Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

işte budur burcucum yani olay.. eğer iliişki uzun yıllara dayanıyorsa kişiler birbirini iyice tanıdıysa ve ciddi bir beraberlikse bence bunlar olmalı..

evet işte önemli olan da bu, birinde vardır o öder, başka bir zaman onda olmaz diğeri öder, ilişki budur zaten, paylaşım...

komik olmayalım ne söylenmek istediği gün gibi ortada lütfenn konuyu daha fazla uzatıp
traji komik durumlara getirmeyelimm yasakkelime
ben bitiriyorum tıp :1closedeyes:

komik olmayalım ne söylenmek istediği gün gibi ortada lütfenn konuyu daha fazla uzatıp
traji komik durumlara getirmeyelimm yasakkelime
ben bitiriyorum tıp :1closedeyes:

mmmmm ben öyle anladım dıyorsunuz yani
allallah basınız falan da kapalı dininize de düşkünsünüz gıbı ama neden direk olayı oyle algıladınız kı? sızın daha bır usturublu anlamanız gerekmıyor muydu? neyse GÜNAHI BOYNUNUZA. allah herkesın gönlüne göre verır

tabiikii inş. sizinde versinn
ne anlatılmak istendiyse!! onu anladımm
arkadaşımm benim burda niyetim avukatlık yapmak, birilerine laf yetiştirmek veya çokk bilmişlik taslamak değilll yasakkelime
sadece eleştiri biçiminizi yargıladım hepsi bu ..
uzatmayalımm tatsızlık çıkarmayalımm olur mu yerimseniben

arkadaşlar herkes kendini savunabilir değil mi.
başkasının yerine, neden bir başkası, onu savunmaya girer ki

dimplehawk alemsin zaten savunsaydın bence kişisel rütbene SAVUNMA BAKANI yazardın demi gıı:roflol:
her mesajın sonunda uzatmayalım bitsin diyor ama bi yerden yakalayıp konuya gene giriyorsun. valla tartışmaya dönüşüyo iyice konu kitlencek o olcak sonunda

işte budur burcucum yani olay.. eğer iliişki uzun yıllara dayanıyorsa kişiler birbirini iyice tanıdıysa ve ciddi bir beraberlikse bence bunlar olmalı..

evet işte önemli olan da bu, birinde vardır o öder, başka bir zaman onda olmaz diğeri öder, ilişki budur zaten, paylaşım...

Aynı fikirdeyiz kızlar. :1hug:a.s.

QUOTE=tuce;6007736]evet işte önemli olan da bu, birinde vardır o öder, başka bir zaman onda olmaz diğeri öder, ilişki budur zaten, paylaşım...[/QUOTE]

Sadece olmadığı zaman mı ödenmeli yani?Olmadığında var mı paran ben ödeyimde denir ama parası çok olsada ben hep ona ödetmem ki,bende ödüyorum buluştuğumuzda.Sırf yemekte değil,diyelim ki yemeği o ödedi,sinema bileti için ben atlıyorum hemen,tiyatroyu o verdiyse ben yemek ısmarlamak istiyorum.Napıyosun sen koy o parayı cebine diyor ama onun ödediği şeyler çoğalınca ben rahatsız oluyorum.Bence para olup olmamasına göre yapılmamalı,karşıdaki düşünülmeli.Erkek ve parası var diye herşey ödetilmemeli.Bizimde 1 sene olucak bizde ciddiyiz!ama çaktırmadan fiyatlara bakarım bir yere gittiğimizde uygun fiyatlı neyse onu yer içerim,zora sokmam.Markete birşey almak için girdiğimde ona ödetmem aldığım şeyi,hazırlarım paramı var bende var bozuk derim,o niye alsın ki.Mağazayı falan hiç saymıyorum beğendiğim şeyi girip paramla alırım,asla kabul etmem.

Sadece olmadığı zaman mı ödenmeli yani?Olmadığında var mı paran ben ödeyimde denir ama parası çok olsada ben hep ona ödetmem ki,bende ödüyorum buluştuğumuzda.Sırf yemekte değil,diyelim ki yemeği o ödedi,sinema bileti için ben atlıyorum hemen,tiyatroyu o verdiyse ben yemek ısmarlamak istiyorum.Napıyosun sen koy o parayı cebine diyor ama onun ödediği şeyler çoğalınca ben rahatsız oluyorum.Bence para olup olmamasına göre yapılmamalı,karşıdaki düşünülmeli.Erkek ve parası var diye herşey ödetilmemeli.Bizimde 1 sene olucak bizde ciddiyiz!ama çaktırmadan fiyatlara bakarım bir yere gittiğimizde uygun fiyatlı neyse onu yer içerim,zora sokmam.Markete birşey almak için girdiğimde ona ödetmem aldığım şeyi,hazırlarım paramı var bende var bozuk derim,o niye alsın ki.Mağazayı falan hiç saymıyorum beğendiğim şeyi girip paramla alırım,asla kabul etmem.

2 kere çıktı yazdı,silemiyorum kusura bakmayın

"haksızlık karşısızda susan dilsiz şeytandır" diye çokk güzel bi söz var bilir misin CADIARZU
işte her seferinde bu laf benii tetikliyorr a.s

ben kapatmaya çalıştıkçaa işi şahsileştiriyorsunuz
kimsenin kalbi kırılmadan asıl konuya dönün şutarafagitti

birazcık jest yapmak tamam ama senın yaptıgının dogru olmadıgını soyleyebılırım....
ozaman arkadastan farkınız kalmıyor, senın agırlıgını bıraz hıssetmelı ama canım.

kaydirigubbakcemile5

haksızlık. kime göre haksızlık ,kimine göre değil..bu ayırımı nasıl yapacağız peki.... size göre öyle bana göre değil. .......neyse,. uzatmanın anlamı yok...burada bu konuyu bitirmek ve arkadaşın, konusuna geri dönmek en iyisi....

bende bakarım fıyatlara pahalıysa yada o ara ay sonuysa uygun bıseyler yer içeriz zaten soyler cekınmez eger sıkıntıdaysa bende zora sokmam yanı .. bızım anlayısımız su ki eger karı koca olcaksak allahın ıznıyle böyle konularda cekınme sıkılma olmaz onlar eslerımız olcaksa anlayışlı olmalıyız .. benım de cok sıkıntılı oldugum anlarda maddı destegını aldıgım oldu,onu da zora sokmam illaki o odesın demem gercı ben hıc odemedım sımdıye kadar cunku ben ogrencıyım o ise meslekte :) ama ıkımızde ogrencı olsak alman usulu olurdu yada kımde varsa artık .. o kadar da onemlı degıl ılışkıde maddıyattan cok daha onemlı seyler var ...

valla ben böyle düşünüyorum.Sürekli o ödeyince rahatsız oluyorum ve kendime aldığım birşeyi ona ödetmem,gerek yok,kocam değil ki.Cumartesi-pazar sürekli o yemeği ödüyorsa sinema için ben ödemek istiyorum,rahat edemiyorum.Hele kıyafet falan aldırdığımı düşünemiyorum-tatlicadiarzu-

Allah iyiliğini versin...konu geyik bölümünde olduğu için acıklı birşeyler yazamayacağım ama dünya ekonomik kriz içinde...sevgiline de teğet geçmemiş kriz demek ki

haklıyı haksızı nasıl ayırd edebiliyorsun kı ?
burada haklı siz misiniz haksız olan mı biziz bunun kararı size mi kalmıs? bu durumda şeytan kim oluyor? ne bu din dersi mi gene başa sardık bende demin dediğiniz gibi en iyisi susun siz

konu içinde hasıl olan atışmaların arasında hala halihazırdaki konuya yorum yapan arkadaşlar oluyor ya
ay ben çok gülüyorum o zaman elimde olmadan
konuyu mu dağıttım acaba
pardon... pardon...
neyse konuya dönelim-tatlicadiarzu-

aynen öyle canım katılıyorum, ben de ev kızıyım o ise calısıyor bana elımı cebıme attırmıyor belkı durumu hep cok musaıt degıldır bılemıyorum krız oldugundan ve maas alamadıgından bahsedıyordu belkı boyle bır durum vardır düşüncesız davranmıs olabılırım belkı de
ama evlenıceksek aramızda böyle sorunlar olmamalı yani ıllakı o ödiycek ya da ben ödiycem dıye, kaldı kı 1 defa sınema parasını ben vermıstım cunku evdeyken bılet almıstım ınternetten o sebeple kartla ödedim. ama bu sorun değil aslında, belkı de parası da cok olmadıgından set cekıyıor yemek konusuna. olabılır.

:teytey: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…