sevgılım bana yaşlısın zaten dedi.

Az önce yazan arkadaşa katılıyorum, empati kurabilmiş ve ayrıca ailende yaşadığın sıkıntılardan sığınmak için belki bir limandı bu adam.Ama inan yanlış limanmış ama Allahtan Rabbim sana bir fırsat vermiş göstermiş.Ayrıca bu çocuk işi yaşa bakmıyor.Ne genç kızlar var 23lerinde menopoza girmek üzere yada daha büyük sıkıntıları olanları var yaşına rağmen.Ayrı çocuk işini iki kişi yapıyor ne malum onda problem olmayacağı.Bu kadar kısa sürede sana bu şekilde konuşmalara girmesi çok çirkin seviyesiz.Şuanda çocuk konusunda senden 2 yaş küçük olduğunu kafana kakıyor ilerde daha hangi konularda kakar bilinmez.Uzak dur,Hayat zaten zor, bize destek olsun mutlu olalım diye evleniyoruz,"Evlilik Mutluluk" demektir,böyle bir adam sana sadece üzüntü getirir.İnan karşına çok iyi insanlar çıkar.
Bak bende böyle ümitsizlik içindeyken eşimi buldum.Önceki yaşadığım ilişkideki sorunlar bana eşimin ne kadar kıymetli biri olduğunu gösterdi.Demek böyle bir ilişki yaşaman böyle hadsiz bir adamla karşılaşman gerekiyormuş ileride seni mutlu edecek nasibin için,böyle düşün lütfen

9 aylık ilişkileri var, evli değiller. Konu sahibinin hiç çocuğu yok, şimdiden “2. çocuk” mevzusundan kavga ediyorlar. Sonra konu sahibinin bir abisi varmış, sevgilisi onunla konuşurken konu sahibi için “benimki yaşlı zaten, istesem genç bulurum” minvalinde konuşmalar yapmış. Abi de bu konuşmaları konu sahibine atmış

Yani abi aslinda konu sahibine sevgilisinin aslinda nasil biri oldugunu mu gostermeye calismis boyle yaparak?

Abi mi kaydetmis konusmalari?
Okuyunca konu sahibinin cocugu var zannettim ya saka gibi.

Yani abi aslinda konu sahibine sevgilisinin aslinda nasil biri oldugunu mu gostermeye calismis boyle yaparak?
Sanırım öyle, yoksa da o adamın konu sahibi hakkında böyle konuşmasına izin verip, sonra konu sahibine atması ayrı bir olay...
Abi mi kaydetmis konusmalari?
Okuyunca konu sahibinin cocugu var zannettim ya saka gibi.
Yok işte işin komik ve en saçma tarafı da o... Ortada ne evlilik, ne çocuk yok henüz. Bir de abi kaydetmemiş, sevgilisi abiye ses kaydı atmış. Abi de o kayıtları konu sahibine atmış. Ses kaydı ile konuşmuşlar yani

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
ilkinin olacağından nasıl bu kadar emin olabiliyor ki ikinci çocuğu yapmazsan boşarım demiş

biraz önce ılıskıyı uzunca bır ses kaydı yaparak bıtırdım tum ıcımı doktum.burda sızın bana yazdıklarınızdan yola çıkarak bır takım seyler soyledım ama onada hakkımı helal ettım umarım ıstedıgı gıbı bırını bulur bunuda soyledım.benım ıcın yaslı zaten demen vs demen benı uzdu senı sevsemde asla sana gerı dönmıcem bu ıs bitti dedim bitti.ben kendımı kötü hissediyorum keşke böyle olmasaydı evet doğru yuzu ortaya cıktı ama agır geldı cok.umarım oda benı aramaz cunku acmıcam.sadece seyden korkuyorum telefonlarını açmazsam eve gelır dıye.ıns gelmez benle konuşmak ıcın gelebilceni düşünüyorum.ama ıns yapmaz.bende kendı hayatımdaki sorunlarla devam ederım bır sekılde sımdıye kadar nasıl yasadımsa yıne yasarım.ben safım cok benı anlar dıye kalbını açsın dıye anlattım suan o kadar uzgunumki bana dıceksınız ne uzuluyon allah yuzunu gösterdi.keşke böyle olmasaydı.toplanıp toplanıp aynı seylerın olmasından yoruldum artık.amma allaha sukur saglıgım ıyı bozulmasına ızın vermıcem.bı ay sonra yayla sezonu açılır bızım gıdıcem orda gelmıcem ankaraya bıda yaz sonuna kadar yazık banada.

Allah kalbine göre versin, en iyisini yaptın. Evine gelirse de kapıyı açma, engellersen arayamaz ayrıca. Üzülme artık, yaşlı falan değilsin

ben senın yerınde olsam ayrılırım bu adamdan

Maridn teşekkür ettim

Doğmamış çocuklara don biçilmiş yani.
O abi de iyi niyetli değil ama bir yandan da teşekkür etmek lazım,gerçek yüzünü göstermiş adamın.

Sağa sola böyle konuşan, onu yapmazsan boşarım,şöyle olursa boşarım diye gürleyen adamı siz şimdiden şutlayın konu sahibi.
Evlenmeye değer görmeyin bile.

bende buna uzuldum.sımdı desem bana bunu demıssın dıye ıste kızdım ondan dedım yok sınırlendım yok sakasına kabul etmez yanı bence rencıde ettıgını yazık yanı

Hiç ezilip büzülme direkt söyle sen niye söylemekten çekiniyorsun ki en itici erkek tipi sevdiği kadını başka erkeklerin ağzına veren yarın sen evlensen bu adamla ömrü billah kusur bulup durur

Ayrılmışsınız bile.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Hiç de yaşlı değilsiniz
Yayla demişsiniz,ne güzel..
Gidin kafa dağıtın,yenilenin.
Allah karşınıza adam gibi bir adam çıkarır elbet.

Canimsiniz.

Elbette insan iliskisinin guzel surmesini istiyor ama bazen mumkun olamayabiliyor bu durum. Hele ki boyle bir donemde...

Deneyimledikce buyuyoruz, hayata karsi cok daha guclu bir kivama geliyoruz. Bugun uzuleceginiz bir durum yarin sukur nedeniniz olacak. Emin olun.

Ayrica burasi guclu kadinlarin platformu. Eminim ki bdv'ye yolu dusen her kadin yasadiginiza benzer seyler yasamistir. Acimiz ortak bir nevi ama cok gucluyuz biz. Hele ki cigeri bes para etmeyecek adamlara prim vermeyecek kadar... Degerimizin farkina varacak kadar...

Gonlunuzce olsun her sey.

sonra abım demıskı yıne ben hanı yası buyuk kız ıstemıyorum demıs cunku ruhsal problemlerı oluyor demıs.
yalnız yukarıda alıntıladığım cümlede abi dediğin adam da kaşla göz arasında seni gömmüş. kimseyle böyle özel problemlerini paylaşmamanı öneririm. hele karşı cinsten biriyle asla.

yalnız yukarıda alıntıladığım cümlede abi dediğin adam da kaşla göz arasında seni gömmüş. kimseyle böyle özel problemlerini paylaşmamanı öneririm. hele karşı cinsten biriyle asla.

Aynen katılıyorum
Konu sahibesi aşırı iyi niyetli/saf
2 herif ağzına geleni sayıyor bizimki bunlara hala abi diyor, sevgili diyor
Cehennem olsun ikisi de bunlardan gelecek iyilik kalsın istemez

Lütfen bidaha kendine ait özelini kimseye hele ilişki yasadigin kişiye sakin anlatma ..Eşimle 5 yıllık evliyiz geçmişimde olan çoğu şeyi ailemle olsun kendi yasantimla anlatmadım hala da anlatmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…