Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

a.s
bu aksam normalde cıkcaktık,
cıkarsak acım dıyeyım mı demın gene yedım doydum sankı ? dıyeyım mı gene de
dunku olaydan hemen sonra açım dersem yanlış olmaz mı
:jeyyar:

Ayrılmayı göze aldıysan de açım diye bu akşam.Ama biraz abartmış olursun..Aç mısın diye sorarsa ; "evet birşeyler yiyebilirim" de.Ama sormazsa açım deme.Bu kez kasıtlı yaptığını anlar, çünkü akşam buluşacaksınız, bu kız evde hiçbirşey yemiyor mu inadına mı yapıyor diye düşünür.

kesinlikle açım de, çıktıktan sonra de ama :):)

bence beraber yeriz diye evde yemedim de diyebilir hihoyyyt

geyik yapcan sanıydım ama :bbo:
odunmuş sefkilin kusura bakma :dilcikar:

bence beraber yeriz diye evde yemedim de diyebilir hihoyyyt

Aslında evet...Bu aklıma gelmedi hiç..Ama çocuk gerçekten evde karnını doyurup gelmiş olabilir..Gerçi bu durumda bile "Ben yedim ama sen yerken birşeyler içerim" demesi gerekir a.s

Aslında evet...Bu aklıma gelmedi hiç..Ama çocuk gerçekten evde karnını doyurup gelmiş olabilir..Gerçi bu durumda bile "Ben yedim ama sen yerken birşeyler içerim" demesi gerekir a.s

kesinlikle canımkaydirigubbakcemile5, hadi öyle demedi diyelim, kızı aç bırakıp gezdirmez herhalde, çünkü Patiska onunla yemek için aç gittiğini söyleyecek :1ninca:

evet yaaa,
yok zaten cıkmıcaz bellı oldu demın konustuk hala işteymıs,
cıkmaycaz demek,
aah ah belkı 1 haftayı da böle atlatır gene yemek ıstedım dıye tum hafta cıkmayız.

-tatlicadiarzu-

evet yaaa,
yok zaten cıkmıcaz bellı oldu demın konustuk hala işteymıs,
cıkmaycaz demek,
aah ah belkı 1 haftayı da böle atlatır gene yemek ıstedım dıye tum hafta cıkmayız.

-tatlicadiarzu-

Patiska sabır diliyorum sana canım ya, çok ilginç.kaydirigubbakcemile

Patiska sen hoşlanıyor musun baya baya bu çocuktan??

evet tabı sevgılım benım
kaydirigubbakcemile2

iyi o zaman, beraber yemek yemeyi öğretmen lazım bu çocuğa, bir denge oluşturulabilir, mesela o yemek ısmarlar, sen de sonra kahve ya da içki falan ısmarlarsın. cokacimcoook

patiskam ya inşallah şöle bol kepçe anaç bir kaynanan olur misal benim gibicokacimcoook

evet tabı sevgılım benım
kaydirigubbakcemile2

O zaman onun duygularından iyice emin olana kadar yanında o sormadığı sürece açım demiceksin kötükedihüso
Sonra bunalıpta kaçarsa üzülen sen olursun.Ama sorarsa evet yiyelim de.
Biraz ağır takıl, zırlama çocuğun yanında kaydirigubbakcemile5

değilmi canım ya elin adamına zır zır açım diye ağlanırmı:mymeka:

patiskam ya inşallah şöle bol kepçe anaç bir kaynanan olur misal benim gibicokacimcoook

ayy ıns cnm ıns, süreklı böle tencere tencere yemekler yapıp getırır
ama ööle bogcak kadar cok degıl hanı bana yemek yaptırmıcak gıbı degıl ama her daım hazır olur benı kızı gıbı benımser umarım yemegımı getırır . neguzel olur dımı.
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…