- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
- Konu Sahibi FloralDeren
-
Ben bir şey küçümsemiyorum ne alakaYazabilirsiniz benim yazdığımda hiçbir sorun yok. 6 ay 12 ay beklemeyerek şanslı olduğumu ve şımarıklık yapmamam gerektiğini biliyorum. Fakat siz gereksiz gerilerek bana 1 ayın zor gelmesini küçümsüyorsunuz.
Hayır, verdiği kararın arkasında oldum sadece :)Siz hangi konuda arkasında oldunuz ? Bedelli askerlik tutarının bir kısmını da siz mi ödediniz ?
Çok haklısınızçok nazlısınız.
hayat geçmez böyle biraz dirayetli olmaya çalışın.
aslanlar gibi olan sevgilinize yakışır bir dişi aslan olun.
Bak şimdi Sen askerlik deyince benim aklıma geldi..Keşke götürseydi
İnşallah gelirBen bir şey küçümsemiyorum ne alaka
Önce sen yazdıklarınin bi farkına var ... yazdigin şeyleri düşünerek yaz ...konforundan olucakayrı kalıcam emir altına giricek bla bla
Sen burda bunları yazıp konum arka sayfaya düşmeden sevgilin gelicek merak etme
Aslanlar gibi
Yok tanımıyorum sizin akraba heralde :)Bak şimdi Sen askerlik deyince benim aklıma geldi..
Bizim Manifaturacinin kızı vardı Cemile.
Sen tanırsın kiiiiz,o o o işte oo..
O da böyle sevgilisini bedelli olarak yollamıştı.
Askerlik hizmeti son düzenlemelerle tüm askerler için 6 aya indirildi. İzin kullanımı yapmayan bir asker, 5 ay 5 günde askerlik hizmetini tamamlayabiliyor.Yazabilirsiniz benim yazdığımda hiçbir sorun yok. 6 ay 12 ay beklemeyerek şanslı olduğumu ve şımarıklık yapmamam gerektiğini biliyorum. Fakat siz gereksiz gerilerek bana 1 ayın zor gelmesini küçümsüyorsunuz.
Evet, Mesut EnişteYok tanımıyorum sizin akraba heralde :)
Çıkaramadım dediğinizi de anlamadım hayatımda böyle garip şeyler de duymadım :) Hayat tarzı işte naparsın.Evet, Mesut Enişte
Hayır etmez, 12 ay yapmak istedi ben o kadar ayrı kalmak istemediğimi söyledim. O da 6 ay yapmak yerine 1 ay yapmayı tercih etti. İşe girmişti ve 6 ay yapsa sıkıntı olabilirdi. 1 ay ona izin verdiler. Başka soru?Askerlik hizmeti son düzenlemelerle tüm askerler için 6 aya indirildi. İzin kullanımı yapmayan bir asker, 5 ay 5 günde askerlik hizmetini tamamlayabiliyor.
"Devlet hak verdi; o da kullandı" olayına bir de şöyle bakın. Erkek arkadaşınız 4 ay 7 gün daha askeriyede bulunmamak için yüklü bir meblağ ödemeyi tercih etti. Bu tercihi yapma nedeni ne ? Karşılaştığı her zorluktan imkan varsa bedelini ödeyip kurtulmayı mı tercih eder ?
Çok haklısınız ben girdim sanırım askerlik psikolojisine kıskandım arkadaşlarından. Buraya yazıp fikir almak iyi geldiBir de bayıl istersen Feriha repliği canlandı kafamda özür dilerim.
İkinci plana atılan bir şey göremedim.
Espriye alın kendinizi.
Amacım dalga geçmek değil olayın saçmalığını fark etmeniz zihninizi açmak.
Bir de bedelli yazamanında 1,5 sene bekleyen sevgililer ne yapsın acaba. Yok doğru dürüst sarilamadik otobüs üstümüze geliyordu falan doncek zaten dönünce sarilirsin.
Askerlik sonucta ne bileyim o an erkek arkadaşlarıyla daha uygun bir konu gibi.
Bacım, güldür güldür izlemiyor musun sen hiç denk gelmedi mi ?Çıkaramadım dediğinizi de anlamadım hayatımda böyle garip şeyler de duymadım :) Hayat tarzı işte naparsın.
Ben de rahatlıyorum burada yazılanlardan sonra. Zamanında çok saçma dertlerim olmuştu hep zihin açan birileri oldu burda.Çok haklısınız ben girdim sanırım askerlik psikolojisine kıskandım arkadaşlarından. Buraya yazıp fikir almak iyi geldi
Tamam bakarımBacım, güldür güldür izlemiyor musun sen hiç denk gelmedi mi ?
Şaka yapıyorum ayol.
YT''ye Mesut Enişte hikaye yazıp arat.
12 ay yapmak istedi ama 6 ay yapsa sıkıntı mı olacaktı?Hayır etmez, 12 ay yapmak istedi ben o kadar ayrı kalmak istemediğimi söyledim. O da 6 ay yapmak yerine 1 ay yapmayı tercih etti. İşe girmişti ve 6 ay yapsa sıkıntı olabilirdi. 1 ay ona izin verdiler. Başka soru?
İnşallah gelir
Yazdıklarımın farkındayım aslanlar gibi
15 gün değil zaten 15 gün olsa da özlerim fark etmez15 gün. 15. Hadi 28 gün olsun. Parayı aslanlar gibi yatırdıysa okey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?