Sevgilim bana bakımsız dedi.....

valla ne yalan söyliyeyim bende vaktim yok diyordum biraz sıktım kendimi bak şimdi herşeye vakit buluyorum o bahane herkesin kendine ayıracak vakti vardır sorun istemek

Yok be canım 5 saat lafın gelişi:)
Mesele vakitten feragat edip daha özenli olmak kendine vakit ayırmak.

Benim söz ettiğim makyaj v.s tek değil
Kişisel bakım duştur kıl tüy işleridir v.s gerisi tercih meselesi
Şimdide biri çıksın desin ki ben şöyle dışarda gördüğüm güzel güzel giyinmiş makyajlı göze hoş gelen bayanlara imrenmiyorum diye
Neden irdeleniyor ki bu kadar güzellik kavramı herkes güzel görünmeli
Kokmaktan kıllı olmaktan daha iyi değil mi
O diyor ben şunu yapamam bu diyor vakit ayıramam hep bir bahane yapanlarada bir eleştiri.
Çok tuhaf gerçkten:)
Bu arada sözlerim size değil genel...

evlendikten sonra aynı olmuyor tabii kii,sonuçta eşlerimiz,o tüylerin alınmadan önceki halini de görüyor,bizleri en bakımsız hallimizle de..tabii ki bu halimizle de sevmeliyiz birbirmizi,ona katılıyorum..evimiz de temiz olmalı ona da katılıyorum..ama evim 1 gün daha idare eder durumdaysa ,oğlumu uyutup,saçımı düzleştirmeyi,hafif makyaj yapmayı,vs tercih ederim ev temizlemeye:)

işte bende evımı tercıh ederım evımın temız olmasını
sac duzlestırmektese bu benım ıcın daha onemlı
ben sacımı duzlestırmem yada sadece ozel zamanlarda fone gıderım
cunku her gun mutlaka dus alıorm eger sacımıda yıkamazsam benden mutsuzu olmaz
bıde sacını duzlestırıp sadece vucudunu yıkayan ve sacı bozulmasın dıe 1 kac gun yıkamayan arkadaslar var
sımdı sızce hangısı daha bakımlı ve temız?

tamamen kişisel tercih meselesi,bu işin doğrusu yanlışı yok:)
bu şunun gibi mesela; ben boş vaktimde hafta sonları yani,güzel havada evde oturup yemek yapmayı sevmem,oğlumla dışarda dolaşıp dlşarda yerixz. bazı kadın da evde kek börek yapmayı tercih eder mesela...doğrusu yanlışı yok tercih meselesi..sonuçta benim evim de pis değil,seninki gibi bal dök yala olmasa da ,ama ben de senden bakımlı görünüyorumdur muhtemelen..:)

Son düzenleme:

aynn ole arkadasım bende onu dusundum resmen sımdı
ısın ozu kım neyle mutlu oluosa onu yapsın

Canım sevgilin bence kesinlikle ayıp etmiş.
Daha 17 yaşındasın üstüne gelinecek bir durum yok ama herhangi bir ağda yapan kuaföre gidip ya da kendin evde alıp 10 dakika içinde herşeyden kurtulursun.
Senin yerinde olsam, şuan ayrılmam kendime çeki düzen verir- karşısına full bakımlı çıkarım sonra da tekmeyi basarım.
İlerde biri karşına çıkacak ve göreceksin gerçekten sevenin kıla-tüye gözü gelmez. (Tabi sende göze gelmez diye kendini boşlama )

esracım şimdi çıkmak zorundayım,ama seni pek sevdim,yardımcı olmak siterim sana..bana yazbilrsin özelden de ,yardımcı olacaüım bişey olursa,sonuçlardan da haberdar et...
iyi bayramşlar herkese...

esracım şimdi çıkmak zorundayım,ama seni pek sevdim,yardımcı olmak siterim sana..bana yazbilrsin özelden de ,yardımcı olacaüım bişey olursa,sonuçlardan da haberdar et...
iyi bayramşlar herkese...

tşk ederim :) mutlaka söylerim. iyi bayramlar.

bakım yapmak "birisi " için yapılmaz,kendi öz saygısı için yapılır.

Niçin bu kurallar?
Ball gibi yapılabilir.Aşık olduğum, nazik, centilmen bi sevgilim varsa yaptığım ekstra bakımlar, minik de olsa değişimler hoş bence.Hiçbir yanlış yok bu durumda, özsaygımı zedelemiş, küçük düşmüş olmuyorumm

10 dkda ağda yapabılırsın dıyenler varr ya ben çok merak ettim yalnış anlaşılmak istemıyorum tamamen yardımcı olabılırsınız dıye soruyorum ben epilatörle bıle tam 2 saatt uğraşıyorum hem okadar sık değiller nasıl 10 dkda ağda yapılıyorr :26::26:

Sanırım bu banaydı- 10 dakika içinde ağdayla kolunu alamıyor musun ? Anlamadım Alamıyorsan bence senin durum garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…