Sevgilim bana evlilik meraklisi dedi

Annem o gun ogrenince telefonda onunla konustu bi guzel onu da hasladi . Yani sevgilim dogrulugundan emin
Sevgiliniz haklı. Sizin davranışlarınız onun gözünde böyle algılanmış. Annenizin gerçekten sizi öğrendiğini nereden bilecek? Yalan da söylüyor olabilirsiniz pekala. Ama gerçek sizin bildiğiniz gibi elbette. Bence konuşmalarınızda hata yapmışsınız. Açıkçası erkek arkadaşınız sizinle gerçekten ciddi miydi emin değilim ama siz annem öğrendi şöyle söylüyor böyle söylüyor dedikten sonra sizi hâlâ bir yerlere çağırabiliyorsa bence o adamdan da bir şey olmaz.

O zaman tüm dünya 21 yaşında evlensin .
Bir kere prefrontal lob (beynin mantıklı karar verme işlevini yerine getiren parçası) en erken 25 yaşında oluşumunu bitiyor.
Yani şuan mutlu olmasının ilerde mutlu olacağına dair hic bir kanıtı yok . Aksine prefrontal lobu geliştikçe muhtemelen ne hata yaptım ben diyecek.
35 yaşında evlenenlerde ayrılıyor
Yoo çok mutlu çok şükür şu an 34 yaşında
Çocukluk aşkıyla evlendi
Evliliğin matematiği yok

O zaman tüm dünya 21 yaşında evlensin .
Bir kere prefrontal lob (beynin mantıklı karar verme işlevini yerine getiren parçası) en erken 25 yaşında oluşumunu bitiyor.
Yani şuan mutlu olmasının ilerde mutlu olacağına dair hic bir kanıtı yok . Aksine prefrontal lobu geliştikçe muhtemelen ne hata yaptım ben diyecek.

Kesinlikle katiliyorum

Yaa o kısım tamam da darkmorecum.
Ben de şunu anlamadım.
Madem öyle toto yok adamda ne diye daha yeni yakalanmış kıza Konya'ya kalmaya ne
zaman gidiyoruz diye soruyor?
Ulan daha yeni yakalanmış kız.
Evde muhtemelen bir ton laf işitti daha kaç gün işitecek belli değil.
Herif hala çıkar peşinde.
Sevisme ihtiyaci hasil olduysa nomucan ;) ondan oturu olabilir.
Aileye yalan soylemek hos degil elbette. Ve sevgiliyi bir kere bu yalanlara alistirinca elbet devamini sorar.

Sinirimi bozan konu o bziim evde kiyamet kopuyo onemli degil ama kendisi ailesine benim sevgilim var ve ilerleyen zamanlarda ciddi dusunuyorum demeye korkuyo cekiniyo . Sonra ben bunu sorun edince evlilik meraklisi oluyorum . Sadece biliyorum ki o 1 ay geçip ise girincede korkup cekinecek demekki istemiyo
İyi de erkek arkadaşınız ailesine sizden bahsetse bile, bu sizin evdeki kıyameti çözmez ki. Sizin istediğiniz ailesiyle gelsinler, ilişkinizin adı konsun, iş ciddiye bindiği için annem yatışsın değil mi? Yani sevgilinizin tepkileri, sadece ailesine sizi anlatmasını istemeniz yüzünden değil, gerçek beklentiniz yüzünden.

Annem o gun ogrenince telefonda onunla konustu bi guzel onu da hasladi . Yani sevgilim dogrulugundan emin

O zaman zaten bu adamın evlilik gibi bir derdi yokmuş, çok belli. Evlilik gibi bir derdi olmak zorunda da değil gerçi ama birbirinize bu şekilde söz verdiyseniz bu söz onun gözünde yalanmış. Bu arada bu mevzuyu erkek arkadaşına yansıtmaman daha iyi olurdu. Yani annem öğrendi diyebilirdin elbette. Ama gelsinler istesinler muhabbetini taşımaman daha iyiydi. Sonuçta daha işi de yokmuş. İşi olmayan insan neden evliliği düşünsün ki?

Ne olur bana yardimci olun kafam oyle karisikki sizden baska dert anlatcak kimsem yok . Dün bi konu acmistim sevgilimle birlikte kaldim annem ögrendi diye biz 23 yasindayiz . Sevgilimle 1 ay sonra bi ise girecekti duzeni oturunca evlilik dusunuyoduk yani bi söz falan ama ailesinin haberi bile yok benim ailem ogrenince . Ben bekledim ki anneme durumu anlatcak beni bu zor durumda yanliz birakmayacak fln hatta bana bende ailemle konuscam bu sabah mecburen anatcam niyetimi bilsinler dedi . Bugun sabah telefonda konusurken bana benim bi arkadasim konyada hani konyaya gitmiyomuyuz kalmaya dedi . Bende su icinde bulundugum durumda sen bana nasil boyle soylersin yine mi yalan soyleyim dalgami geciyosun diyip suratina telefon kapattım. Oda bana yazdi bende hani annengille konuscaktin bugun ne oldu dedim . Oda konusmuycam mi dedim hemen mi konuscam sonucta bi ömür gecircem o ismi soylemek kolaymi dedi halbuki sadece sevgilim var ciddi dusunuyorum diyecek . Bana ne merakliymissin gelinlik giymeye evlilik meraklisi ne zorlayip duruyosun 1 ay bekleyemedin annen fln hikaye hemen evlenmek istiyosun beni zorluyosu dedi bende icinde bulundufum durumda arkamda oldugunu bilmek en azindan seninde ailenin bilgisi olsun istedim ama is ciddiye binince kactin resmen tamam ben zorlamiyorum hayatindan cikiyorum dedim . Ayrildik
İyi yapmışsın. Sorumsuz erkeklerden kadınını düşünmeyen erkeklerden uzak durun.

Sinirimi bozan konu o bziim evde kiyamet kopuyo onemli degil ama kendisi ailesine benim sevgilim var ve ilerleyen zamanlarda ciddi dusunuyorum demeye korkuyo cekiniyo . Sonra ben bunu sorun edince evlilik meraklisi oluyorum . Sadece biliyorum ki o 1 ay geçip ise girincede korkup cekinecek demekki istemiyo
Hakli
Hatali olan sizsiniz. Aileye yalan soyleyip sevgiliyle kalmak bir hata.

Sevisme ihtiyaci hasil olduysa nomucan :KK66: ondan oturu olabilir.
Aileye yalan soylemek hos degil elbette. Ve sevgiliyi bir kere bu yalanlara alistirinca elbet devamini sorar.

İşte evlenecek toto yoksa keşke sevişecek toto da olmasa diyorum ben de:)

Tabi yalan konusunda da yüz veren kız.
İnsan sağlam duruşu baştan koyacak o ayrı.

35 yaşında evlenenlerde ayrılıyor
Yoo çok mutlu çok şükür şu an 34 yaşında
Çocukluk aşkıyla evlendi
Evliliğin matematiği yok

Disardan kimin coook mutlu ya da mutsuz oldugunu bilemezsiniz. Evliligin devam ediyor olmasi bir mutluluk işareti degildir.
Ha gercekten mutlu da olabilir ama kuzeninin mutlu olmasi 21 yasindaki her erkekten koca olacagi anlamina gelmez.
Ben kendim 21 yasimda evlendim ama eşim 25 yasindan kucuk olsaydi evlenmez beklerdim biraz daha. 23 yasinda daha işi oturmamis adami, ustelik zorla nikah masasina sürüklemek olacak şey degil.

Kimisine göre de benim evlendigim yaş cok erken ama yasim kucuk diye eşim bana cocuk muamelesi cekmedi mesela, yasim kucuk diye kendimi esimin ailesine ezdirmedim, ne istedigimi bildim, ses cikaramamazlik yapmadim ama herkes yapamaz bunlari o yaşta, bazisinin +30 olmasi gerekiyor bunlar için.

Kaldi ki benim de o zamanlar sacma dusundugum, sacma sapan yaptigim seyler varmis suan 26 yasimdayim ve farkediyorum. :)

Şimdi kendi kafasından şöyle düşünüyordur kalmasaydı o zaman ailesi tutusuysa yalan söylemeseydi kendisi benimle kalmak istedi ben sadece söyledim. Ama ki siz ona gelemem deseniz de kavga çıkardı. Bence kafa daha oturmamış kişilik sorunu var oğlanın. Başkasıyla sevgili olursun. Mecburiyetin olmasın seni sadece obje olarak görüyor. Aşık adam böyle laflar etmez kendisi çözüm arardı üstelik.

Ne olur bana yardimci olun kafam oyle karisikki sizden baska dert anlatcak kimsem yok . Dün bi konu acmistim sevgilimle birlikte kaldim annem ögrendi diye biz 23 yasindayiz . Sevgilimle 1 ay sonra bi ise girecekti duzeni oturunca evlilik dusunuyoduk yani bi söz falan ama ailesinin haberi bile yok benim ailem ogrenince . Ben bekledim ki anneme durumu anlatcak beni bu zor durumda yanliz birakmayacak fln hatta bana bende ailemle konuscam bu sabah mecburen anatcam niyetimi bilsinler dedi . Bugun sabah telefonda konusurken bana benim bi arkadasim konyada hani konyaya gitmiyomuyuz kalmaya dedi . Bende su icinde bulundugum durumda sen bana nasil boyle soylersin yine mi yalan soyleyim dalgami geciyosun diyip suratina telefon kapattım. Oda bana yazdi bende hani annengille konuscaktin bugun ne oldu dedim . Oda konusmuycam mi dedim hemen mi konuscam sonucta bi ömür gecircem o ismi soylemek kolaymi dedi halbuki sadece sevgilim var ciddi dusunuyorum diyecek . Bana ne merakliymissin gelinlik giymeye evlilik meraklisi ne zorlayip duruyosun 1 ay bekleyemedin annen fln hikaye hemen evlenmek istiyosun beni zorluyosu dedi bende icinde bulundufum durumda arkamda oldugunu bilmek en azindan seninde ailenin bilgisi olsun istedim ama is ciddiye binince kactin resmen tamam ben zorlamiyorum hayatindan cikiyorum dedim . Ayrildik

İşi gücü yok 23 yaşımda bir çocuk. Tabiki evlenmek saçma.

Evliliği mecbur bırakmış gibisin. Böyle bir durumda herkes ayni tepkiyi verir.Biraz zamana bırak ve şartları daha fazla zorlama bence .

Ayy çevremde var erken yaşta evlenen erkekler kadınlar bir tanesi bile mutlu değil. Bu işlerin formülü yok ama her şeyin ortalama bir yaşı var. 23 yaşında evlenilir evet yani kadın kaldırır da erkek için erken bir yaş. Bir de biri bana sürekli evlilik konusu açsa evlenesim varsa da soğurum.

Sadece annene acıdım.
Güzide yorumcularımız kadını gömmüş de gömmüş mübarek.
Hiç o kadıncağızı düşünen yok.
Mervelerde kalıyorumcu yalancı bir kızı var.
Kızının yılışık ve garip bir sevgilisi var. Yılışık ve garip dememin sebebi evlenmek istememesi değil yanlış anlaşılmasın, ben olsam bende evlenmem. Bunu söylememin nedeni daha dün kıyamet kopmuş, ama herifin bugünki derdi konya'ya gitmek :oha:

E git madem konya'ya da git. Bu seferde selin'lerde kalıyorum anneeee yhaaa dersin :/

Back
X