Sevgilim bana bakımsız dedi.....

Ne münasebet ya?
Gitsin, etek giyen, kendine bakanı bulsun.

Ben olsam anında ayrılırdım...
Demek ki gözü hep dışarda diye düşünürdüm...

Söylediklerinde haklılık payı olabilir,
yapabilirsin ama tüm bunları kendin için yap, onun için degil..

Hatta ben olsam bütün söylediklerini yapar karşısına çıkar ve terkederdim! :)

Son düzenleme:
Şuna bak ya ayy nasıl sinir oldum. Senin yaşın için normal canım bunları yapmaman. Bende senden 1 yaş büyüğüm ve sıradanım. Sevgilinde problem var bence hiç umrunda olmasın böyle şeyler, çünkü gözü başka yerlerde belli hangi erkek kısa etek giymeye izin verirki başkalarına mı göstericekmiş :19:

Son düzenleme:
Mini etek vs.saçma da 17 yaş ağda ve dozunda makyaj için hiç küçük bir yaş değil kızlar.

İnsan huyuyla, suyuyla olduğu gibi dışıyla da kaliteli gözükmek zorunda. Recep İvedik'in de dediği gibi tamam ruh önemli ama neticede ruhlar aleminde de yaşamıyoruz:52: (tutamadım kendimi:17::17:)

Tabiki kaş bıyık önemli ama giysi konusunda onane yani kısa etek giy demesine sinir oldum.

Kızlar öncelikle şunu söylemek istiyorum. 17 yaşındaki bir genç çok da küçük çocuk gibi değerlendirilmemeli. Ağda kesinlikle yapmalı,yoksa görüntü gerçekten berbat olabiliyor. Hafif bir rimel ve göz kalemi yeterli. Far,pudra,ruj falan hâlâ hoşlanmam ben. Bunlar yaşına göre ağır kaçar. Kendine özen göster biraz aynada incele kendini. Bıyık,bacak vs al hem rahatlarsın.

Temizlik gibisi var mı.. Erkek arkadaşının üslubu çok kırıcı. Mini etek olayına girmiyorum ona dicek kelime dahi bulamıyorum çünkü. Seni güzel ve bakımlı görmek istemesi kadar doğal bir şey var mı? Bak sana şöyle söyleyeyim;

Bende şuan ki nişanlımla 17 yaşında çıkmaya başladım. Tam 8 senedir de birlikteyiz Aralık'tada düğünümüz var. Ayrica benim ilk sevgilim.Arada bana şakayla karışık laf çarptırırdı bu konuda. Ama iyiki de söylemiş de farketmişim diyorum. Ben kendime o yaşlarda hiç özen göstermezdim yani çocuk bariz haklıydı. O günden sonra kendime çeki düzen verdim. Hijyenime dikkat ettim,kıl tüylerden kurtuldum. Bir daha da öyle bir şey söylemedi zaten. Ki sırf bunu söyledi diye beni sevmiyor anlamına gelmedi. Gelemez..

Sakın ama sakın topuklu falan giyme. Babet tercih et veya şık ayakkabılar. Çok mini olmayan cici mi cici elbiseler var onlara bak bir de. Değişiklik olsun senin için de. Dediğim gibi göz kalemi ve rimel kullanabilirsin,çok hafifte parlatıcı olabilir. Ve yaşına uygun çantalar bulabilirsin,ben küçük yandan astığım çantaları tercih ediyorum hâlâ. Eğer topuklu giyersen,çok mini etekler giyersen abartı makyaj yaparsan emin ol çok itici gözükürsün.

Cicili bicili giyin yaşına göre. Ve bu günden sonra "kendin için" uygulamalara başla.

Sana güveniyoruz bak hadi bakalım:34:

17 yaş küçük bir yaş değil..
yanlış anlaşılmak istemem fakat daha küçüksün denilen yorumlara katılmıyorum...

bir kızın sevgilisi varsa bakımı da ona göre olmak zorunda..

artık ilişkiler daha dip dibe yaşanır halde, kaş bıyık vs bunları karşı taraf muhakkak fark ediyor...
belki söyleme tarzı hoş olmamış ama art niyet aramak yerine kendime bakmayı daha çok düşünürdüm yerinizde olsam...

etek konusunda da kötü düşünmemek gerek... etek giy kadınsı ol cümlesi öyle de kötü bir cümle değil.. sizi daha hoş görmek isteyebilir..
Etek de de iki tür vardır;
kısa etek : aileler izin vermez
uzun etek: anne işi, çok kapalı

şeklinde yorumlanır....

doğrudur yanlıştır tartışılır ama erkek mantığıyla bu böyle bana kalırsa...

o yüzden de kötü niyetle söylenmedi..

okuduğum kadarıyla da uzun yıllardır birlikteymişsiniz.
bu takım şeyleri sorun etmeniz yersiz..

hele ki sende dişlerini fırçala gibi bir söz hiç yakışık olmamış..
hemen en iyi savunma saldırıdır taktiğini uygulamışsınız ama bence en az erkek arkadaşınız kadar kırıcı olmuşsunuz...

Erkekler bakımlı kız severler. İsteği doğal ama üslubu çok kırıcı. Bunu daha güzel yollardan söyleyebilirdi.

Bence alındığını belirt önce bir özür dilesin, hatasını fark etsin. Eğer anlarsa sen de bakımlı olma çalışmalarına başlarsın :)

ay bu erkekler kendılerı kıl yumağı ağdayı epilatörü bikere deneseler kesın ölürler acıdan hala kadınlara yok kıl yok tüy kolundakı kılı sanamı sorcakyaa ay ne tuhaf erkekler varyaa :47::47::47::47:

Bakımlı nasıl olabilirim ne yapabilirim ? Giyinmeyi bilmiyorum iki tisörtüm bir pantolonum bir ayakkabım var maddi durumla alakalı değil o kadar alışverişe çıkıyorum ama kıyafet bulamıyorum herkesin üstüne güzel şeyler var ben bulamıyorum. Kadınsı giyinemem ama en azından artık spor giyinmek istemiyorum 17 yaşımdayım küçükte değilim şimdi öğrenmezsem hiç öğrenemem giyinmeyi.

tatlım hiç üzülme seni anlıyorum tabi ki onurun kırılmıştır..o da belki öyle demek istememiştir seni daha güzel görmek isteyebilir bu normaldir ama söyleme tarzı bence çok çok yanlış..sen tabiki kendine bak ama o istedi diye değil sen kendin istediğin için bak..o bugün var yarın yok çünkü buna emin ol..erkek arkadaşın kaç yaşında peki?

Kızlar öncelikle şunu söylemek istiyorum. 17 yaşındaki bir genç çok da küçük çocuk gibi değerlendirilmemeli. Ağda kesinlikle yapmalı,yoksa görüntü gerçekten berbat olabiliyor. Hafif bir rimel ve göz kalemi yeterli. Far,pudra,ruj falan hâlâ hoşlanmam ben. Bunlar yaşına göre ağır kaçar. Kendine özen göster biraz aynada incele kendini. Bıyık,bacak vs al hem rahatlarsın.

Temizlik gibisi var mı.. Erkek arkadaşının üslubu çok kırıcı. Mini etek olayına girmiyorum ona dicek kelime dahi bulamıyorum çünkü. Seni güzel ve bakımlı görmek istemesi kadar doğal bir şey var mı? Bak sana şöyle söyleyeyim;

Bende şuan ki nişanlımla 17 yaşında çıkmaya başladım. Tam 8 senedir de birlikteyiz Aralık'tada düğünümüz var. Ayrica benim ilk sevgilim.Arada bana şakayla karışık laf çarptırırdı bu konuda. Ama iyiki de söylemiş de farketmişim diyorum. Ben kendime o yaşlarda hiç özen göstermezdim yani çocuk bariz haklıydı. O günden sonra kendime çeki düzen verdim. Hijyenime dikkat ettim,kıl tüylerden kurtuldum. Bir daha da öyle bir şey söylemedi zaten. Ki sırf bunu söyledi diye beni sevmiyor anlamına gelmedi. Gelemez..

Sakın ama sakın topuklu falan giyme. Babet tercih et veya şık ayakkabılar. Çok mini olmayan cici mi cici elbiseler var onlara bak bir de. Değişiklik olsun senin için de. Dediğim gibi göz kalemi ve rimel kullanabilirsin,çok hafifte parlatıcı olabilir. Ve yaşına uygun çantalar bulabilirsin,ben küçük yandan astığım çantaları tercih ediyorum hâlâ. Eğer topuklu giyersen,çok mini etekler giyersen abartı makyaj yaparsan emin ol çok itici gözükürsün.

Cicili bicili giyin yaşına göre. Ve bu günden sonra "kendin için" uygulamalara başla.

Sana güveniyoruz bak hadi bakalım:34:
Normalde yaparım ama o gün yapmamıştım malesef. az önce rimel ve dudak kremi sürdüm çok garip oldu kullanamıyorum galiba ya da bana yakışmıyor.
Üzülmem umrunda değil hgala bakımsızsın diye diretiyor. Hiç giyinemiyorum bilmiyorum ne giysem üstümde çirkin duruyor sanki. Bu gün ağdamı tamamlicam ve bayramdan sonra alışverişe çıkıcam.
Bir ömür mutluluklar dilerim size :))

tatlım hiç üzülme seni anlıyorum tabi ki onurun kırılmıştır..o da belki öyle demek istememiştir seni daha güzel görmek isteyebilir bu normaldir ama söyleme tarzı bence çok çok yanlış..sen tabiki kendine bak ama o istedi diye değil sen kendin istediğin için bak..o bugün var yarın yok çünkü buna emin ol..erkek arkadaşın kaç yaşında peki?

23 yaşında........

Bakımlı nasıl olabilirim ne yapabilirim ? Giyinmeyi bilmiyorum iki tisörtüm bir pantolonum bir ayakkabım var maddi durumla alakalı değil o kadar alışverişe çıkıyorum ama kıyafet bulamıyorum herkesin üstüne güzel şeyler var ben bulamıyorum. Kadınsı giyinemem ama en azından artık spor giyinmek istemiyorum 17 yaşımdayım küçükte değilim şimdi öğrenmezsem hiç öğrenemem giyinmeyi.

acikcasi hani ter kokusu falan aldidami boyle bisey dedi anlamdim..
yani ben cok dikkat ederim bu tarz seylere..
gunde kackez koltuk altimi silerim..
parfum stick kullansakda yinede biz farketmeyebilriz.
ama erkek arkadasin 17 yasinda ki cocuktan bir kadin mi bekliyor..
bu bana gore cok yanlis
erkek arkadsin olabilir..
ama bu ne rahatlik..
cesit casit tarz giyinmek onemli degil bence..
onemli olan temiz miss gibi kokan kiyafetler..
senin icin erken daha daha ergen olmadan kadin olmaya calismak cok yanlis..:31:

23 yaşında........

hmmm..anladım canım..bak bende 22 yaşındayım ve 4 senelik evliyim..yani senin yaşındayken eşimle çıkıyoduk..erkek arkadaşında küçük değilmiş..belki seni daha bakımlı görmek isteyebilir bu normaldir sende kendine bakmak için bence küçük değilsin tam yaşın..bence ne yap biliyomusun..dediğin gibi bayramdan sonra çık bi alışverişe eğer kiloluysan dar şeyler almamaya çalış salaş şeyler al...bak işte mutlak yakışıyodur da sana öyle geliyodur bence..yanına al bi arkadaşını sana yardımcı olur böylelikle alışmış olursun..eğer yüzünde abartılcak çok göze çarpçak şekilde tüyler varsa hafiften aldırmaya başla birden alırsan garip karşılanabilir..yavaştan başla artık tam bir genç kız olmaya :)

acikcasi hani ter kokusu falan aldidami boyle bisey dedi anlamdim..
yani ben cok dikkat ederim bu tarz seylere..
gunde kackez koltuk altimi silerim..
parfum stick kullansakda yinede biz farketmeyebilriz.
ama erkek arkadasin 17 yasinda ki cocuktan bir kadin mi bekliyor..
bu bana gore cok yanlis
erkek arkadsin olabilir..
ama bu ne rahatlik..
cesit casit tarz giyinmek onemli degil bence..
onemli olan temiz miss gibi kokan kiyafetler..
senin icin erken daha daha ergen olmadan kadin olmaya calismak cok yanlis..:31:

Ter kokmuyordum banyo yaptım öyle çıktım. Koksam farkederdim mutlaka.
Lafı değiştirdi ne istediğini söyleyememiş ben kadınsı giyiniyomuşum o cıvıl cıvıl giyinmemi istiyomuş. Elbiselerim yeni yıkanmıştı onlarda temiz kokuyordu. Ben kadın olmak istemiyorum daha güzel giyiniyim bakımlı oliyim istiyorum beğenen beni olduğum gibi kabul etsin.

hmmm..anladım canım..bak bende 22 yaşındayım ve 4 senelik evliyim..yani senin yaşındayken eşimle çıkıyoduk..erkek arkadaşında küçük değilmiş..belki seni daha bakımlı görmek isteyebilir bu normaldir sende kendine bakmak için bence küçük değilsin tam yaşın..bence ne yap biliyomusun..dediğin gibi bayramdan sonra çık bi alışverişe eğer kiloluysan dar şeyler almamaya çalış salaş şeyler al...bak işte mutlak yakışıyodur da sana öyle geliyodur bence..yanına al bi arkadaşını sana yardımcı olur böylelikle alışmış olursun..eğer yüzünde abartılcak çok göze çarpçak şekilde tüyler varsa hafiften aldırmaya başla birden alırsan garip karşılanabilir..yavaştan başla artık tam bir genç kız olmaya :)

Bende hep diyorum bakımlı oliyim diye yapabildiğim tek şey ağda yapmak ve tek bu yetmiyor. Kilolu değilim ablamla çıkıyorum ne giysem olmamış diyor elbise giyiyorum tam dizimde kısa diyor. Arkadaşlarımla çıkıcam. Bıyıklarımı çenemi alıyorum yanağımda çok ince birkaç tüy varmış onlarıda sarartıcam. Kendimi genç kız giyi hissetmiyorum nedense :)

Bende hep diyorum bakımlı oliyim diye yapabildiğim tek şey ağda yapmak ve tek bu yetmiyor. Kilolu değilim ablamla çıkıyorum ne giysem olmamış diyor elbise giyiyorum tam dizimde kısa diyor. Arkadaşlarımla çıkıcam. Bıyıklarımı çenemi alıyorum yanağımda çok ince birkaç tüy varmış onlarıda sarartıcam. Kendimi genç kız giyi hissetmiyorum nedense :)

tamam bak sen ablanla çıkma..al bir arkadaşını yanına mümkünse senden birkaç yaş büyük olabilir..çok pahalı şeyler alma çok güzel şeyler var vitrinlerde uygun fiyata..sen beğeniyosan eğer al kendine yakıştırıyosan al olmamış dediklerine pek takılma tamam..kendine yakıştırdığın herşeyi al..ve bence vücut losyonu kullan..temiz banyodan bile çıkmış olsan kokulu vücut losyonu kullan ggün boyu ferah tutacaktır seni.. :)

tatlım bende kollarımı alıyorum, makineyle 5dk sürüyo,
ama sırf biri söylüyor diye değil, kendim öyle rahatsız hissettiğim için alıyorum,
ayrıca erkek arkadaş yada eşim bana söylese ağlamaz soğurdum ondan direk:))
yada güzel bişey belkide, senin dikkat etmediğin bişeyi söylemesi ama, öyle kol al, yüz ali yok kısa etek, ona ne.. eşin değil sonuçta,
beğenmiyorsa bıraksın zaten, düzeltmek ona mı kalmış:))) benm fkrm bu tabi..

Son düzenleme:
tatlım bende kollarımı alıyorum, makineyle 5dk sürüyo,
ama sırf biri söylüyor diye değil, kendim öyle rahatsız hissettiğim için alıyorum,
ayrıca erkek arkadaş yada eşim bana söylese ağlamaz soğurdum ondan direk:))
yada güzel bişey belkide, senin dikkat etmediğin bişeyi söylemesi ama, öyle kol al, yüz ali yok kısa etek, ona ne.. eşin değil sonuçta,
beğenmiyorsa bıraksın zaten, düzeltmek ona mı kalmış:))) benm fkrm bu tabi..

Ben zaten onun için ağlamadım bakımsız dedi çirkin demiyoda bakımsız diyor. Bir daha onunla görüşemem utanırım. Düzgün bir şekilde söylese bende anlardım ama üstüste ağda yap şöyle giyin bakımsız buluyorum seni demesi yanlış

Back