Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

karışmış burasıı,yorum yazarken gözden kaçıcak gibi hissediyorum:)

ooh konu dine döndü günaha döndü ayıba döndüü.yahu patiska güzelim sen dön annem konuna bak biz susuyoruzzz kızlar susalım biz patiska yemek yeme mevzusuna dönsün nasıl yemek ısmarlatabileceğine dönsün olurmu

canım sen bütün makyaj malzemelerini kıyafetlerini sevgiline ısmarlatıyomuşsun ya, bi öğretiver istersen patiskaya nasıl ısmarlatılacağını? :roflol:

patiska budur işte yaaaaa had ibana desen anlicamda selda cino'ya bari deme yaa iyi oku onun yazdıklarını bak bakalım neyi savunmuş kızcağız 2 saattir neyi yazıyorrr...

kızda hal mi kaldı beş saattir senin yardımcı olmak yerine benim sevgilim şöyle nazik böyle bilmem ne mesajlarını okumaktan.. katmadığınız şey kalmadı ki işin içine. ne fesatlığı kaldı ne bilmem neliği. karıştırır tabi çok doğal.

Patiskacim dünde konuna ilk yazanlardanim, seni cok iyi anliyorum, benim de acikma sürem tam 4 saatdir, ac olunca canavara dönüsebiliyorum bu tabi acligimin süresi arttikca canavarligimda artiyor.......

pinti insanlardanda hic hoslasmam

ben sevgilimden böyle makyaj üst bas hediyeleri asla kabul etmem, iliskim isterse 10 senelik olsun, yarin öbür gün ayrilinca basima kalkar , vede hic etik bulmuyorum, bana sömürü gibi geliyor,yani ben erkek olsam öyle düsünürüm, evliysen durum degisir tabi...

ya burda konu benım sevgılım senı sevgılını dover olayına donusmus ki valla okudum da guldumsırnaşık şey cocuk gıbı:ecrin_bebek:

canım sen bütün makyaj malzemelerini kıyafetlerini sevgiline ısmarlatıyomuşsun ya, bi öğretiver istersen patiskaya nasıl ısmarlatılacağını? :roflol:

içten gelmeli cicim bu öğretmeyle zorlamayla olmaz bu işler... inceilik kibarlık düşüncelik önemli olan ben aldırıyorum kardeşim alıyorda sevgilim ilişkimde 5 yıllık ben mutlumuyuum mutluyum sevgilimde küçük değil 27 yaşında yok kendimi kullandırıyorum sömürtüyorum yok bilmem ne böle şeyelri düşünen bir insan 5 yıldır aynı şeyleri tekrarlamaz...

ya burda konu benım sevgılım senı sevgılını dover olayına donusmus ki valla okudum da guldumsırnaşık şey cocuk gıbı:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile5 he valaa yaa ne çok sorun ettiler alıyor ödüyor diye yahuuu biz böyleyiz şekerler beğenemeyen beğenmesin ilişkiyi biz yaşıyoruz fazla takılıp duramayın sorun etmeyin ilişkinize dönün..

Son düzenleyen: Moderatör:
ya aslinda patiskanin derdi yemek ismarlamasi deyil
adam acikinca kendine tost aliyo karsisinda yiyo, patiskaya almiyor, yani biri yer biri bakar olmaz iste, patiska bu durumda kendini degersiz his etmesine neden oluyor, bu yüzdende aciktimmmmm diye bagirmis....
ben asla karsimda biri oturcak yiyemem yani, ekmeyimi böler yerim, kriz miz bahane, hani derler ya yoklukta askimla bir ekmeyi böldükde yedik, konu bu bence
sevgilisi baya bir egoist.......

patıska kendımı yerıne koyuyorum cok sınır bozucu yaa.. bence bu davrnısının sebebını bıle sorma yaaa bayanın agırlıgına yakışmaz sende hıc yemek meselesını acma ..gerekırse buluşmadan once ye git ..acıkırsanda dekı acıktım evıme gıdeyım ..mal degılse anlar:mymeka:

birde şuvarki adam krizde falan değil çünkü patiskanın dediğine bakarsak "dışarı cıkıyoruz sınema tıyatro neyse gıdıyoruz alısverıs ıcın gezınıyoruz kıyafet vs
ama yemek yıycegımız zaman tozla duman, aksamları bulusuyoruz ben genelde tok oluyorum
yemege gıdelım dedıgım hıc bı gun gıdemedık hep işi cıktı bırı hasta oldu vs pıntı degıl göya sınemaya goturuyor orada pop corn alıyor , aksamları kendı bazen yıyor ben tokum dıye yemiyorum bı yerden sandvıc vs alıp yıyor " diyor bence bunda başka bir iş var acaba karşıklı yemek yemekmi istemiyor ben bunu anlamadım.. yoksa adam pinti değilmiş sinema tiyatro gezme vs herbişi mevcut ee sinemada pop corn'da alıyormuşşş bence kriz değil başka bişi ama neee

Ah yavrum, vah kuzzzuum, açmı bıraktı hödük sevgilin seni:teselli:

Sadece olmadığı zaman mı ödenmeli yani?Olmadığında var mı paran ben ödeyimde denir ama parası çok olsada ben hep ona ödetmem ki,bende ödüyorum buluştuğumuzda.Sırf yemekte değil,diyelim ki yemeği o ödedi,sinema bileti için ben atlıyorum hemen,tiyatroyu o verdiyse ben yemek ısmarlamak istiyorum.Napıyosun sen koy o parayı cebine diyor ama onun ödediği şeyler çoğalınca ben rahatsız oluyorum.Bence para olup olmamasına göre yapılmamalı,karşıdaki düşünülmeli.Erkek ve parası var diye herşey ödetilmemeli.Bizimde 1 sene olucak bizde ciddiyiz!ama çaktırmadan fiyatlara bakarım bir yere gittiğimizde uygun fiyatlı neyse onu yer içerim,zora sokmam.Markete birşey almak için girdiğimde ona ödetmem aldığım şeyi,hazırlarım paramı var bende var bozuk derim,o niye alsın ki.Mağazayı falan hiç saymıyorum beğendiğim şeyi girip paramla alırım,asla kabul etmem.

bravo ben bayanların böyle olmasını savundum birisinin eleştirisne
maruz kaldım bence bu zamanda olması gereken budurŞeniz

QUOTE=LolaBunny;6010251]canım sen bütün makyaj malzemelerini kıyafetlerini sevgiline ısmarlatıyomuşsun ya, bi öğretiver istersen patiskaya nasıl ısmarlatılacağını? :roflol:

[içten gelmeli cicim bu öğretmeyle zorlamayla olmaz bu işler... inceilik kibarlık düşüncelik önemli olan ben aldırıyorum kardeşim alıyorda sevgilim ilişkimde 5 yıllık ben mutlumuyuum mutluyum sevgilimde küçük değil 27 yaşında yok kendimi kullandırıyorum sömürtüyorum yok bilmem ne böle şeyelri düşünen bir insan 5 yıldır aynı şeyleri tekrarlamaz...

şişş patiska, üzgünüm anacım, içinden gelmiyosa olmuyomuş bu iş. sen daha bi tost ısmarlatamadın elalem neler neler aldırıyo makyaj malzemesine kadar bütün masraflarını karşılatıyo bak. hemi de 5 yıldır:) puu sana puu sana:)) -tatlicadiarzu-

zeytin dalları nerede:roflol::roflol:. haniiiii.sengözlerimebaksanab ben göremiyorum.
buyrunn o zaman
Zeytin%20Dali.gif

saygı duyuyorumm
NEYSE ARKADAŞLARR KONU ALANININ ÇOKK DIŞINA ÇIKTI..
PATİSKA ARKADAŞIMIZIN TOPİĞİNİ KONU DIŞI MESELELERLE DOLDURMAYALIMM
Sevgiler a.s.

lütfenn konuyu daha fazla uzatıp traji komik durumlara getirmeyelimm yasakkelime
ben bitiriyorum tıp :1closedeyes:

arkadaşımm benim burda niyetim avukatlık yapmak, birilerine laf yetiştirmek veya çokk bilmişlik taslamak değilll yasakkelime
sadece eleştiri biçiminizi yargıladım hepsi bu ..
uzatmayalımm tatsızlık çıkarmayalımm olur mu yerimseniben
ben kapatmaya çalıştıkçaa işi şahsileştiriyorsunuz
kimsenin kalbi kırılmadan asıl konuya dönün şutarafagitti

ve biçok kez uzattığım zeytin dallarını da görmezden geldinizz :1closedeyes:
neysee kendi fikriniz, düşüncenizz, siz bilirsinizz :teytey:
saygı duyarım :1rolleyes:
işte durum bundan ibaret yardımcı olabildiysem ne mutlu okypete arkadaş

Ayy bir dakka yaa..Ben her mesajı okumadım....

Adam buluştukları zaman kendine sandviç vs falan ayaküstü de olsa bişeyler alıp yiyor ama sana sormuyor,üstelik senin önünde mi yapıyor bunu ??? :bbo:

O zaman yaptığı çok büyük kabalık bence.....

Ben olsam ya acıktım eve gideyim artık derim,bir arkadaşın söylediği gibi mal değilse anlar tabi..Ya da ben de kendime bir sandviç alır yerim, ona sormam sen de istermisin diye....:mymeka:

Çok garip bir davranış açıkçası...:sm_confused:

patiska gerçekten bak busefer gerçekten yaklaşıyorum sana..bence biran evvel çözmek lazım bu durumu

buyrunn o zaman
Zeytin&

işte durum bundan ibaret yardımcı olabildiysem ne mutlu okypete arkadaş

ama bir zeytin dalı uzatıyorsun hah,tamam , deyince, dalı çekiyorsun ,sende. karar ver:roflol:
ama bu beyaz güvercine , bayıldım.........barış. her yerde barış. :lepi:

Ayy bir dakka yaa..Ben her mesajı okumadım....

Adam buluştukları zaman kendine sandviç vs falan ayaküstü de olsa bişeyler alıp yiyor ama sana sormuyor,üstelik senin önünde mi yapıyor bunu ??? :bbo:

yok canımcım şimdi sevgilisi yerken bizim patiska ben yemicem tokum diyormuş

çocuk doyuncada bizimki acıkıyomuş yemek al die sölüomuş

ee tabi adam doyunca bunada almıo böle dediydi dün sankim

O zaman yaptığı çok büyük kabalık bence.....

Ben olsam ya acıktım eve gideyim artık derim,bir arkadaşın söylediği gibi mal değilse anlar tabi..Ya da ben de kendime bir sandviç alır yerim, ona sormam sen de istermisin diye....:mymeka:

Çok garip bir davranış açıkçası...:sm_confused:

yok canım soruyor ac mısın dıyor
yok degılım dıyorum.

kendı 2 sefer sandvıc aldım ıkısınden de ısırdım cok guzeldı -tatlicadiarzu-

X