Sevgilim bana bakımsız dedi.....

Hepsini okuyamadım ama ilişki 4 yıllık sanırım.
Söyleyiş tarzını da tam anlayamadım ama ağladığına göre kötü bir tarzda söylemiş.
Benim ilişkim de uzun ve sevgilim beğenmediği şeyleri söylüyor çekinmeden ben tabi çok bozuluyorum. sanırım kaldıramıyoruz:)
geçen bana belin kalınlaştı senin sanki bi de bacaklarının üstü dedi. nasıl sinirlendim ateş püskürüyorum çok bozuldum. sonra baktım belim 2, bacaklarım 3 cm kalınlaşmış hakikaten. neticede yanlış bir şey söylememiş evet belim kalınlaşmış :)

daha 17 yaşında, sevgilin ağda yap bakımsızsın falan diyecek sende o dedi diye, full ağda makyaj topuklularla gezceksen işin çok zor, gitsin kendine cicişler tarzı bi kız bulsun o beyfendi
bence enerjini lys ye harca, 17 yaşında makyaja bile ihtiyacı olmaz bi kızın o kadar güzeldir bence
fotonu eklemişsin canım ama o görüntü normal değil bence kesinlikle hormonlarına baktırmalısın ve sakın dekoltene ağda yapayım falan deme, zararlı olabilir

o sanki harika mıymış Allahm ya neler okuyacağız ağda günlerine zamanına paşa
hazretleri karar versin bi daha ki sefere!!
canım ezdirme kendini çıkartma tepene susma sende onu rencide et ne bilim sakal
konusunda diş bakımı parfüm yada vucuduyla alakadar bul herhangi birşey
oda senin gibi taksın kafasına anlasın hatasını ha baktın devam mı ediyor yol ver
bugün ağdaya karışan yarın nelere karışır bilemiyorum:)

Yasi 23 .. Ve gozunu actirmaya calisiyor.. Yaptigi hic normal dgl!
Bir seven erkek.. Seni her haline seviyorum diyebilmeli.. Ilerde basina bir hastalik geldiginde bu seni birakir eminim ki oyle..
Gorunuse dglde senin kalbini seven birini sev ..
Bir erkek seni mini etegine giyimine kiskancagina bu senin acilmani istiyor..
Hic degisme oyle kal..
Bir gun gelir oyle biri cikar ki karsina ..hastalikla ve saglikta yaninda duracak..
Hersey gorunuse ve bakima bagli dgl.. Saygi cok onemli ve erkek arkadasinin yaptigi cok saygisiz yasi da cok olgun..

Kızlar kendimden yola çıkacağım.
2 yıldır beraberim erkek arkadaşımla ağızından bu tarz bişey duymadım.
Kollarımı almayı düşünmedim hiç.
Erkek arkadaşıma defalarca sordum '' Aşkım kötü mü , çok mu , alayım mı ? O bana hep aşkım hiç bişey yok canını boşuna yakma dedi. Bir an hissetsem ki samimi değil hemen alacagım ama yok kadar samimi ki alsam eğer olay çıkartcak neden canını acıtıyorsun diye
Bugün bu muhabbet geçti gene . Bir ilaç kullanıyorum hormon düzenliyici ben baktım koluma inanmıyorum bu ilacı daha kullanmam ben tüylerim siyahlamış dedim tuttu baktı koluma bitanem o ilacı kullanmak zorundasın kolunda hiç bişey yok ışıktan öyle görünüyordur dedi. Valla mı dedim evet dedi.
Ben öyle makyaj yapan sürekli süslü gezen biride değilim. Kaşlarımı almam çok alıncak bişeyi olduğunu düşünmüyorum. Bıyıklarımı elbette alıyorum ama yeni çıkmaya başlamışsa bu benim için zor .
Erkek arkadaşım en bakımsız halimi bile gördüğünde bana onun için en güzel kişi olduğumu söyler. İnanın bu akşam yüzümde bir gram makyaj yok ne rimel ne kalem hiç bişey. Saçlarım yağmurdan dolayı hafif nemli bu akşam beraberdik alışveriş yapıyorduk bana sen niye bu kadar güzelsin diye sordu . Bende saçmalama iğrenç görünüyorum şuan dedim :D Bana öyle görünmüyorsun diye karşılık verdi. Ki benim erkek arkadaşım kalem sürmemi bile istemez.
Uslup o kadar kırıcı ve yanlış ki ben karşılaşsam tahammül edemem sanırım buna.
Seven insan bu kadar kırıcı uslup kullanmaz.
Her an bakımlı olmak zorunda değiliz ama karşımızda ki anlayış göstermeli.
Sen kendine dikkat et , onun dedikleri için üzülme.

valla bu kol almak zaten son yıllarda moda oldu, hiç gerek yok bence ama yakında gerek olcak tüm kadınlar almaya başlayacağı için benim gibi düşünenlerde almak zorunda kalcak:27::1:

lazerciler zengin oldu kadınların bu kıl tüy takıntısı yüzünden, belkide bu takıntıyı güzellik merkezleri yayıyodur:1::1::1:

ihtiyacın olmayan bişeyi ihtiyacın varmış gibi beyne işleme, para kazanmanın özünü oluşturuyor son yıllarda:27::27:

Son düzenleme:
valla bu kol almak zaten son yıllarda moda oldu, hiç gerek yok bence ama yakında gerek olcak tüm kadınlar almaya başlayacağı için benim gibi düşünenlerde almak zorunda kalcak:27::1:

lazerciler zengin oldu kadınların bu kıl tüy takıntısı yüzünden, belkide bu takıntıyı güzellik merkezleri yayıyodur:1::1::1:

ihtiyacın olmayan bişeyi ihtiyacın varmış gibi beyne işleme, para kazanmanın özünü oluşturuyor son yıllarda:27::27:

Affınıza sığınarak yazıyorum; bazılarının kolu felaket kıllı oluyor ama, böyle uzun siyah siyah ve bildiğin gür:26: Yüzüne bakıyorsun bebek gibi, ay parçası. Koluna bakıyorsun amcamın kolu:23::17:

Yok o genetik oluyo bizim ailede de vardır annem, ablam ve ben de olmak üzere. Kuyruk sokumu bölgesinde ve göbek bölgesinde tüyler var. Ben doktora sorduğumda genetiktir o demişti:31:
doğrusu evet bizimde ailede ayk parmaklarda tuyler olur bendede var..
Sanırım hormonel bozukluğum var aynı zamanda onunda tedavisine baslicam ama baya uzun sürüyormuş tedavi. Bu arada çok güzelsin :)
Başal canım başla ya çok buyk sorun dğeil ama :13: Çok saol sende güzelsindir :)

Kısısel bakımlarını yap tabıkı amasana mını etek gıy demesı cok sacma hangı cesaretle dıyebılıyorkı ıstemedıgın seylerı yapma sakın

"kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti" -> başka yerleri derken???
Bir sevgili 17 yaşında bir kızın "başka" yerlerinide kast edebiliyorsa...bence bu kızın yaşı pekte küçük sayılmaz, 17 yaşında bu tarz şeyler yaşaya biliyorsa!!!
"O" tarz birşeyi yapabiliyorsa Erkegin böyle birşey söylemesi gayet normal bence!
Yanlışım varsa düzeltin lütfen Arkadaşlar.

Canim benim kil tuy isi bi kadin icin olamsi gereken bi TEMİZLİK .... Yani her kadin bunu biri icin degil kendi icin yapmali ama sana etek giy demesi hos degil .. Yuzune lazer yaptirabilir ben yaptiriyorum ama yuz cok uzun suruyo belli bi tarihte bitmiyo ..

Canim benim kil tuy isi bi kadin icin olamsi gereken bi TEMİZLİK .... Yani her kadin bunu biri icin degil kendi icin yapmali ama sana etek giy demesi hos degil .. Yuzune lazer yaptirabilir ben yaptiriyorum ama yuz cok uzun suruyo belli bi tarihte bitmiyo ..

benim yüzümde çok belli olmayan tüğler var onlar için de lazer yapılabiliir mi acaba.bir bilginiz var mı?

Bir sevgili 17 yaşında bir kızın "başka" yerlerinide kast edebiliyorsa...bence bu kızın yaşı pekte küçük sayılmaz, 17 yaşında bu tarz şeyler yaşaya biliyorsa!!!
"O" tarz birşeyi yapabiliyorsa Erkegin böyle birşey söylemesi gayet normal bence!

tüm sayfaları okumadığınız belli oluyor. konu sahibi genç kızımızın hormonel sorunları var, sırt, göbek ve göğüs arası gibi yerlerinde de olmaması gereken tüyler varmış. tişörtün yakası hafif açılınca ordan görmüş erkek arkadaşı.

genç bir kızın namusu için, tüm yazılanları okumadan, yeterince bilgi sahibi olmadan böyle dil uzatmak asıl olmamalı!!!

benim yüzümde çok belli olmayan tüğler var onlar için de lazer yapılabiliir mi acaba.bir bilginiz var mı?

ayrı durum bende de var, alerjik bir cildim olduğundan bıyık bölgesinde bile döküntü oluyor. cildiye doktoruna gittim senin tüyleri lazer göremez fazla ince ve açık renkli dedi.

Tabi ki insanın bakımlı olması kendine bakması güzel bir şey.ama 17 yaşında bir kızdan kadınsı olmasını istemek bence saçma.Çünkü her yasın bir güzelliği var.bence yaşına göre davran.Sen kendinle mutluysan başkalarını boşver.Hele de bu yaşında daha bakımlı daha kadınsı ol diyen sevgiline.bence de ayrıl gitsin.Çünkü fizik güzelliğinden çok ruh güzelliğine önem veren erkekler var hala :)

daha 17 yaşında, sevgilin ağda yap bakımsızsın falan diyecek sende o dedi diye, full ağda makyaj topuklularla gezceksen işin çok zor, gitsin kendine cicişler tarzı bi kız bulsun o beyfendi
bence enerjini lys ye harca, 17 yaşında makyaja bile ihtiyacı olmaz bi kızın o kadar güzeldir bence
fotonu eklemişsin canım ama o görüntü normal değil bence kesinlikle hormonlarına baktırmalısın ve sakın dekoltene ağda yapayım falan deme, zararlı olabilir

bence de sınavlarına yoğunlaş Allah aşkına esravn.. Şimdi sen geleceğini garantiye alamadıktan sonra söyler misin bakımlı olsan ne olur bakımlı olmasan ne olur ??? Aynen böyle arkadaş..Bir sürü karşı çıkan olacak ama hiç kusura bakmasınlar.. Erkek milleti hem kadının süslenmesini eleştirirler hem bakımsızssın derler hem süse gidecek paradan korkarlar... Yani kadın önce kariyerini yapacak..Şimdi senin kafandakiler kıldır tüğdür etektir olursa ileri de bunlara ayırabileceğin aşırı zamanın olacak ç.ünkü boş bir kadın olacaksın!!!!! önce kariyer arkadaşım.genel temizliğine karşı değilim..Alışveriş hiç yapma da demiyorum...Kendine ayıracağın zamanlar tabiki olur o zamanlarda da tecrübeli biriyle kendine ykaışanı alırsın olur biter.. Seviyormuşmuşmuşş...... Öyle bir yaştasınki bu yaşlarda genç kızlık oturur ve bu yaşlarda insanın kendine güven sağlaması için ona yardımcı olan bir annesi ya da tecrübeli birisi olması lazım, sen olumsuz bir şey duymamalısın duysan da takmayacak modda olmalısın hele ki o yaşta bir erkekten asla kötü bir şey duymamalısın.. Bir kız kendine bunları dedirtmemeli diyen arkadaşlar evet haklısınız kız bakımlı olmalı ama bakımlı olamadı diye bir erkek de bakımsızsıın diyecek kadar alçak olmamalı.. Söyleyin ya sevgi bu mu??? Ben öyle erkekler tanıyorum ki sevgilisi ders çalışsın sınavı geçsin diye morali bozulmaması için tirtir üstüne titreyen erkekler var,ona olumlu şeyler söyleyen erkekler var.hatta hasta bile olmasın da dersine çalışsın diye düşünen ve bu yüzden üstünü sıkı giyin de üşüme diyen erkekler var... Ya düşünebiliyor musunuz erkek şunu demiş mini etek giymeni istiyorum ama baban izin vermez..ve bunu dedikten sonra mini etekli kızlara kız arkadaşının yanında bakmış..Üzmek için elinden geleni yapmış..Bi kere o kız sınava hazırlanıyor.Böyle şeyleri söylememelisin bile.İkincisi o kıza bu yaşta asla söylememelisin.Üçüncüsü hiç bir yaşında bunu söyleyemezsin.Ayrıca da başka mini etekli kızlara sevgilisinin yanında bakan bir erkek gerçekten 23 yaşında mıdır sizce?? Kızım kusura bakma ama onda 13 yaşındaki olgunluk bile yok.. Onunki sevgiyse ben öleyim o zaman ya bun arkadaş....Kızım bak beni dinle..senin hiç bir suçun yok. Ha bir de şu ensendeki kısa saçlara falan takma.. Bende de var yani.. Onlarla insan çirkin olmuyor.. Olnar kesilir mi be arkadaşım.. Bende de var ama herkeso kulun en güzel kızıyla çıkma çabasında o da bendim.. Amacım kendimi övmek değil..O kıllar olunca da en güzel kız olabiliyormuşsun. O kıllar olmayan herkes bakımlı güzel diye bir şey yok...
Bak kızım bu yaşları bir daha ölsen bulamazsın.. Senin yapman gereken bu çocuğa çok afedersiniz ama defol diyeceksin.Bütün iletişimini keseceksin.Tamamen onu kafandan sileceksin... Bırak ya 13 yaşında sevgi mi olurmuş.O çocukluk hevesinle doğru kişiyi bulamamışsın işte bu kadar basit.Bunu kabullen.. Kendine acilen hobi edin.. Çok hareketli yabacı şarkılar dinle odanda..Git şu an hangi kıyafetin içinde kendini en güzel buluyorsan onu giy çılgınlarca dans et.Sonra kitap oku.Git ders çalış.Arkadaşlarınla buluş ne bileyim..Aşktan meşkten konuşanlardan uzak dur...Yani o kişiden sana koca olmaz bebeğim.Hayat o erkek kadar basit değil çünkü..Neden mi hayat şartlarının iyisi var kötüsü var.Alalh korusun sen o çocukla evliyken bir bunalım yaşasan cinsel şeylerden uzak dursan , kendine bakamasan şimdi etek giymiyosun diye başka kızlara bakan o zaman da cinsel açıdan ona yaklaşmıyorsun diye gider seni aldatır.Ogayla yatar helgayla kalkar hesabı...Senin psikolojin onun umrunda olmaz.Senin sorunların onun umrunda olmaz.Sevgi bu mu ? Bence biraz sert eleştiriceksin...Seni isteyen mi yok sanki.. O kendini düşünsün önce.. Canım dediklerimi aklından çıkarma..Bu yaşlarda sen özgüvenini oturt, ufkunu genişlet, genel temizliğinle ilgilen.gerisini salla.

ayrı durum bende de var, alerjik bir cildim olduğundan bıyık bölgesinde bile döküntü oluyor. cildiye doktoruna gittim senin tüyleri lazer göremez fazla ince ve açık renkli dedi.
inanamıyorum ya ben de tüm vücut lazer yaptırmayı düşünüyorum ama onlar da çok güçsüz ince falan.İnşallah bana olmaz demezler..

sen bişeyi anlamışsın onu da çok yanlış anlamışsın arkadaşım...

ara sayfaları bi okuyup foto görüdüğünde, arkadaşın hormonlarında ters giden birşey olduğu için ciddi bir sorun yaşadığını ve kıl tüy muhabbetini bile sekse bağlayabildiğini görüp bu arkadaştan özür dilemen gerektiğini ve içininde baya fesat olduğunu anlayacaksın.

Back