Sevgilim bana bakımsız dedi.....

Allah aşkına tam anlamıyla konuyu anlamadan son yorumlara bakarak kafanızda bazı şeyleri netleştirmeden yorum yapıp insanları kırmayın. Erkek böyle bir şeyi söyleyebilir ama her şeyin bir üslubu vardır bir seviyesi vardır.Hadsizlikten başka bir şey değil bu çocuğun yaptığı çünkü.

Tüy meselesini ben kadar takan biri yoktur sanırım. Ergenlik döneminde öyle sorun ediyordum ki kendim hakkımdaki kafamda bulunan imajın Recep İvedik'in dişi versiyonu tarzındaydı. Aradım taradım umutsuzluğa çok kapıldım yok herkes tertemiz ben berbat böyle dolaşacağım diye düşünmeye başlamıştım. Neyse işte yaklaşık 4 sene önce KK da lazer olayını gördüm önceden de biliyordum da para tuzağı gibi aklımda kalmış baktım forumda sonuç alanlar var hemen dolaştım lazerciler en problemli kısım yüzümdü yüz ve koltukaltık lazer başladım. Ama yüz konusunda sıkıntı olanlara lazeri tavsiye etmiyorum iğneliye gitsinler şu da var lazer yaptırmak bile o dönem beni öyle rahatlattı ki dünya varmış dedim. Sonra gerisi geldi. Diz altımdan itibaren bacak koltukaltı yaptırdım ikisi de şükür bitti tertemiz. Genital bölgede yaptırdım %70 tarzı bitti kalanlar için bir yöntem bulmaya çalışıyorum makinasını değiştireceğim sanırım. Çözümü var kızlar hiç çekmeyin derim. Fiyatlar da ucuzladı iyice. Gidip kuaförde ağda yaptırmaktan daha karlı ona ayda bir vereceksiniz lazer üç beş seansta temelli sizi masraftan kurtaracak.

Ben de çok takıyorum devasa boyutlarda değilim tabi ama lazere başladım..İğneli epilasyon iz bırakmıyor mu acaba:26: Ben genitale korkumdan dokundurtmuyorum ne bileyim yumurtalıklara yakın zarar verir diye endişelerim var..

Yüzüme yaptırıyorum iğneli epilasyon. İz filan farketmedim ama çok iyi bir yere yaptırman lazım yoksa yara filan olabilir. Bazıları yakıyormuş. Bende KK da okuyup gittiğim bir yer var güveniyorum kaç seans gittim temizlendi cildim. İki seans gitsem tam rahatlayacağım. İlk başta seans süresi uzun oluyordu şimdi iyice azaldı. Dakika başına ücret alınıyor. Genital için iğneli pek düşünmem ama lazeri yaptırırım. Çünkü alternatif o bölgeye bişey bulamıyorum ağda filan yapamıyordum jiletle ancak o da tabi iki günde pörtlüyordu hemen. İyi şimdi kaldı biraz ama diod makina filan deneyeceğim bakalım.

Her erkek sizin sevgiliniz gibi düşünceli ve sevgi dolu olsa keşke. Sınav döneminde yeterince yoğun ve stresliyken yaptıklarına ben bile inanamadım. 4 yıl boyunca ilk oluyor bu. Bana makyaj yap demedi zaten makyaj sevmiyormuş biraz daha güzel giyinmemi ve kendime bakmamı istedi. Haksız değil ama kırıcı oldu. Dün gece yine bu konuyu konuştuk ben uzun yoldan geldim ütülü kıyafet giydim parfüm sıktım saçlarımı yaptım senin için özendim seninde biraz bakımlı olmanı istedim benim için değil kendin için dedi. Kendini mi ifade edemiyor yoksa yalan mı söylüyor bilemedim okadar çelişkili konuşuyor ki. Ne yapıcağımı bilemiyorum.

Artık buraya bişeyler yazmaya çekinir oldum sizin gibiler yüzünden. Herkes okudu bu yazdığımı ama nedense kimse sizin gibi düşünmedi. Ya içiniz fesat ya da aklınız başka yerlerde... Bu nasıl bir ithamdır böyle ne tarz şeyler yaşamışım hayret birşey...

Eğitimimin öneminin farkındayım. Oda benim okumamı istiyor ama gereken desteği vermiyor malesef. Ayrılmak okadar zor ki....Ben istiyorum ayrılmak ama hemen yumuşatyor ikna ediyor sonra yine aynı. Mini etekli kızlara bakması olayı bitiriyo ama bende düşünüyorum hata bende mi diye. 4 yıldır karşısına adam akıllı çıkamadım güzel giyinemedim en son bıyıklı gidince patlamıştır diye üşündüm. Göğüs aramı gördünüz zaten benim bile kendimden midem bulanırken onun uyarması çokta anormal değil. SEnin iyiliğini düşündüm yoksa benim için sorun değil dedi. Çok kafam karışık ne yapiyim bilmiyorum

benim yüzümde çok belli olmayan tüğler var onlar için de lazer yapılabiliir mi acaba.bir bilginiz var mı?

Canim bendekiler incee tuy seklinde ama siyahdi ondan beni rahatsiz ediyodu bende gittim banada yapmayalim dediler ama ben yaptirdim alex ile ipl kesinlikle yaptirma ama bende de lazerden sonra sivilce cikiyo o cok canimi sikiyo birini kapatim derken digeri oluyo bide onlarla ugrasiyorum simdi

Canim bende yuzde lazerden sonra sivilce cikiyo iltihapli sende oluyomu

Lazerde oluyordu sanırım ama bepanthen kullanıyordum öyle aşırı olmadı diye hatırlıyorum. Şu an zaten iğneli yaptırıyorum hafif kızarıklıklar oluyor sonra o da geçiyor.

ya bir kadının gögüs arasında kıl olurmu bunuda yenı duydum göğüs arasına ağdaa şaşırdım valla

Olmaz olmaz deme hiiiic olmaz olmaz sivgilimmmmm hayat neler sunar insana belli olmaz sivgiliiiiimmm

niye olmuyormus?erkekte gynokomasti oluyo amaaaa (meme büyümesi)

tamam haklı olabilir ama bu şekilde de söylemeyebilirdi.sonuçta seninde gururun var.benim sevdiğim insan aynı bu şekilde dediki hareketlerin davranışların çok kötü dedi.yani kısaca demek istediğim sen kendine bak.güzel giyin ama bunu kendin için yap.kendini sevdiğin için yap.

benim yüzümde çok belli olmayan tüğler var onlar için de lazer yapılabiliir mi acaba.bir bilginiz var mı?

yüzüne lazer yaptırırsan aslan yelesi gibi olursun benden söylemesi sakın yaptırma

sen boşver onu bence,hayatını ona göre ayarlama.

ne yaparsan kendi iyiliğin güzelliğin için.

mesele anlaşıldı herhalde,lazer epilasyona ihtiyacın var gibi.

biraz can yakıyor ama o kadar basit ki,ben de genital ve koltuk altı yaptırıyorum.gezmeye gider gibi gidiyorsun,en fazla yarım saatte işlem tamam,ve en az 2 ay rahatsın.

benim henüz bitmedi ama 2 aylık rahatlık yetiyor,hele koltuk altı...yazın her Allahın günü elimde cımbızla gezerdim,şimdi bir yaz başında bir ortasında yaptırdım,ohh mis gibi.

daha önce de yazdım,kendine haksızlık etme giyim kuşam konusunda.yaşın çok küçük,bu yaştan sonra öğreneceksin,kendini tanıyacaksın,ona göre bir tarzın olacak.

erkek arkadaşın ne derse desin,sen kendin için yap bakımını,kendi beğendiğin gibi giyin.

istemediğin şeyleri o istiyor diye yapma sakınnn

acıdığını yeni duydum çok acıyor mu korktum şimdi :

canım biliyorum ayrılık kolay değil.. Ama hormonal bozukluklar var ise bunun bakımlı olmakla alakası yok. bunu 23 yaşına gelen erkek arkadaşın da düşünebilirdi oysa.. Tamam bunu düşünemedi sınav zamanı seni üzmemeyi de mi akıl edemedi? Hadi bunu da bir anda düşünemedi patladı diyelim peki babanın izin vermeyeceğini bile bile mini etek giymeni istemesi ayrıca seni özendirmek için başka kızların bacaklarına bakması nedir biliyor musun? Senin yüreğini ,kalbini, gururunu, güzel ruhunu ve de psikolojini düşünmeden sadece görsel ve belki de başka zevkler almaya çalışma çabasıdır diye düşünüyorum.Sence bu da mı iyilik tatlım.. Seni yumşatacağı ve de kafanı karıştıracağı için dedim zaten tüm iletişimleri kes diye tatlım.. Bu benim şiddetle tavsiyemdir sana..

yaaa lazerin sivilce çıkarma gibi yan etkisi olduğunu bilmiyordum.Acaba diğer bölgelerde de böyle sorun oluyor mu? Benim yüzümde zaten sivilce izi problemleri var. Kırmızı kırmızılar.Hangi doktora gittiysem geçmedi..En son lazer dediler.Ama pek güvenemedim.Napcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…