Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Süper fikir, ben de ne zamandır benim annem de bizimle yaşasın demek istiyordum. Hep birlikte yaşayalım" de..sevgilimle 8 aydır birlikteyiz 3 kardeşi daha var bana diyo ki evlenirsek annemde bizimle yaşacak bende niye dedim ben ona çok düşkünüm o olmadan yapamam dedi ne yapmalıyım ana kuzusu erkekten olur
Sertap Erener'in Olsun diye bir şarkısındaki sözler geldi aklıma...sevgilimle 8 aydır birlikteyiz 3 kardeşi daha var bana diyo ki evlenirsek annemde bizimle yaşacak bende niye dedim ben ona çok düşkünüm o olmadan yapamam dedi ne yapmalıyım ana kuzusu erkekten olur mu
sevgilimle 8 aydır birlikteyiz 3 kardeşi daha var bana diyo ki evlenirsek annemde bizimle yaşacak bende niye dedim ben ona çok düşkünüm o olmadan yapamam dedi ne yapmalıyım ana kuzusu erkekten olur mu
Sen aradan çekil o annesiyle yaşasınsevgilimle 8 aydır birlikteyiz 3 kardeşi daha var bana diyo ki evlenirsek annemde bizimle yaşacak bende niye dedim ben ona çok düşkünüm o olmadan yapamam dedi ne yapmalıyım ana kuzusu erkekten olur mu