Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

patiska bak aklıma ne geldi şakkıdı
bence sen bu çocuğu bırak bi restoran sahibi bul.
böyle bi problem kalmaz ortada böylece:smiley-cool:

Son düzenleme:

:lepi: evet kendıne aldıgın bır seyı ona ödetmek bu konu dışında bır olay
süreklı o öduyorsa arada ödemek de ıyı ama işte tamamen böle %50 %50
yaptıgın zaman arkadasıyla cıkıyor gıbı hıssedeıbılır, agırlıgını bıraz olsun yuklemelısın dı ye düşünüyorum tamamen gıydırtmek ödetmek yedırtmek kapsam dışı tabı o agır bı olay.
kötükedihüso

Allah iyiliğini versin...konu geyik bölümünde olduğu için acıklı birşeyler yazamayacağım ama dünya ekonomik kriz içinde...sevgiline de teğet geçmemiş kriz demek ki

ıyı yere parmak basmıssın bu tamamen aklımdan cıkmıs benım
kasım ayından berı 3ayda bır maas alıyordu garıban
-tatlicadiarzu-

patiska bak aklıma ne geldişakkıdı
bence sen bu çocuğu bırak bi restoran sahibi bul.
böyle bi problem kalmaz ortada böylece:smiley-cool:

:))) kendıme bır restoran açıcam aslında, gun ıcıde satarım satamadıgımı da aksam olunca yerim :) nası fikir
hem iş hem yemek

lülülülülülü
sevgılıme de dert olmaz, gerçi ozaman da benı bı yere götürmüyorsun dıyebılırım,
Şeniz
haha yok olmaz bu da

ooh konu dine döndü günaha döndü ayıba döndüü.yahu patiska güzelim sen dön annem konuna bak biz susuyoruzzz kızlar susalım biz patiska yemek yeme mevzusuna dönsün nasıl yemek ısmarlatabileceğine dönsün olurmu

heheh evet halihazırda karmasada dogru cevp verenler dımı :)))
konu cıddılesıyor bır anda,
aslında esasen ıstedıgım bu da :) konuya atlıyıp zıplayanlar renk katıyor
hihie geyıkteyız bu arada
hihoyyyt

BEN BEN BENNNN!!!
vaz mı geçtin, oh şükür dıyelım, konumuza dönebılır mıyızz??? ayyy senı sevıyorum cok anlayıslısınn belınayımm benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:roflol: :roflol: :roflol:

şunu anlamadınız değil mii
"haklı" ya da "haksız" değildi konu, benim tarafımdan böyleydi en azından
"haklı davranış" ya da "haksız davranış"
ben yapılan davranışı eleştirdimmm, kişi ya da kişileri değil :1no2:
ve çok komik ki kullandığım sözle yapmış olduğum teşbih sanatını anlamadınız
bana şeytanı soruyorsunuz.. delikafadulden
ve biçok kez uzattığım zeytin dallarını da görmezden geldinizz :1closedeyes:
neysee kendi fikriniz, düşüncenizz, siz bilirsinizz :teytey:
saygı duyarım :1rolleyes:

tartışmanın fitilini ateşliyosun belinay merve ayıp ayıp:mymeka:
şimdi nerden çıktı bukaydirigubbakcemile3

ayol ben sadece kendi düşüncemi yazdım şekerim dedimki benim sevgilim yeemkde yedirir gerekşirse makyaj malzememle kıyafetimide alır dedim bu zoruna gitti bazı kişilerin uzattıkça uzattılarr.. benmi dedim kapalısınız birde die benmi dedim günah die şeytan diye hey allahım yaaaa :roflol:

bu ne şimdi? tartışmada burda kalmıştık buyrun burdan devam edelim der gibi

hihoyyyt

hayatım siz üçünüz kendı kendınıze aranızda bırbırınızı desteklıyıp konuyu dallandırıp budaklandırıcagınıza ya konuya katılın ya da baska bır geyık baslıgı bulsanız nasıl ıyı olmaz mı ? cunku sadece aynı safta 3ünüz varsınız ve bırbırınızı agırlıyorsunuz :jeyyar:

zeytin dalları nerede:roflol::roflol:. haniiiii.sengözlerimebaksanab ben göremiyorum.

patiska aklını başına devşir kuzum. senin konunda birbirimizi desteklemiyoruz aksine birbirimize girdik:mymeka:

Morali Bozuk Olan Gelsin Valla Okusun Konuyu kaydirigubbakcemile3

patiska budur işte yaaaaa had ibana desen anlicamda selda cino'ya bari deme yaa iyi oku onun yazdıklarını bak bakalım neyi savunmuş kızcağız 2 saattir neyi yazıyorrr...

Morali Bozuk Olan Gelsin Valla Okusun Konuyu kaydirigubbakcemile3

evet kankakaydirigubbakcemile5 bu olay tam gülmelik olay oldu sağol patiska valla ALLAH razı olsunsenden sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün:roflol:

Aynı düşünceleri paylaşıyorum.....:1hug:

evet kankakaydirigubbakcemile5 bu olay tam gülmelik olay oldu sağol patiska valla ALLAH razı olsunsenden sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün:roflol:

Şşş Kanki öle deme ayıp günah gııı :jeyyar:
:roflol:

patiska.barones sabahtan beri seni savunmaktan mahvoldu. sen kalkıp belinayla aynımı görüşte diye düşündün....
Hey Allahım. sana geliyorum. tutmayın beni. bayılacağımmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…