• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim askere giderken 2.plana atılmış gibi hissettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazabilirsiniz benim yazdığımda hiçbir sorun yok. 6 ay 12 ay beklemeyerek şanslı olduğumu ve şımarıklık yapmamam gerektiğini biliyorum. Fakat siz gereksiz gerilerek bana 1 ayın zor gelmesini küçümsüyorsunuz.
Ben bir şey küçümsemiyorum ne alaka

Önce sen yazdıklarınin bi farkına var ... yazdigin şeyleri düşünerek yaz ...konforundan olucak😓😓 ayrı kalıcam emir altına giricek bla bla

Sen burda bunları yazıp konum arka sayfaya düşmeden sevgilin gelicek merak etme

Aslanlar gibi
:KK9:

Ben bir şey küçümsemiyorum ne alaka

Önce sen yazdıklarınin bi farkına var ... yazdigin şeyleri düşünerek yaz ...konforundan olucak😓😓 ayrı kalıcam emir altına giricek bla bla

Sen burda bunları yazıp konum arka sayfaya düşmeden sevgilin gelicek merak etme

Aslanlar gibi
:KK9:
İnşallah gelir🙏🏻

Yazdıklarımın farkındayım aslanlar gibi🙃

Yazabilirsiniz benim yazdığımda hiçbir sorun yok. 6 ay 12 ay beklemeyerek şanslı olduğumu ve şımarıklık yapmamam gerektiğini biliyorum. Fakat siz gereksiz gerilerek bana 1 ayın zor gelmesini küçümsüyorsunuz.
Askerlik hizmeti son düzenlemelerle tüm askerler için 6 aya indirildi. İzin kullanımı yapmayan bir asker, 5 ay 5 günde askerlik hizmetini tamamlayabiliyor.

"Devlet hak verdi; o da kullandı" olayına bir de şöyle bakın. Erkek arkadaşınız 4 ay 7 gün daha askeriyede bulunmamak için yüklü bir meblağ ödemeyi tercih etti. Bu tercihi yapma nedeni ne ? Karşılaştığı her zorluktan imkan varsa bedelini ödeyip kurtulmayı mı tercih eder ?

Bir de bayıl istersen Feriha repliği canlandı kafamda özür dilerim.
İkinci plana atılan bir şey göremedim.
Espriye alın kendinizi.
Amacım dalga geçmek değil olayın saçmalığını fark etmeniz zihninizi açmak.

Bir de bedelli ya :D zamanında 1,5 sene bekleyen sevgililer ne yapsın acaba. Yok doğru dürüst sarilamadik otobüs üstümüze geliyordu falan :D doncek zaten dönünce sarilirsin.

Askerlik sonucta ne bileyim o an erkek arkadaşlarıyla daha uygun bir konu gibi.

Askerlik hizmeti son düzenlemelerle tüm askerler için 6 aya indirildi. İzin kullanımı yapmayan bir asker, 5 ay 5 günde askerlik hizmetini tamamlayabiliyor.

"Devlet hak verdi; o da kullandı" olayına bir de şöyle bakın. Erkek arkadaşınız 4 ay 7 gün daha askeriyede bulunmamak için yüklü bir meblağ ödemeyi tercih etti. Bu tercihi yapma nedeni ne ? Karşılaştığı her zorluktan imkan varsa bedelini ödeyip kurtulmayı mı tercih eder ?
Hayır etmez, 12 ay yapmak istedi ben o kadar ayrı kalmak istemediğimi söyledim. O da 6 ay yapmak yerine 1 ay yapmayı tercih etti. İşe girmişti ve 6 ay yapsa sıkıntı olabilirdi. 1 ay ona izin verdiler. Başka soru?

Bir de bayıl istersen Feriha repliği canlandı kafamda özür dilerim.
İkinci plana atılan bir şey göremedim.
Espriye alın kendinizi.
Amacım dalga geçmek değil olayın saçmalığını fark etmeniz zihninizi açmak.

Bir de bedelli ya :KK70: zamanında 1,5 sene bekleyen sevgililer ne yapsın acaba. Yok doğru dürüst sarilamadik otobüs üstümüze geliyordu falan :KK70: doncek zaten dönünce sarilirsin.

Askerlik sonucta ne bileyim o an erkek arkadaşlarıyla daha uygun bir konu gibi.
Çok haklısınız ben girdim sanırım askerlik psikolojisine kıskandım arkadaşlarından. Buraya yazıp fikir almak iyi geldi🙏🏻

Çıkaramadım dediğinizi de anlamadım hayatımda böyle garip şeyler de duymadım :) Hayat tarzı işte naparsın.
Bacım, güldür güldür izlemiyor musun sen hiç denk gelmedi mi ?
Şaka yapıyorum ayol.
YT''ye Mesut Enişte hikaye yazıp arat. 😀

Hayır etmez, 12 ay yapmak istedi ben o kadar ayrı kalmak istemediğimi söyledim. O da 6 ay yapmak yerine 1 ay yapmayı tercih etti. İşe girmişti ve 6 ay yapsa sıkıntı olabilirdi. 1 ay ona izin verdiler. Başka soru?
12 ay yapmak istedi ama 6 ay yapsa sıkıntı mı olacaktı?
Sorun bir ay yapması değil aslında burada, o yüzden bunu savunmaya geçmeyin. Ne isterse onu yapar. Burada komik olan şey sizin bedelli askerliği güzelleme çabanız. Salın ya.

Bedelli askerlik yapanları aşağılamak da bir güç gösterisi haline gelmiş. Konudan çıkmaya ve insanları daha doğrusu erkekleri ayrıştırma çabası içine girmeyin.
Bir gün bu ülkede yalılarda villalarda oturanların ve hatta milletvekillerinin çocukları da şehit düşerse o zaman çocuklarını herkes askere göndersin 1 yıl derim
Bedelli öncesi de yıkık dökük evlerden çıktı o şehit cenazeleri
siyasi/maddi gücü olanların evlatları evlat da bizimki çöp mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back