Sevgilim bana bakımsız dedi.....

4 yıldır çıkıyorum normalde çok iyi ve beni sever sadece ağda konusu olsa belki bu kadar takmazdım ama mini etek giy diyip mini etekli kızlara bakması siniri bozdu.

4 yıldır çıkıyorum normalde çok iyi ve beni sever sadece ağda konusu olsa belki bu kadar takmazdım ama mini etek giy diyip mini etekli kızlara bakması siniri bozdu.

19 yaşındayken 13 yaşındaki çocuğa bakanın mini etekliye bakması pek abes değil. :ssz:

giyim tarzını kot tsiörtten ziyade biraz daha hareketlendir
fular gözlük takılar
örnek vereyim sinem kobalın selena dizisi vardı sinem kobal ın o dizideki giyim tarzı 17 yaş için giyilebilir şıklıkta

erkek arkadaşına gelince belki haklıdır ama üblubu biraz çirkin
çokta kafana takma zaten canım

O zaman işler değişir...
Farklı arayışlara girmiş olması yüksek ihtimal.
De ben birşey soracağım. 4 yıldır çıkıyorsunuz sen 13 yaşındayken o 19muş.
19 yaşında biri nasıl 13 yaşındaki bir çocuğa bakabilir yahu?

Lütfen yanlış anlamayın, madem 4 yıldır çıkıyorsunuz sizin yaşınız o zaman 13 ve beyefendinin 19 du...
Bu normal mi?
19 yaşında bir gencin 13 yaşındaki kızla bir ilişki kurması????

Başka yerleri görmedi zaten kasıklarımda yoktu ama göğüs aramda biraz vardı çoğalmasın diye almıyodum onu kastetti galiba.

çocuğun gözleri de maşallah nereye bakacağını biliyomuş töbe töbee:53:

Biz buna kasıt değil insanlık hali diyoruz.

İyi madem...
İnsanlık haliyse mesele yok zaten.
Çocuk sadece kendini ve beni sev demiş.
Kendini sev ki bakımını ihmal etme,beni sev ki benim sevdiğim tarzda ol demiş.

bakımlı olmak gerekir tabi, eminim sende dikkat ediyorsundur kişisel bakımına zaten.. olur böyle şeyler arada sırada, söyleyiş tarzı biraz kırıcı tabi. mini etek kısmına kadar olan tarafından bahsediyorum.
Bir de bunun mini etek taraflı kısmında söyledikleri, o şekilde giyinenlere bakamsının yanında ''ama ailen izin vermez'' iması hiç hoşuma gitmedi benim canım. gözden geçir bence ilişkini..

Aynen takıldığım nokta...
İlk okuduğumda olabilir bu gibi durumlar (seni düşünerek) demiştim ama 13 yaşından beri flört etmeyi biliyorsan, bakımlı olmayı nasıl bilmiyorsun diyor insan.
19 yaşındayken 13 yaşındaki çocuğa bakanın mini etekliye bakması pek abes değil. :ssz:

Yaşa çok takılmayalım bence

Yok ben yaşa gerçekten takıldım ve anladığım kadarıyla bu konuda konuşmak istemiyorsunuz.
Tercih sizin, hayat sizin hayatınız ama şunu bilin ki 19 yaşında genç bir adamın 13 yaşındaki bir kızla ilişki kurması bambaşka bir şeydir...
Bu açıdan bence sevgilinizi bir daha gözden geçirin...
Bu sebepten konunuzda daha fazla yardımcı olamayacağım.
Saygı ve sevgilerimle...

Takıp takıştıran makyajlı etekli ve 17 yaş bu anormal bir durum değilmi???? tabi spor giyincen bu yaşta, tüy konusunda bayan olduğum halde rahatsız olurum başkasında görünce ama maşallah sizinkindede papuç kadar dil, densiz şey sevdiğin insan kırılırmı böyle, hiçmi yol yordam nezaket bilmez ayıp etmiş çokkk ayıp,

Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük. Her şey gayet güzel geçti. Ertesi gün mesajlaşıyorduk bana her yerine ağda yağ dedi nereme dedim her yerine dedi birkaç kere daha sordum kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti. Kendine bakmıyorsun galiba dedi biraz kendine bak dedi. Kadınsı giyin etek giy ama ailen kısa eteğe izin vermez dedi. Ne diyeceğimi bilemedim bunu gece konuşuyorduk sabaha kadar ağladım dayanamadım. O kadar gururum kırıldı ki...Ayrılsam mı daha güzel bir şekilde karşısına mı çıksam bilemedim. Ben seni her halinle beğeniyorum bunları söylemek zorundaydım kendine bakmanı istiyorum dedi. Seven böyle bir şey der mi sizce yoksa sevdiği için mi söyledi ? Söylediklerinde haklı ama çok kırıldım 17 yaşımdayım yaşıtlarım manken gibi ben daha giyinmeyi makyaj yapmayı bilmiyorum.

canım 17 yaşında kadınsı giyinmek zorunda değilsin. bak ben 22 yaşımdayım hala makyajla ilgili bilmediğim pek çok konu çıkıyor..Makyaj yapmak zorunda da değilsin bu yaşta.. Yaşının keyfini çıkar ve sadece araştır.Sen zaten hoşuna gideni zamanla kendine yaparsın. Yani biri için kendini değiştirmek ve de bunu gururun kırılarak yapman hiç ama hiç doğru değil.. Sana şunu diyeyim ben şu an mini de giyiyorum topuklu da giyiyorum, makyaj da yapıyorum, kadınsı da giyiyorum..Ama sana şöyle söyleyeyim ben ergenliğe geç girdiğimden dolayı 16 yaşlarında hala kendimi çocuksu hissederdim... Şimdi tüm kadınları solluyorum..Ha 17 yaşımda olan sevgilim vardı O zamanlar ona ölürken diyorum ki şu an onun yüzüne nasıl baktım??? Ben 17 yaşımdayken makyajı beceremezidm.Elime yüzüme bulaştırırdım. O zamanki erkek arkadaşım bunu yüzüme çarpardı.Gururum kırılırdı.. Erkekler çok anlayışsız oluyor..Seni seviyorsa bile direk söylememeliydi..Bir sohbet esnasında " ağda yapmak iyi bişey" gibi sözlerle konuşmalıydı.Yani direk sana söylememeliydi..Okonudaki görüşünü söylerken çok nazik ve başka bir şeyden konuşuyormuş gibi konuşmalıydı...Sen de zamanla o sözlere göre şekillenirdin zaten..Mesela sana eski erkek arkadaşımı anlattım.Peki yaş geldi 22 ye ve neler oldu?? Şimdi bana bakmayan erkek yok neredeyseo derece de iddialıyım..Ayrıca şu anki erkek arkadşaım bana bayılıyor.. Yani ayrıl gitsin.Şimdi bu sözleri kabullendiğini gören yarın bir gün başka şeyler söyler.Gençliğinin baharındasın daha..

Sana söylenenlere iki üç sene sonra hak verirsin.
bence adam niyeti bozmuş...mini giydirecekte salyaları akarak bakanalardan haz mı alacak?
tiksindirici !

sevgilinin söyleyiş tarzı kırıcı olmuş ama sen de böyle şeyleri onun söylemesine fırsat yaratmasaydın keşke
kendin de diyosun hafif bıyıklarım vardı diye, bazı erkekler titizdir dikkat eder öyle şeylere, bunda kötü bişey yok
bakımlı olmak demek de makyaj yapıp topuklu ayakkabı giymek değil
kadın erkek herkes bakımlı ak pak olmalı
bu öncelikle kendini sevmenin göstergesidir, güçlü olmaktır gerektiğinde..
tekrar dicem söyledikleri gerçekten kırıcı, kırıldığını ona da söyle
ama sevgilin için de değişmeye kalkışma sakın, kendin için yap bunu

bunu söyleyen erkek bakımlıda olsan eleştiriyo eşimden biliyoru yol yakınken ayrıl derim ben çok pişmanım şimdi keşke nişanlıyken bitirseydim

Back