Kızlar kendimden yola çıkacağım.
2 yıldır beraberim erkek arkadaşımla ağızından bu tarz bişey duymadım.
Kollarımı almayı düşünmedim hiç.
Erkek arkadaşıma defalarca sordum '' Aşkım kötü mü , çok mu , alayım mı ? O bana hep aşkım hiç bişey yok canını boşuna yakma dedi. Bir an hissetsem ki samimi değil hemen alacagım ama yok kadar samimi ki alsam eğer olay çıkartcak neden canını acıtıyorsun diye
Bugün bu muhabbet geçti gene . Bir ilaç kullanıyorum hormon düzenliyici ben baktım koluma inanmıyorum bu ilacı daha kullanmam ben tüylerim siyahlamış dedim tuttu baktı koluma bitanem o ilacı kullanmak zorundasın kolunda hiç bişey yok ışıktan öyle görünüyordur dedi. Valla mı dedim evet dedi.
Ben öyle makyaj yapan sürekli süslü gezen biride değilim. Kaşlarımı almam çok alıncak bişeyi olduğunu düşünmüyorum. Bıyıklarımı elbette alıyorum ama yeni çıkmaya başlamışsa bu benim için zor .
Erkek arkadaşım en bakımsız halimi bile gördüğünde bana onun için en güzel kişi olduğumu söyler. İnanın bu akşam yüzümde bir gram makyaj yok ne rimel ne kalem hiç bişey. Saçlarım yağmurdan dolayı hafif nemli bu akşam beraberdik alışveriş yapıyorduk bana sen niye bu kadar güzelsin diye sordu . Bende saçmalama iğrenç görünüyorum şuan dedim
Bana öyle görünmüyorsun diye karşılık verdi. Ki benim erkek arkadaşım kalem sürmemi bile istemez.
Uslup o kadar kırıcı ve yanlış ki ben karşılaşsam tahammül edemem sanırım buna.
Seven insan bu kadar kırıcı uslup kullanmaz.
Her an bakımlı olmak zorunda değiliz ama karşımızda ki anlayış göstermeli.
Sen kendine dikkat et , onun dedikleri için üzülme.