E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
O zaman sende açım de... Yemek nasıl yedirmez ki?
Ben açsam açım derim ve yemeğimizi yeriz buluştuğumuzda hatta aşkım karnın aç mı diye hep sorar? Sormasa bile o da bende açsak söyleriz birbirimize ve yemeğimizi yeriz, onun dışında da her şeyimiz ortaktır. Mesela markete, mağazaya gittiğimizde bir şey beğeniyorsam hep kendisi alır, yeri gelir onun yanında olmaz ben ona alırım. Bence ilişki de paylaşım çok önemlidir.
O zaman sende açım de... Yemek nasıl yedirmez ki?
Ben açsam açım derim ve yemeğimizi yeriz buluştuğumuzda hatta aşkım karnın aç mı diye hep sorar? Sormasa bile o da bende açsak söyleriz birbirimize ve yemeğimizi yeriz, onun dışında da her şeyimiz ortaktır. Mesela markete, mağazaya gittiğimizde bir şey beğeniyorsam hep kendisi alır, yeri gelir onun yanında olmaz ben ona alırım. Bence ilişki de paylaşım çok önemlidir.
komik olmayalım ne söylenmek istediği gün gibi ortada lütfenn konuyu daha fazla uzatıpneden çevireyim ki? çevirmeme neden olabilecek tek bir şey söyle bana? bizim ağzımızdan ahlaksızca bir şey çıktı mı? karşılık dedik sadece ve siz de ahlaksızca şeyler düşündünüz. Bu bizimle alakalı bir durum değil. Karşılık der demez hemen ahlaksızca şeyler düşünüyorsanız bu sizin probleminiz. İftirayı kendi kendinize atmış oluyorsunuz yani. Şimdi benim de aklıma bir söz geldi bak ne tesadüf: ''Yarası olan gocunur.''
komik olmayalım ne söylenmek istediği gün gibi ortada lütfenn konuyu daha fazla uzatıp
traji komik durumlara getirmeyelimm yasakkelime
ben bitiriyorum tıp :1closedeyes:
tabiikii inş. sizinde versinn
mmmmm ben öyle anladım dıyorsunuz yani
allallah basınız falan da kapalı dininize de düşkünsünüz gıbı ama neden direk olayı oyle algıladınız kı? sızın daha bır usturublu anlamanız gerekmıyor muydu? neyse GÜNAHI BOYNUNUZA. allah herkesın gönlüne göre verır
işte budur burcucum yani olay.. eğer iliişki uzun yıllara dayanıyorsa kişiler birbirini iyice tanıdıysa ve ciddi bir beraberlikse bence bunlar olmalı..
evet işte önemli olan da bu, birinde vardır o öder, başka bir zaman onda olmaz diğeri öder, ilişki budur zaten, paylaşım...
Sadece olmadığı zaman mı ödenmeli yani?Olmadığında var mı paran ben ödeyimde denir ama parası çok olsada ben hep ona ödetmem ki,bende ödüyorum buluştuğumuzda.Sırf yemekte değil,diyelim ki yemeği o ödedi,sinema bileti için ben atlıyorum hemen,tiyatroyu o verdiyse ben yemek ısmarlamak istiyorum.Napıyosun sen koy o parayı cebine diyor ama onun ödediği şeyler çoğalınca ben rahatsız oluyorum.Bence para olup olmamasına göre yapılmamalı,karşıdaki düşünülmeli.Erkek ve parası var diye herşey ödetilmemeli.Bizimde 1 sene olucak bizde ciddiyiz!ama çaktırmadan fiyatlara bakarım bir yere gittiğimizde uygun fiyatlı neyse onu yer içerim,zora sokmam.Markete birşey almak için girdiğimde ona ödetmem aldığım şeyi,hazırlarım paramı var bende var bozuk derim,o niye alsın ki.Mağazayı falan hiç saymıyorum beğendiğim şeyi girip paramla alırım,asla kabul etmem.
birazcık jest yapmak tamam ama senın yaptıgının dogru olmadıgını soyleyebılırım....
ozaman arkadastan farkınız kalmıyor, senın agırlıgını bıraz hıssetmelı ama canım.
kaydirigubbakcemile5
"haksızlık karşısızda susan dilsiz şeytandır" diye çokk güzel bi söz var bilir misin CADIARZU
işte her seferinde bu laf benii tetikliyorr a.s
ben kapatmaya çalıştıkçaa işi şahsileştiriyorsunuz
kimsenin kalbi kırılmadan asıl konuya dönün şutarafagitti
bende bakarım fıyatlara pahalıysa yada o ara ay sonuysa uygun bıseyler yer içeriz zaten soyler cekınmez eger sıkıntıdaysa bende zora sokmam yanı .. bızım anlayısımız su ki eger karı koca olcaksak allahın ıznıyle böyle konularda cekınme sıkılma olmaz onlar eslerımız olcaksa anlayışlı olmalıyız .. benım de cok sıkıntılı oldugum anlarda maddı destegını aldıgım oldu,onu da zora sokmam illaki o odesın demem gercı ben hıc odemedım sımdıye kadar cunku ben ogrencıyım o ise meslekte :) ama ıkımızde ogrencı olsak alman usulu olurdu yada kımde varsa artık .. o kadar da onemlı degıl ılışkıde maddıyattan cok daha onemlı seyler var ...