Sevgilim askere giderken 2.plana atılmış gibi hissettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bedelli askerlik hiç bu kadar güzellenmemişti.

Ben senin şu yorumuna gayet ciddi ve sert şeyler yazarım da sabah sabah keyifler kaçmasın

Ortam gerilmesin

15 gün. 15. Hadi 28 gün olsun. Parayı aslanlar gibi yatırdıysa okey.

Tatlım aileler tanıştı mı bilmiyorum ama şu an herhangi sıfatı olmayan birisin "sevgili" çiftlerin önem verdiği ikisi arasında olan bir şey geleneksel Türk toplumunda ilan edilmiş kabul gören bir sıfat değil.. Askerlik uğurlaması yapıldığına göre otogarda geleneksel klasik Türk ailesidir..hadi diyelim aile seni biliyor, çocuğa da hak vermek lazım ana baba arkadaşlar içinde seninle aşk yaşaması romantik bir veda etmesi anormal olur.. burda plansızlık var seninle bu uğurlama öncesi görüşecekti baş başa bir gün önce o gün bir kaç saat önce vs vs... Ben evliyim kv yanında veya annemlerin yanında mıç mıç değiliz yani
Ha çocuk da epi topu 1 ay gidip gelecek abartmaya gerek yok, hayırla gitsin gelsin.

2. Planda olmakla ilgili başka gözlemlerin varsa bilemem ama bu uğurlama hikayesini baz alırsak saçma sapan bir kuruntu seninki.. 1 ay olmayacak diye aşırı duygusala bağladın yanlış anladın diye yorumluyorum...

Çok teşekkür ederim otogara gitmeden önce birlikteydik, gerçekten boş yere çok saçma kuruntu yapmışım bunu fark ettim

15 gün. 15. Hadi 28 gün olsun. Parayı aslanlar gibi yatırdıysa okey.
Kim diyor size 15 gün diye, bir ay yok sonuç olarak ve biz o kadar süre ayrı kalmadık. Her durum kendi bağlamında değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Ama haklısınız zor da olsa diğer askerlikler gibi değil 6 ay 12 ay beklemeyeceğim bu yüzden şımarıklık yapmak istemem. Allah tüm askerlerimizi korusun sağ salim dönüp gelsinler inşallah

Ben senin şu yorumuna gayet ciddi ve sert şeyler yazarım da sabah sabah keyifler kaçmasın

Ortam gerilmesin
Yazabilirsiniz benim yazdığımda hiçbir sorun yok. 6 ay 12 ay beklemeyerek şanslı olduğumu ve şımarıklık yapmamam gerektiğini biliyorum. Fakat siz gereksiz gerilerek bana 1 ayın zor gelmesini küçümsüyorsunuz.

Aslanları ve aslanlar gibi tabirini konuya dahil etmeseniz nasıl olur ?

Erkek arkadaşınız çok önemli bir mevkide mi çalışıyordu ? O yüzden mi bedelli askerlik yaptı ?
Kendi özgür iradesiyle devletin de ona verdiği hakla birlikte çalışarak ek iş yaparak parasını biriktirdi ve uzun süre askerlik yapmak yerine daha kısa dönem askere gitmek istedi ailesi ve ben de arkasında olduk. Başka soru?

Size gelecekten fragman işte.
Ona göre davranın.

Siz hangi konuda arkasında oldunuz ? Bedelli askerlik tutarının bir kısmını da siz mi ödediniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…