- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
Ne olur bana yardimci olun kafam oyle karisikki sizden baska dert anlatcak kimsem yok . Dün bi konu acmistim sevgilimle birlikte kaldim annem ögrendi diye biz 23 yasindayiz . Sevgilimle 1 ay sonra bi ise girecekti duzeni oturunca evlilik dusunuyoduk yani bi söz falan ama ailesinin haberi bile yok benim ailem ogrenince . Ben bekledim ki anneme durumu anlatcak beni bu zor durumda yanliz birakmayacak fln hatta bana bende ailemle konuscam bu sabah mecburen anatcam niyetimi bilsinler dedi . Bugun sabah telefonda konusurken bana benim bi arkadasim konyada hani konyaya gitmiyomuyuz kalmaya dedi . Bende su icinde bulundugum durumda sen bana nasil boyle soylersin yine mi yalan soyleyim dalgami geciyosun diyip suratina telefon kapattım. Oda bana yazdi bende hani annengille konuscaktin bugun ne oldu dedim . Oda konusmuycam mi dedim hemen mi konuscam sonucta bi ömür gecircem o ismi soylemek kolaymi dedi halbuki sadece sevgilim var ciddi dusunuyorum diyecek . Bana ne merakliymissin gelinlik giymeye evlilik meraklisi ne zorlayip duruyosun 1 ay bekleyemedin annen fln hikaye hemen evlenmek istiyosun beni zorluyosu dedi bende icinde bulundufum durumda arkamda oldugunu bilmek en azindan seninde ailenin bilgisi olsun istedim ama is ciddiye binince kactin resmen tamam ben zorlamiyorum hayatindan cikiyorum dedim . Ayrildik