İstanbulda oturuyorum Beylikdüzü bana çok uzak ama gerekirse oraya bile giderim yeterki sağlıklı bir şekilde bitsin. Beyaz tenli ve çok kıllıyım heryerimde var daha bu yaşta. lazer olmazsa mecbur sarartıcam
Ya ağda yagı dır our budur.. allah aşkına senin için kıllarımı yolurtayım sen bunları söyle..Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük. Her şey gayet güzel geçti. Ertesi gün mesajlaşıyorduk bana her yerine ağda yağ dedi nereme dedim her yerine dedi birkaç kere daha sordum kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti. Kendine bakmıyorsun galiba dedi biraz kendine bak dedi. Kadınsı giyin etek giy ama ailen kısa eteğe izin vermez dedi. Ne diyeceğimi bilemedim bunu gece konuşuyorduk sabaha kadar ağladım dayanamadım. O kadar gururum kırıldı ki...Ayrılsam mı daha güzel bir şekilde karşısına mı çıksam bilemedim. Ben seni her halinle beğeniyorum bunları söylemek zorundaydım kendine bakmanı istiyorum dedi. Seven böyle bir şey der mi sizce yoksa sevdiği için mi söyledi ? Söylediklerinde haklı ama çok kırıldım 17 yaşımdayım yaşıtlarım manken gibi ben daha giyinmeyi makyaj yapmayı bilmiyorum.
Canım ben açık bugdayım benim de agda yaptıralı 2-3 seene olcak ama müthiş azalam var ama Herkezde aynı şey olmaz.. olmadı lazeri dene ama allah korusun bir kanser olursan Bi kemoterapiyle kurtuluşu olan bir tedavi olursa vucudun kabul etmez şnkü bir kere vucud Işın kabul ediyormuşş
Agda dedğim kuaforde sir yani :)Ağda kıl köklerini besliyo diye biliyorum. Heryerime lazer yaptırmicam sadece göğüs arası belki göbek ve sırt gibi anormal bölgelere düşünüyorum. Doktorla görüşücem riske girmek istemiyorum. İçime kurt düşürdün yaaa :)
Agda dedğim kuaforde sir yani :)
Göğüs arası sırt göbek mi? beyaz tenlisin ve buralarında kılmı çıkıyor... Bende göbeğimde bazen çıkar ama kendi kendine dokuluyr. göğüs ucumda çıkıyor onalrı cımbızla alıyorum:26:
Kllandıgın japlar hornonel bouklukmu var:26::26::26:evet göğüs aramda belimde ensemde göbeğimde kıllar var.iki yıldır göbeğimde kıl ve hiç dökülmedi. göğüs ucumda benimde var ama almıyorum
Erkekler bayanları eleştireceğine kendine baksın hiç bir şey olmasa %99 u sigara içiyor ve leş gibi kokuyor. Herşeyi tamam sıra bize geldi. Sizin gibi on kere aynaya bakıcak 3 saat hazırlanıcak vaktim yok okula gidiyorum hershaneye gidiyorum ve ders çalışıyorum. Bu kadar bakımlıysanız ne mutlu size ne diyeyim kendinizi övmeniz bittiyse aynanın karşısına geçebilirsiniz
Kllandıgın japlar hornonel bouklukmu var:26::26::26:
Kllandıgın japlar hornonel bouklukmu var:26::26::26:
Sabahtan ingilizce kursuna gidiyorum, ordan koştur koştur okula gidiyorum. Tez yazıyorum, sınavlara çalışıyorum, eldeki işleri yetiştirmeye çalışıyorum. Ama bakımsız bakkala bile gitmem. Övmek için demiyorum, sürem yok diyorsun ya ondan anlatıyorum. Feminist yazmışsın ama sen de taktın ki geldin burda konu açtın değil mi? Ayrıca dediğin doğru erkeklerde bu konuda bakımlı olmak zorunda bu karşındakine de saygıdır. Allah'tan benim erkek arkadaşım naneli sakız, şeker ihmal etmez benden önce içtiği halde kendi rahatsız oluyor. Yani okadar süre sonra benim sevgilim de karşıma öyle çıksa ben de yadırgardım ama insanlık hali işte oluyor. Sırf oyüzden acaba bi'kaç kere daha mı böyle gördü de artık söyleyeyim dedi diye düşündüm.
Kendine özen istemiştir, herkes sevgilisi çiçek gibi ister bizler de öyle... Kırılacaksan bunun için değil de söyleyiş tarzına kırıl bence.
Bayramda da alışveriş yap, makyaja alışmadıysan rimel bile garip gelir ama bi'süre sonra öyle bir alışıyosun ki onlarsız çıkamıyorsun
Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük. Her şey gayet güzel geçti. Ertesi gün mesajlaşıyorduk bana her yerine ağda yağ dedi nereme dedim her yerine dedi birkaç kere daha sordum kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti. Kendine bakmıyorsun galiba dedi biraz kendine bak dedi. Kadınsı giyin etek giy ama ailen kısa eteğe izin vermez dedi. Ne diyeceğimi bilemedim bunu gece konuşuyorduk sabaha kadar ağladım dayanamadım. O kadar gururum kırıldı ki...Ayrılsam mı daha güzel bir şekilde karşısına mı çıksam bilemedim. Ben seni her halinle beğeniyorum bunları söylemek zorundaydım kendine bakmanı istiyorum dedi. Seven böyle bir şey der mi sizce yoksa sevdiği için mi söyledi ? Söylediklerinde haklı ama çok kırıldım 17 yaşımdayım yaşıtlarım manken gibi ben daha giyinmeyi makyaj yapmayı bilmiyorum.
Ben alışmadım bakımlı olmaya ama dkkat etmeye çalışıyodum en azından bıyığıma. Hata ettim kabul ediyorum ama 4 yıldır ilk defa oluyor oda biliyor yoğun olduğumu ikinci görüşünde söyleseydi en azından ve kibar olmalıydı. Ben kimseye feminist demedim yanlış okudunuz galiba. Evet daha güzel ve bakımlı olmak istiyorum kendim için öyle olmamalıydım yaptığım doğru demiyorum.
Herkes sevgilisinin güzel olmasını ister doğru ama çirkin gördüğü anlarda olabilirher türlü kabul etmesi gerekirdi. Bayramda mağazalar açık mıdır ki ? Makyaj dediğim rimel ve dudak kremi sürdüm çok garip oldu
Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük. Her şey gayet güzel geçti. Ertesi gün mesajlaşıyorduk bana her yerine ağda yağ dedi nereme dedim her yerine dedi birkaç kere daha sordum kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti. Kendine bakmıyorsun galiba dedi biraz kendine bak dedi. Kadınsı giyin etek giy ama ailen kısa eteğe izin vermez dedi. Ne diyeceğimi bilemedim bunu gece konuşuyorduk sabaha kadar ağladım dayanamadım. O kadar gururum kırıldı ki...Ayrılsam mı daha güzel bir şekilde karşısına mı çıksam bilemedim. Ben seni her halinle beğeniyorum bunları söylemek zorundaydım kendine bakmanı istiyorum dedi. Seven böyle bir şey der mi sizce yoksa sevdiği için mi söyledi ? Söylediklerinde haklı ama çok kırıldım 17 yaşımdayım yaşıtlarım manken gibi ben daha giyinmeyi makyaj yapmayı bilmiyorum.
Hala 'Bakımsız olduğunu düşünüyorum.' diyor kafayı yicem
bence ayrıl ama ıntıkamda al cok guzel bı sekılde karsına cık sonucta ınsan sevdıgını her sekıl sever ! kı söylemenınde bır adabı var ne kaybettıgını görsun burnu surtsun sonra ıstersen affedersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?