sevgilim normalda küfür eden birisi değil.3 buçuk yıldır ilişkimiz var. instagramımda silmem için bir kaç kez sert şekilde uyardığı kısa etekli bir fotoğrafım vardı. fotoğraf çok eski ve anıları var diye o sil dediğinde hep arşivlerdim ve sildim dedim. 3 gün önce fotoğrafı gördü ve bana küfür etdi. (kahbe dedi. daha doğrusu kahbe gibi tavırlar sergiliyorsun dedi) tabi bende cevabını verdim. sonra konuşmak istemiyorum senle dedi. tam 3 gündür hiç arayıp sormadı. ben de aramadım. beni etkileyen kendisinde yanlış görmemesi özür bile dilememesi. o yazmadan yazmak istemiyorum. fakat hiç arayıp sormaması içimde kırgınlıklarım ve sözlerimin birikmesi beni yazmaya zorluyor bazı zamanlarda. pişman olsun istiyorum amma o halinden memnun görünüyor. onu çok seviyorum ve onun sevgisinden ciddiyetinden de eminim. fakat bu yaptığı eşşeklikler bana fazlasıyla dokunuyor. sizce bu şey için ayrılmaya değer mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgilim bana küfür etdi :(
- Konu Sahibi iammess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ne anlamda söylüyorsunuz ?Bak onu çok sevmen sağlıklı bir şey değil.
- 17 Haziran 2019
- 1.138
- 5.521
- 158
Bir derdim var bölümüne açarsanız konuyu daha çok cevap gelir.
ve eğer kahpe dediyse eğer çok büyük saygısızlık etmiş. Yazmayın, bırakın. Sizin hatanız yok. Yazarsanız, hatalı olduğunuzu kabul edersiniz. Sakın. Sizden çok ciddi şekilde özür dilemesi lazım bence şu an ama siz kabul eder misiniz bilmem? Çünkü çok hafif bi söz değil söylediği şey.
ve eğer kahpe dediyse eğer çok büyük saygısızlık etmiş. Yazmayın, bırakın. Sizin hatanız yok. Yazarsanız, hatalı olduğunuzu kabul edersiniz. Sakın. Sizden çok ciddi şekilde özür dilemesi lazım bence şu an ama siz kabul eder misiniz bilmem? Çünkü çok hafif bi söz değil söylediği şey.
- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- 128
Sana öyle demiş hâlâ ayrılmaya değer mi diyorsun. Sen ayrıl eğer kendine saygın varsa. Liseye giderken bi çocuk benden hoşlanıyordu ama yüz bulamıyordu benden, bende o dönem tırnaklarımı kısa ama üçgen şekilli kesiyordum hoşuma gidiyordu öyle kesince, neyse bi gün dedi ki o ne öyle o... gibi dedi bende ananın ş... girsin o... tırnaklarım diye cevap vermiştim bak yaş 16'ydı ama kişisel haklarımı koruyabiliyordum sende korusevgilim normalda küfür eden birisi değil.3 buçuk yıldır ilişkimiz var. instagramımda silmem için bir kaç kez sert şekilde uyardığı kısa etekli bir fotoğrafım vardı. fotoğraf çok eski ve anıları var diye o sil dediğinde hep arşivlerdim ve sildim dedim. 3 gün önce fotoğrafı gördü ve bana küfür etdi. (kahbe dedi. daha doğrusu kahbe gibi tavırlar sergiliyorsun dedi) tabi bende cevabını verdim. sonra konuşmak istemiyorum senle dedi. tam 3 gündür hiç arayıp sormadı. ben de aramadım. beni etkileyen kendisinde yanlış görmemesi özür bile dilememesi. o yazmadan yazmak istemiyorum. fakat hiç arayıp sormaması içimde kırgınlıklarım ve sözlerimin birikmesi beni yazmaya zorluyor bazı zamanlarda. pişman olsun istiyorum amma o halinden memnun görünüyor. onu çok seviyorum ve onun sevgisinden ciddiyetinden de eminim. fakat bu yaptığı eşşeklikler bana fazlasıyla dokunuyor. sizce bu şey için ayrılmaya değer mi?
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Sevilecek bir yönü olmadığından bahsediyorum.ne anlamda söylüyorsunuz ?
sitede yeniyim diye bölümleri tanımıyorum o yüzden böyle yazdım. aslında oldukca güzel ve kavgasız bir ilişkiydi bizimki ama birden pat diye yaptı yapıcağını.. inanılmaz kırgınımBir derdim var bölümüne açarsanız konuyu daha çok cevap gelir.
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
kişisel haklarımı bende koruya biliyorum. aradaki fark senin sadece yüz vermediyin çocuk benim ise 3 yıldan uzun süren normalda iyi giden ilişkim. kırgınlığım ve aynı zamanda bıraktığı izler çok fazla.Sana öyle demiş hâlâ ayrılmaya değer mi diyorsun. Sen ayrıl eğer kendine saygın varsa. Liseye giderken bi çocuk benden hoşlanıyordu ama yüz bulamıyordu benden, bende o dönem tırnaklarımı kısa ama üçgen şekilli kesiyordum hoşuma gidiyordu öyle kesince, neyse bi gün dedi ki o ne öyle o... gibi dedi bende ananın ş... girsin o... tırnaklarım diye cevap vermiştim bak yaş 16'ydı ama kişisel haklarımı koruyabiliyordum sende koru
- 28 Mart 2020
- 4.061
- 16.629
- 158
bilmiyorum neden böyle olduğumu neden böyle yaptığını. hemde sadece 1 fotoğraf için... aşırı üzgünüm hemde karantin hiç bir yere çıkıp kafa dağıtamıyorumSize kahpe diyen birini sevmek?
Bagrına tas bas git duvara vur kendını ama lutfen sevme seviyorum dıyıp affetme.
Dayanamıyorum dıyıp arama.
Soylenecek en cırkın seyi soylemıs, hala aramasını nasıl beklersin?
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Of. Kadın ne guzel yazmıs dogru da yazmıs.kişisel haklarımı bende koruya biliyorum. aradaki fark senin sadece yüz vermediyin çocuk benim ise 3 yıldan uzun süren normalda iyi giden ilişkim. kırgınlığım ve aynı zamanda bıraktığı izler çok fazla.
Normal giden ılıskı dıyıp bu ılıskıyı savunmakta ne bileyim.
Normal ılıskılerde hakaret kufur olmaz.
Son derece cırkın ve saygısızmıs ılıskın.
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Ya istersen bikinili foto koyarsın kimse sana kahpe diyemez bu yuzden.bilmiyorum neden böyle olduğumu neden böyle yaptığını. hemde sadece 1 fotoğraf için... aşırı üzgünüm hemde karantin hiç bir yere çıkıp kafa dağıtamıyorum
O ayrıldı mı diye endıse edecegıne, terk etsene sen?
bitire bilecek gücü bula bilecekmiyim işte o zor. hem de o ne yaptığının bilincinde bile değil. bir kez özür bile dilemediBunlar hep belirti canım bi yerde patlak veriyor işte kişilik. Bırak seni öylece sevsin sevecekse seni değiştirmek niye.
Hiç hoş bir şey değil khpe falan ne ayıp ne ucuz. Bence hiç bir şekilde alttan almamalısın. Hatta bitirmelisin.
- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 228
- 30
Kahvedir o kahpe olsa yerinde duramaz kafa atardı reisSize kahpe diyen birini sevmek?
Bagrına tas bas git duvara vur kendını ama lutfen sevme seviyorum dıyıp affetme.
Dayanamıyorum dıyıp arama.
Soylenecek en cırkın seyi soylemıs, hala aramasını nasıl beklersin?
yanımda değildi de ondan. karantindeyiz uunuttun mu?Reis çocuğun kafayı niye duvara surtmedin? Ciddi soruyorum ha ?
- 28 Mart 2020
- 4.061
- 16.629
- 158
bitire bilecek gücü bula bilecekmiyim işte o zor. hem de o ne yaptığının bilincinde bile değil. bir kez özür bile dilemedi
20 yaşındasın sanırım daha kim bilir kimler çıkacak daha karşına. Duruşun olsun şu hayatta sana bir kelimeyi söylemeden önce düşünsün seçtiğin insanlar. 3 buçuk yıl ne ki insanlar yıllarca süren evliliklerini bitiriyor. Bitirmen için daha ne söylemeli sana ?
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Kac yasındasınyanımda değildi de ondan. karantindeyiz uunuttun mu?