sevgılım bana yaşlısın zaten dedi.

lütfen açıkça soyle bencede sevgı bu değil benım babam bır ust yerde mudurdu baya onemlı .aslende göçmenız herkes kalıtelı aılem olduugunu söyler gıyımım kuşamım duruşum maddıyatla olan durumlarım.ne bılım sevgısı gerçek gıbıydı dokusunusu elımı tutup yüzüme bakması bazı hatalara rağmen pesımı hıc bırakmaması.ama anlamıyorum bende zamanında sevdım ınsan asık olunca herseyden vazgecıyor cıdden.bu boyledır yanı ben olsam kabul ederdım benım dedıgımı.lutfen acımıcak ıcım alıştım.acıkca soylermısın ne dusundugunu

Valla konu sahibesi bu adamin isi gucu, geliri, maddi durumu nedir? Bilirsek ona gor e yorum yapariz.

lütfen açıkça soyle bencede sevgı bu değil benım babam bır ust yerde mudurdu baya onemlı .aslende göçmenız herkes kalıtelı aılem olduugunu söyler gıyımım kuşamım duruşum maddıyatla olan durumlarım.ne bılım sevgısı gerçek gıbıydı dokusunusu elımı tutup yüzüme bakması bazı hatalara rağmen pesımı hıc bırakmaması.ama anlamıyorum bende zamanında sevdım ınsan asık olunca herseyden vazgecıyor cıdden.bu boyledır yanı ben olsam kabul ederdım benım dedıgımı.lutfen acımıcak ıcım alıştım.acıkca soylermısın ne dusundugunu
Simdiden senjn hakkında bunları düşünen evlenince nasil olur bilemedim ki daha hic çocuğu olmayan insanların bunun tartışması da yanlis bence. Cocuk cok fazla sorumluluk isteyen birsey belki kendi de istemeyecek sonra. Karşınızda otuz yaşında bir adam degil de ergen var gibi. Yaşlı zaten istesem 23 lük bulurum ne demek. Çok çok ayıp gercekten. Bir de abinize söylüyor hic mi çekinmiyor duyar diye

Belki evlenemiyceksiniz bile yahu?
Ne cocugu?
Ne 2.cocugu?
Valla durduk yere sorun cikarma diye ben buna derim.
o yaptı bırden bıre dun.bırsey konsuuyorduk bız.cocugumuz bızımde olcak askım aramıza alıp uyucaz dedı.bende ıns askım ama ben korkuyorum dedım yanı aıle hayatında yasadıklarımdan dolayı sonrada ıkıncı cocugu yapıcaz asla seyı yok fln yapmazsan ılerde bosarımlar neler neler.demınde konuştuk.sen çocuk bakmaya bakamam dıyosun yanı zor gelır sana demek ıstıyor.o kadar ıyı deilsen psikolojik olarak psıkologa gıt dedı bana vay dedım ben kotuyum sen ıyısın oylemı dedım.oda dedıkı sen oyle bı anlatıyosunkı kendını bana dıo tamamen btmıs gıbı dıo ama ben hayatta yoruldum dedım güzel kardesım.az evlenip kafa dinlemek evlılıgımın tadını yasamak ıstıyorum ılkıne zaten tamam ama ıkıncısı ıcın bu durumda olduğum ıcın bırsey dıyemem dedım.haksızmıyım yanı daha ne dıyım.oda ıkıncı çocuk dıyıp duruyo hala töbe ya

Abi dediğiniz adamın yaptığı hiç doğru değil kendi kendine konuşurken izinsiz kayıt yapıyor bunu da sağa sola atıyor, aynı şeyi sizin içinde yapabilirdi. aklımda sanırım şu olayda tek bişey kalacak abi dediğiniz adamın yaptığı ahlak dışı hareket
İkincisi de bizde gelin ata binmiş ya nasip demiş derler ortada fol yok yumurta yok siz 2. Çocuk kavgası yapmışsınız evlenecekmisiniz belli değil çocuğunuz olacak mı belli değil kaç yıl geçecek hiç bişey belli değil farazi bişey için ona buna gidip akıl almanın ne manası var
Sebep şimdi yaşlı dediği için mi? Erkekler her yaşta baba olabiliyor Kadınlar da menapoza kadar belki kastettiği budur! Genelde beklentinin tersine sizde kadın büyük oda bunu kastederek istersem küçüğünü bulurdum ama gönlüm onda demiş ne var ki bunda
Birde ses kayıtla ayrılmak nasıl bişeyse
Sizin yaptığınızı üzgünüm ama liseli ergenler bile yapmıyordur herhalde
Saçmasapan İşler saçmasapan boyutlara gitmiş hayırlısı

ABim dediğin insan çok çakal fikirliymiş sevgilini zarflamış, oda baya kılçıksız olacakla dökülmüş böyle , bence ikisiylede ilişkini bitir abi dediğin insan ilerde olacak ilişkilerinede zarar verir, bundan sonra Asla hiçbir iliskinizi 3. Şahıslarla paylaşacak kadar çevrenizle yüzgöz olmayın,
çocuk meselesine gelirsek kader kısmet bu işler, rızkı varsa allah verir vaktinde , kafana takma yaşlı falan değilsin

Sonuna kadar katiliyorum, cocuk istemiyorsaniz bu adamla evlenmeyeceksiniz.. elbette yasli degilsiniz ama evlendikten sonra 5 yil beklerseniz ilk cocuk icin bile yasli olacaksiniz, tahammulunuz kalmayacak en basta.. iki konu okuyarak ikinci cocuk yapmayi dusunmeye basladiysaniz yarin iki konu okur vazgecersiniz.. uzgunum ama adam kendince hakli, siz nasil ki akil almak icin buraya yazdiysaniz o da arkadasi olarak gordugu birine anlatmis bunda da yanlis bir sey yok bence.. cocuk dusunmuyorsaniz bu kisiyle evlenmeyin..
ama sevmek asık olmak demek bu kdr kolaymı.ben suan ıyı değilim hıc yapmıcam demedımkı.bıtane ok dedım 2.sıde kendımı ozaman nasıl hissedersem bılemem sımdıden dedım.bana bakmak sana zor geldıgı ıcın oyle dıon dıyo ne alaka ben yıllarca bı suru çocuğa bedel aıleme ebeveynlik yapmakla hayatım gectı.bı çocuk bakarım ama evlılıgımde ılk önce esımle mutlu olmak mutlu aylar gecırmek ıstıyorum çocuk ısteyıncede olur ztn

Madem ona göre hem yaşlı hem sorunlusun def et başından. ...kimse seni böyle sevmedim diye düşünüp de kendini kandırma ..olayı dramatize etme kendine...net olarak duyduysan ve düşüncesi buysa vur tekmeyi. ..sen daha zaten sevilmemissin ki...Bu neyin hesabı ya...en küçük bir tartışmada hep kendini sorgularsin yoksa...ve bence kendini affetmezsin bilmene rağmen sineye çektin bu hakareti diye...

Valla konu sahibesi bu adamin isi gucu, geliri, maddi durumu nedir? Bilirsek ona gor e yorum yapariz.
bı yerde satın alma uzmanı olarak çalışıyor.ıstedıklerı terfıyı ve maaşı alamıyor ama ıyı egıtımlı bırı lakın aıle maddı durumuda orta sevıyede yanı aılesıne yardım edıyor maddı olarak

Simdiden senjn hakkında bunları düşünen evlenince nasil olur bilemedim ki daha hic çocuğu olmayan insanların bunun tartışması da yanlis bence. Cocuk cok fazla sorumluluk isteyen birsey belki kendi de istemeyecek sonra. Karşınızda otuz yaşında bir adam degil de ergen var gibi. Yaşlı zaten istesem 23 lük bulurum ne demek. Çok çok ayıp gercekten. Bir de abinize söylüyor hic mi çekinmiyor duyar diye
ama ona göre o sekılde yaslı demek ıstememıs bana nasıl ıstersen neeye ınanmak ıstıyorsan ona ınan kalbımı allah bılıyor dıor demın

Herkes sana yazilacagi yazmis zaten ben bir de baska taraftan ornek vereyim. Bu dogurganlik mevzusu herkeste ayni degil, her ailenin kendine ait bir genetigi var. Bazi insanlarin sorunsuz ve gec gebelikleri olabiliyor. Kiz kardesim 39 yasinda planlamadan ve istemeden evlendikten bir ay sonra hamile kaldi. Sorunsuz bir gebelik ile ailemizin tek kiz cocugunu dunyaya getirdi. O yuzden sizi sikistiranlara takilmayin.

bu erkeklerdeki özguvende yani... 86 dogumlu birine afedersinde 23 yasinda normal bir kiz bakmaz bakiyorsada kiz da sorunludur. 95 dogumlular suan 23 yasinda resmen kendinden 10 yas kücuk kizla evlenecekmis hasbam. Yeni nesil de cok yakisikli cocuklar var 23 yasindaki kizlar ne yapsın 86 dogumlu adami. Ha bakarsada ya asik olur ust derece bir his lazim cunku. Ya da iste parasına bakar mantik evliligi yapar.
Ben sahsen 23 yasimda olsaydim tas gibi cocuklara bakardim yasitim. Yeni nesil taş gibi valla ne yapsinlar onu.
2. Cocuk tartismasida sacma olmis bu arada canim ya. Bir evlenseydiniz ilk cocugu yapsaydinizda ondan sonra yapsaydiniz o tartismalari.
Bir dahada kimseye yaralarinizi açmayın bu size hayat dersi olsun. Cunku kime yarani acarsan orayi iyu bildiğinden en ufak bir sıkintida oradan vururlar. Hic ailende geçirdiğin sıkıntılardan bahsetme kim 4 4lük ki su hayat ya.

Abi dediğiniz adamın yaptığı hiç doğru değil kendi kendine konuşurken izinsiz kayıt yapıyor bunu da sağa sola atıyor, aynı şeyi sizin içinde yapabilirdi. aklımda sanırım şu olayda tek bişey kalacak abi dediğiniz adamın yaptığı ahlak dışı hareket
İkincisi de bizde gelin ata binmiş ya nasip demiş derler ortada fol yok yumurta yok siz 2. Çocuk kavgası yapmışsınız evlenecekmisiniz belli değil çocuğunuz olacak mı belli değil kaç yıl geçecek hiç bişey belli değil farazi bişey için ona buna gidip akıl almanın ne manası var
Sebep şimdi yaşlı dediği için mi? Erkekler her yaşta baba olabiliyor Kadınlar da menapoza kadar belki kastettiği budur! Genelde beklentinin tersine sizde kadın büyük oda bunu kastederek istersem küçüğünü bulurdum ama gönlüm onda demiş ne var ki bunda
Birde ses kayıtla ayrılmak nasıl bişeyse
Sizin yaptığınızı üzgünüm ama liseli ergenler bile yapmıyordur herhalde
Saçmasapan İşler saçmasapan boyutlara gitmiş hayırlısı
anammmm demın oyle dedı bana bu böyle demek ıstemıs ısteeeee aynen cumlesıne kadar yazdın.ama ılk ses kaydını duyunca yaslı zaten abıyı duyunca uzuluyo ınsan.tamam onu kabul ettın dıyelımde.ılla 2.cocuk ıcın benle pazarlık etmesıne ne dıyorsun napıcam ne dıcem

2.çocuk yapmazsak seni boşarım diyen birini hala terketmedin mi??
Adam çerez gibi boşanırım diyebiliyor daha evlenmeden sende kusura bakma senin zihniyetinin çoğalmasını istemiyorum diyemedin mi hanzoya?
Eh pes.

Siz karşınızdaki şahsi çok yanlış anlamissiniz.Sevmek asik olmak filan diyorsunuz da bu şahıs sizi sevmeyi birak kacacak delik arıyor.Sizin sorununuz çocuk değil.Ikinci çocuk hatrina size katlanacakmis bak sen.Onu yerin dibine oyle bir sokardim ki o tavan yapmış egosu balon gibi sönerdi

merhaba arkadaşlar.suan bu satırları cok üzülerek yazıyorum o kadarki ağlıyorum.ben 84 doğumluyum sevgılımde 86 lı.ben konuya soyle girmek ıstıyorum ve lütfen kırmadan yanıt vermenızı rıca edıyorum.olaylar dun gece oldu.ben dokuz aylık cok güzel bır ılıskı yasadım cok sevıldım ettım bılmemne cok güzel anlar yasadım.ama aıle hayatımda agır travmalar yasadım yıllarca hayattan soğumuşum zaten.dun çocuktan konu oldu hem sağlık olarak hem psıkolojık ve fızıksel oalrak kendımı ıyı hıssetmedıgım ıcın 2.cocugu yapmak ıstemıyorum dedım.oda evlenince bes sene geçer 2.cocugu yapmazsan soluğu boşanma dairesinde alırsın dedı ama cok kez soyledı.ben suan ıcınde olduğum psıkolojık durumdan sıyrılayım ılk cocugumuzu yaparız mutlu olurum huzurlu olurum kafam rahatlar o zaman ısterım yaparım belkı suanda daha ılersını nasıl görim dedım.neyse abı gıbı sevdıgım bırı var onla konuşmuş dun.ben ses kaydını dun ben ıyı dınlememısım bugun dınledım ve cok uzuldum. demıskı arkadaşlar abi gibi gördüğüme.abım demıskı hakan ben bıle evlenince 2.cocukta esımı zorlamıcam cunku kadınları çocuklar yıpratıyor yaslandırıyor demıs.oda benım ıcın yaslı zaten abi ben ıstesem 23 yasında kız bulurum yapamam sanma benım potansıyelım var.etrafımda cok demıs.sonra abım demıskı yıne ben hanı yası buyuk kız ıstemıyorum demıs cunku ruhsal problemlerı oluyor demıs.sevgılımde benımkı gıbı yanı benım durum gıbı yanı demıs.cok ağrıma gitti.halbukı ben sabah bu sıtede kadınlar 2.cocukla alakalı yorumlar yapmışlar okuyunca fıkrım degısmıstı gel aksam konuşalım benım görmediğim bırseyler görmussundur demıstım ama bu dedıklerını ses kaydında duyunca ağladım uzuldum.ben aılemde yasadıgım agır travmaları benı anlasın dıye anlatmıştım.ustume gelmesın dıye anlasın dıye.o kadar güzel dokuz ay gecırdımkı hayatımda böyle sevılmedım karşılıklı benımde severek yasadıgım tek uzun surelı ılıskıydı evlılık düşünüyorduk asıktık.ama kalbım cok kırıldı.bırazdan ses kaydında duyduklarımı ona diyip bıtırmek ıstıyorum.yorumlarınız nelerdir sız olsanız napardınız?
Sen bitir canım senin kafa iyi değil, böyle konuşmaları ses kaydına aldırmak, dinlemek, daha evlilik çocuk yokken ikinci çocuk kavgası yapmak, bunlar sağlıklı değil zaten sen bir psikolojik tedavini bitir

ama sevmek asık olmak demek bu kdr kolaymı.ben suan ıyı değilim hıc yapmıcam demedımkı.bıtane ok dedım 2.sıde kendımı ozaman nasıl hissedersem bılemem sımdıden dedım.bana bakmak sana zor geldıgı ıcın oyle dıon dıyo ne alaka ben yıllarca bı suru çocuğa bedel aıleme ebeveynlik yapmakla hayatım gectı.bı çocuk bakarım ama evlılıgımde ılk önce esımle mutlu olmak mutlu aylar gecırmek ıstıyorum çocuk ısteyıncede olur ztn

Iste bu ortak alinmasi gereken bir karar, kendi basiniza veremezsiniz.. yani adam cikip ben hic cocuk istemiyorum dese ve siz deli gibi cocuk isteseniz burada size devam etmeyin derdik.. sizinki cok pesin hukum olmus bir de uzerine dereyi gormeden pacalari sivamissiniz.. belki ikiz hatta ucuz olacak? Allah korusun ama belki de hic olmayacak? Hayatiniz hakkinda kararlari ortak olarak birlikte almazsaniz o zaman ne ask kalir ne de sevgi.. madem isler bu noktaya geldi, hic cocugunuzun olmamasi durumunda ne yapmayi dusundugunu de sorun, ona gore yolunuzu cizersiniz..

bu erkeklerdeki özguvende yani... 86 dogumlu birine afedersinde 23 yasinda normal bir kiz bakmaz bakiyorsada kiz da sorunludur. 95 dogumlular suan 23 yasinda resmen kendinden 10 yas kücuk kizla evlenecekmis hasbam. Yeni nesil de cok yakisikli cocuklar var 23 yasindaki kizlar ne yapsın 86 dogumlu adami. Ha bakarsada ya asik olur ust derece bir his lazim cunku. Ya da iste parasına bakar mantik evliligi yapar.
Ben sahsen 23 yasimda olsaydim tas gibi cocuklara bakardim yasitim. Yeni nesil taş gibi valla ne yapsinlar onu.
2. Cocuk tartismasida sacma olmis bu arada canim ya. Bir evlenseydiniz ilk cocugu yapsaydinizda ondan sonra yapsaydiniz o tartismalari.
Bir dahada kimseye yaralarinizi açmayın bu size hayat dersi olsun. Cunku kime yarani acarsan orayi iyu bildiğinden en ufak bir sıkintida oradan vururlar. Hic ailende geçirdiğin sıkıntılardan bahsetme kim 4 4lük ki su hayat ya.
evet belkıde hava olsun dıye dıo bana kımbılır 23 yasında dıye bulurdum

X