Sabahtan ingilizce kursuna gidiyorum, ordan koştur koştur okula gidiyorum. Tez yazıyorum, sınavlara çalışıyorum, eldeki işleri yetiştirmeye çalışıyorum. Ama bakımsız bakkala bile gitmem. Övmek için demiyorum, sürem yok diyorsun ya ondan anlatıyorum. Feminist yazmışsın ama sen de taktın ki geldin burda konu açtın değil mi? Ayrıca dediğin doğru erkeklerde bu konuda bakımlı olmak zorunda bu karşındakine de saygıdır. Allah'tan benim erkek arkadaşım naneli sakız, şeker ihmal etmez benden önce içtiği halde kendi rahatsız oluyor
. Yani okadar süre sonra benim sevgilim de karşıma öyle çıksa ben de yadırgardım ama insanlık hali işte oluyor. Sırf oyüzden acaba bi'kaç kere daha mı böyle gördü de artık söyleyeyim dedi diye düşündüm.
Kendine özen istemiştir, herkes sevgilisi çiçek gibi ister bizler de öyle... Kırılacaksan bunun için değil de söyleyiş tarzına kırıl bence.
Bayramda da alışveriş yap, makyaja alışmadıysan rimel bile garip gelir ama bi'süre sonra öyle bir alışıyosun ki onlarsız çıkamıyorsun