Ben zaten onun için ağlamadım bakımsız dedi çirkin demiyoda bakımsız diyor. Bir daha onunla görüşemem utanırım. Düzgün bir şekilde söylese bende anlardım ama üstüste ağda yap şöyle giyin bakımsız buluyorum seni demesi yanlış
bencede yanlış...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten onun için ağlamadım bakımsız dedi çirkin demiyoda bakımsız diyor. Bir daha onunla görüşemem utanırım. Düzgün bir şekilde söylese bende anlardım ama üstüste ağda yap şöyle giyin bakımsız buluyorum seni demesi yanlış
Bu tarz sözleri işiten bayanlar varsa bu konuda kesinlikle bayan hatalı.
Buna mahal veriyorsa kişisel bakımına dikkat etmiyorsa erkek tabiki söyler söylemeli...
Özelikle kıl tüy muhabetiyse
Temizliğin bakımın yaşı yokki 17 yaş küçük demiş arkadaşlar...
Ben ergenliğe girer girmez kıl tüy işlerine başladım gerçi şanslıyım ki tüy problemim yok çok seyrekler.
Ama yinede dışarı çıkacağım zaman on kere aynaya bakarım hele sevgilimle buluşacağım zaman 3 saate hazırlanırım
4 yıldır her görüşmede çok temizsin,bakımlısın çok güzel olmuşsun v.s diye iltifatlar alırım.
Bir günde şuranı temizle dedirtmemişim.
Bazen etrafımda görüyorum kaşları ortada birikmiş,makyajı suratı emmemiş bir karış tabaka oluşmuş
Pudrası ben burdayım diyor pul pul yüzler batıklar ne biliyim tuhaf görüntüler bayan halimle benim gidip diyesim geliyor.
Hayır yani beceremiyorsa bayan tüy bırakmasın bari orasında burasında,yüzüne güzel bir nemlendirici sürsün çıksın yani.
Bunun sevgiylede pek alakası yok zaten uslup çok önemli seni yerecek bir şekilde ifade etmemiş çocuk
Erkekler bayanları eleştireceğine kendine baksın hiç bir şey olmasa %99 u sigara içiyor ve leş gibi kokuyor. Herşeyi tamam sıra bize geldi. Sizin gibi on kere aynaya bakıcak 3 saat hazırlanıcak vaktim yok okula gidiyorum hershaneye gidiyorum ve ders çalışıyorum. Bu kadar bakımlıysanız ne mutlu size ne diyeyim kendinizi övmeniz bittiyse aynanın karşısına geçebilirsiniz
Canım benim ben kendimi övmedim
Bir bayan bunu işitiyorsa hata bayandadır
Ben işitmiyorum çünkü bu sözleri duyacağıma gerekirse 5 saat aynada kalırım.
İdrak edemedin sanırım...Vakit yaratmakta senin elinde benimde ömrüm okumak ve çalışmakla geçti
sabahın 5inde kalkıp hazırlanıp işe giderim.Seninkisi boş laf...
Ayrıca erkekler bayanları eleştireceğine diyip feminist bir yaklaşımda bulunuyorsan o an ağlıcağına çocuga ataydın tokadı gene dolaşırdın
feminist ve kıllı kıllı:)
gelip burdan neden fikir ve yorum bekledin ozaman?
Canım benim ben kendimi övmedim
Bir bayan bunu işitiyorsa hata bayandadır
Ben işitmiyorum çünkü bu sözleri duyacağıma gerekirse 5 saat aynada kalırım.
İdrak edemedin sanırım...Vakit yaratmakta senin elinde benimde ömrüm okumak ve çalışmakla geçti
sabahın 5inde kalkıp hazırlanıp işe giderim.Seninkisi boş laf...
Ayrıca erkekler bayanları eleştireceğine diyip feminist bir yaklaşımda bulunuyorsan o an ağlıcağına çocuga ataydın tokadı gene dolaşırdın
feminist ve kıllı kıllı:)
gelip burdan neden fikir ve yorum bekledin ozaman?
Erkekler bayanları eleştireceğine kendine baksın hiç bir şey olmasa %99 u sigara içiyor ve leş gibi kokuyor. Herşeyi tamam sıra bize geldi. Sizin gibi on kere aynaya bakıcak 3 saat hazırlanıcak vaktim yok okula gidiyorum hershaneye gidiyorum ve ders çalışıyorum. Bu kadar bakımlıysanız ne mutlu size ne diyeyim kendinizi övmeniz bittiyse aynanın karşısına geçebilirsiniz
sevgilinin tecrübesiz zolduğu için ,bir kadınla nasıl konuşulur bilememiş ama öz olarak söyledikleri mantıksız değil.
yaşın 17 küçük değil ,bakımlı olmak demek de kocakadın gibi giyinmek makyajlar,sarı saçlar,abartı hiç değil..
yüzünde tüyler varsa almalısın,hele ki başka yerlerinde ,koltuklatı vs,her ay düzenli almalısın...
ve hayatında hiçbir erkeğin bu şekilde söylemesine fırsat vermeden bakımını ihmal etmemelisin.başkası için de değil sadece,;,kendin için,özgüvenin için,temiz bkaımlı bir kadın olabilmek için..
bazıları demiş erkekler kendilerine baksın diye;bahane değil kusura bakmayın,tabii ki erkekler de bakımlı olacak onların da koltukaltı vs tüy sorunları var ve onlar bakmalı kendine. ayrıca temiz olmalı,güzel kokmalı..o da onlaırn bakımı,aynı durum onlar için de geçerli...
ayrıca bu durularda seni olduğu gibi kabul etsin yorumlarına hiç katılmıyorum,oldu o zaman herkes tüy alma işini bırkasın,doğal kalalım...bu doğuştan gelen bir sakatlık ve özür değil ki,çözümü bait olan ,kadının doğası gereği güzel olduğunu hissttirecek konular..
yaşın küçük ,bakımlı olmayı ,güzel giyinmesini öğrenebilrsin..
alışveriş içn de bir arkadaşından ya da akrabandan senden tecrübeli birinden yardım alabilrsin. beraber alışverişe çıkın..vücuduna göre yaşına göre güzel kıyafetler bulursun ,zamanla da öğrenirsin kendine yakışanı...
ya evet bakımlı olmak ıyı guzel hosda
ınsan her zaman her dk dedıgın gıbı bakımlı olamaz bence
ne bılım benımbı kadın olarak ayna karsısında gecırecegım 5 saat yerıne yapabılecek o kadar cok ısım var kı
calısan bayanım o 5 saat ıcınde camasır yıkarım bulasık yıkarım utu yaparım banyomu temızlerım vs
yanı yalan o her dk guzel olmak he temızlık desen aanlarım her an temız olunmalı ama
sus mus bunlar ıcın elestrmesın kımse benı
bı erkek benı eger sevıosa her halımle kabullenmelı
Bende diyorum ki 5 te kalkıyorum okula gidiyorum sonra dershane sonra ders siz idrak edememişsiniz. Sizin gibi kompleksli değilim iki kişi iltifat etsin diye saatlerimi vericeğime feminist ve kıllı dolaşmayı tercih ederim. Ben burda kendim için fikir ve yorum bekledim siz fikir ve yorum vermemişsiniz ne kadar bakımlı olduğunuzu anlatmışsınız. Ayrıca tavrınız çok seviyesizce.
Bende biliyorum bakımlı olmalıyım ondan çok kendim istiyorum ama ne yapiyim nerden başliyim bilmiyorum. Annemde bu konuda yardımcı olmuyor ilk ağdamı kendim yaptım. Koltuk altı bikini bölgemi bacaklarımı düzeldi olarak alıyorum zaten ama kol için küçük olduğumu düşünmüştüm.
Doğallık derken kastettiğim kıllı olmak değildi.
İnşallah öğrenebilirim şimdi araştırıyorum hemen uygulamalara başlicam.
bu arada kusura bakma da vaktim yok lafı saçma,ben evliyim,2 yaşında oğlum var,ve çalışıyorum..gece yemek yapıyorum,sabah 6 da kalkıp duş alıp,saçımı makyajımı yapıyorum,vs vs birçok iş....3 saat hiçbirşeye vakit ayırmam mümkün değil...bakımlı olmakla bunların ilgisi yok..ağda yapman yarım saatini alır,yoksa ağdacıya gidersin o da en fazla yarım saat sürer..
eşim de sigara içer ama sonrasından naneli sakız çiğner,paarfüm eksik olmaz vss...
sana yardımcı olmaya çalışyıoruz sadece,yalın küçük öğrenebilrsin,bu yaşta vaktim yok dersen ilerde işin zor...hep bakımsız bir kadın oalcaksın demektir..
Bende biliyorum bakımlı olmalıyım ondan çok kendim istiyorum ama ne yapiyim nerden başliyim bilmiyorum. Annemde bu konuda yardımcı olmuyor ilk ağdamı kendim yaptım. Koltuk altı bikini bölgemi bacaklarımı düzeldi olarak alıyorum zaten ama kol için küçük olduğumu düşünmüştüm.
Doğallık derken kastettiğim kıllı olmak değildi.
İnşallah öğrenebilirim şimdi araştırıyorum hemen uygulamalara başlicam.
zamanın yoksa genel temizlik haricinde pek uğraşma.. diğer ayrıntıları tatilde düşünürsün.. Ayrıca da kadın evet kadın bakımlı olmalı ama bakımsızsa da erkek bunu söyleyemezzzzz!!!! Ya ben de kendimden örnek vermek isterim.. Şu anki sevgilim beni tanıdığında ben aşırı bakımlıydım, ben süse püse çok özen gösteririm, temizliğe de öyle.. Saçlarıma fön çekerim, fönsüz çıkmazdım.Ama zamanım da çoktu hani.. Sonra aylar geçti benim bir derdim vardı..Neredeyse bunalıma girdim diyebilirim.Tabi bunalım olayını pek farkettirmedim onu sıkmamak için ama inan kuaföre gidip ağda yaptırmaya bile üşeniyordum..Eskiden kolumda 1 tane tüğ çıksa sorun yapardım o dönem kollarımdaki kıllar falan uzadı resmen ama hiç umrumda değildi.Öyle bir dönemdeydim..Sevgilim bir kez olsun kötü bir şey demedi..Hatta ben bi anda onun yanında aklıma geldi ağzını aradım.Şu aralar çok bakımsızım kusura bakma dedim..Aslında öben öncelikle kendim için bakarım kendime ama iyi değlm bilysn dedim. Bana verdiği cevap aynen şöyleydi : ne diyorsun aşkım sen ? Öyle şey olur mu? Bak şu etrafındaki kızlara.Hangisi senin şu halinden bile daha güzel olabilir ki? Sen her halinle inanılmaz güzelsin dedi..Çok beğeniyorum dedi.Kendini iyi hissetceksen istediğini yaptırabilirsin ama acelesi de yok dedi..Sıkıntılı günlerin geçsin falan dedi ..Gözleri doldu bana sarıldı...Kusura bakma da senin derslerini zamanını, babanın izin verip vermemesini düşünmeliydi.Ayrıca da böyle patavatsızca konuşmamalıydı...Bence direkt tüm iletişimlerini kesmelisin onunla..Seni bakımsız buluyorsa sen ona blöf yapsan da 10 gün ayrılıp sonra birleşsen de seni bakımsız bulacak...
5 saat örnek sadece..tabii ki reeli o kadar değil..ama size katılmıyorum,kendine ayıracağımzı zamnada ev işiyle geçirirsek,kocalarımız o zaman eve aşık olsunlar...