• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililikte kafaların uyuşması

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.730
1.137
698
Ankara
Sevgililikte kafaların uyuşması sizce önemli mi? Düşünün ki çok seviyorsunuz fakat entelektüel anlamda paylaşım yapamıyorsunuz, ortak zevkleriniz, ilgi alanlarınız, üzerinde konuşacak ortak şeyleriniz yok. Sadece duygusal anlamda bir şey hissediyorsunuz ama mental olarak bir şeyler eksik kalıyor. Sırf bu yüzden o kişiyi bırakamayacak kadar seviyorsunuz ama yan yana geldiğinizde de konuşacak konu bulamadığınız için sıkılıyorsunuz. Böyle bir durumda ne yapardınız?

Anlamadınız. Hayat görüşü, bakışı olarak kafa uyuşmamasından bahsetmiyorum. Entelektüel tartışmalara girememek, iyi bir şekilde üzerinde istişare edeceğimiz bir konu bulamamak benim sıkıntım.
O zaman birbirinizin ilgi alanlarına yönelik okumalar yaparak şansınızı deneyebilirsiniz. Ortak ilgi alanı oluşturmak adına. Ben bekarken birinden hoşlanmıştım da çocuğun siyaset tarihi üzerine akademisyen olduğunu öğrenince siyaset tarihi makaleleri okuyordum😁😁😁

Back
X