E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
QUOTE=LolaBunny;6010251]canım sen bütün makyaj malzemelerini kıyafetlerini sevgiline ısmarlatıyomuşsun ya, bi öğretiver istersen patiskaya nasıl ısmarlatılacağını? :roflol:
şişş patiska, üzgünüm anacım, içinden gelmiyosa olmuyomuş bu iş. sen daha bi tost ısmarlatamadın elalem neler neler aldırıyo makyaj malzemesine kadar bütün masraflarını karşılatıyo bak. hemi de 5 yıldır:) puu sana puu sana:)) -tatlicadiarzu-
Patiskacim dünde konuna ilk yazanlardanim, seni cok iyi anliyorum, benim de acikma sürem tam 4 saatdir, ac olunca canavara dönüsebiliyorum bu tabi acligimin süresi arttikca canavarligimda artiyor.......
pinti insanlardanda hic hoslasmam
ben sevgilimden böyle makyaj üst bas hediyeleri asla kabul etmem, iliskim isterse 10 senelik olsun, yarin öbür gün ayrilinca basima kalkar , vede hic etik bulmuyorum, bana sömürü gibi geliyor,yani ben erkek olsam öyle düsünürüm, evliysen durum degisir tabi...
eh patiska seninde kafa çalışmıyo kusura bakma:mymeka:yok canım soruyor ac mısın dıyor
yok degılım dıyorum.
kendı 2 sefer sandvıc aldım ıkısınden de ısırdım cok guzeldı -tatlicadiarzu-
yok canım soruyor ac mısın dıyor
yok degılım dıyorum.
bu ne şimdi? tartışmada burda kalmıştık buyrun burdan devam edelim der gibi
hihoyyyt
sizin yemek saatleriniz mi tutmuyor.O acıkıyor sen tok,sen acıkıyorsun o tok...Bi gün kahvaltı yapın beraber ,ikinizde aç olursunuzdelikafadulden
ay bu resmen işkence. ısırma bari. birde tadını alınca insan dahada kötü olur. ben var ya. elinden aldığım gibi o sandviçi lüplederdim. bir ısırdım mı duramazdım.
ayy. vampir gibi hissettim kendimi...kanın tadını alan duramaz... .
bu aralar alacakaranlığı okuyorumda. ,etkilendim mi nedir...
oooff demeyın yaa
bı defa cıg köfte vardı dürüm hemde kosskocamandı
aldım onu bı bakayım dedım ısırdım ooff süperdı bı de acı acı boyle içinde tursu neyım de vardı
şahaneydı böle marullar ekşili ekşili
neyse ısırdım ay dedım yemıyım yoksa bıtırcem cocuga bısey kalmıcak toplam 3 mınık ısırık alabıldım
amaa yaa var ya hala canım cekıo onu, hatta evde mercımeklı köfte yaptım benzer dıye
ııh benzemedı wala hala özenırım ona aah ah yıyemeedımm yıyemedım
klava:
oooff demeyın yaa
bı defa cıg köfte vardı dürüm hemde kosskocamandı
aldım onu bı bakayım dedım ısırdım ooff süperdı bı de acı acı boyle içinde tursu neyım de vardı
şahaneydı böle marullar ekşili ekşili
neyse ısırdım ay dedım yemıyım yoksa bıtırcem cocuga bısey kalmıcak toplam 3 mınık ısırık alabıldım
amaa yaa var ya hala canım cekıo onu, hatta evde mercımeklı köfte yaptım benzer dıye
ııh benzemedı wala hala özenırım ona aah ah yıyemeedımm yıyemedım
klava:
eh patiska seninde kafa çalışmıyo kusura bakma:mymeka:
sandviçi almışken ye gitsin 2 ısırık alıp neden geri veriyosun.:mymeka:
sonra gelip bize burda açım diye ağlıosun
Patiskacığım o zaman bir değişiklik yap,ben acıktım,hadi yemek ısmarlayayım sana de...Utandır adamı......sositososito
yok canım soruyor ac mısın dıyor
yok degılım dıyorum.
ben kahvaltı yapmadan evden cıkamam ama gene tok olurum ben
-tatlicadiarzu-
sen eline almışken bide veriyosun haketmişsin:mymeka:
çocuğun hakkını yeme bak en azından tatman için verio:roflol::roflol:
biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar.
neden 2 tane almıyorki bu.. al 2 tane. birinide sana ver...
.yerken nasıl boğazından geçiyor ki....