Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

ya bence önemli olan erkek arkadaşının hesap ödemesi ya da sizin ödemeniz değil değil mi, doğru anladım, siz beraber yemek yememe olayına takıyorsunuz. yoksa tabiki sürekli erkek hesap ödeyecek diye bir şey yok.

hem nasıl pintilik bu. sinemaya falan gidecek parası var yemeğe yok bu nasıl iş

bu benim fikrim. arkadaşın yazısını beğendim... o da sizin fikriniz...burası özgür bir platform. teşekkürler kalktığı için böyle beğenimi belirtiyorum... kalkmasaydı teşekkür edecektim.
saygı duyuyorumm
farkındaysanız kişi savunması yapmadım, yerme biçimini eleştirdim sadece.. mübalaa edilmiş ve çok farklı yerlere taşınmış olay :1no2:
karalama yok demişsiniz ama ;"makyaj malzemesı mı ne kadar pahalı o oyle ben hep ömrüm boyunca erkeklerın kızlara yemek ıcmek gezmek dısında verdıgı hedıyelerde kızların bır sekılde karsılık verdıgını düşünmusumdur, kendımı bu düşünceden alamıyorum belınay tatlım neden boyle bır sey yapıyor ve bunu ınsan ıcınde söyluyorsun kı !!
aramızdakı hukukumuzu bılmıyorsunuz falan dıye ne bılelım tamam acmayalım sekerım"

benim literatürümde bunlar iftira olarak yeterrr.. :1closedeyes:
evet ne güzel demişsin eğer onu tanıyorsak ve savunduklarına şahit olmuşsak.. konuşulanların şahsına yakışmayan sözler olduğunu rahatlıkla ayırt edebilirizz.. a.s

NEYSE ARKADAŞLARR KONU ALANININ ÇOKK DIŞINA ÇIKTI..
PATıSKA ARKADAŞIMIZIN TOPıĞıNı KONU DIŞI MESELELERLE DOLDURMAYALIMM
Sevgiler a.s.

Son düzenleme:

canım madem yorum yapmamızı istemiyorsun özel hayatın hakkında, ve madem aranızdaki ilişki kimseyi ilgilendirmez niye buraya yazıyorsun? madem bu kadar mahrem bi özel hayatın var kimse yorum yapmasın istiyorsun, buraya yazma yani. Bizi ilgilendirmeyen şeyleri buraya niye yazıyorsun anlamadım ki? Ayrıca patiska karşılıktan bahsederken kötü bir karşılıktan bahsetmemiş ki örneğin sen de ona yemek falan yapıyorsundur, ev işlerini görüyorsun atıyorum, bizim aklımıza bu tür karşılıklar gelmişti sen ne düşündün ki? :sm_confused:

aklıma bi söz geldi birden bire ; ""çevir kazı yanmasınn""........

aklıma bi söz geldi birden bire ; ""çevir kazı yanmasınn""........

neden çevireyim ki? çevirmeme neden olabilecek tek bir şey söyle bana? bizim ağzımızdan ahlaksızca bir şey çıktı mı? karşılık dedik sadece ve siz de ahlaksızca şeyler düşündünüz. Bu bizimle alakalı bir durum değil. Karşılık der demez hemen ahlaksızca şeyler düşünüyorsanız bu sizin probleminiz. İftirayı kendi kendinize atmış oluyorsunuz yani. Şimdi benim de aklıma bir söz geldi bak ne tesadüf: ''Yarası olan gocunur.''

Şimdiye dek hiç bir erkek arkadaşımın beni yemeğe götürüp götürmemesine takmadığım için düşünce yapınızı anlayamadım....Ne kadar zengin olursa olsun yemeğe götürcek diye bir beklentim olmazdı benim.....Yani yemeğe götürüp götürmemesinden çok daha başka dertlerimiz olurdu...Ben değil sevgilimle eşimle nişanlıyken bile beni yemeğe götürcek mi götürmücekmi diye düşünüp aklıma takmamıştım..Nitekim açmısın bişeyler yiyelim mi diye bana sorduğu zamanlarda aç olsam bile tokum derdim.....yetiştiriliş tarzım böyle.....Eşim beni yemeğe götürürdü nihayetinde...

belınay tatlım benım, benım sevgılımın yemek yedırmesı uzerıne konusurken senın nadıde ve essiz sevgılının sana gıydırdıklerıne dönmedi mi konumuz, sevgılım bana gıydırıyor
sevgılım bana yedırıyor ıcırıyor makyajıma süsüme bıle düşkün demedın mı konuyu kendıne cektın be balım ? konu sana dönmüşken neden belınayım neden ödetıyorsun dedıgımızde bızım ayrı bır munasebetımız hukukumuz var 3.. kişi karısamaz demedın mı, dedın bız karısmıyoruz tatlım sızın aranıza nası gırebılırız ancak senın dedıklerınden sonuca varıyoruz kı ayrı bır munasebetınız varmıs benım aklıma gelen degıl bu senın söyledıklerın bız bılemeyız karısmayız da. o yuzden kendı agzından cıkanları baskalarına gıydırme, sen gıyınmene devam et tatlım benım:) gıyın sen gıydırıyormus cocuk senı, bız yemek bıle yıyemıyoruz bak:)) ne sanslısın öyle degılmı ?
sositososito

Yorumların hepsini okumadım,araya başka kişilerle ilgili yorumlar yapılmış.Ben okuyunca şu geldi aklıma;senin birşeyi anlamanı istiyor bence.Senin yaptığın bir davranış hoşuna gitmemiş ve bu şekilde davranarak anlamanı istiyor.Utansa ,çekinse kendi hapur hupur yemek yemez.Şu olabilir;hesabı sürekli o ödüyorsa ,onun yediğini niye hep ben veriyorum ki anlasın artık diye mi düşünüyor acaba.Sen hiç teklif etmiyor musun bende ödeyeyim sevgilim diye.Buluştuğunuzda gel sana bir yemek ısmarlayım falan de
Bence pintiliğinden değil,bu şekilde senin düşünceni anlamak istiyor.Sinemada kuyrukta teklifin senden gelmesini bekleyemez belki ama yemek sonunda daha rahat bir vakit kaldığı için ödemeye ,bu konuda bir rahatsızlığı olmuştur belki.

Son düzenleyen: Moderatör:

bız senı tanıdıgımızı sanıyoruz ne gıydım köşelerındekı resımlerınden, evıme hırsız gırdı 2.5lıralık alarm alsam mı dıye actıgın baslıklardan evet bılıyoruz ama senı bız yazdıgın yazılardan bılıyoruz ve yazdıgın yazıya göre degerlendırıyoruz tatlım, konu benım sevgılım ve yemek konusuyken senın sevgılının senı gıydırmesı konusuna döndüyse gene senın tatlı dilinden elınden cıkmıs yazıların ürünüdür balım benım. dikkatli bak kendıne bak neler yazmıssın...Bız sadece senın yazılarını söyledık senın dedıgınden baska bır sey degıldı, hem sorununu çözdün mü canım sevgılının senı gıydırmesı makyaj ürünlerını alması konusunu? bu bıze göre benım yemek sorunumdan daha buyuk bır sorundu evlenmeden bunca gıydırmeler yagdırmalar hayatım, neyse bu konuyu kapatalım degıl mı ? Daha cok göz önüne sermeyelım ya üzüldüm senın adına, allah acısın derlermiş, umarım yakın zamanda çözüm bulursun. Yani belkı umarım hızlıca evlenır de bugünleri görmezden getirirsin demı ama, Türk toplumunda yadırganan bır sey nasıl olsa, ben demiyorum toplum kuralları örf-adet

bu konu geyiğe mi taşındı :1shok:
ay tutmayın beni:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben dışarı çıktığımızda arasıra yemeğe gideceksek eşime ben ısmarlıcam diyorum..Hatta bir iki sefer eşimin iş yerine çiçek yollamışlığımda var...İlla o erkek hep o ödicek o yemek ısmalıcak diye bir düşüncem yok...Büyük çoğunlukla eşim ısmarlar...Ben de 40 yılda bir ona jest yaparım .....

evet hayatım benım konuma, bana bır de fesatım baslıgını acmıssın demıs ancak kendısı ıtıraf etmese de sanırım arkadasımızda da aynı sorun mu var
senağlama
ben üzülürüm belınayımın da aynı sorundan muzdarip olmasına ve farkına varmamasına
iki paragraf sevgılısının yedırmesını anlatmıs, sonra tabı gıydırmelerını de anlatmıs ya neyse, olsun canım farkına varır belkı kendının sonucta bana yemek yedırmeyen bır sevgılım varken belınaya 2 paragraf yemek yedırmesını anlatabılecegı bır sevgılısı var ve anlatıyor dıye fesat dıyemeyız ama demi, konumuz patıskayı özendırelım degıldı ama bır sey dıyemıyorum.
benneyaptımki
bana yardımcı olacagını düşünmustum özendırmeyı dahası sonrasında da askının buyuklugunden dalıp gıydırmesı kot pantolon ve tsort konusuna ayrı ayrı özenle deyinmiş. sevgilim bana yarın bı gun araba alsa ev alsa onu belınayın kot pantolon ve tsortuna ayırdıgı 1 paragrafla kıyaslarsam 500 paragraf mı yazmam gerekıyor? hele kı bana yemek yedırmıyor dıyen bı kızın baslıgına mı yazmam gerekıyor senağlama cok acımasızca arkadaslar ben bunu yapamammm yapamammmm bu kadar fesat olamamm ben eevet fesatım dıye baslıgım var ama bu kadar olamam kusura bakma belınayım bu kadarını yapammıycam.

harfi harfine katılıyorum, aynen böyle düşünüyorum, sürekli erkek ödeyecek diye bir şey yok, eşimiz olsun olmasın farketmez.

evet benım konuma dönelım, esas baslık konusu canım tesekkurler ederım ılk basta evet para harcıyor baska seylere yanı sınamaydı cerezdı cımendı ama işte karsılıklı yemek yemıyoruz,
sımdı yenı bır fıkır edındım, normalde dışarı cıktıgımızda ''aç mısın'' dıyordu ben ıh mıh yok degılım cok yedım geldım. dıyordum, sımdı sorarsa sey dıycem '' hı evet ya yemedım aksam, yıyebılırım'' dıycem bakalım ozaman ne yapcak.. yıne yedırmezse o zaman ''hadı gel acım ben ben ısmarlıycam'' dıycem. kaydirigubbakcemile5

hem nasıl pintilik bu. sinemaya falan gidecek parası var yemeğe yok bu nasıl iş

evet canım belkı yemegı gereksız göruyodur ona gıden paraya acıyordur anlayamadım bu erkeklerı çözmek zor cıdden de

sengözlerimebaksanab

ay varyaa ne çok büyükk mesele yaptınız yahuu.. konu geyiğe taşınmış zatii geyiklik bir konu ve patiskacım canım benim merak etme fesatlık bir dururm yok kişi kendini nasıl bilirse karşısındakinide öyle görrümüş.. lütfen açtığın konuyu birkez daha oku nelere fesatlık yapıyormuşssun bir bak tekrar.. neyse evet sevgilim yediriyorda giydiriyorda hiçte gocunmuyorum aksine mutlu oluyorum benim herşeyimle birebir ilgilendiği önem verdiği deeğer veriği için.. neyse beni bırakalımda sana dönelim.. yemek yedirmekti değilmi konu?? hımm bunu sevgilinle konuşmalısıın neden herşyi yapıyoruzda sinemya gidiyoruz pop corn yiyoruz geziyoruzda hiç yemek yiyelim diye teklif etmiyorsun diye bi konuş bakalım cevabı ne olucak..
Badem'im bitanem bu arada sormuşssun erkek arkadaşımın ne iş yaptığını hemen sölim canım grafiker kendisi..

evet bu da konu olabılır şekerım,
öyle denıycem sımdı ılk plan olmazsa hadı ben ısmarlıyayım dıycem, hatta bır dahakıne ben ısmarlıycam, cunku belkı onun da bu konuda düşüncelerı olabılır belkı dıyordur kı '' kız hıc elını cebıne atmıyor bana deger vermıyor mu acaba? '' dıyordur belkı de bılınmez

sengözlerimebaksanab

O zaman sende açım de... Yemek nasıl yedirmez ki?

Ben açsam açım derim ve yemeğimizi yeriz buluştuğumuzda hatta aşkım karnın aç mı diye hep sorar? Sormasa bile o da bende açsak söyleriz birbirimize ve yemeğimizi yeriz, onun dışında da her şeyimiz ortaktır. Mesela markete, mağazaya gittiğimizde bir şey beğeniyorsam hep kendisi alır, yeri gelir onun yanında olmaz ben ona alırım. Bence ilişki de paylaşım çok önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…