sevgılım bana yaşlısın zaten dedi.

Nasılsa bizi dinlemeyeceksiniz ama ben olsam bana kuluçka muamelesi yapan adamla bir daha görüşmem. Ayrıca yaşlı falan değilsiniz, akransınız. Ailenizin durumu da iyiymis, siz de isteseniz 18 yaşında sevgili bulursunuz illa yarışa donulecekse.

Sen bitir canım senin kafa iyi değil, böyle konuşmaları ses kaydına aldırmak, dinlemek, daha evlilik çocuk yokken ikinci çocuk kavgası yapmak, bunlar sağlıklı değil zaten sen bir psikolojik tedavini bitir
ya kimseye bırsey kaydettırmedım ben lütfen.psikolojık tedavı gormuyorum .ıkıncı çocuk kavgasını benımle o yaptı dırettı senı boşarım dedı.sonra arkadaşımla konuşup derdını dökmek ıstedı.o arkadaşımda ses kaydı yapmış bende ne konuştunuz dıyınce oda bana anlatamam 27 dakka dedı atım dınle dedı olay bu

Iste bu ortak alinmasi gereken bir karar, kendi basiniza veremezsiniz.. yani adam cikip ben hic cocuk istemiyorum dese ve siz deli gibi cocuk isteseniz burada size devam etmeyin derdik.. sizinki cok pesin hukum olmus bir de uzerine dereyi gormeden pacalari sivamissiniz.. belki ikiz hatta ucuz olacak? Allah korusun ama belki de hic olmayacak? Hayatiniz hakkinda kararlari ortak olarak birlikte almazsaniz o zaman ne ask kalir ne de sevgi.. madem isler bu noktaya geldi, hic cocugunuzun olmamasi durumunda ne yapmayi dusundugunu de sorun, ona gore yolunuzu cizersiniz..
doğru soylemıssın haklısın.kararları ortak almalıydım haklısın oda oyle dedı sen ıstemedın dıye yapmıcaz bana sormadın bıle dıo.ne bılım o an oyle hısettım.keşke ustume gelmeseydı morelman ıyı deıldım o kadar.pekı sen.sen olarak karsındakı 2.cocugu ısteseydı ben gıbı dusunseydın nasıl cvp verırdın.veya sen olarak ne cevap verırdın.

anammmm demın oyle dedı bana bu böyle demek ıstemıs ısteeeee aynen cumlesıne kadar yazdın.ama ılk ses kaydını duyunca yaslı zaten abıyı duyunca uzuluyo ınsan.tamam onu kabul ettın dıyelımde.ılla 2.cocuk ıcın benle pazarlık etmesıne ne dıyorsun napıcam ne dıcem
Hakkaten çok ilginçsiniz ya:KK53:
Önce bir evlenin sonra doğurun bir tane sonra onu sütten kesin belki kendiniz isteyeceksiniz belki adam vazgeçecek belki ikiz olacak
Bir taneyi bir büyütün de sıra gelsin ikinciye herkesin fikri sürekli değişir insan yaşadıkça yapmayacağım dediğini yapıyor istemiyorum dediğini istiyor o zaman gelsin oturup konuşursunuz
34 yaşında bir kadının olaylara bakışı, karar alışı falan böyle olmaz bence 22-23 yaşındasınız en çok:süslü:

Yaslar büyük ama muhabbetler ergen muhabbeti evlenmeden çocuk muhabbeti hemde 1 yapılmış 2. Düşünülüyor. Neyse ki adamın gerçek yuzu ortaya çıkmış bu durumda bize boşa demek düşer.

Hakkaten çok ilginçsiniz ya:KK53:
Önce bir evlenin sonra doğurun bir tane sonra onu sütten kesin belki kendiniz isteyeceksiniz belki adam vazgeçecek belki ikiz olacak
Bir taneyi bir büyütün de sıra gelsin ikinciye herkesin fikri sürekli değişir insan yaşadıkça yapmayacağım dediğini yapıyor istemiyorum dediğini istiyor o zaman gelsin oturup konuşursunuz
34 yaşında bir kadının olaylara bakışı, karar alışı falan böyle olmaz bence 22-23 yaşındasınız en çok:süslü:
ya hayır değilim.ben ona düzgünce soyledım canım.ıstemıyorum dedım önce ama korktum yasadıklarımdan dolayı sorumluluk alamam dıye.ben dedım suan ruhen böyle hıssedıyorum dedım ama tek çocuğa zaten hayır demedım.2.cocuguda o zaman kendımı nasıl hissedersem bakarız dedım ılla benden kesın bır cvp beklıo ona göre haraket etcekmıs.sımdı ne dıyım ben buna sen soyle

Yaslar büyük ama muhabbetler ergen muhabbeti evlenmeden çocuk muhabbeti hemde 1 yapılmış 2. Düşünülüyor. Neyse ki adamın gerçek yuzu ortaya çıkmış bu durumda bize boşa demek düşer.
ben onunla cock kavgası yapmadım.en basta o ıddalastı benle.asla hayır kabul etmıyorum 2.cocugu ıstıyorum dıye dırettı.bende ne dıyım suan zaten böyle bısıye hazır deılım ıkıncıyı yaparımmı dıyım.o sebep oldu.

doğru soylemıssın haklısın.kararları ortak almalıydım haklısın oda oyle dedı sen ıstemedın dıye yapmıcaz bana sormadın bıle dıo.ne bılım o an oyle hısettım.keşke ustume gelmeseydı morelman ıyı deıldım o kadar.pekı sen.sen olarak karsındakı 2.cocugu ısteseydı ben gıbı dusunseydın nasıl cvp verırdın.veya sen olarak ne cevap verırdın.

Acik yazayim biz nisanlandigimizda tahmini cocuk sayisi, isimleri gibi konulari bile netlestirmistik :) ama taaaa nisanlandigimizda.. mesela esimin kedilere alerjisi var ama ikimizde seviyoruz, ben esimi alerji ignesi olmaya ikna edememistim.. ama ne oldu, cocuklar dogdu o kadar yogun zamanlara girdik ki 13 sene sonra cocuklarin israriyla kedi sahiplendik, bayila bayila kabul etti ve alerjisi kalmamisti bile.. demek istedigim bir konuyu ana hatlariyla konussaniz bile zaman oyle bir degistiriyor ki sartlari ve fikirleri.. benim tavsiyem keske bu konuyu konusmak icin acele etmeseydiniz, sevgililiginizin tadini cikartsaydiniz.. isler ciddilesince ikinizde cocuk konusunu konusur, gerisini zamana birakirdiniz.. ama cok cocuk isteyen birine set cekerseniz yipranirsiniz.. uzman bir anne olarak yazayim :KK53: cocuk hayatin en guzel ama en zor seyi, zaten ilkinden sonra sartlarinizi ortaya koyar karar verirsiniz :)

"İyi de biz hala niye evlenmiyoruz " u konuşmamak için bunları konuşuyor,bu konularda kavga ediyorsunuz.İcinize sinmeyen şeyler böyle ortaya çıkıyor.Aslinda daha büyük sorunlarınız var yani.

ben onunla cock kavgası yapmadım.en basta o ıddalastı benle.asla hayır kabul etmıyorum 2.cocugu ıstıyorum dıye dırettı.bende ne dıyım suan zaten böyle bısıye hazır deılım ıkıncıyı yaparımmı dıyım.o sebep oldu.
Tamamda bu konular için cok erken daha ortada söz nisan yok ne çocuğu diyebilrdnz:)

Kaldiki inşallah olur ama çocuğunuzn olacağının bi garantisi varmı belki sevgilinin olmaz belki senin nebiliyim nrden bakarsan bak muhabbet sacma

ya hayır değilim.ben ona düzgünce soyledım canım.ıstemıyorum dedım önce ama korktum yasadıklarımdan dolayı sorumluluk alamam dıye.ben dedım suan ruhen böyle hıssedıyorum dedım ama tek çocuğa zaten hayır demedım.2.cocuguda o zaman kendımı nasıl hissedersem bakarız dedım ılla benden kesın bır cvp beklıo ona göre haraket etcekmıs.sımdı ne dıyım ben buna sen soyle
Sen önümüze bakalım deseydin oda illa illa diye sormazdı bence olumsuz ve kesin konuşmuşsundur oda ısrarla üstüne gelmiştir
Zaten ayrıldınız bundan sonra unutmaya bakın

ya kimseye bırsey kaydettırmedım ben lütfen.psikolojık tedavı gormuyorum .ıkıncı çocuk kavgasını benımle o yaptı dırettı senı boşarım dedı.sonra arkadaşımla konuşup derdını dökmek ıstedı.o arkadaşımda ses kaydı yapmış bende ne konuştunuz dıyınce oda bana anlatamam 27 dakka dedı atım dınle dedı olay bu
Sevgilinizin haberi oldu mu bu kayıt olayından? Ne tepki verdi?

İnanın yazdıklarınizdan hiç bisey anlamadım .. 9 aylık evli mısınız yoksa sevgili mi bi çocuğunuz var 2. Yi mi istemiyorsunuz hiç bisey anlamadım.. bahsettiğiniz kişi eşiniz mi

ben ona benı anlasın dıye anlattım ama benı böyle sorunlu goruyor demekkı keşke anlatmasaydım.ben bu sabah orta yolu bulayım dıye msj atmıştım.benım ıcın dedıklerını duyunca uzuldum yazıklar olsun dedım.kendı kendıme dedım birazdan dıcem herseyıde ona ama burdan gelcek cevapları merak ettım canım yandı

Normal bir erkek arkadas olsa sizi sevse zaten baskasiyla sizin hakkinizda boyle konusmaz ve sorunlu demez size destek olur.

Bir de 23lukler normalde esinize bakmiyor ama egosunu tatmin ediyor ve icten de istiyor olabilir ama o 23luklerin bir kariyeri parasi yoksa bakmiyor olabilir sizle birlikteliginin amaci bu olabilir.

X