Sevgilim bana bakımsız dedi.....

İstanbulda oturuyorum Beylikdüzü bana çok uzak ama gerekirse oraya bile giderim yeterki sağlıklı bir şekilde bitsin. Beyaz tenli ve çok kıllıyım heryerimde var daha bu yaşta. lazer olmazsa mecbur sarartıcam

canım bende senin yaşındayım ve oldukça esmerim ama bende fazla kıl yok. Yani ağda mesela benım kıllarımı ilk alışımda daha azaltmıştı ama her vücutta aynı etkı olmuyor. Ağda dahada çoğaltıyorsa tek çare lazer...

Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük. Her şey gayet güzel geçti. Ertesi gün mesajlaşıyorduk bana her yerine ağda yağ dedi nereme dedim her yerine dedi birkaç kere daha sordum kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti. Kendine bakmıyorsun galiba dedi biraz kendine bak dedi. Kadınsı giyin etek giy ama ailen kısa eteğe izin vermez dedi. Ne diyeceğimi bilemedim bunu gece konuşuyorduk sabaha kadar ağladım dayanamadım. O kadar gururum kırıldı ki...Ayrılsam mı daha güzel bir şekilde karşısına mı çıksam bilemedim. Ben seni her halinle beğeniyorum bunları söylemek zorundaydım kendine bakmanı istiyorum dedi. Seven böyle bir şey der mi sizce yoksa sevdiği için mi söyledi ? Söylediklerinde haklı ama çok kırıldım 17 yaşımdayım yaşıtlarım manken gibi ben daha giyinmeyi makyaj yapmayı bilmiyorum.
Ya ağda yagı dır our budur.. allah aşkına senin için kıllarımı yolurtayım sen bunları söyle..

Ayrıl gitsin ya ehrkez bakımlı olsun ister sevgilisi karısı ama Böle söylenmez.. Benim sevgilim bile şöyle er çok pasaklı oldugum zamn
aşkımmmm benimm güzel kuşummmmm Güzel gözlüm der ve aşkım bugunden itaberen spora başlıyoz ben çok şişmanladıms ende baana destek ol der yada güle güle şakayla karışık Gosret elimde saçalrım pok giibi Ye aşkım yee hani biiziöm tencere varya san selam söylüyor diyo ( tencereye döncen yakında dioo aklınca )..vs vs..

Bence ayrıl gtsin sen acıalr çek paralar ver kuafore bunalrı deesin makyajlı topuklu karıları seviyorsa hadi canım sokakta dolu de :34: sen çok güzelsin eminmki ve bende amkyaj yapmam en güzel canımm:16:

Canım ben açık bugdayım benim de agda yaptıralı 2-3 seene olcak ama müthiş azalam var ama Herkezde aynı şey olmaz.. olmadı lazeri dene ama allah korusun bir kanser olursan Bi kemoterapiyle kurtuluşu olan bir tedavi olursa vucudun kabul etmez şnkü bir kere vucud Işın kabul ediyormuşş

Canım ben açık bugdayım benim de agda yaptıralı 2-3 seene olcak ama müthiş azalam var ama Herkezde aynı şey olmaz.. olmadı lazeri dene ama allah korusun bir kanser olursan Bi kemoterapiyle kurtuluşu olan bir tedavi olursa vucudun kabul etmez şnkü bir kere vucud Işın kabul ediyormuşş

Ağda kıl köklerini besliyo diye biliyorum. Heryerime lazer yaptırmicam sadece göğüs arası belki göbek ve sırt gibi anormal bölgelere düşünüyorum. Doktorla görüşücem riske girmek istemiyorum. İçime kurt düşürdün yaaa :)

Ağda kıl köklerini besliyo diye biliyorum. Heryerime lazer yaptırmicam sadece göğüs arası belki göbek ve sırt gibi anormal bölgelere düşünüyorum. Doktorla görüşücem riske girmek istemiyorum. İçime kurt düşürdün yaaa :)
Agda dedğim kuaforde sir yani :)

Göğüs arası sırt göbek mi? beyaz tenlisin ve buralarında kılmı çıkıyor... Bende göbeğimde bazen çıkar ama kendi kendine dokuluyr. göğüs ucumda çıkıyor onalrı cımbızla alıyorum:26:

Agda dedğim kuaforde sir yani :)

Göğüs arası sırt göbek mi? beyaz tenlisin ve buralarında kılmı çıkıyor... Bende göbeğimde bazen çıkar ama kendi kendine dokuluyr. göğüs ucumda çıkıyor onalrı cımbızla alıyorum:26:

evet göğüs aramda belimde ensemde göbeğimde kıllar var.iki yıldır göbeğimde kıl ve hiç dökülmedi. göğüs ucumda benimde var ama almıyorum

Erkekler bayanları eleştireceğine kendine baksın hiç bir şey olmasa %99 u sigara içiyor ve leş gibi kokuyor. Herşeyi tamam sıra bize geldi. Sizin gibi on kere aynaya bakıcak 3 saat hazırlanıcak vaktim yok okula gidiyorum hershaneye gidiyorum ve ders çalışıyorum. Bu kadar bakımlıysanız ne mutlu size ne diyeyim kendinizi övmeniz bittiyse aynanın karşısına geçebilirsiniz

Sabahtan ingilizce kursuna gidiyorum, ordan koştur koştur okula gidiyorum. Tez yazıyorum, sınavlara çalışıyorum, eldeki işleri yetiştirmeye çalışıyorum. Ama bakımsız bakkala bile gitmem. Övmek için demiyorum, sürem yok diyorsun ya ondan anlatıyorum. Feminist yazmışsın ama sen de taktın ki geldin burda konu açtın değil mi? Ayrıca dediğin doğru erkeklerde bu konuda bakımlı olmak zorunda bu karşındakine de saygıdır. Allah'tan benim erkek arkadaşım naneli sakız, şeker ihmal etmez benden önce içtiği halde kendi rahatsız oluyor:9:. Yani okadar süre sonra benim sevgilim de karşıma öyle çıksa ben de yadırgardım ama insanlık hali işte oluyor. Sırf oyüzden acaba bi'kaç kere daha mı böyle gördü de artık söyleyeyim dedi diye düşündüm.

Kendine özen istemiştir, herkes sevgilisi çiçek gibi ister bizler de öyle... Kırılacaksan bunun için değil de söyleyiş tarzına kırıl bence.

Bayramda da alışveriş yap, makyaja alışmadıysan rimel bile garip gelir ama bi'süre sonra öyle bir alışıyosun ki onlarsız çıkamıyorsun:9:

Kllandıgın japlar hornonel bouklukmu var:26::26::26:

Yok o genetik oluyo bizim ailede de vardır annem, ablam ve ben de olmak üzere. Kuyruk sokumu bölgesinde ve göbek bölgesinde tüyler var. Ben doktora sorduğumda genetiktir o demişti:31:

Sabahtan ingilizce kursuna gidiyorum, ordan koştur koştur okula gidiyorum. Tez yazıyorum, sınavlara çalışıyorum, eldeki işleri yetiştirmeye çalışıyorum. Ama bakımsız bakkala bile gitmem. Övmek için demiyorum, sürem yok diyorsun ya ondan anlatıyorum. Feminist yazmışsın ama sen de taktın ki geldin burda konu açtın değil mi? Ayrıca dediğin doğru erkeklerde bu konuda bakımlı olmak zorunda bu karşındakine de saygıdır. Allah'tan benim erkek arkadaşım naneli sakız, şeker ihmal etmez benden önce içtiği halde kendi rahatsız oluyor:9:. Yani okadar süre sonra benim sevgilim de karşıma öyle çıksa ben de yadırgardım ama insanlık hali işte oluyor. Sırf oyüzden acaba bi'kaç kere daha mı böyle gördü de artık söyleyeyim dedi diye düşündüm.

Kendine özen istemiştir, herkes sevgilisi çiçek gibi ister bizler de öyle... Kırılacaksan bunun için değil de söyleyiş tarzına kırıl bence.

Bayramda da alışveriş yap, makyaja alışmadıysan rimel bile garip gelir ama bi'süre sonra öyle bir alışıyosun ki onlarsız çıkamıyorsun:9:

Ben alışmadım bakımlı olmaya ama dkkat etmeye çalışıyodum en azından bıyığıma. Hata ettim kabul ediyorum ama 4 yıldır ilk defa oluyor oda biliyor yoğun olduğumu ikinci görüşünde söyleseydi en azından ve kibar olmalıydı. Ben kimseye feminist demedim yanlış okudunuz galiba. Evet daha güzel ve bakımlı olmak istiyorum kendim için öyle olmamalıydım yaptığım doğru demiyorum.
Herkes sevgilisinin güzel olmasını ister doğru ama çirkin gördüğü anlarda olabilirher türlü kabul etmesi gerekirdi. Bayramda mağazalar açık mıdır ki ? Makyaj dediğim rimel ve dudak kremi sürdüm çok garip oldu

Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük. Her şey gayet güzel geçti. Ertesi gün mesajlaşıyorduk bana her yerine ağda yağ dedi nereme dedim her yerine dedi birkaç kere daha sordum kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti. Kendine bakmıyorsun galiba dedi biraz kendine bak dedi. Kadınsı giyin etek giy ama ailen kısa eteğe izin vermez dedi. Ne diyeceğimi bilemedim bunu gece konuşuyorduk sabaha kadar ağladım dayanamadım. O kadar gururum kırıldı ki...Ayrılsam mı daha güzel bir şekilde karşısına mı çıksam bilemedim. Ben seni her halinle beğeniyorum bunları söylemek zorundaydım kendine bakmanı istiyorum dedi. Seven böyle bir şey der mi sizce yoksa sevdiği için mi söyledi ? Söylediklerinde haklı ama çok kırıldım 17 yaşımdayım yaşıtlarım manken gibi ben daha giyinmeyi makyaj yapmayı bilmiyorum.

canım bende 22 yaşındayım ancak dışarıda kardeşimi benim ablam zannediyorlar.çünkü süslenmeyi etek giymeyi pek sevmem genellikle salaş yada spor giyinirim.
bana göre her zaman kısa etekler giyinmek yada full makyaj gezmek anlamsız.bende senin yaşında bilmiyordum bunları.inan makyaj yapmayı hala tam beceremem.
sorun bunu kendin için yapmayı istemelisin.erkek arkadaşın istedi diye süs bebek olma sakın! ayrıca dert etme zamanla herşey öğreniliyor.
farkındayım şimdi liseli kızlar her güne düğüne gider gibi süsleniyorlar.ama sen onlar gibi değilsin diye onlardan bir eksiğin var anlamına gelmesin bu!

Tamam her bayan bakımlı olmalı...ama seni olduğun gibi kabullenecek birini bul...yanında kendin olacağın doğal davranacağın erkekle beraber ol! ayrıca uzak şehirlerdeymişsiniz. uzun süre görüşmeden sonra ertesi gün sana bunları söylemesi çok düşüncesizce...tamam rahatsız olmuş da olabilir ama böyle bir dille anlatılmaz... Sen yine bak kendine bakımlı olmaya çalış ama sadece kendin için ne erkek arkadaşın ne de başkasına birşey kanıtlamak için değil!

Ben alışmadım bakımlı olmaya ama dkkat etmeye çalışıyodum en azından bıyığıma. Hata ettim kabul ediyorum ama 4 yıldır ilk defa oluyor oda biliyor yoğun olduğumu ikinci görüşünde söyleseydi en azından ve kibar olmalıydı. Ben kimseye feminist demedim yanlış okudunuz galiba. Evet daha güzel ve bakımlı olmak istiyorum kendim için öyle olmamalıydım yaptığım doğru demiyorum.
Herkes sevgilisinin güzel olmasını ister doğru ama çirkin gördüğü anlarda olabilirher türlü kabul etmesi gerekirdi. Bayramda mağazalar açık mıdır ki ? Makyaj dediğim rimel ve dudak kremi sürdüm çok garip oldu

Yok feminist tavırda yazmışsın anlamında öyle dedim :31:Garip olmamıştır, gözün alışkın olmadığından sana öyle gelir. Ben ilk göz kalemi sürdüğümde herkes bana bakıyor gibi gelirdi. İlk kaş aldırdığım günü düşün bi'de:9:. Bayramın 3.günü gibi açık oluyor genelde ben de alışverişe gidiyorum hep... Zaten haklısın tabii 4 yıldır birliktesiniz, ilerde evlilik olsa hastalığında vsde kendine bakamadığın zamanlar olacaktır insanlık hali. Uygun dille söyle kırıldım diye. Burda yorum yazan herkes kırılırdı. Bi'daha işitme, ağzına laf verme diye ama en önemlisi kendin için kendini önemse diyoruz. Kaldı ki en güzel yaşların zaten fıstık gibisindir:31:.

canım daha çok gençsin, muhetemel diğer kardeşimiz de genç
şimdi kendisi sana değer vermediği ve toy olduğu için bodoslama dalmış olaya
bazan hepimizin bakımsız ya da gelişigüzel olduğu anlar vardır eğer karşındaki çakal ve kaşar olsa yumuşacık hallederdi ama bu kardeşimiz saygı duymadığı ve kaybetsem de bir şey olmaz rahatlığıyla saydırmış sana
şimdi tatlım ayrılman yerinde sen bu çocuga agzınla kus tutsan begendıremezsın cunku onun kafasındaki şablon anladığım kadarı ıle bugun ne gıysem ıvana sert şekli

uzulmeyı bırak ve silkelen kendine bak tabiki kuaföre git tüylerine bedenine özen göster, kokuna tenine dikkat at ama kendin için o dedi diye değil
saygını kendin için kazan
yol ver gitsin derim fikrim

Hala 'Bakımsız olduğunu düşünüyorum.' diyor kafayı yicem

Evet erkekler herzaman bakımlı kadınları severler ama illa onlar istiyorlar diye bakımlı olmak zorunda değiliz öncelikle kendimiz için olmamız gerekiyor erkek arkadaşın çok kırıcı konuşmuş gerçekten..ben olsam asla yüzüne bakmazdım daha kibar yolla söyleyebilirdii ve hala sana böyle söylüyorsa bu insan gerçekten seni sevmiyor seni seven insan böyle konusmaz veya bukadar üstelemez bu benim düşüncem tabii..:26:

bence ayrıl ama ıntıkamda al cok guzel bı sekılde karsına cık sonucta ınsan sevdıgını her sekıl sever ! kı söylemenınde bır adabı var ne kaybettıgını görsun burnu surtsun sonra ıstersen affedersın

bence ayrıl ama ıntıkamda al cok guzel bı sekılde karsına cık sonucta ınsan sevdıgını her sekıl sever ! kı söylemenınde bır adabı var ne kaybettıgını görsun burnu surtsun sonra ıstersen affedersın

aynen bende böyle düşünüyorum sadece benim için uzaktan geldi ve 10 daha kalıcak bakalım ozamana kadar güzelleşebilicek miyim. Kesinlikle affetmeye niyetim yok

Son düzenleme:
17 yaşında bir kızdan kadınsılık beklemek ne kadar doğru olabilir ki?

Cehalet işte naparsın.
Hoş göreceksin bu cahil delikanlıyıda ve depiği basacaksın :ssz:
17Yşındaki genç bir kızdan mini etek giymesini makyaj yapmasını orasına burasına ağda yapmasını isteyen
kişi ancak anormal olabilir .
Hiç normal davranış diil çünkü bu.
Yüzüne gözüne ağda yapta ne demek ya.Olacak iş mi :19:
Sende deseydin az kendine bak baklava vücut isterim bendiye.

yavrum üzülmeye değer mi bunlar için
sana bakımsız mı dedi beğenmedi mi seni ?
sen de ağzının payını ver oracık da "pardon da sen de bi kıvanç tatlıtuğ değilsin" de ne bileyim beğendiğin varsa bir şey al getir giyelim de hayırdır cengiz abazoğlu mu oldun de
bir şeyler de ver ağzının payını biraz güven kendine şekerim bu erkek milletine yapıştırıcan cevabı tokat gibi sonra da defedeceksin uzayacak...
biz de geçtik o hataları yaptık sen yapma

Back