Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

Yazık yaaa.iyiki tansiyonun veya kan şekerin düşmemiş.senağlama

canım,girersin çok açım dersin ,şekerim düştü, dersin. bir masaya kurulursun, yok sen içeri girdiğindede gelmezse ,sepetlersin. bu kadar basit..

ben senin yerinde olsam senin sevgiline yemek ısmarlatacağın yok ge ben sana ısmarlıyım der onu utandırırdım bir dahadayapmazdı herhalde...
hani derler ya arif olan anlar..:)))

canım daha önce pinti diye ayrıldım demişsin ..daha sonra nolduda barıştın bak aynı devam ediyor işte..

ben senin yerinde olsam senin sevgiline yemek ısmarlatacağın yok ge ben sana ısmarlıyım der onu utandırırdım bir dahadayapmazdı herhalde...
hani derler ya arif olan anlar..:)))

hiç sanmıyorum öyle bişey yapıcak olan adam
sokak ortasında ağlayan sevgilisine bisküvi almazdı
ondan mı anlıcak kurulur masaya paşa paşa yer bence
hakaten ilginç bir tipmiş
pintiğilin bu kadarına pes diyorum başka bişe demiyorum...

Erkek dediğin biraz bonkör olacak.Nedir o yok bisküvi, yok çikolata falan...delikafaduldendelikafadulden

ayy şoklardayım inanmıyorum ya canım bırak gitsin ya insan pinti olurda bu kadar olmaz heralde kız acım dıye aglamıs sokagın ortasında yıne umursamamıs baya bı vurdumduymaz canım ben senın yerınde olsam bogardım onu :) canım bu simdi sevgilisine ymk bıle yedırmıyosa hayır beklenmez bu adamdan gıt yemegını kendın ye bence bıran oncede kurtul bundan

Yazık yaaa.iyiki tansiyonun veya kan şekerin düşmemiş.senağlama

düşmezmi canım bagararak aglamaya basladım işte
tansıyonum düştu benım anlamıyosun dedım bıskıvı al dur dedım durdu aldı geldı işte yemek memek ye demedı yıyelım demedı kuru bıskuvıyı yedırdı
:çok üzgünüm:

hakaten sizde bir ilginçsiniz o durumda gider bi yere oturur yemeğimi yerim
yada sevgilime illa bana bisküvi al demem
gider bir pastaneden bir poğoça simit falan alır yerim
niye sevgilinize minnet ediyorsunuz ki
kaldı ki bütün hesapları erkekler öder her şeyi alır bizler sadece yer içeriz diye bir şey yok
her şey karşılıklı bu kadar yüklenmemek gerek
sizinki gibi açlık sınırında yaşmamakta gerek elbette -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu nedir ya? :1shok:

Bugün yemek yicez mi yemicez miyle ömür geçer mi canım ya? :roflol:

Erkek dediğin biraz bonkör olacak.Nedir o yok bisküvi, yok çikolata falan...delikafaduldendelikafadulden

evet ya, eskiden nefretle kactıgım kac erkek arkadasım vardı, hepsının bı hatası var
ama şu an bu kriz gıbı gelıyor berbat yani
eski sevgılılıerım en azından yemege cıkarıp dururlardı, zehır de olsa o yemek bana parasından kısmazlardı, en azından açım dıye bagardıgımda

bılmıyorum ya guvenmıyorum kı artık, gercekten yakını hasta mı oldu da eve döndü yoksa aldatıyor mu onu bıle bılmıyorum
kötükedihüso

Peki hediye falan ,giyecek gibi bişeyler alıyomu...süprizzzzz
oofff.çok koca kafalıymış yaa.sengözlerimebaksanab

pintilik yapmıcagına söz vermıstı öyle cıktıuk
Çok üzgünüm çoook
can çıkar huy çıkmaz diye boşuna dememişler büyüklerimiz
sen anlamışsın pintilikten sepetlemişsin sonrada tekrardan kabul etmişsin.
adamda naparsam yapayım bana geri dönüyo düşüncesi oluşuyo
sen zaten biliosun huyunu suyunu bu adamın yane.
sepetle gitsin yaa başka adammı kalmadı memlekettemirmirmirmir

bir yaşıma daha girdim
şunu da hiç duymamıştım..
benimkide bir yere ggidelim diye deli olur yemek yiyelim diye..
çok ilginç yaa...anlam veremedim

adam yemeğe götürmüyo alıyomudur sence hediye heleki süpriz yapsın ....

ama harbiden koca kafalıymışşş

belkide çok titiz..dışardaki yemeklere güvenmiyo..var öyle insanlar.asla dışarda yemezler,nerde nasıl yapılıyo bilmiyorum diye..bizim aile dostlarımız vardı 45 yaşlarında.kadın açlıktan ölse nerde nasıl yapıldığını görmediği bişeyi dışarda yemezdi..helede et türü şeyleri aslaa..yani pinti olsa diğer harcamalaro da kısar..sinemaya gitmez,gitse yiyecek bişey almaz,arabasının benzin parasını bile düşünür..ama seninki bi tuhaf..kesin dışardaki yemeklerle bi sorunu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…