- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
-
- Konu Sahibi EU1
saygı duyuyorummbu benim fikrim. arkadaşın yazısını beğendim... o da sizin fikriniz...burası özgür bir platform. teşekkürler kalktığı için böyle beğenimi belirtiyorum... kalkmasaydı teşekkür edecektim.
farkındaysanız kişi savunması yapmadım, yerme biçimini eleştirdim sadece.. mübalaa edilmiş ve çok farklı yerlere taşınmış olay :1no2:
burda bir tartışma söz konusu ama taraf tutmadığımı belirterek sadece bir konuya değinicem.. iftira karalama vs yok ki burda! biz birbirimizi yorumlarımızdan tanıyoruz. mesela belinay merve'nin ne yaptığını ne ettiğini ne giydiğini hatta yatarken bile ne giydiğini biliyoruz.sengözlerimebaksanab
aynı sert tepkileri belinayın kendiside pek çok arkadaşa vermiştir. buna pek çok örnek vardır. burda kişi savunması yapmayın genel konuşun..
a.s.
evet ne güzel demişsin eğer onu tanıyorsak ve savunduklarına şahit olmuşsak.. konuşulanların şahsına yakışmayan sözler olduğunu rahatlıkla ayırt edebilirizz.. a.s
konuyla şu alakası var: birbirimizi burda ne kadar açtıysak o kadar tanınıyoruz. sende çok açtığın için seni de çok tanıyoruz demek istedim...
kişi savunması yapılmış çünkü ben pek çok konuda kadın-erkek samimiyetine olan tavrını duruşunu hatırlıyorum mervecim..demekki birbirimizi burda çok iyi tanıyoruz..
hepimiz özgür düşüncelerimizi dile getirdik bak ne güzel sengözlerimebaksanab
heh ne güzel işte beni tam olarak tanıyan bi kaç kişi varsa beni neredece erkeklerle yakınlık kurucağımıda bilirler demekki patiskacığımda bilmiyor benim nasıl yaşadığımı nasıl bir duruş sergilediğimi ve erkek arkadaşıla nasıl ilişkimi sürdürdüğümü'ki zaten bu kimseyi ilgilendirmez... dedimya ben patiskanın diğer konusunu okuyunca kızmıyorum ona anlamaaya çalışıyorum sadece....
aklıma bi söz geldi birden bire ; ""çevir kazı yanmasınn""........
aklıma bi söz geldi birden bire ; ""çevir kazı yanmasınn""........
tatlım boşver ben gülüp geçtrtim.. dedimya kişi kendini ve sevgilisini bildikten sonra 3. kişilere hiç bişi düşmüyor, ayrıca patiskacığım sanrıım bayağg erilmiş byu yemek mevzusundan olucakki böle bi yazımı görünce ne diyeceğini şaşırmış ben onada hak veriyorum o anki düşüncesini yazdı kendi düşündüğü gibi düşündü aklına o tür şeyler gelebilmiş demekkii nedim umarım sevgilisi yemek yedirirde tüm sorunları kalkar ortadan...
heh ne güzel işte beni tam olarak tanıyan bi kaç kişi varsa beni neredece erkeklerle yakınlık kurucağımıda bilirler demekki patiskacığımda bilmiyor benim nasıl yaşadığımı nasıl bir duruş sergilediğimi ve erkek arkadaşıla nasıl ilişkimi sürdürdüğümü'ki zaten bu kimseyi ilgilendirmez... dedimya ben patiskanın diğer konusunu okuyunca kızmıyorum ona anlamaaya çalışıyorum sadece....
açtığı o konu gayet dürüts ve samimi bir konu.Çoğu insan senin bir mutluluğunu paylaşırken "aaa Belinaycım çok sevindim" inan derlerken, içi içini kemirenlerde var aralarında.Ama kimi belli eder, kimi belli etmez.Ben burda kimsenin avukatlığını yapmıyorum ama kızın açtığı bir konuya gelip sevgilinin sana nasıl yemek yedirdiğini 2 msj boyunca anlatmışsın, bu biraz arkadaşımıza nispet yapmak olmuyor mu?? Arkadaş sevgilisinden memnuniyetsizliğini dile getirirken sen sevgiline olan "BÜYÜK AŞKINI",anlatmışsın.Haklı olarak morali bozulabilir.Soruna çözümünüz varsa önerin...
Ben dışarı çıktığımızda arasıra yemeğe gideceksek eşime ben ısmarlıcam diyorum..Hatta bir iki sefer eşimin iş yerine çiçek yollamışlığımda var...İlla o erkek hep o ödicek o yemek ısmalıcak diye bir düşüncem yok...Büyük çoğunlukla eşim ısmarlar...Ben de 40 yılda bir ona jest yaparım .....
ya bence önemli olan erkek arkadaşının hesap ödemesi ya da sizin ödemeniz değil değil mi, doğru anladım, siz beraber yemek yememe olayına takıyorsunuz. yoksa tabiki sürekli erkek hesap ödeyecek diye bir şey yok.
hem nasıl pintilik bu. sinemaya falan gidecek parası var yemeğe yok bu nasıl iş
Yorumların hepsini okumadım,araya başka kişilerle ilgili yorumlar yapılmış.Ben okuyunca şu geldi aklıma;senin birşeyi anlamanı istiyor bence.Senin yaptığın bir davranış hoşuna gitmemiş ve bu şekilde davranarak anlamanı istiyor.Utansa ,çekinse kendi hapur hupur yemek yemez.Şu olabilir;hesabı sürekli o ödüyorsa ,onun yediğini niye hep ben veriyorum ki anlasın artık diye mi düşünüyor acaba.Sen hiç teklif etmiyor musun bende ödeyeyim sevgilim diye.Buluştuğunuzda gel sana bir yemek ısmarlayım falan de
Bence pintiliğinden değil,bu şekilde senin düşünceni anlamak istiyor.Sinemada kuyrukta teklifin senden gelmesini bekleyemez belki ama yemek sonunda daha rahat bir vakit kaldığı için ödemeye ,bu konuda bir rahatsızlığı olmuştur belki.