dışardaki yemeklerle bi sorunu var..
belkide çok titiz..dışardaki yemeklere güvenmiyo..var öyle insanlar.asla dışarda yemezler,nerde nasıl yapılıyo bilmiyorum diye..bizim aile dostlarımız vardı 45 yaşlarında.kadın açlıktan ölse nerde nasıl yapıldığını görmediği bişeyi dışarda yemezdi..helede et türü şeyleri aslaa..yani pinti olsa diğer harcamalaro da kısar..sinemaya gitmez,gitse yiyecek bişey almaz,arabasının benzin parasını bile düşünür..ama seninki bi tuhaf..kesin dışardaki yemeklerle bi sorunu var..
selam arkadaslar 2 aydır bırıyle cıkıyorum
yemek yedırmıyor,
dışarı cıkıyoruz sınema tıyatro neyse gıdıyoruz alısverıs ıcın gezınıyoruz kıyafet vs
ama yemek yıycegımız zaman tozla duman, aksamları bulusuyoruz ben genelde tok oluyorum
yemege gıdelım dedıgım hıc bı gun gıdemedık hep işi cıktı bırı hasta oldu vs
bugun tum gun ac gezdım 5 saat gezdık hep actım en son agladım bı yerden bıskıvı aldedım aldı yedım, sen oruc da tutamazsın dıyor tuamam dıye bagardım zaten son yarım saat bagara bagara agladımsonra da arabasının kapısını cektım eve geldım.
yemek yıyelım dedım tamam sonra yerız dolasalım dedı sonra da aılesınden bırı hastalanmıs ona gıttı kosarak, adam fakır degıl onu sorarsanız eskıden cok pıntı bırıydı o yuzdn ayrılmıstım, pıntı degıl göya sınemaya goturuyor orada pop corn alıyor , aksamları kendı bazen yıyor ben tokum dıye yemiyorum bı yerden sandvıc vs alıp yıyor
ama o kadar uzuldum kı artık yemek yıcen mı yıyelım mı dese bıle yemıycem
o bıskıvıler bogazıma dizildi
acım ama doyurmuyor, aıleden baskası yalan ben onu anladım
:1no2:
Benim anlamadığım niye gidip sen yemek yemedin.Erkek arkadaşın belli odun.Ama acıktım gel yemek yiyelim diyeydin.Araya laf karıştırsada ben yiyecem geliyosan gel gelmiyosan güle güle deseydin.
Niye oturup ağladın anlamadım
şaka gibi yaaa:Sanlamadım birşey nasıl seninle yemek yemiyo olurmu öyle şey.insan sevgilisinin aç olmasına gönlu razı gelirmi:1shok:ne sevgililer var yaa.sen bu çocugu çok sevmiyorsan ayrıl derim yakında nefeste aldırmaz bu
sandiviçin içindekileri görüyo ya belki ondan yiyiyo..kız arkadaşına da sandiviç ısmarlamak istemiyodur..yemeğe götürmek istemediğinden hep bi bahane buluyodur..ne biiyim çok tuhaf yani..ama pinti de değil anlattıklarına göre..sadece yemek konusunda takıntılı delikanlı..gülermisin ağlarmısıncokacimcoook -tatlicadiarzu-
sandiviçin içindekileri görüyo ya belki ondan yiyiyo..kız arkadaşına da sandiviç ısmarlamak istemiyodur..yemeğe götürmek istemediğinden hep bi bahane buluyodur..ne biiyim çok tuhaf yani..ama pinti de değil anlattıklarına göre..sadece yemek konusunda takıntılı delikanlı..gülermisin ağlarmısıncokacimcoook -tatlicadiarzu-
o pintilikle neyse bisküvi almış.açlıktan bayılmana göz yummamış en azındanşakkıdıcunku alısverıs ıcın gezdık gezdık sonra aniden gıtmesı gerektı tam bızım yemek yıcez dedıgımız zaman, ve bana yemek yedırmedıgını zaten düşünüyodum haftalardan berı,
onu soyledım aa ben mı falan dedı hıc alınmadı bıle ustune, sonra da ben aglamaya basladım
ama bırakmadı da benı eve goturdu yoldan aldı bıskıvumı aglarken ben
cunku alısverıs ıcın gezdık gezdık sonra aniden gıtmesı gerektı tam bızım yemek yıcez dedıgımız zaman, ve bana yemek yedırmedıgını zaten düşünüyodum haftalardan berı,
onu soyledım aa ben mı falan dedı hıc alınmadı bıle ustune, sonra da ben aglamaya basladım
ama bırakmadı da benı eve goturdu yoldan aldı bıskıvumı aglarken ben