Kızlar öncelikle şunu söylemek istiyorum. 17 yaşındaki bir genç çok da küçük çocuk gibi değerlendirilmemeli. Ağda kesinlikle yapmalı,yoksa görüntü gerçekten berbat olabiliyor. Hafif bir rimel ve göz kalemi yeterli. Far,pudra,ruj falan hâlâ hoşlanmam ben. Bunlar yaşına göre ağır kaçar. Kendine özen göster biraz aynada incele kendini. Bıyık,bacak vs al hem rahatlarsın.
Temizlik gibisi var mı.. Erkek arkadaşının üslubu çok kırıcı. Mini etek olayına girmiyorum ona dicek kelime dahi bulamıyorum çünkü. Seni güzel ve bakımlı görmek istemesi kadar doğal bir şey var mı? Bak sana şöyle söyleyeyim;
Bende şuan ki nişanlımla 17 yaşında çıkmaya başladım. Tam 8 senedir de birlikteyiz Aralık'tada düğünümüz var. Ayrica benim ilk sevgilim.Arada bana şakayla karışık laf çarptırırdı bu konuda. Ama iyiki de söylemiş de farketmişim diyorum. Ben kendime o yaşlarda hiç özen göstermezdim yani çocuk bariz haklıydı. O günden sonra kendime çeki düzen verdim. Hijyenime dikkat ettim,kıl tüylerden kurtuldum. Bir daha da öyle bir şey söylemedi zaten. Ki sırf bunu söyledi diye beni sevmiyor anlamına gelmedi. Gelemez..
Sakın ama sakın topuklu falan giyme. Babet tercih et veya şık ayakkabılar. Çok mini olmayan cici mi cici elbiseler var onlara bak bir de. Değişiklik olsun senin için de. Dediğim gibi göz kalemi ve rimel kullanabilirsin,çok hafifte parlatıcı olabilir. Ve yaşına uygun çantalar bulabilirsin,ben küçük yandan astığım çantaları tercih ediyorum hâlâ. Eğer topuklu giyersen,çok mini etekler giyersen abartı makyaj yaparsan emin ol çok itici gözükürsün.
Cicili bicili giyin yaşına göre. Ve bu günden sonra "kendin için" uygulamalara başla.
Sana güveniyoruz bak hadi bakalım