Sevgilim bana bakımsız dedi.....

Bakımlı olmadığımı düşünüyomuş ve bi şekilde söylemesi gerekiyomuş ne demek istediğini ifade edememiş kadınsı değil yaşıma göre istemiş civil civil olmalıymışım beni etekli hiç görmemiş merak etmiş sadece............

1.60 boyunda 47 kiloyum bacaklarım biraz kalın

ilk olarak tabiki bakimli ol her daim
cok agir olmayan bi parfum olsun surekli yaninda
bacaklarindan memnun degilsen kesinlikle spora basla ve özgüvenini bi patavatsiz yüzünden asla kaybetme .

genc kizlar icin cici tulumlar giyebilirsin. kisa etek giymem demissin.
asagidaki resimlerde ki kiz (Asley Tisdale) de 1.60 boylarinda. giyim tarzini begeniyorum bence sende altina topuksuz ayakkabi giyerek
sIk görünebilirsin. saclarin hep dogal veya dogal görünmlü olsun.
renkli kiyafetleri sevmiyorsan, renkli aksesuarlar kullan civil civil ol.
Kis'a girdik evet ama kis illa siyah demek degildir.
he bir de siyah noktalarim var demissin, ayni sorun bendede var tek cozum düzenli bakim baska yolu yok maalesef
Eki Görüntüle 539090

17 yas giyim konusunda tarzının oluşmaya başladığı bir yas. Modaya uyucagim diye uğraşmadan kendini neyin icinde mutlu görüyorsan onu keşfet. Mağazalara git çeşitli kombinleri dene, aynada kendine iyice bak. Moda bloglarına bak. Tarz için arayışların olsun. Cok makyaj yapman önemli degil No make up dedikleri türden hatalarını kapatan, güzel yerleri vurgulayan bir makyaj benimse. You tube da videolar var makyaj üzerine. Moda blogları var onları takip edersin. Makyajli asla yatma ve cildini temizle ve nemlendir. Yigenimle aynı yastasin taze görün, dogal görün ama bir tarzın olsun :)

16 yasindaydim erkek arkadasimi tanidigimda birak yuzume ceneme agda yapmayi kaslarimi dahi almiyordum...giyinmesini bilmezdim aynen sizin gibi oysa yasitlarim gezip tozup lay laylom gununu gun eder makyaj vs hepsini yaparlardi ben basimi dersten kaldirmaz erkek arkadasim icin olsa bile makyaj yapmasini bilmezdim ama aslaaaaaaaaa ve aslaaaaaaaaa bana sen daha bakimli ol demedi aslaa bilakis seni sen oldugun icin diyerlerinden farkli oldugun icin seviyorum kalbimi seviyorum sen boyle guzelsin ve bana yetiyorsun her halinle hatta artiyorsun derdi hep ve zaman gecti suan 24 yasindayim tabiki giyinmeisnide makyaj yapmasinida suan fazlasiyla biliyorum ve hala o erkek arkadasim suanki esim ben seni sen oldugun icin sevdim der... o yuzden size demek istedigim ben bunlari gormus birisi olarak asla ve asla dogru bulmuyorum erkek arkadasinizin size soyledikelrini hele yuzunuze agda felan lutfen bunu yapmadan once annenize danisin daha17 yasindasiniz yasitlariniz yapiyor ediyor bagzi seyleri diye onlar gibi olmak zorunda degilsiniz... sizi siz olduugnuz icin sizin farkinizla sevmeli sizi begenmediyse bastan baslamiycakti bu iliskiye..bence oyle birisi icin bakimli olmaya degmez..bunu yapicaksaniz sadece kendiniz icin yapin derim.

Son düzenleme:
Amaann bosveerr...ayril bencede.

Kollarinda falan cok tuy varmi cenende falan..eger varsa agda yaptir istersen, ama o kisi icin degil..kendin icin...cok yoksa sakin yaptirma...

canım babanın izin vermeyeceğini bile bile etek giymediğin için seni yargılaması ve başkalarına bakması en iğrenci.. sana saygı duymalı.. ya seven erkek saygı duyar, onu üzmez...ve her haliyle beğenir ve de sabreder..

bakimsiz buluyorsa çikmasin senle o zaman!! bu ne demek yaa bu ya$taki genç kiza denecek $ey degil, begenmiyorsa çikmasin...

bence ayril, yarin bir gün bir kaç kilo alirsin sogur senden, dogum yaparsin igrençsin der, kiri$iklarin olur ya$landin der, çekilmez

bravo.kesinlikle katılıyorum.eşinizi de kutlarım...

Kıyamam ben sana ya

Makyaj yapmak zorunda değilsin..Bakımlı olmak makyaj yapmak demek değildir...
Ben çok küçük yaşlarda kaşlarımı, bacaklarımı almaya başladım maalesef..Çünkü mecburdum..Kötü bir görüntü oluşturuyordu..
Yaşım daha küçük, ammaaaan ne olacak demedim..
Bu kendine bakmaktır işte..Erkek arkadaşın bunu kastetmiş ama erkek cinsi odundan hallicedir biliyorsun..İfade ederken biraz abartmış...

Yüzünde tüyler çoksa, sally hansenin yüz bölgesine özel tüy sarartıcısını öneriyorum...Muhteşem bir şey..5 dakikada tüyler ten renginle bütünleşiyor ve yok oluyorlar
Vücut için olanını da kollarında kullanabilirsin..

Bacaklarını alman gerekiyorsa alacaksın..17 yaş çok ufak bir yaş değil..Çok hafif bir rimel, bir parlatıcıyla fıstık gibi hatun olursun

Hepinize çok tşk ediyorum az önce ayrıldım bundan sonra daha bakımlı ve şık olucam bu site bakımlı olmam için başlı başına yeter çok şey varmış burda

kasık aran göğüs aran sen henüz 17 yaşındayken sevgilinin değerlendirebileceği bakımlı bakımsız olarak nitelendirebileceği alanlar değildir.

Bacaklarımı alıyorum bıyıklarımı çenemi alıyorum aynadan baktımda birazcık favorilerim varmış onu napıcam

İnsanlık hali deyip geçme;

1.Kişisel hijyen için epilasyon işlerini erteleme.

2.İki t-shirt bir pantalonla 17 yaşını savsaklama(maddi sorunum yok demişsin)

3.Dar jean , gömlek ve mevsim itibarıyla ceket kombinasyonları yapıp;bunları aksesuarlarla destekle.
Çantalar,ayakkabılar çok önemli.

4.Fular,takılar,bakımlı eller ve güzel kokular + yok makyaj

Bu saydıklarımı sevgilin seni beğensin diye yazmadım;sen bu yaşlarını aynaya küsmüş geçirmek gibi bir haksızlığı kendine yapma diye yazıyorum.

Bence erkek arkadaşınız haklı sadece patavatsız nasıl söyleceğini bilememiş.
Ama sanmayın ki sadece ogünü baz alarak söylemiş. Çünkü zannetmiyorum ki sadece bi'gününüzü baz alarak lütfen bakımlı ol desin. Yoksa o da düşünürdü bence insanlık hali diye...

Bunları diyo olması sevmiyo anlamına gelmez. İnsan sonuçta sevdiğini bakımlı ister. Buraya bizlerde konu açmıyor muyuz keşke daha güzel giyinse vs diye kaç tane konu okudum altındaki yorumlar güzel bi'dille söyle, kıyafet al vs. Hiç kimse de sevmiyosun ayrıl demiyo:26:.

Benim erkek arkadaşım da kıldan, tüyden hiç hoşlanmaz. Bakımsızlığa tahammülü yok. Bi'de bıyıklı gezen o kadar kız var ki, arkadaşlarımdan da öyle vakit yoktu vs. deniliyo. Ben aynı okuldayım erkek arkadaşımla... Allah'ın her günü gerekirse uyku uyumam yine de her gece kontrol ederim bıyığımı, kaşımı. Çünkü bıyıklı kız görünce ben bile bakımsız ya diye eleştiriyorum.

Bi'bayan her zaman bakımlı olmak zorunda bence bu hem kendine, hem karşısındakine saygıdır. İnsan önemsediği birinin yanına her daim bakımlı gitmeli bence. Hastalık vs.gibi istisnalar harici tabii.

Şahsen ben de erkek arkadaşım yüzünü yıkamadan, saçı sakalı birbirine karışmış ve üstü başı önemsiz gelse ben de rahatsız olurum az mı seviyorum hayır. Beni önemsememiş diye gönül koyarım resmen

Ki siz de kırıcı bi'sürü şey söylemişsiniz yok dişini fırçala vs.Daha neyin kırılmasını konuşuyoruz ki

Herkes düşüncelerini yazmış bende yazmak istedim..
17 yaş bana göre bir bayanın paspal halde gezmemesi gereken bir yaş heleki ağda yaptırmaması bence yanlış
Bu yaşlarda en çok dikkat eder genelde genç kızlar..
Full makyaj ve mini etek (abartılı mini) bence de çok yanlış
Ama kişisel bakımına, saçlarının temizliğine ve düzgün olmasına, Temiz yaşına uygun kıyafetler giymesine dikkat etmeli diye düşünüyorum
Bence az makyaja da başlanabilecek bir yaş..
Sadece kalem ve parlatıcı bir ruj olabilir diye düşünüyorum
Ben 17 yaşında bu şekilde yapardım makyajımı..
Bence bir bayan yaşı kaç olursa olsun bakımlı olmalı..
Bilmiyorsan bile ne yapacağını, elinin altında internetten var araştır derim
Sevdiğin birine danış (abla, anne gibi)
Kolay gelsin :)

Bacaklarımı alıyorum bıyıklarımı çenemi alıyorum aynadan baktımda birazcık favorilerim varmış onu napıcam

Ama okumuyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…