sevgılım bana yaşlısın zaten dedi.

Yasit sayilirsiniz ztn senin neyini yasli goruyor anlamadim sanki aranizda 10 yas fark var. Sizin icin Oyle düsunen biriyle birakin 2.cocuk hayali kurmayi evlilik bile cok yanlis bence. Ayrilirsiniz ayrilmazsiniz o sizin bileceginiz sey ama sizin icin dusunduklerini bile bile boyle biryle evlilik cok buyuk hata olur bence

Ben de eşimden 2 yaş büyüğüm 4 yıl sevgili olarak görüştük, eğer hakkımda yaşlı ruhsal problemleri var vs.dediğini duysaydım herhangi bir ortamda ayrılırdım. Ayrıca daha evli değilsiniz çoluk çocuk muhabbeti nedir nişanlı sözlü olursunuz ya da yıllardır sevgili olursunuz anladım da

Ara sayfaları okudum şimdi. Abiyle de ilişkini kes. Abinin söyledikleri ve ses kaydını sana dinletmesi normal değil. Sende gözü olabilir mi acaba. Ya da sevgilinle daha önceden konuştular, saba yüzünü göstermek için ağzını aradı. Sevgili de normal değil madem böyle düşünüyorsun niye devam ediyorsun ilişkiye. Sanki sözleşmesi var bırakamıyor. İnşallah gönlüne göre biriyle karşılaşırsın yaylada

Bazın insanların kendilerine yaptığı kötülüğü başka hiç bir insan yapamıyor..
Gerçi siz ayrılacağım demişsiniz ama böyle bi embesilin laflarını kafanıza takıp neden ağlar üzülürsünüz bilmem.. Doğru 23 yaşında da bulur, 83 yaşında da bulur. Sevgili bulmak zor mu ? Ona ne kadar kolaysa size de o kadar kolay.. Yine sevin, sevilin ama mümkünse bu sefer İNSAN gibi biri olsun.. Böyle evrilmemiş adamlar vakit kaybı.

Abinin sende gozu var. Ayril diye sevgiline olta atmis, sesini kaydetmis.

Ben gorumcemin kavga niyetiyle bize geldigini bile bile ses kaydi yapmak aklima gelmezdi, mesela sonradan ona soyledigi laflari ispat etmek adina, inkar edemesin diye...

Adam bence ayrilmak istemiş senden. ama sen soğu ve bitir istemiş.önce böyle bi bahane uydurmuş 2.çocuk isterim diye.sen yinede ayrilmayincada abisiyle böyle bi konuşma planlamişlar ve adam amacına ulaşmiş

Abinin sende gozu var. Ayril diye sevgiline olta atmis, sesini kaydetmis.

Ben gorumcemin kavga niyetiyle bize geldigini bile bile ses kaydi yapmak aklima gelmezdi, mesela sonradan ona soyledigi laflari ispat etmek adina, inkar edemesin diye...
Sen yine de yapma hukuki olarak çok büyük cezası var Benim eşimin tarafından bir bayan ses kaydı yaptı şimdi adı “Kayıtçı “ ve yanında hiçbir şey konuşmuyoruz

Sen yine de yapma hukuki olarak çok büyük cezası var Benim eşimin tarafından bir bayan ses kaydı yaptı şimdi adı “Kayıtçı “ ve yanında hiçbir şey konuşmuyoruz
yo yapmam zaten, dedigim gibi aklima bile gelmezdi. Hani adam baya plan program yapmis, konusturmus, kaydetmis, demek ki altinda bu cifti ayirma gibi bir niyet var diye dusundugum icin oyle soyledim.

Evlenmeden ikinci cocugu yapmazsam beni bosayacaginu soyleyen adami kapinin onune koyarim. 23luk bulacakmis, potansiyeli varmis. Gitsin bulsun.

Gerçekten çok kızıyorum böyle erkeklere ama en çok kadınlara. 20'lik gencecik kızlar kendilerinden 10 - 20 yaş büyük adamla beraber olarak böylelerinin bir yerini kaldırıyorlar. Yaşınızda gençmiş daha ayrıca aranızda alt tarafı iki yaş varmış kendilerinden 10 yaş küçük sevgilileri olsa sorun olmaz ama bir kadın kendilerinden birkaç yaş büyük olur ne büyük problem!! Bir süre görüşmeyin ikinizde kendinizi dinleyin derim.

Evlenmeden 2. çocuk planlaması yapılması neden birilerini rahatsız etti bunu anlamak imkansız.Bazı şeylerin planı önceden yapılabilir. Burada bu erkek müsveddesi için diyeceğim tek kelime defolsun gitsin. Sepet havası yapman lazım.Bunları konuşabilen erkekten adamda olmaz koca da olmaz.Sessizce terket derim..Hiç açıklamayı dahi hak etmiyor.İğrenç sözler tam anlamıyla.Rencide edici.Okuyunca kendi başıma gelmişcesine asabım bozuldu. Devam ederseniz bu erkekle size çok yazık olur ve buraya bunları yazdığınız günü daima hatırlamak ve KK ddakiler ayrıl demişti dersin kendine kendine..Girme o bozuk yola..Kendine edersin...

Konuyu okuyup anlamak için baya yıprandım.
Ses kaydını kim yapmış onu merak ettim?
Bu adam ileride de senin yaşını kafana kalkar durur ilk fırsatta. Yani bana göre kakılacak bir durum yok ama sevgilin daha şimdiden bunu lafını yapmış. Ayrıca üslup çok kötü. Gitsin kendine yirmiüçlük bulsun.

Her şey öyle planla, konuşup karar vermekle olsaydı keşke..
Hem siz hem o, başınıza neler geleceğini nerden biliyorsunuz?
Belki ilk seferde ikiz bebeklere hamile kalacaksınız, belki ondan veya sizden kaynaklanan sorunlardan dolayı bebeğiniz olmayacak. Belki ilk çocuktan sonra ikinciyi siz isterken o vazgeçip istemeyecek... bu örnekleri çoğaltabiliriz.
Sevgilinizin düşünce yapısı çok yanlış ve saçma.

Moraliniz bozuk olduğu için sanırım biraz karışık yazmışsınız ama anladığım kadarıyla bu sevgilinizden bir cacık olmaz. Sizi 2 yaş büyüksünüz diye yaşlı gören embesildir zaten.Ayrıca erkek muhabbetinde 2.çocuğu yapmazsa boşarım konuları mı geçiyormuş boş işler sorumlusu galiba sevgiliniz ve abiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…