Sevgilim bana bakımsız dedi.....

alamıyorum kaşlarımı aldırdım dun gözlerım kızardı yaş gelmesınden ağrı eşiğim çok düşük sanırım

Ağrından dolayı kaş alırken bile bekleterek alıyorsan orasını bilemem. Benim kol-bacak gibi yerlerde ağrım neredeyse hiç olduğu için çok rahat işim hemen bitiyor.

Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük.

alıntı yaptığım cümlenizle ilgili yorum yapıcam sadece.insalık hali olabilir.bıyığınız kaşınız çıkabilir.alamamış olabilirsiniz.zaten diyorsunuz ki çok vakit ayıramıyorum.belliki yoğunsunuz.

hepsini anladım.ama anlamadığım şey uzun bir aradan sonra görüştük diyorsunuz.en azından bu uzun aradan sonra biraz dikkatli olabilirsiniz.

erkek arkadaşınız söylediği şey doğrumu?asla değil.yanlış cümleler seçmiş.evli olursunuz , hergün dipdibe olursunuz o zaman bazı dikkatsizlikler olabilir.zaman olmayabilir.uzun bir aradan sonra görüştüyseniz e o da biraz özen istemiştir.

tekrar söylüyorum ki cümleler çok yanlış.

Kartuşlu sir ağda makinaları var o kadar pratik ki. Örnek vereyim; makinayı ısıtıp, ön bacağa tamamen sürüp, ağda bezleriyle 10 dk da alıyorum. Arka bacak biraz zor ama en fazla yarım saatte mis gibi oluyor.

konuyu oluyunca kendimi pek paspal buldum. ben 17 yşında iken ne kaş bıyık ne bacak alırdım. aklıma almakta gelmezdi hiç, makyaja da üniversite birde 18-19 yaşlarında bir ruj ve göz kalemi ilebaşladım :)
ama kollarımı hiç almadım almayıda düşünmem kol niye alınırki anlamam. çok abartı rahatsı edici bir tüy varsa kolda lazer yada sarartıcı düşünülebilir ama 2 haftada bir o acıyı çekip kol falan almam ya :)
konu sahibi arkadaşım. öncelikle erkek arkadaşın değil kendin için kendinde değiştirmek istediğin bir şeyler var mı düşün karar ver. kimse için güzel olmak zorunda değilsin. kendini iyi hissetmek için yap bunları. göğüs aramda kıl var demişsin bunlar için lazer yada iğneli epilasyon öneririm çünkü bir bayan için nahoş gerçekten. bıyık kaş ta kendin zamanla öğrenirsin toplamayı. ben bıyığa 2 kez sir ağda yaptırdım ikisinde de yüzüm yara odu 1 hafta yaralı gezdim. o sebeple ağda yüze asla önermem. ip yada cımbız kulllan. bıyığımı yıllardır cımbızla yada şu metal bir alet var çok kullanışı onunla alırım.
makyaj olarak gözüne kalem çek ve hafif rujlar kullan. kıyafet zamanla oturacak birşey. mağazaya git çeşitli kombinler dene. doğruyu bulana kadar çok hataların olur ama zamanla kendi tarzını yaratırsın.
ay 15-16 yaş fotolarıma bakıyorum o kadar komik giyiniyormuşum ki :)
mavi çiçekli uzun bir etek üzerine siyah dar bir tişört üstüne de krem rengi fermuarlı hani şu gazetecilerin kullandığı tarz cepli bir yelek.:52::52::52:
Allahım o kadar mı rezil olunur :52::52::52::52:

Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük.

alıntı yaptığım cümlenizle ilgili yorum yapıcam sadece.insalık hali olabilir.bıyığınız kaşınız çıkabilir.alamamış olabilirsiniz.zaten diyorsunuz ki çok vakit ayıramıyorum.belliki yoğunsunuz.

hepsini anladım.ama anlamadığım şey uzun bir aradan sonra görüştük diyorsunuz.en azından bu uzun aradan sonra biraz dikkatli olabilirsiniz.

erkek arkadaşınız söylediği şey doğrumu?asla değil.yanlış cümleler seçmiş.evli olursunuz , hergün dipdibe olursunuz o zaman bazı dikkatsizlikler olabilir.zaman olmayabilir.uzun bir aradan sonra görüştüyseniz e o da biraz özen istemiştir.

tekrar söylüyorum ki cümleler çok yanlış.

Dikkat etmem gerekirdi benim suçum

konuyu oluyunca kendimi pek paspal buldum. ben 17 yşında iken ne kaş bıyık ne bacak alırdım. aklıma almakta gelmezdi hiç, makyaja da üniversite birde 18-19 yaşlarında bir ruj ve göz kalemi ilebaşladım :)
ama kollarımı hiç almadım almayıda düşünmem kol niye alınırki anlamam. çok abartı rahatsı edici bir tüy varsa kolda lazer yada sarartıcı düşünülebilir ama 2 haftada bir o acıyı çekip kol falan almam ya :)
konu sahibi arkadaşım. öncelikle erkek arkadaşın değil kendin için kendinde değiştirmek istediğin bir şeyler var mı düşün karar ver. kimse için güzel olmak zorunda değilsin. kendini iyi hissetmek için yap bunları. göğüs aramda kıl var demişsin bunlar için lazer yada iğneli epilasyon öneririm çünkü bir bayan için nahoş gerçekten. bıyık kaş ta kendin zamanla öğrenirsin toplamayı. ben bıyığa 2 kez sir ağda yaptırdım ikisinde de yüzüm yara odu 1 hafta yaralı gezdim. o sebeple ağda yüze asla önermem. ip yada cımbız kulllan. bıyığımı yıllardır cımbızla yada şu metal bir alet var çok kullanışı onunla alırım.
makyaj olarak gözüne kalem çek ve hafif rujlar kullan. kıyafet zamanla oturacak birşey. mağazaya git çeşitli kombinler dene. doğruyu bulana kadar çok hataların olur ama zamanla kendi tarzını yaratırsın.
ay 15-16 yaş fotolarıma bakıyorum o kadar komik giyiniyormuşum ki :)
mavi çiçekli uzun bir etek üzerine siyah dar bir tişört üstüne de krem rengi fermuarlı hani şu gazetecilerin kullandığı tarz cepli bir yelek.:52::52::52:
Allahım o kadar mı rezil olunur :52::52::52::52:
Kollarımı göğüs aramı göbeğimi heryerimi aldım söylediği gece boyunca bununla uğraştım yinede kendimi bakımlı hissetmiyorum sadece kılsızım. Bıyıklarımı iple alıyorum ip kırıyor mu anlamadım iki günde çıkıyor. Gözüme rimel çektim ve dudak kremi sürdüm çok garip oldu. Umarım güzel bişeyler bulurum. Kıyafetinizde çok tatlıymış bu arada :))

Dikkat etmem gerekirdi benim suçum

Bunun adı suc değil esracım. Kendine biraz dikkat etmelisin. Vücut yapını çöz ve kendine o şekilde bakım yap. Birileri için de değil ayrıca kendin icin. Aynaya bakınca kendini nasıl hissediyorsan öyle yaşa. Yaşın kücücük daha makyajla cocuk kadınlara da dönme olur mu? En sade ve en etmiz halin en güzel olanı bunu unutma tamam mı?

tum yorumları okuyamadım sadece konuya odaklı yorum yapacagım .

cnm sımdı eger kılın tüyün varsa agdanı elbette yap .

kollarına yuzune ve cenene yap dedıyse demek kı oralarda kıl tuy

var kı o yuzden agda yap dedı .

bu arada erkekler kol tuyunden nefret eder .

eger uzun surelı bı ılıskınız var ıse ,senı uyarabılır .yalnız 17 yasında kı

kıza ; bıraz kadınsı gıyın mını etek gıy dıyorsa bı erkek zaten hıc ugrasma

ayrıl derım .

Kollarımı göğüs aramı göbeğimi heryerimi aldım söylediği gece boyunca bununla uğraştım yinede kendimi bakımlı hissetmiyorum sadece kılsızım. Bıyıklarımı iple alıyorum ip kırıyor mu anlamadım iki günde çıkıyor. Gözüme rimel çektim ve dudak kremi sürdüm çok garip oldu. Umarım güzel bişeyler bulurum. Kıyafetinizde çok tatlıymış bu arada :))

rimel çekmek zamanla alışılacak birşey. ilk önce sert göz kalemleri dene.internette nasıl yapılacağını gösteren bir sürü video var izle. ben mesela hiç kalem kullanamazdım hep yamuk olurdu. ama inatla denemeye devam ettim şuan aynasız bile çekerim. çok makyaja zaten gerek yok. ilk önce sana görüntünün garip gelmesi normal zamanla alışacaksın eminim güzel bir kızsın canım. sadece kendini keşfetmen gerek.
bacak için makine kullanmanı öneririm hem daha hızlı hemde zamanla o kadar alışıyorsun ki 20 dk iki bacağıda halledersin. vücut kıllarınla çok uğraşma derim. çünkü almak zamanla çoğaltır kılları. eğer göğsünde falan varsa uzman birine git. kalıcı birşeyler yaptır. benimde arkadaşımın göğüslerinde vardı iğneli epilasyonla hallettirdi.

Herkesin kendıne özgü bir tarzı var zamanla,
Vücudunu tanıdıkca seninde tarzın olusacak ve oturacaktır.
Ama kişisel bakım onemli canım.
Arkadaşının söyledikleri doğruda olsa kırıcı.
Kendini artık yanında rahat hissedemem dersen ayrıl ama özsaygını yitîrme.

rimel çekmek zamanla alışılacak birşey. ilk önce sert göz kalemleri dene.internette nasıl yapılacağını gösteren bir sürü video var izle. ben mesela hiç kalem kullanamazdım hep yamuk olurdu. ama inatla denemeye devam ettim şuan aynasız bile çekerim. çok makyaja zaten gerek yok. ilk önce sana görüntünün garip gelmesi normal zamanla alışacaksın eminim güzel bir kızsın canım. sadece kendini keşfetmen gerek.
bacak için makine kullanmanı öneririm hem daha hızlı hemde zamanla o kadar alışıyorsun ki 20 dk iki bacağıda halledersin. vücut kıllarınla çok uğraşma derim. çünkü almak zamanla çoğaltır kılları. eğer göğsünde falan varsa uzman birine git. kalıcı birşeyler yaptır. benimde arkadaşımın göğüslerinde vardı iğneli epilasyonla hallettirdi.

Çok video izledim beceremiyorum. Bacaklarımı makinayla alıyorum çok uzun sürüyo kırıyo görünürde kıl yok dokununca diken gibi ağdaya geçicem. 17 yaşında epilasyon yapmıyorlar diye biliyorum.

Bakımlı nasıl olabilirim ne yapabilirim ? Giyinmeyi bilmiyorum iki tisörtüm bir pantolonum bir ayakkabım var maddi durumla alakalı değil o kadar alışverişe çıkıyorum ama kıyafet bulamıyorum herkesin üstüne güzel şeyler var ben bulamıyorum. Kadınsı giyinemem ama en azından artık spor giyinmek istemiyorum 17 yaşımdayım küçükte değilim şimdi öğrenmezsem hiç öğrenemem giyinmeyi.

canım şimdi gratise watsons'a git abartıya gerek yok bi likit bi allık bi rimel yeter sana birde saç için gliss sıvı sprey al pembe giyim değiştirmek istiyorsan kışın uzun çizme üstüne gömlek tayt giy,elbise çizme giy tabi yaşa yakışacak şekilde kendin için bak kendine dedikleri gibi o yaşlarda herkes beğenilmek vs ister ama başkalarının seni bu şekilde kırmasına izin verme kendisi çok mu harika giyiniyor falan merak ettim şimdi karşısındakine -ki sevgilisine- patavatsızca konuşuyor bence ayrıl ama her daim bakımlı ol. :)

Kartuşlu sir ağda makinaları var o kadar pratik ki. Örnek vereyim; makinayı ısıtıp, ön bacağa tamamen sürüp, ağda bezleriyle 10 dk da alıyorum. Arka bacak biraz zor ama en fazla yarım saatte mis gibi oluyor.
bunu denıycem şu elde ısıtılan kağıt gıbı olanlar denemiştim bacakalrım mosmor oldu buda öle yapmazz inşallah
Çok video izledim beceremiyorum. Bacaklarımı makinayla alıyorum çok uzun sürüyo kırıyo görünürde kıl yok dokununca diken gibi ağdaya geçicem. 17 yaşında epilasyon yapmıyorlar diye biliyorum.

cnm sen bu çocuktan ayrıl bence hemen psikolojini bozcak bu çocuk kendınle uğraşmaktan vazgeç mutlaka güzelsindir kişisel bakımını yap zaten öncedende yapıyormuşsun 17 yasındaki bir kız makyaj yapmasada zaten doğallığıyla güzeldir kendını bakımsız hissetme artık daha ne olcakk

Tamam kırıcı söylemiş olabilir ama, eşinin,sevgilisinin bakımlı olmasını herkes ister.
Herşeyi geçtim kol ve yüzdeki kıllar gerçektende kızları çok itici yapıyor.
Evde yapmak için sir ağdalar var ve bence bu tüyleri almak için 17 yaş hiçte küçük değil.
Sevgilinin eleştirici bir yapısı olabilir, bunu daha kibar söylemesi gerektiğini belirt ama bakımınıda ihmal etme.

ben de katılıyorum. bu kıl tüy olayları ve bakımsızlık dünyanın en güzel insanını bile itici yapar. insan her daim bakımlı olmalı, başkaları için değil kendine olan saygısından.

Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük. Her şey gayet güzel geçti. Ertesi gün mesajlaşıyorduk bana her yerine ağda yağ dedi nereme dedim her yerine dedi birkaç kere daha sordum kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti. Kendine bakmıyorsun galiba dedi biraz kendine bak dedi. Kadınsı giyin etek giy ama ailen kısa eteğe izin vermez dedi. Ne diyeceğimi bilemedim bunu gece konuşuyorduk sabaha kadar ağladım dayanamadım. O kadar gururum kırıldı ki...Ayrılsam mı daha güzel bir şekilde karşısına mı çıksam bilemedim. Ben seni her halinle beğeniyorum bunları söylemek zorundaydım kendine bakmanı istiyorum dedi. Seven böyle bir şey der mi sizce yoksa sevdiği için mi söyledi ? Söylediklerinde haklı ama çok kırıldım 17 yaşımdayım yaşıtlarım manken gibi ben daha giyinmeyi makyaj yapmayı bilmiyorum.

22 yaşındayım ve hala makyaj yapmayı tam bilmem.İlk defa göz kalemi ve oje kullandığımda yaşım 20ydi ve 19 umu bitirene kadar da kot-tshirt ve spor tarz giyindim...

Lise arkadaşlarım saçlarını hergün düzleştirir, hafifte olsa muhakkak makyaj yaparlardı.Kıl tüye dikkat ederdim tabi ama yüzüme çeneme falan ağda yapmadım hiç...Gerek olduğunu da sanmıyorum size de...

Şu an dediğim gb hala makyaj konusunda pek becerim yok ama kendimce bir tarzım var ve beğeniliyorum çevremde... Akşam gezmeleri dışında da asla makyaj kullanmıyorum ve asla fondoten de kullanmıyorum o zamanlarda da... Ve cildim pırıl pırıl, bunu da hiçbir makyaj malzemesinin sağlayabileceğini sanmıyorum. Yaşınızın gereğini yaşıyorsunuz siz, sorun diğerlerinde. Sevgiliniz kaç yaşında bilmiyorum ama sizinle bu tür şeyler konuşmasına cesaret vermeyin derim. Beğenmiyorsa sizinle olmasın. Henüz 17 yaşında bir kıza nasıl ve ne hakla kadın gb giyin der bir erkek:47::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Bakım makyaj yenı kıyafetle olmaz
Daha şimdiden bu kadar laçka olması kötü
Ama sende neler yapıyosun yapmıosun bı düşün tüylerin demkki çıkmış bi kere onları temizlemeden çıkmaman lazım
Temiz ütülü güyinmem şazım hergün duş alman lazım
Spor yapman lazım ellerin vücudun mis gibi kokmallı

Bunları yapıyomusun eger cevbın evetse makyaj ve giyim sonra geliyor
Yasına gore bı eyelıner rımel parlatıcı yetrlı olur cıldın cok kotuyse kapatıcıda olabılır çok hafif

Daha şimdiden bu kadar laçka olması kötü

2 saattir doğru tabir ne olur diye düşünüyorum. LAÇKA evet. Daha şimdiden mesafeyi bu kadar kaybetmiş olması çok üzücü. Bence çiftler arasında azcık mesafe olmalı, o kadar yüz göz olmanın alemi yok. Hoşlanmadığın bir şey olduğunda dürüstçe söylersin, konuşursun ama onun da bir adabı var. Hayatta her şeyin adabı var. Bence sen erkek arkadaşını biraz daha gözlemle, hatta ailesini de. Terbiye, görgü falan en çok aileden alınıyor çünkü.

Ayrıca, bu çocuğun tavrı bana çok ezici geldi. İlişkinde böyle şeylere izin verme. Karşındaki adabıyla yaklaşmadığında tavrını koy. "Böyle şeyleri sevmem, söyleyecek bir şeyin varsa adabıyla terbiyenle söyle" demek hiç zor olmamalı. Şimdi söylemezsen ilerde çok çekersin... ki benim için ilerisi olmazdı, çoktan tekmeyi basmıştım. Terbiyesizliğiyle, gözünün dışarda olmasıyla uğraşıp vakit kaybetmezdim. Ama bu "ben"im, sen "sen"sin; sonuçta iş ciddiye binince herkesin tavrı usulü farklı oluyor canım :))

Diğer konuya gelince... Sanırım etrafında sana rol modeli olabilecek kimse yok? Anne, teyze, yakın arkadaş gibi. Kötü giyindiğinde, bıyığın çıktığında, makyajın olmadığında seni tatlı dille uyaracak biri? "Şunu giyme, şunu giy" gibisinden öneriler yapabilecek biri. Neyse ki burda arkadaşlardan güzel öneriler almışsın. Benim tek önerim ise, internetten bol bol araştır. Vücut tipini öğren, ona göre nasıl giyilirmiş, yüz şekline nasıl makyaj gidermiş (ki çok makyaja karşıyım, sadece renklendirsen yeter bence)... Çok güzel yabancı videolar var; onlara bakmışsın ve zorlanmışsın ama bu tür şeyler biraz antreman ister, yani vazgeçme.

Sivilce, akne gibi sorunlar için çok iyi yöntemler var. Bir eczacıya danışmanı tavsiye ederim.

Kılı tüyü almak için de yeni makinalar çok çok iyi. Hiç öyle kıl batması, sertlik falan yapmıyor. İlerde kalıcı epilasyon yaptırırsın zaten, artık herkes yaptırıyor.

Senin yaşındakilere de hitap eden, çok tarz ve uygun mağazalar da var artık. Ben senin yaşındayken İstanbul'da sadece YKM vardı, Çarşı Boyner bile yoktu :))) Şimdi Bershka var, Zara var. Yanına bir alışveriş arkadaşı bulup git, fikir versin sana.

Saçını ve tırnaklarını düzelttirmen bile sana çok iyi hissettirir, aklında olsun.

Her daim bakımlı olmaya çalış. Bunu öncelikle kendin için yap. İnsan kendinden sıkılınca, kendini hor görmeye başlayınca depresyonun en belası gelir. Hem temiz olmak, sağlıklı görünmek her zaman iyidir.

Vaay be demek ki eger istemedigin halde tüylüysen bu bir sucmus....

hadi yüzü müzü gectimde ayol ben kollarimdaki killari niye baskalari icin alayim ki?

Asil hata bence toplumda,insanlarin yüzeysellesmesinde...

ne yani dünyanin bin bir türlü hali var insanlar bu kadar görsellige kapilirsa birgün hayatin büyük sillesin yerse o zaman baya bir batar...

ufkumuzu keske genisletebilsek ve biz kadinlar asil basta kendimizi mal gibi görmesek...

cünkü bunu yapan kadin cok!!!

erkek icin degil kendimiz icin yapmaliyiz aslinda,cünkü o zaman daha bir keyifli olur hersey,bakimi ivir ziviri...

ya arkasaim kaldiki cok af edersin ama zaten yasin cok genc,bence ayril bu cocuktan ve sevgili konusunu askiya al bir süre,dünyada erkeklerin nesli mi tükenecek sanki.

Back