a.s
bu aksam normalde cıkcaktık,
cıkarsak acım dıyeyım mı demın gene yedım doydum sankı ? dıyeyım mı gene de
dunku olaydan hemen sonra açım dersem yanlış olmaz mı :jeyyar:
Ayrılmayı göze aldıysan de açım diye bu akşam.Ama biraz abartmış olursun..Aç mısın diye sorarsa ; "evet birşeyler yiyebilirim" de.Ama sormazsa açım deme.Bu kez kasıtlı yaptığını anlar, çünkü akşam buluşacaksınız, bu kız evde hiçbirşey yemiyor mu inadına mı yapıyor diye düşünür.
bence beraber yeriz diye evde yemedim de diyebilir hihoyyyt
Aslında evet...Bu aklıma gelmedi hiç..Ama çocuk gerçekten evde karnını doyurup gelmiş olabilir..Gerçi bu durumda bile "Ben yedim ama sen yerken birşeyler içerim" demesi gerekir a.s
Ayrılmayı göze aldıysan de açım diye bu akşam.Ama biraz abartmış olursun..Aç mısın diye sorarsa ; "evet birşeyler yiyebilirim" de.Ama sormazsa açım deme.Bu kez kasıtlı yaptığını anlar, çünkü akşam buluşacaksınız, bu kız evde hiçbirşey yemiyor mu inadına mı yapıyor diye düşünür.
bu konu niye geyikte bu arada ya
geyik yapcan sanıydım ama :bbo:
odunmuş sefkilin kusura bakma :dilcikar:
evet yaaa,
yok zaten cıkmıcaz bellı oldu demın konustuk hala işteymıs,
cıkmaycaz demek,
aah ah belkı 1 haftayı da böle atlatır gene yemek ıstedım dıye tum hafta cıkmayız.
-tatlicadiarzu-
bu konu niye geyikte bu arada ya
Patiska sen hoşlanıyor musun baya baya bu çocuktan??
evet tabı sevgılım benım
kaydirigubbakcemile2
evet tabı sevgılım benım
kaydirigubbakcemile2
O zaman onun duygularından iyice emin olana kadar yanında o sormadığı sürece açım demiceksin kötükedihüso
Sonra bunalıpta kaçarsa üzülen sen olursun.Ama sorarsa evet yiyelim de.
Biraz ağır takıl, zırlama çocuğun yanında kaydirigubbakcemile5
patiskam ya inşallah şöle bol kepçe anaç bir kaynanan olur misal benim gibicokacimcoook
değilmi canım ya elin adamına zır zır açım diye ağlanırmı:mymeka: