Sevgilim bana evlilik meraklisi dedi

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Ne olur bana yardimci olun kafam oyle karisikki sizden baska dert anlatcak kimsem yok . Dün bi konu acmistim sevgilimle birlikte kaldim annem ögrendi diye biz 23 yasindayiz . Sevgilimle 1 ay sonra bi ise girecekti duzeni oturunca evlilik dusunuyoduk yani bi söz falan ama ailesinin haberi bile yok benim ailem ogrenince . Ben bekledim ki anneme durumu anlatcak beni bu zor durumda yanliz birakmayacak fln hatta bana bende ailemle konuscam bu sabah mecburen anatcam niyetimi bilsinler dedi . Bugun sabah telefonda konusurken bana benim bi arkadasim konyada hani konyaya gitmiyomuyuz kalmaya dedi . Bende su icinde bulundugum durumda sen bana nasil boyle soylersin yine mi yalan soyleyim dalgami geciyosun diyip suratina telefon kapattım. Oda bana yazdi bende hani annengille konuscaktin bugun ne oldu dedim . Oda konusmuycam mi dedim hemen mi konuscam sonucta bi ömür gecircem o ismi soylemek kolaymi dedi halbuki sadece sevgilim var ciddi dusunuyorum diyecek . Bana ne merakliymissin gelinlik giymeye evlilik meraklisi ne zorlayip duruyosun 1 ay bekleyemedin annen fln hikaye hemen evlenmek istiyosun beni zorluyosu dedi bende icinde bulundufum durumda arkamda oldugunu bilmek en azindan seninde ailenin bilgisi olsun istedim ama is ciddiye binince kactin resmen tamam ben zorlamiyorum hayatindan cikiyorum dedim . Ayrildik

Ben hemen evlenelim demedim sadece ailesine söylemekten resmen korkuyo ama ben ailemin karsisinda ne laflar isitiyorum hic umursamiyo niyetini bilmek istedim
Evlilik meraklısı olduğunuzu nerden çıkarmış anlamadım sadece ciddi olduğunuzu anlamaya çalışmamış. Şu erkekler de ne garip bir cins her haltı yiyelim ama evlenmeyelim kafasindalar. Kendisi gibi birini bulsun

valla önceki konunda da bu konuda da sevgilin haklı.gerçekten evlilik meraklısı durumuna düştün annen yüzünden ama bu da çoğunlukla.adam seni kandırmamış etmemiş, sen annen öğrenince evlen benimle diye yakasına yapıştın.zorunda değil ki, ya da seni bu vaatle kandırıp ırzına falan geçmedi ki.sen tutturdun hadi hadi diye.ders olsun bir daha kaldıramayacağın şeyler yaşama kimseyle.zaten evlenseniz de ikiniz de daha çocuk gibi hareket ediyorsunuz, o fazla rahat sen annesinin lafıyla hareket eden kendi kararlarını veremeyen çocuk.

Ne olur bana yardimci olun kafam oyle karisikki sizden baska dert anlatcak kimsem yok . Dün bi konu acmistim sevgilimle birlikte kaldim annem ögrendi diye biz 23 yasindayiz . Sevgilimle 1 ay sonra bi ise girecekti duzeni oturunca evlilik dusunuyoduk yani bi söz falan ama ailesinin haberi bile yok benim ailem ogrenince . Ben bekledim ki anneme durumu anlatcak beni bu zor durumda yanliz birakmayacak fln hatta bana bende ailemle konuscam bu sabah mecburen anatcam niyetimi bilsinler dedi . Bugun sabah telefonda konusurken bana benim bi arkadasim konyada hani konyaya gitmiyomuyuz kalmaya dedi . Bende su icinde bulundugum durumda sen bana nasil boyle soylersin yine mi yalan soyleyim dalgami geciyosun diyip suratina telefon kapattım. Oda bana yazdi bende hani annengille konuscaktin bugun ne oldu dedim . Oda konusmuycam mi dedim hemen mi konuscam sonucta bi ömür gecircem o ismi soylemek kolaymi dedi halbuki sadece sevgilim var ciddi dusunuyorum diyecek . Bana ne merakliymissin gelinlik giymeye evlilik meraklisi ne zorlayip duruyosun 1 ay bekleyemedin annen fln hikaye hemen evlenmek istiyosun beni zorluyosu dedi bende icinde bulundufum durumda arkamda oldugunu bilmek en azindan seninde ailenin bilgisi olsun istedim ama is ciddiye binince kactin resmen tamam ben zorlamiyorum hayatindan cikiyorum dedim . Ayrildik
Dünde ayrilmistin. Her gün ayriliyorsun maşallah. Yani akıllı adammış, olaya hemen uyanmış bence.

Dünkü konuda ayrıldım dememiş miydiniz zaten? Sanırım bundan sizin ve sevgilinizin haberi yok.

Bir de sevgilinizin iq cidden düşük galiba, sizin evde kıyamet kopuyor, o Konya'ya gitmiyor muyuz derdinde. Onun dışında sevgiliniz hala haklı. Attığınız yalanın sorumluluğunu kendiniz almak zorundasınız. Hayatınızdaki insan sizinle bir gelecek hayal etmiş olabilir, bu yarın aileler tanışsın, ilişkinin adı konsun anlamına gelmez. Bu aşamalara geçmek insanın hazır hissetmesini gerektirir. Demek ki henüz o aşamada değilmişsiniz. 23 yaşında başka şey de beklenmez zaten. Neden annenizin baskıları yüzünden adam birden o aşamada bulsun kendini?

Evet adam hakli
Ve ayrildik muhabbetini blof olarak yapmayin. İnandirici olmuyor cunku. 23 yasinda issiz adami neden zorlayip duruyorsunuz ana-kiz?

Yaa o kısım tamam da darkmorecum.
Ben de şunu anlamadım.
Madem öyle toto yok adamda ne diye daha yeni yakalanmış kıza Konya'ya kalmaya ne
zaman gidiyoruz diye soruyor?
Ulan daha yeni yakalanmış kız.
Evde muhtemelen bir ton laf işitti daha kaç gün işitecek belli değil.
Herif hala çıkar peşinde.

Benim kuzenim 21 yaşında evlendi erkek çok mutlular 2 çocukları var
O istisnai bi durum. Ancak gunumuz kosullarinda erkekler cok gec olgunlasiyorlar. Evlilik sorumlulugunu alabilmek icin biraz buyumeleri gerekiyor bence. Kuzeniniz yuzde 1 lik dilimde. Kizin sansina denk gelmis

O zaman tüm dünya 21 yaşında evlensin .
Bir kere prefrontal lob (beynin mantıklı karar verme işlevini yerine getiren parçası) en erken 25 yaşında oluşumunu bitiyor.
Yani şuan mutlu olmasının ilerde mutlu olacağına dair hic bir kanıtı yok . Aksine prefrontal lobu geliştikçe muhtemelen ne hata yaptım ben diyecek.

Sevgiliniz haklı. Sizin davranışlarınız onun gözünde böyle algılanmış. Annenizin gerçekten sizi öğrendiğini nereden bilecek? Yalan da söylüyor olabilirsiniz pekala. Ama gerçek sizin bildiğiniz gibi elbette. Bence konuşmalarınızda hata yapmışsınız. Açıkçası erkek arkadaşınız sizinle gerçekten ciddi miydi emin değilim ama siz annem öğrendi şöyle söylüyor böyle söylüyor dedikten sonra sizi hâlâ bir yerlere çağırabiliyorsa bence o adamdan da bir şey olmaz.

Sinirimi bozan konu o bziim evde kiyamet kopuyo onemli degil ama kendisi ailesine benim sevgilim var ve ilerleyen zamanlarda ciddi dusunuyorum demeye korkuyo cekiniyo . Sonra ben bunu sorun edince evlilik meraklisi oluyorum . Sadece biliyorum ki o 1 ay geçip ise girincede korkup cekinecek demekki istemiyo
Evet adam hakli
Ve ayrildik muhabbetini blof olarak yapmayin. İnandirici olmuyor cunku. 23 yasinda issiz adami neden zorlayip duruyorsunuz ana-kiz?
Dünkü konuda ayrıldım dememiş miydiniz zaten? Sanırım bundan sizin ve sevgilinizin haberi yok.

Bir de sevgilinizin iq cidden düşük galiba, sizin evde kıyamet kopuyor, o Konya'ya gitmiyor muyuz derdinde. Onun dışında sevgiliniz hala haklı. Attığınız yalanın sorumluluğunu kendiniz almak zorundasınız. Hayatınızdaki insan sizinle bir gelecek hayal etmiş olabilir, bu yarın aileler tanışsın, ilişkinin adı konsun anlamına gelmez. Bu aşamalara geçmek insanın hazır hissetmesini gerektirir. Demek ki henüz o aşamada değilmişsiniz. 23 yaşında başka şey de beklenmez zaten. Neden annenizin baskıları yüzünden adam birden o aşamada bulsun kendini?
Yaa o kısım tamam da darkmorecum.
Ben de şunu anlamadım.
Madem öyle toto yok adamda ne diye daha yeni yakalanmış kıza Konya'ya kalmaya ne
zaman gidiyoruz diye soruyor?
Ulan daha yeni yakalanmış kız.
Evde muhtemelen bir ton laf işitti daha kaç gün işitecek belli değil.
Herif hala çıkar peşinde.

Back
X