valla bu kol almak zaten son yıllarda moda oldu, hiç gerek yok bence ama yakında gerek olcak tüm kadınlar almaya başlayacağı için benim gibi düşünenlerde almak zorunda kalcak
lazerciler zengin oldu kadınların bu kıl tüy takıntısı yüzünden, belkide bu takıntıyı güzellik merkezleri yayıyodur
ihtiyacın olmayan bişeyi ihtiyacın varmış gibi beyne işleme, para kazanmanın özünü oluşturuyor son yıllarda
doğrusu evet bizimde ailede ayk parmaklarda tuyler olur bendede var..Yok o genetik oluyo bizim ailede de vardır annem, ablam ve ben de olmak üzere. Kuyruk sokumu bölgesinde ve göbek bölgesinde tüyler var. Ben doktora sorduğumda genetiktir o demişti
Başal canım başla ya çok buyk sorun dğeil ama :13: Çok saol sende güzelsindir :)Sanırım hormonel bozukluğum var aynı zamanda onunda tedavisine baslicam ama baya uzun sürüyormuş tedavi. Bu arada çok güzelsin :)
Canim benim kil tuy isi bi kadin icin olamsi gereken bi TEMİZLİK .... Yani her kadin bunu biri icin degil kendi icin yapmali ama sana etek giy demesi hos degil .. Yuzune lazer yaptirabilir ben yaptiriyorum ama yuz cok uzun suruyo belli bi tarihte bitmiyo ..
"kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti" -> başka yerleri derken???
Bir sevgili 17 yaşında bir kızın "başka" yerlerinide kast edebiliyorsa...bence bu kızın yaşı pekte küçük sayılmaz, 17 yaşında bu tarz şeyler yaşaya biliyorsa!!!
"O" tarz birşeyi yapabiliyorsa Erkegin böyle birşey söylemesi gayet normal bence!
Yanlışım varsa düzeltin lütfen Arkadaşlar.
benim yüzümde çok belli olmayan tüğler var onlar için de lazer yapılabiliir mi acaba.bir bilginiz var mı?
daha 17 yaşında, sevgilin ağda yap bakımsızsın falan diyecek sende o dedi diye, full ağda makyaj topuklularla gezceksen işin çok zor, gitsin kendine cicişler tarzı bi kız bulsun o beyfendi
bence enerjini lys ye harca, 17 yaşında makyaja bile ihtiyacı olmaz bi kızın o kadar güzeldir bence
fotonu eklemişsin canım ama o görüntü normal değil bence kesinlikle hormonlarına baktırmalısın ve sakın dekoltene ağda yapayım falan deme, zararlı olabilir
inanamıyorum ya ben de tüm vücut lazer yaptırmayı düşünüyorum ama onlar da çok güçsüz ince falan.İnşallah bana olmaz demezler..ayrı durum bende de var, alerjik bir cildim olduğundan bıyık bölgesinde bile döküntü oluyor. cildiye doktoruna gittim senin tüyleri lazer göremez fazla ince ve açık renkli dedi.
"kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti" -> başka yerleri derken???
Bir sevgili 17 yaşında bir kızın "başka" yerlerinide kast edebiliyorsa...bence bu kızın yaşı pekte küçük sayılmaz, 17 yaşında bu tarz şeyler yaşaya biliyorsa!!!
"O" tarz birşeyi yapabiliyorsa Erkegin böyle birşey söylemesi gayet normal bence!
Yanlışım varsa düzeltin lütfen Arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?