"kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti" -> başka yerleri derken???
Bir sevgili 17 yaşında bir kızın "başka" yerlerinide kast edebiliyorsa...bence bu kızın yaşı pekte küçük sayılmaz, 17 yaşında bu tarz şeyler yaşaya biliyorsa!!!
"O" tarz birşeyi yapabiliyorsa Erkegin böyle birşey söylemesi gayet normal bence!
Yanlışım varsa düzeltin lütfen Arkadaşlar.
Tüy meselesini ben kadar takan biri yoktur sanırım. Ergenlik döneminde öyle sorun ediyordum ki kendim hakkımdaki kafamda bulunan imajın Recep İvedik'in dişi versiyonu tarzındaydı. Aradım taradım umutsuzluğa çok kapıldım yok herkes tertemiz ben berbat böyle dolaşacağım diye düşünmeye başlamıştım. Neyse işte yaklaşık 4 sene önce KK da lazer olayını gördüm önceden de biliyordum da para tuzağı gibi aklımda kalmış baktım forumda sonuç alanlar var hemen dolaştım lazerciler en problemli kısım yüzümdü yüz ve koltukaltık lazer başladım. Ama yüz konusunda sıkıntı olanlara lazeri tavsiye etmiyorum iğneliye gitsinler şu da var lazer yaptırmak bile o dönem beni öyle rahatlattı ki dünya varmış dedim. Sonra gerisi geldi. Diz altımdan itibaren bacak koltukaltı yaptırdım ikisi de şükür bitti tertemiz. Genital bölgede yaptırdım %70 tarzı bitti kalanlar için bir yöntem bulmaya çalışıyorum makinasını değiştireceğim sanırım. Çözümü var kızlar hiç çekmeyin derim. Fiyatlar da ucuzladı iyice. Gidip kuaförde ağda yaptırmaktan daha karlı ona ayda bir vereceksiniz lazer üç beş seansta temelli sizi masraftan kurtaracak.
Her erkek sizin sevgiliniz gibi düşünceli ve sevgi dolu olsa keşke. Sınav döneminde yeterince yoğun ve stresliyken yaptıklarına ben bile inanamadım. 4 yıl boyunca ilk oluyor bu. Bana makyaj yap demedi zaten makyaj sevmiyormuş biraz daha güzel giyinmemi ve kendime bakmamı istedi. Haksız değil ama kırıcı oldu. Dün gece yine bu konuyu konuştuk ben uzun yoldan geldim ütülü kıyafet giydim parfüm sıktım saçlarımı yaptım senin için özendim seninde biraz bakımlı olmanı istedim benim için değil kendin için dedi. Kendini mi ifade edemiyor yoksa yalan mı söylüyor bilemedim okadar çelişkili konuşuyor ki. Ne yapıcağımı bilemiyorum.Kızlar kendimden yola çıkacağım.
2 yıldır beraberim erkek arkadaşımla ağızından bu tarz bişey duymadım.
Kollarımı almayı düşünmedim hiç.
Erkek arkadaşıma defalarca sordum '' Aşkım kötü mü , çok mu , alayım mı ? O bana hep aşkım hiç bişey yok canını boşuna yakma dedi. Bir an hissetsem ki samimi değil hemen alacagım ama yok kadar samimi ki alsam eğer olay çıkartcak neden canını acıtıyorsun diye
Bugün bu muhabbet geçti gene . Bir ilaç kullanıyorum hormon düzenliyici ben baktım koluma inanmıyorum bu ilacı daha kullanmam ben tüylerim siyahlamış dedim tuttu baktı koluma bitanem o ilacı kullanmak zorundasın kolunda hiç bişey yok ışıktan öyle görünüyordur dedi. Valla mı dedim evet dedi.
Ben öyle makyaj yapan sürekli süslü gezen biride değilim. Kaşlarımı almam çok alıncak bişeyi olduğunu düşünmüyorum. Bıyıklarımı elbette alıyorum ama yeni çıkmaya başlamışsa bu benim için zor .
Erkek arkadaşım en bakımsız halimi bile gördüğünde bana onun için en güzel kişi olduğumu söyler. İnanın bu akşam yüzümde bir gram makyaj yok ne rimel ne kalem hiç bişey. Saçlarım yağmurdan dolayı hafif nemli bu akşam beraberdik alışveriş yapıyorduk bana sen niye bu kadar güzelsin diye sordu . Bende saçmalama iğrenç görünüyorum şuan dedimBana öyle görünmüyorsun diye karşılık verdi. Ki benim erkek arkadaşım kalem sürmemi bile istemez.
Uslup o kadar kırıcı ve yanlış ki ben karşılaşsam tahammül edemem sanırım buna.
Seven insan bu kadar kırıcı uslup kullanmaz.
Her an bakımlı olmak zorunda değiliz ama karşımızda ki anlayış göstermeli.
Sen kendine dikkat et , onun dedikleri için üzülme.
"kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti" -> başka yerleri derken???
Bir sevgili 17 yaşında bir kızın "başka" yerlerinide kast edebiliyorsa...bence bu kızın yaşı pekte küçük sayılmaz, 17 yaşında bu tarz şeyler yaşaya biliyorsa!!!
"O" tarz birşeyi yapabiliyorsa Erkegin böyle birşey söylemesi gayet normal bence!
Yanlışım varsa düzeltin lütfen Arkadaşlar.
Eğitimimin öneminin farkındayım. Oda benim okumamı istiyor ama gereken desteği vermiyor malesef. Ayrılmak okadar zor ki....Ben istiyorum ayrılmak ama hemen yumuşatyor ikna ediyor sonra yine aynı. Mini etekli kızlara bakması olayı bitiriyo ama bende düşünüyorum hata bende mi diye. 4 yıldır karşısına adam akıllı çıkamadım güzel giyinemedim en son bıyıklı gidince patlamıştır diye üşündüm. Göğüs aramı gördünüz zaten benim bile kendimden midem bulanırken onun uyarması çokta anormal değil. SEnin iyiliğini düşündüm yoksa benim için sorun değil dedi. Çok kafam karışık ne yapiyim bilmiyorumbence de sınavlarına yoğunlaş Allah aşkına esravn.. Şimdi sen geleceğini garantiye alamadıktan sonra söyler misin bakımlı olsan ne olur bakımlı olmasan ne olur ??? Aynen böyle arkadaş..Bir sürü karşı çıkan olacak ama hiç kusura bakmasınlar.. Erkek milleti hem kadının süslenmesini eleştirirler hem bakımsızssın derler hem süse gidecek paradan korkarlar... Yani kadın önce kariyerini yapacak..Şimdi senin kafandakiler kıldır tüğdür etektir olursa ileri de bunlara ayırabileceğin aşırı zamanın olacak ç.ünkü boş bir kadın olacaksın!!!!! önce kariyer arkadaşım.genel temizliğine karşı değilim..Alışveriş hiç yapma da demiyorum...Kendine ayıracağın zamanlar tabiki olur o zamanlarda da tecrübeli biriyle kendine ykaışanı alırsın olur biter.. Seviyormuşmuşmuşş...... Öyle bir yaştasınki bu yaşlarda genç kızlık oturur ve bu yaşlarda insanın kendine güven sağlaması için ona yardımcı olan bir annesi ya da tecrübeli birisi olması lazım, sen olumsuz bir şey duymamalısın duysan da takmayacak modda olmalısın hele ki o yaşta bir erkekten asla kötü bir şey duymamalısın.. Bir kız kendine bunları dedirtmemeli diyen arkadaşlar evet haklısınız kız bakımlı olmalı ama bakımlı olamadı diye bir erkek de bakımsızsıın diyecek kadar alçak olmamalı.. Söyleyin ya sevgi bu mu??? Ben öyle erkekler tanıyorum ki sevgilisi ders çalışsın sınavı geçsin diye morali bozulmaması için tirtir üstüne titreyen erkekler var,ona olumlu şeyler söyleyen erkekler var.hatta hasta bile olmasın da dersine çalışsın diye düşünen ve bu yüzden üstünü sıkı giyin de üşüme diyen erkekler var... Ya düşünebiliyor musunuz erkek şunu demiş mini etek giymeni istiyorum ama baban izin vermez..ve bunu dedikten sonra mini etekli kızlara kız arkadaşının yanında bakmış..Üzmek için elinden geleni yapmış..Bi kere o kız sınava hazırlanıyor.Böyle şeyleri söylememelisin bile.İkincisi o kıza bu yaşta asla söylememelisin.Üçüncüsü hiç bir yaşında bunu söyleyemezsin.Ayrıca da başka mini etekli kızlara sevgilisinin yanında bakan bir erkek gerçekten 23 yaşında mıdır sizce?? Kızım kusura bakma ama onda 13 yaşındaki olgunluk bile yok.. Onunki sevgiyse ben öleyim o zaman ya bun arkadaş....Kızım bak beni dinle..senin hiç bir suçun yok. Ha bir de şu ensendeki kısa saçlara falan takma.. Bende de var yani.. Onlarla insan çirkin olmuyor.. Olnar kesilir mi be arkadaşım.. Bende de var ama herkeso kulun en güzel kızıyla çıkma çabasında o da bendim.. Amacım kendimi övmek değil..O kıllar olunca da en güzel kız olabiliyormuşsun. O kıllar olmayan herkes bakımlı güzel diye bir şey yok...
Bak kızım bu yaşları bir daha ölsen bulamazsın.. Senin yapman gereken bu çocuğa çok afedersiniz ama defol diyeceksin.Bütün iletişimini keseceksin.Tamamen onu kafandan sileceksin... Bırak ya 13 yaşında sevgi mi olurmuş.O çocukluk hevesinle doğru kişiyi bulamamışsın işte bu kadar basit.Bunu kabullen.. Kendine acilen hobi edin.. Çok hareketli yabacı şarkılar dinle odanda..Git şu an hangi kıyafetin içinde kendini en güzel buluyorsan onu giy çılgınlarca dans et.Sonra kitap oku.Git ders çalış.Arkadaşlarınla buluş ne bileyim..Aşktan meşkten konuşanlardan uzak dur...Yani o kişiden sana koca olmaz bebeğim.Hayat o erkek kadar basit değil çünkü..Neden mi hayat şartlarının iyisi var kötüsü var.Alalh korusun sen o çocukla evliyken bir bunalım yaşasan cinsel şeylerden uzak dursan , kendine bakamasan şimdi etek giymiyosun diye başka kızlara bakan o zaman da cinsel açıdan ona yaklaşmıyorsun diye gider seni aldatır.Ogayla yatar helgayla kalkar hesabı...Senin psikolojin onun umrunda olmaz.Senin sorunların onun umrunda olmaz.Sevgi bu mu ? Bence biraz sert eleştiriceksin...Seni isteyen mi yok sanki.. O kendini düşünsün önce.. Canım dediklerimi aklından çıkarma..Bu yaşlarda sen özgüvenini oturt, ufkunu genişlet, genel temizliğinle ilgilen.gerisini salla.
benim yüzümde çok belli olmayan tüğler var onlar için de lazer yapılabiliir mi acaba.bir bilginiz var mı?
Tüy meselesini ben kadar takan biri yoktur sanırım. Ergenlik döneminde öyle sorun ediyordum ki kendim hakkımdaki kafamda bulunan imajın Recep İvedik'in dişi versiyonu tarzındaydı. Aradım taradım umutsuzluğa çok kapıldım yok herkes tertemiz ben berbat böyle dolaşacağım diye düşünmeye başlamıştım. Neyse işte yaklaşık 4 sene önce KK da lazer olayını gördüm önceden de biliyordum da para tuzağı gibi aklımda kalmış baktım forumda sonuç alanlar var hemen dolaştım lazerciler en problemli kısım yüzümdü yüz ve koltukaltık lazer başladım. Ama yüz konusunda sıkıntı olanlara lazeri tavsiye etmiyorum iğneliye gitsinler şu da var lazer yaptırmak bile o dönem beni öyle rahatlattı ki dünya varmış dedim. Sonra gerisi geldi. Diz altımdan itibaren bacak koltukaltı yaptırdım ikisi de şükür bitti tertemiz. Genital bölgede yaptırdım %70 tarzı bitti kalanlar için bir yöntem bulmaya çalışıyorum makinasını değiştireceğim sanırım. Çözümü var kızlar hiç çekmeyin derim. Fiyatlar da ucuzladı iyice. Gidip kuaförde ağda yaptırmaktan daha karlı ona ayda bir vereceksiniz lazer üç beş seansta temelli sizi masraftan kurtaracak.
Lazerde oluyordu sanırım ama bepanthen kullanıyordum öyle aşırı olmadı diye hatırlıyorum. Şu an zaten iğneli yaptırıyorum hafif kızarıklıklar oluyor sonra o da geçiyor.
ya bir kadının gögüs arasında kıl olurmu bunuda yenı duydum göğüs arasına ağdaa şaşırdım valla
Olmaz olmaz deme hiiiic olmaz olmaz sivgilimmmmm hayat neler sunar insana belli olmaz sivgiliiiiimmm
niye olmuyormus?erkekte gynokomasti oluyo amaaaa (meme büyümesi)
Tek bende mi var göğüs arası kıllanma garip oldum şimdi
benim yüzümde çok belli olmayan tüğler var onlar için de lazer yapılabiliir mi acaba.bir bilginiz var mı?
Eğitimimin öneminin farkındayım. Oda benim okumamı istiyor ama gereken desteği vermiyor malesef. Ayrılmak okadar zor ki....Ben istiyorum ayrılmak ama hemen yumuşatyor ikna ediyor sonra yine aynı. Mini etekli kızlara bakması olayı bitiriyo ama bende düşünüyorum hata bende mi diye. 4 yıldır karşısına adam akıllı çıkamadım güzel giyinemedim en son bıyıklı gidince patlamıştır diye üşündüm. Göğüs aramı gördünüz zaten benim bile kendimden midem bulanırken onun uyarması çokta anormal değil. SEnin iyiliğini düşündüm yoksa benim için sorun değil dedi. Çok kafam karışık ne yapiyim bilmiyorum
acıdığını yeni duydum çok acıyor mu korktum şimdi :sen boşver onu bence,hayatını ona göre ayarlama.
ne yaparsan kendi iyiliğin güzelliğin için.
mesele anlaşıldı herhalde,lazer epilasyona ihtiyacın var gibi.
biraz can yakıyor ama o kadar basit ki,ben de genital ve koltuk altı yaptırıyorum.gezmeye gider gibi gidiyorsun,en fazla yarım saatte işlem tamam,ve en az 2 ay rahatsın.
benim henüz bitmedi ama 2 aylık rahatlık yetiyor,hele koltuk altı...yazın her Allahın günü elimde cımbızla gezerdim,şimdi bir yaz başında bir ortasında yaptırdım,ohh mis gibi.
daha önce de yazdım,kendine haksızlık etme giyim kuşam konusunda.yaşın çok küçük,bu yaştan sonra öğreneceksin,kendini tanıyacaksın,ona göre bir tarzın olacak.
erkek arkadaşın ne derse desin,sen kendin için yap bakımını,kendi beğendiğin gibi giyin.
istemediğin şeyleri o istiyor diye yapma sakınnn
Eğitimimin öneminin farkındayım. Oda benim okumamı istiyor ama gereken desteği vermiyor malesef. Ayrılmak okadar zor ki....Ben istiyorum ayrılmak ama hemen yumuşatyor ikna ediyor sonra yine aynı. Mini etekli kızlara bakması olayı bitiriyo ama bende düşünüyorum hata bende mi diye. 4 yıldır karşısına adam akıllı çıkamadım güzel giyinemedim en son bıyıklı gidince patlamıştır diye üşündüm. Göğüs aramı gördünüz zaten benim bile kendimden midem bulanırken onun uyarması çokta anormal değil. SEnin iyiliğini düşündüm yoksa benim için sorun değil dedi. Çok kafam karışık ne yapiyim bilmiyorum
Canim bendekiler incee tuy seklinde ama siyahdi ondan beni rahatsiz ediyodu bende gittim banada yapmayalim dediler ama ben yaptirdim alex ile ipl kesinlikle yaptirma ama bende de lazerden sonra sivilce cikiyo o cok canimi sikiyo birini kapatim derken digeri oluyo bide onlarla ugrasiyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?