ya evet bakımlı olmak ıyı guzel hosda
ınsan her zaman her dk dedıgın gıbı bakımlı olamaz bence
ne bılım benımbı kadın olarak ayna karsısında gecırecegım 5 saat yerıne yapabılecek o kadar cok ısım var kı
calısan bayanım o 5 saat ıcınde camasır yıkarım bulasık yıkarım utu yaparım banyomu temızlerım vs
yanı yalan o her dk guzel olmak he temızlık desen aanlarım her an temız olunmalı ama
sus mus bunlar ıcın elestrmesın kımse benı
bı erkek benı eger sevıosa her halımle kabullenmelı
hyt
ben demıyorum sureklı bakımsız olalım
demek ıstedıgım su
yerı gelır ben esımın en kotu en cırkın en bakımsız halını severım yerı gelır o benım aynı sekılde
kuaforumu bakımımı hıcbır zaman ıhmal etmem ozellıkle temız olmayı ama ınsan halıdır hele aynı evı paylasıyorsan bence bu cok kucuk bı ayrıntı...
benım ıcın bı kadının evının temızlıgıde onemlı en az kendı temızlıgı kadar
herseye gerektıgı kadar zaman ayrıldıgında ve hersey yerıne gore oldugunda bence bı sıkıntı yok
tabı herkesın kendı hayatı herkes kendınden sorumlu..
hos gorunmekten daha onemlı seylerde var bana gore
Yok be canım 5 saat lafın gelişi:)
Mesele vakitten feragat edip daha özenli olmak kendine vakit ayırmak.
Benim söz ettiğim makyaj v.s tek değil
Kişisel bakım duştur kıl tüy işleridir v.s gerisi tercih meselesi
Şimdide biri çıksın desin ki ben şöyle dışarda gördüğüm güzel güzel giyinmiş makyajlı göze hoş gelen bayanlara imrenmiyorum diye
Neden irdeleniyor ki bu kadar güzellik kavramı herkes güzel görünmeli
Kokmaktan kıllı olmaktan daha iyi değil mi
O diyor ben şunu yapamam bu diyor vakit ayıramam hep bir bahane yapanlarada bir eleştiri.
Çok tuhaf gerçkten:)
Bu arada sözlerim size değil genel...
[/QUO
haklısın bakımlı olmak hos gorunmek guzel bende bu durumu severım ama demek ıstedıgım su benım sadece hıcbır kadın 24 saat bu sekılde olamaz
o kadında evıne gıttıgınde kımbılır ne hallerde oluyor
ben konu sahıbı arkadasım ıcın soledım
17 yasında daha
temız olsun cok suse puse makyaja abartılı takı ve kıyafetlere hıc gerek yok
her zaman dogal ve sadelık den yanayım ben..
evlendikten sonra aynı olmuyor tabii kii,sonuçta eşlerimiz,o tüylerin alınmadan önceki halini de görüyor,bizleri en bakımsız hallimizle de..tabii ki bu halimizle de sevmeliyiz birbirmizi,ona katılıyorum..evimiz de temiz olmalı ona da katılıyorum..ama evim 1 gün daha idare eder durumdaysa ,oğlumu uyutup,saçımı düzleştirmeyi,hafif makyaj yapmayı,vs tercih ederim ev temizlemeye:)
işte bende evımı tercıh ederım evımın temız olmasını
sac duzlestırmektese bu benım ıcın daha onemlı
ben sacımı duzlestırmem yada sadece ozel zamanlarda fone gıderım
cunku her gun mutlaka dus alıorm eger sacımıda yıkamazsam benden mutsuzu olmaz
bıde sacını duzlestırıp sadece vucudunu yıkayan ve sacı bozulmasın dıe 1 kac gun yıkamayan arkadaslar var
sımdı sızce hangısı daha bakımlı ve temız?
tamamen kişisel tercih meselesi,bu işin doğrusu yanlışı yok:)
bu şunun gibi mesela; ben boş vaktimde hafta sonları yani,güzel havada evde oturup yemek yapmayı sevmem,oğlumla dışarda dolaşıp dlşarda yerixz. bazı kadın da evde kek börek yapmayı tercih eder mesela...doğrusu yanlışı yok tercih meselesi..sonuçta benim evim de pis değil,seninki gibi bal dök yala olmasa da ,ama ben de senden bakımlı görünüyorumdur muhtemelen..:)
Nezaketsiz biriymiş erkek arkadaşın.O bunu değiştirmediği sürece sen de kendinde hiçbir şeyi değiştirme, değmez.
Boynumun yanındaki kısa saçları nasıl alabilirm çok kötü duruyor.
saçların uzun mu kısa mı?bu srounun kesin çözümü yok ama telafisi var da...:)
esracım şimdi çıkmak zorundayım,ama seni pek sevdim,yardımcı olmak siterim sana..bana yazbilrsin özelden de ,yardımcı olacaüım bişey olursa,sonuçlardan da haberdar et...
iyi bayramşlar herkese...
bakım yapmak "birisi " için yapılmaz,kendi öz saygısı için yapılır.
10 dkda ağda yapabılırsın dıyenler varr ya ben çok merak ettim yalnış anlaşılmak istemıyorum tamamen yardımcı olabılırsınız dıye soruyorum ben epilatörle bıle tam 2 saatt uğraşıyorum hem okadar sık değiller nasıl 10 dkda ağda yapılıyorr :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?